Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lady, ma svi su muski iste kukavice mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borim
mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga sluša pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako to apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju".. živjela emancipacija i naše male pametne curice!
Hahahaha, pocahontas! Bravo za pametne emancipovane curice. A i ja takodje mislim da mm treba da zajedno samnom vodi malecku na vakcinu. A prosto ne razumijem kada cujem da neki muskarac ne zeli da vozi kolica sa svojom bebom, jer je on, zaboga, muskarcina. Srecom mm nije takav. Ma ja mislim da ona podjela na muske/zenske poslove i obaveze vise ne vazi. Pogotovo za zene koje rade. ja i mm imamo jednako radno vrijeme i odgovorne i zahtjevne poslove i mislim da stvarno nije normalno da nakon 9 sati na poslu mi dodjemo kuci a on odmara dok ja kuham, cistim, deveram oko djetetea. O, no, no. Sve zajedno. Tako je lakse. Naravno, neke stvari vise ja radim, a neke on, ali generalno podijelimo poslove.
lady, ma svi su muski iste kukavice mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borim
mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga sluša pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako to apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju".. živjela emancipacija i naše male pametne curice!
Hahahaha, pocahontas! Bravo za pametne emancipovane curice. A i ja takodje mislim da mm treba da zajedno samnom vodi malecku na vakcinu. A prosto ne razumijem kada cujem da neki muskarac ne zeli da vozi kolica sa svojom bebom, jer je on,zaboga, muskarcina. Srecom mm nije takav. Ma ja mislim da ona podjela na muske/zenske poslove i obaveze vise ne vazi. Pogotovo za zene koje rade. ja i mm imamo jednako radno vrijeme i odgovorne i zahtjevne poslove i mislim da stvarno nije normalno da nakon 9 sati na poslu mi dodjemo kuci a on odmara dok ja kuham, cistim, deveram oko djetetea. O, no, no. Sve zajedno. Tako je lakse. Naravno, neke stvari vise ja radim, a neke on, ali generalno podijelimo poslove.
Mm i ja se nekad posvadjamo ko ce gurati kolica jos kad nam se pridruzi i Ajla nastane opsti haos i onda nas troje guramo jedna kolica Mm nikad nije bjezao od vakcina i pregleda i inace je tu da pomogne jedino sto ih nikad nije presvukao. Gadljiv covjek ali ja nisam od njega to nesto ni zahtijevala, a uvijek sam mrzila te "muskarcine" koji misle da samo zena treba da brine o djetetu.
Mi nemamo poima gdje, kontali u Trogir, a sinoc kontamo mozda negdje blize, sad svakako nisu guzve ili? Obzirom da ti je curica dole, znas li ima li guzve?
jutro ja sam uzas .Sinoc sanjam kao ja trudna a svako malo me tjera piskiti ko nahlada i ja placem sto sam trudna i + opet pod upalaom Kad meni sveki vice tebi ce haman biti ko i prva trudnoca i s prvom si samo piskila i imala upalau haman reko placem u snu nemogu sebi doc krivo mi sto sam trudna , i sto opet se sve ponavlja kad isto kao da me neko gurni probudi se ,probudi me bol u stomakau jaka i tjeranje na wc odem piskit muci me mokraca uzas boli kad stajem i bole jajnici nahlada jest dugo i bila zdrava Tako da sam slabo spavala skroz evo pijem uvu od jutros i stavila sam si dole obloge od ulja jer mi dole vruce gori bas ...... A danas mislila mami necu moci jer sam nikakava boli me... Kako je Lana jel se Lady javljala ?
Felix misa mu gdje se tako nahladi, cuvaj se draga. Meni komsinica uvijek kaze kad se laganije obucem da se utoplim jer nisam vise djevojka kaze "dole je sad propuh" i vjeruj mi u pravu je Jos ko djevojka sam imala problema sa bubrezima i cim se malo opustim uhvati me. Zato carapice ne skidaj uvijek ih nosaj i sto vise caja. Zelim ti brzo ozdravljenje
pozz zene mozda nije ni vrijeme niti mjesto ali imam jedno hitno pitanje dali zna neka od vas koliko kostaju POLYGYNAX vaginalete..upravo radim raspravu sa prijateljicom talijankom koja placa 30 eura kutiju istih tih vaginalnih antibiotika,,,
Bila nam je fina teta koja vadi krv, i kaze vidim nema vena, ja cu njoj radije 2x iz prsta nego da je mucim ... A prije toga meni se zamantalo, srce mi lupalo, jedva sjedila a Lana mi u krilu, vidi mm i govori hoces da je ja cuvam, rekoh mogu ja...i kad teta rece iz prsta, meni odmah lakse.... Lana je plakala, nije vristala ali tako tuzno plakala, lice svo mokro od suza al ne izmice prst, i kroz plac se govori nemoj teta dijati, mama, pa nemoj teta dijati, puti.... Brzo smo zavrsili i cim je izasla, obrisali je i pustili kao da nista nije bilo Malo je teze kod tete ostala ali je ostala ipak.... U ponedjeljak nalazi... Hvala sto pitate, vi ste jedno veeeeeeeeeeeeliko
pozz zene mozda nije ni vrijeme niti mjesto ali imam jedno hitno pitanje dali zna neka od vas koliko kostaju POLYGYNAX vaginalete..upravo radim raspravu sa prijateljicom talijankom koja placa 30 eura kutiju istih tih vaginalnih antibiotika,,,
toliko nisu garant ovdje
vece zene,mi se evo spakovali za jug,ujutro rano idemo ako Bog da malo je falilo da odustanemo.....sinoc sam se uzasno nasikirala,neznam kako sam prezivila sinoc iza 11 nazve djever mog m.i cujem po prici nesto nije ok uh i sad evo srce hoce da mi iskoci kaze mm meni da je nas sin jednog malog komsiju udario letvom po glavi dijete zavrsilo u bolnici sa napuklom lobanjom ja odmah malog probudim,on jadnicak iz sna podje plakati nisam letvom,biciklom ga udario slucajno onaj malac iskocio pred njeg, ovaj nije mogao zakociti i udari ga ja ga odmah sa babom posaljem tamo da rijese to,ja nisam sigurna u tu pricu ja kuci nisam mogla smiriti i odem da vidim sta je sa djetetom,kad javili su iz bolnice da mu je lobanja napukla i mora ostati malo na promatranju,dusa draga tako mi ga zao,on je najnemirnije dijete u ulici ali je sav sladak i simpatican...uglavnom hvala Bogu sad je dobro i sutra ce izaci i sto mi je jos drago moj maleni nije slagao da ga je nenamjerno udario biciklom,jer je bilo i svjedoka.......eto zene moje,ja sam citav dan nikakva,nikakva
Uh Zaho.... hB pa se dobro zavrsilo...Boze dragi... Sretan vam put i provedite se