|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1255 1256 [1257] 1258 1259   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.9.2011 10:02:07   
assmiras
Jutro, evo mene, na poslu sam
OPET sam ostavila mobitel, u hodniku na komodici za cipele
Kono hvala na poruci , muz mi je preko telefona procitao

Bila nam je fina teta koja vadi krv, i kaze vidim nema vena, ja cu njoj radije 2x iz prsta nego da je mucim ...
A prije toga meni se zamantalo, srce mi lupalo, jedva sjedila a Lana mi u krilu, vidi mm i govori hoces da je ja cuvam, rekoh mogu ja...i kad teta rece iz prsta, meni odmah lakse....
Lana je plakala, nije vristala ali tako tuzno plakala, lice svo mokro od suza al ne izmice prst, i kroz plac se govori nemoj teta dijati, mama, pa nemoj teta dijati, puti....
Brzo smo zavrsili i cim je izasla, obrisali je i pustili kao da nista nije bilo

Bas nam je zao user posted image user posted image , ali dobro je da je ipak iz prstica....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31401
9.9.2011 10:03:35   
R&T@
Hvala. Ladyuser posted image

Ja vama divne nalaze, jer je to najvaznijeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31402
9.9.2011 10:05:38   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutro, evo mene, na poslu sam
OPET sam ostavila mobitel, u hodniku na komodici za cipele user posted image user posted image
Kono hvala na poruci user posted image , muz mi je preko telefona procitao user posted image

Bila nam je fina teta koja vadi krv, i kaze vidim nema vena, ja cu njoj radije 2x iz prsta nego da je mucim user posted image ...
A prije toga meni se zamantalo, srce mi lupalo, jedva sjedila a Lana mi u krilu, vidi mm i govori hoces da je ja cuvam, rekoh mogu ja...i kad teta rece iz prsta, meni odmah lakse....
Lana je plakala, nije vristala ali tako tuzno plakala, lice svo mokro od suza user posted image al ne izmice prst, i kroz plac se govori nemoj teta dijati, mama, pa nemoj teta dijati, puti.... user posted image
Brzo smo zavrsili i cim je izasla, obrisali je i pustili kao da nista nije bilo user posted image
Malo je teze kod tete ostala ali je ostala ipak....
U ponedjeljak nalazi...
Hvala sto pitate, vi ste jedno veeeeeeeeeeeeliko user posted image

user posted image user posted image user posted image Dusica draga bice ona abd dobro user posted image user posted image

Zaha bas mi je zao to za komsiju ali svaka cast djecaku kad je rekao istinu pa se onda svi nesporazumi lako rijese. Ja juce kad sam cula da je onaj djecak iz Hadzica podlegao bas sam se isplakala. Stvarno danas svi imaju kratak fitilj i niko nece da stane i razmisli da se nesrece desavaju i nenamjerno Hb da malom nije nista toliko ozbiljno i da ce brzo kuci

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31403
9.9.2011 10:05:54   
Lady26
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31404
9.9.2011 10:06:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Felix misa mu gdje se tako nahladi, cuvaj se draga. Meni komsinica uvijek kaze kad se laganije obucem da se utoplim jer nisam vise djevojka kaze "dole je sad propuh" user posted image user posted image i vjeruj mi u pravu je Jos ko djevojka sam imala problema sa bubrezima i cim se malo opustim uhvati me. Zato carapice ne skidaj uvijek ih nosaj i sto vise caja. Zelim ti brzo ozdravljenje
hebiga previse sam se bila opustila, a znam da sam osjetljiva al eto sad sta cu ja user posted image user posted image a znam ja za tu propuh ja sam navikla na dnevne uloske nebi mogla bez njih nema sanse .
Imam osjecaj kad ih nemam isto kao da mi dole "fura" zimauser posted image user posted image user posted image MM kaze to samo ima kod tebe da nosis dnevne uloske uvjek i kad nemauser posted image ma jok reko ovo je tanko ko papir nebi ja si uvlalila nista velikouser posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 31405
9.9.2011 10:08:29   
R&T@
Neka puse dolje koliko hoce...
meni je dosta ulozaka i onih nekoliko dana u mjesecu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31406
9.9.2011 10:09:13   
*pcelica*
Cuvaj se draga i ja sam osjetljiva malo mi fali pa me onda svi redom ruze jer skoro uvijek u hitnoj zavrsim i onda govorim necu vise nikad dok ne ozdravim. Najgore mi je bilo u trudnoci jedino smijem brusnicu piti a ja je nemogu ocima gledati

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31407
9.9.2011 10:13:11   
Anoniman
mogu ja dnevne . Dok sam user posted image bila stvaljala sam gaze pa sve otkuhavala pa peglala tako 9mjesuser posted image sad nemam zivaca za to .
Pcelice bome se od sad cuvam .

Neposredna veza do poruke: 31408
9.9.2011 10:22:04   
Lady26
Felix uopste ti nisu zdravi ti dnevni ulosci, pogotovo da ih svaki dan stavljas....user posted image
To ce ti reci bilo ko i svaki ginekolog....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31409
9.9.2011 10:26:34   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: felix

mogu ja dnevne . Dok sam user posted image bila stvaljala sam gaze pa sve otkuhavala pa peglala tako 9mjesuser posted image sad nemam zivaca za to .

Preporučujem platnene dnevne, naročito ako ti trebaju za "grijanje". Peru se na 60C, ne peglaju, jako su meki i udobni i ne gotive gljivice.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31410
9.9.2011 10:33:24   
Anoniman
Sorry ja kao padobranac... treba mi broj dr Mire Ademovic, a ko za inat ne mogu da ga nadjem.

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 31411
9.9.2011 10:38:16   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sorry ja kao padobranac... treba mi broj dr Mire Ademovic, a ko za inat ne mogu da ga nadjem.

dr Mira Ademović Telefon: +387(0)33 617-109

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31412
9.9.2011 10:38:19   
Lejla Ka
http://mz.ks.gov.ba/node/1763

Traži nju, ili traži kako možeš doći do nje.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31413
9.9.2011 10:41:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Preporučujem platnene dnevne, naročito ako ti trebaju za "grijanje". Peru se na 60C, ne peglaju, jako su meki i udobni i ne gotive gljivice.

Gdje se kupujuuser posted image
Nikad to nisam vidjela...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 31414
9.9.2011 10:55:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

i ja se pitam user posted image
Da li bi smjela ja veceras staviti vag nistantin   To mi je dok davao kad sam vadila skoro papa test pa bio los imala candidu na grlicu .
Pa mislim da se opet nije vratilauser posted image meni na biljnoj bazi ag nista ne pomazu a imam ostalo mu nistantina dal da stavim koju??

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31415
9.9.2011 11:00:19   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: tajra

Kod nas se još uvijek samo mogu naručiti kod šivalice. Mamina cura ih pravi, ako ste zainteresirane javim vam kontakt na pp.
Ne reklamiram je majke mi. Ja sam imala priliku probati platnene uloške i za menstruaciju, ali sam ih ipak više koristila kao dnevne i prezadovoljna sam. (nisu bili od mamine cure, ali mislim da ih ona jedina pravi u BiH.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31416
9.9.2011 11:25:04   
DM
Ja juce kad sam cula da je onaj djecak iz Hadzica podlegao bas sam se isplakala

Pčelice-koji dječak iz Hadžića-nisam za to čula?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 31417
9.9.2011 11:39:49   
salmy
Jutrica za rajuuser posted image user posted image user posted image

Mi smo standardica,nana nam dosla
Koliko puta dnevno Vasa djecica imaju stolicu? i jel normalna ili je onakouser posted image user posted image user posted image
Ljubimo Lanicu,dusa mala(sjecam se kako je A plako kad je vadio krv) 
nadamo se da ce nalazi biti okuser posted image

Ostale zenice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 31418
9.9.2011 11:51:21   
Anoniman
salmy kaki kako kad nekad u dani 4 puta nekad 2 puta . Nemasa ga dan da ne kaki ima kako kad stolicuuser posted image user posted image user posted image user posted image normalnu valjda jos uvjek bebastu eto samo vise smrdiuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 31419
9.9.2011 11:57:24   
salmy
Felix ovaj moj jede puno voca( po 2 breskve,bananu,grožđe) redovno jede,i popije sigurno oko 1lsoka ili vode,caja....Stolica bude onako između proliva i normale.Sve kontam da je od tolikog voca/tecnosti.  A jede normala sve kao i obicno.Prođe vrmena pa mu nedam voce,ali on ga trazi godi mu 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31420
9.9.2011 12:09:34   
bebacha
Salmy jel vam mal onaj dubretarac sto ste kupili od nase Dadadeuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31421
9.9.2011 12:21:15   
mama2009
evo i nas, ja placem ne mogu se smiriti, smizla je jutros u 9 ostavljena u vrticu user posted image user posted image samo je posmatrala i mjerkala ostalu djecu, nije htjela da se igra, nije htjela teti da jede keksolino ili sta vec, pokusala joj ja dati nece, pita teta smije li usitpak, donese joj a moja gladnice ga uze i jede ko velika, ja sam se bukvalno "izvukla" dok je ona jela .....kaze teta da nije plakala jer sam cekala 5 min u prostoriji za pusenje, ostavila sam je u fazi mjerkanja i snimanja situacije, zvala sam oko 11:45 kaze teta plakala je prestala te i dalje suti i posmatra situaciju....ccekam josm malo da vidim dal je htjela leci da spava...luda sam tesko mi je, iskreno se nadam da ce nam ovo uspijeti

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 31422
9.9.2011 12:25:01   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ja juce kad sam cula da je onaj djecak iz Hadzica podlegao bas sam se isplakala

Pčelice-koji dječak iz Hadžića-nisam za to čula?

Izvinjavam se na dezinformaciji Meni juce komsinica kaze da je Armin J iz Hadzica koji je brutalno pretucen podlegao ali ja sad nadjem na netu da se on oporavlja Hb da samo bude dobro

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 31423
9.9.2011 12:25:20   
pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: mama2009

evo i nas, ja placem ne mogu se smiriti, smizla je jutros u 9 ostavljena u vrticu user posted image user posted image samo je posmatrala i mjerkala ostalu djecu, nije htjela da se igra, nije htjela teti da jede keksolino ili sta vec, pokusala joj ja dati nece, pita teta smije li usitpak, donese joj a moja gladnice ga uze i jede ko velika, ja sam se bukvalno "izvukla" dok je ona jela .....kaze teta da nije plakala jer sam cekala 5 min u prostoriji za pusenje, ostavila sam je u fazi mjerkanja i snimanja situacije, zvala sam oko 11:45 kaze teta plakala je prestala te i dalje suti i posmatra situaciju....ccekam josm malo da vidim dal je htjela leci da spava...luda sam tesko mi je, iskreno se nadam da ce nam ovo uspijeti

a joooj user posted image user posted image user posted image   drzim vam fige  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31424
9.9.2011 12:25:31   
bebacha
mama2009.jel ona ima negdje oko 18 mjesci.iz iskustva ti kazem da ta djeca lakse prihvataju.Ajla je krenula s 18 mjesci,ispocetka je tako promatrala situaciju,plakala malo par dana i nenormalno zavolila vrtic.nikad vise nije pravila frka.ide vec dvije godine i bas,bas volili.strpi se par dana

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1255 1256 [1257] 1258 1259   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1255 1256 [1257] 1258 1259   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

disciplina, radne navike...
marny

sta mislite, da li ljudima sa ovih prostora (bivse Juge) nedostaje njemacke discipline, radnih navika...

da (81%)

ne (19%)

Broj svih glasova: 97

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *