|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1256 1257 [1258] 1259 1260   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.9.2011 12:25:45   
salmy
IZVORNA PORUKA: bebacha

Salmy jel vam mal onaj dubretarac sto ste kupili od nase Dadadeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tek cemo da se foliramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama2009 ljubimo drugaricu,ma ona je prava smekerka posmatra i upija situaciju,bice to super! Ja jedva cekam da budemo u toj fazi

Koji je vrtic u pitanju? ja imam na Fejsu "tete cuvalice" kako dobro izgeda vrtic?jeli neko upoznat sa njim

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 31426
9.9.2011 12:26:44   
assmiras
evo i nas, ja placem ne mogu se smiriti, smizla je jutros u 9 ostavljena u vrticu samo je posmatrala i mjerkala ostalu djecu, nije htjela da se igra, nije htjela teti da jede keksolino ili sta vec, pokusala joj ja dati nece, pita teta smije li usitpak, donese joj a moja gladnice ga uze i jede ko velika, ja sam se bukvalno "izvukla" dok je ona jela .....kaze teta da nije plakala jer sam cekala 5 min u prostoriji za pusenje, ostavila sam je u fazi mjerkanja i snimanja situacije, zvala sam oko 11:45 kaze teta plakala je prestala te i dalje suti i posmatra situaciju....ccekam josm malo da vidim dal je htjela leci da spava...luda sam tesko mi je, iskreno se nadam da ce nam ovo uspijeti

user posted image   ma nemoj bona, bit ce to tesko par dana a kasnije ce se ona naviknut.... i bit ce joj fino sa djeceom....

< Poruku je uredio assmiras -- 9.9.2011 12:27:48 >

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31427
9.9.2011 12:45:16   
mama2009
evo sad sam zvala tete znam da sam im dosadna, al kazu da spava

dusice moja mama te voli najvise na svijetu budi dobra ljubim te.....

hvala vam, nadam se da ce se brzo uklopiti i prihvatiti vrtic

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 31428
9.9.2011 12:50:47   
mama2009
da ima 19 mjeseci

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31429
9.9.2011 13:04:20   
jednaa
Ja ko padobranac ulijecem, redovno vas citam ali mi se ne da da pisem vi ste se ustelile pa mi nekako bezze...
Mi veceras ako Bog da idemo na more jedva cekam da vdim reakciju djecaka user posted image

mama2009 ne sikiraj se bit ce njoj dobro u vrticu samo dok se usteli s djecicom, i ja planiram na proljece dati malog u vrtic...
Lady26 nadam se da ce nalazi biti dobri
ostale mame i bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31430
9.9.2011 13:20:35   
koka i po
dan...
ispala sam iz dogadjanja skroz..
lady..hajde bitno da je proslo
tajra i amani sretno moranjeuser posted image
jelo draga sta se to desava user posted image
feliks ne guraj u gospoju svasta obrati se cika doktoruuser posted image
mama 2009....ja sam se isto osjecala kada sam I.ostavila na cuvanje kad sam radila.
ko da mi neko pola srca odlomio ...ali eto proslo je pa ce i tebe proci.nadam se da ce se curica brzo oporaviti.saljem ti ppuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 31431
9.9.2011 14:43:20   
tekja
Joj procitah za Jelenu i bas se nasekirah...draga, nadam se da vas bestija nece puno napatiti..zao mi je, ljubi mi Luku i Anuuser posted image

mama, no sikirli, bit ce D. dobro...user posted image ... zanimljivije je njima medju djecom, nego sa nama, vjeruj...user posted image

V. spava od 13h, nadam se da nece dugo, jucer je 3,5h odspavao...danas nije isao u park, bio je sa MM sat i pol u autu, na parkinguuser posted image ...vrtio volan, mijenjao brzine i nije skidao osmijeh sa lica - sve dok ga nije iznio, e tad je kaze nastalauser posted image user posted image

Mala, jesi se proset_ala sa djecicom i tatom, pretpostavljamuser posted image ...pa kud bas na semaforu da se sretnemo, ne stigoh ni djecicu da pozdravimuser posted image ...mogle smo popodne kahvenisat u parku...oko 18-19??????

< Poruku je uredio tekja -- 9.9.2011 14:46:24 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31432
9.9.2011 16:44:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: teacher75

lady, ma svi su muski iste kukaviceuser posted image mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borimuser posted image

mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga slušauser posted image pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli user posted image jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako touser posted image user posted image
apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju"..user posted image živjela emancipacija user posted image i naše male pametne curice! user posted image

lijepo kad tvoj hoce,moj nece da udje kod dr i ne mogu ga natjerati, a inace ima fobiju od dr, znam kad je i on bolestan da izbjegava, a sto se tice kolica, nemamo tih problema, kad smo zajedno on ih gura, mada smo cesce u setnji lana i ja same jer on ne voli da seta, a ja volimuser posted image promijeni pelene bez problema, mada je ne zna oprati, obrise je vlaznim maramicamauser posted image izvede je nekad na kafu, on nece u setnju ali je izvede na kafu kad hocu malo da odmorim, ne radi bas kucne poslove, ali majstore nisam nikada vidjela od kako sam se udala, plocice i laminat je sam postavio, kuhinju i kupatilo,skoro sve instalacije u stanu, sam pravio americke plakare, krecio,hoce sad sam da nam napravi bracni krevet, itd...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31433
9.9.2011 17:20:47   
Malenaoduvijek
tekja duso moja danas mi je muzeku rodjendan pa ga cekam sada da dodje kuci.

a isli kod Irme nismo isli u set_nju user posted image

ja mu napravila torticu cokoladnu da ga iznenadimo i da stavimo i svijecu da Igo i Luka pusu user posted image

a kono moja sto su nalazi tek u pon ne kontam i meni na otoci a i djeci u vrazovoj budu isti dan rezultati user posted image

a ja imam te platnenednevne od mamine cure, ona je ona prema meni ispala jako nefer i ne zelim uopste da komentarisem ista i da je preporucujem.a uzela sam kod nje bruku stvari user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 9.9.2011 17:28:43 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31434
9.9.2011 17:30:40   
Mya_81 RR
Ola....nemam kad čitati šta ste pisale...valjda veceras uspijem kad smizla zaspe...

Nama je nos začepljen i samo se nadam da ce na tome i ostati....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31435
9.9.2011 19:42:32   
Apotekarka
Vecer...Ja sam danas u nekom totalnom bezveznom raspolozenju,prvo sam ljuta i tuzna na sebe,Antonio je i ssinoc i jutros strasno bio bezobrazan i histerican da sam ga jutros prvi put pruticem po nogicama istukla i jos se 7 put u 3 sata popisao po kuci...I sad mi tesko,zao mi....ali mama je na godisnjem pa cu nadoknaditi user posted image
On sad kod bake i dede....mi se spremamo za sijelo...Sebi sam popravila dan farmericama.kosuljicom i trenerkom...bila plata pa ajd reko a teti sam dala umjesto 250 200 kako smo se dogovorili faca joj bi cudna ko da je ocekivala da joj vratim cifru kako mm poceo raditi,a sta me briga tek ce u 10 mj dobiti...MM mi rođendan u nedjelju valja kolace praviti a i njemu cemo kupiti sta za obuci on je sad profa ha ha ne moze svakakav....a mozda i za Antonia bude sta lijepo....Nemam vas kad citati,na brzaka sve vidim Minjica prehlađena,Lady vodila Lanu da vadi krv,dusa draga...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31436
9.9.2011 19:54:34   
tekja
vece...otisle nam mamice, pa zatisje...Mala sretan rodjendan muzeku...mi isli u Vilsonovo, a prij toga malo u Altu - mama se ponovilauser posted image , a danas sam kupila V. u Harisu divnu jesen/proljece jaknicu, sa dva lica, tako mocnu i kvalitetnu za 25 markicauser posted image  i naruzila prodavacicu, jer brate vazda daju nota racun, ja trazim fiskalni, kaze pa eto pokvarila se kasa, rekoh, aha jeste u svim poslovnicama Harisa, svaki dan u svako vrijeme pokvarene kaseuser posted image ...zaprijetila sam da cu im poslati inspekcijuuser posted image user posted image

Tiki nemoj se ljutiti al' ja moram....svaka cast tvom muzu na tome sto je dobar majstoruser posted image , ali to ne znaci da zbog toga treba biti manje pozrtvovan otac...i moj muz radi 12-satne smjene, nocne, svaku sportsku manifestaciju, a ja nisam zaposlena, pa sta bi trebao? Reci brini o djetetu, on ti je jedina obaveza, a ne, ne, ja zakukam da sam umorna gore nego on koji je dosao iz nocneuser posted image user posted image user posted image  Moj ti je savjet (iako nisi trazila) - kao sestri, polako ga mijenjaj, pogotovo sto sada dolazi jos jedna beba, trebat ce ti njegova pomoc - oko svega...razgovaraj s njim poslije djidji midji, tad su ovi nasi muzjaci najrazumnijiuser posted image user posted image user posted image ...malo se salim, ali znas onu, ko ne zna sebi, ne zna nikomuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31437
9.9.2011 21:45:23   
koka i po
haj i ovdje user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31438
9.9.2011 22:33:47   
Anoniman
Veceruser posted image
Evo i mne nakon bezuspjesnog pokusaja da gospodjica zaspi, mislim fakat je postala teska kad je uspavljivanje u pitanju, samo se vrti, ja skoro zaspim a pogledam nju a njoj oci sirom otvoreneuser posted image
Sad sam joj rekla ustani neces ni spavati i ona je pristala user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj svasta se ovdje pisaloo a ja nisam bas u toku pa eto da ne nabrajam zelim svima zdravlja, ljubavi, parauser posted image

Ipak moram cestitati apotekarkinom muzu na novom poslu, sretnouser posted image , i da kolikioo sam shvatila jelena i bebac nisu dobro, misa mu, puno zagrljaja im saljemo i da sto prije ozdraveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31439
9.9.2011 23:14:55   
dafri
veče,
Amani,zaha,tajra želim vam lijep provod,
jeleni i bebi brzo ozdravljenje

kod mene žensko druženje ovih dana,bile mi drugarice koje nisam vidjela jako dugo,hodali,izlazili,napunila sam baterije za jesen

što se tiče vakcinacije i odlaska doktoru,mm uvijek drži Unu a ja bježim napolje,zadnje dvije vodio je sam,ja radila

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31440
10.9.2011 8:19:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

vece...otisle nam mamice, pa zatisje...Mala sretan rodjendan muzeku...mi isli u Vilsonovo, a prij toga malo u Altu - mama se ponovilauser posted image , a danas sam kupila V. u Harisu divnu jesen/proljece jaknicu, sa dva lica, tako mocnu i kvalitetnu za 25 markicauser posted image  i naruzila prodavacicu, jer brate vazda daju nota racun, ja trazim fiskalni, kaze pa eto pokvarila se kasa, rekoh, aha jeste u svim poslovnicama Harisa, svaki dan u svako vrijeme pokvarene kaseuser posted image ...zaprijetila sam da cu im poslati inspekcijuuser posted image user posted image

Tiki nemoj se ljutiti al' ja moram....svaka cast tvom muzu na tome sto je dobar majstoruser posted image , ali to ne znaci da zbog toga treba biti manje pozrtvovan otac...i moj muz radi 12-satne smjene, nocne, svaku sportsku manifestaciju, a ja nisam zaposlena, pa sta bi trebao? Reci brini o djetetu, on ti je jedina obaveza, a ne, ne, ja zakukam da sam umorna gore nego on koji je dosao iz nocneuser posted image user posted image user posted image  Moj ti je savjet (iako nisi trazila) - kao sestri, polako ga mijenjaj, pogotovo sto sada dolazi jos jedna beba, trebat ce ti njegova pomoc - oko svega...razgovaraj s njim poslije djidji midji, tad su ovi nasi muzjaci najrazumnijiuser posted image user posted image user posted image ...malo se salim, ali znas onu, ko ne zna sebi, ne zna nikomuser posted image

draga moja, nema tu mjenjanja, svi smo mi formirane licnosti i ne znam jos da se iko promijenio u kasnim tridesetim godinama, a ja ne volim nikome nista da namecem niti dozvoljavam da meni iko ista namece i tjera me da nesto radim na silu- ako ne voli da seta sa djetetom, sam gubi na tome, jer ne zna koja je to ljepota, kad odraste, bice mu zao, zato ja vise uzivam s njom i sa svojim prijateljicama sa djecom, nego da njega tjeram, da preko neke stvari ide sa nama i da gledam namrgodjenu facu. a sto se tice kucnih poslova, kad dodje abd drugo dijete, ima da se plati zena za ciscenje povremeno i svi sretniuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31441
10.9.2011 9:28:05   
Meri29
Dobro jutrouser posted image

Mi smo vrijedne vec pravo, popili smo sirup bez pogovora, rucali malo i sada se ljuljamo i peremo zubice. Poslije ne znam koliko vremena rahat da popijem kafu user posted image

Vidim imamo opet bolesnih bebica, nadam se da ce brzo ozdraviti user posted image
Mi smo sinoc bezuspjesno bili u cirkusu, Majdi dosadno, nismo ni docekali da vidimo zivotinje

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31442
10.9.2011 10:59:41   
tekja
tiki, upravu si ...ti najbolje znas svoju situacijuuser posted image  

Mi jutros nismo isli napolje, nesto nemam snage i zasad moj malisa ne dramatizirauser posted image user posted image user posted image ...
mala jeste dostojno proslavili rodjendanuser posted image ...ja sam pomalo tuzna, MM jutros dosao iz nocne i cim ustane ode opet da radiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 31443
10.9.2011 13:28:56   
koka i po

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

draga moja, nema tu mjenjanja, svi smo mi formirane licnosti i ne znam jos da se iko promijenio u kasnim tridesetim godinama, a ja ne volim nikome nista da namecem niti dozvoljavam da meni iko ista namece i tjera me da nesto radim na silu- ako ne voli da seta sa djetetom, sam gubi na tome, jer ne zna koja je to ljepota, kad odraste, bice mu zao, zato ja vise uzivam s njom i sa svojim prijateljicama sa djecom, nego da njega tjeram, da preko neke stvari ide sa nama i da gledam namrgodjenu facu. a sto se tice kucnih poslova, kad dodje abd drugo dijete, ima da se plati zena za ciscenje povremeno i svi sretniuser posted image

hm...nebi da se mijesam ali...
tiki draga to nije nametanje nego preuzimanje odgovornosti.na kraju to su i njegova djeca zar ne user posted image .
nemoj moje rijeci shvatiti pogresno.govori ti neko ko je kroz isto prosao.dok se okrenes sve spada na tvoja ledja.jedno dijete ko nijedno a kad drugo dodje druga je prica.dok se snadjes uvidjeces da si jedina ti koja se brine o svemu i polako ce i one obaveze koje je nekada obavljao biti tvoje jer ce vidjeti da si sposobna da ih odradis i da hoces.
a sad sestro pruzmi kontrolu nad svojim zivotom jer cete inace drugi kontrolisati.
izvini ja sam uvjek iskrena pa i sada i ne uzmi moje rijeci za zlo samo ti zelim najbolje .

Neposredna veza do poruke: 31444
10.9.2011 14:13:47   
teacher75
pa ne znam gdje sam ja to napisala da mm nema nikakve odgovornosti prema djetetu i da nista ne radiuser posted image samo da ne voli uci u ordinaciju kod doktora s nama i u set__nju, al zato ode sa user posted image u ljetnu bastu, pricuva je kod kuce kadgod ne radi i kadgod ja hocu da odem negdje sa prijateljicama. ja se takodjer na slamam sa kucnim poslovima, dosta mi pomogne mama oko ciscenja i teta sto lanu cuva, moje je samo da skuham nesto na brzinu (ne svaki dan), stavim prljavi ves u masinu (nekad ga ja prostrem a nekad teta kao i skidanje vesa), stavim sudje u masinu za sudje. radim pola dana, a drugu polvinu odmaram kad lana spava ili izadjem s njom u set__nju ili u park, nadjem se s prijatejicama, ili svo troje negdje odemo. ves nikad ne peglam, mm uglavnom usisava. eto toliko o kucnim poslovimauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 10.9.2011 14:15:15 >

Neposredna veza do poruke: 31445
10.9.2011 14:28:42   
teacher75
da dodam da ne bih ovoliko vremena provodila na rr da se slamam sa kucnim poslovimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 31446
10.9.2011 14:30:34   
mama75
Tiki nista se ne sekiraj, sve to dodje na svoje. mm skoro nista nije radio oko djeteta dok smo imali samo 1, a sada sve dijelimo - nesto on, nesto ja. I opet mu naravno prigovaram. Mislim da se nama zenama uvijek cini da bi oni mogli malo vise da nam pomazu. Kada razmislim, i dok smo imali samo 1 dijete i tada je on ponekad mijenjao pelene, uvijek usisavao, cuvao dijete kada sam ja vani i sl. Sto znaci da mi malo vise zanovijetamo. I izvini, ali ja u zadnje vrijeme nesto tebe ne vidim da izvodis dijete, stalno je sa tatom user posted image Sad neka te ruze sto zapostavljas dijete user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 31447
10.9.2011 14:30:41   
koka i po
razumjeli smo se user posted image

Neposredna veza do poruke: 31448
10.9.2011 14:32:17   
mama75
E sada mene ruzite: kod dr idemo skupa, ali kada dodje vakcina na red ja izadjem i ostane mm sa djetetom. Jednom mi ona med. sestra kaze: pa vidi kako place, pridji joj, pomniluj je... Ma reko miluje je babo, ja cu poslije, bolje nego da vam se srusim tamo user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 31449
10.9.2011 14:33:24   
koka i po
"nemajko jedna"user posted image ...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 31450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1256 1257 [1258] 1259 1260   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1256 1257 [1258] 1259 1260   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kucni ljubimac u stanu
teacher75

Podrzavate li drzanje kucnog ljubimca u stanu (za one koji zive u stanu)?

Da (49%)

Ne (51%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *