|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1253 1254 [1255] 1256 1257   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.9.2011 22:02:41   
R&T@
Bit ce to super...
ona je sad veca i ne sjeca se tih iglica...

Drzimo figeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31351
8.9.2011 22:04:01   
Lady26
Uh draga sjecam se ja...na sta ce to liciti sutra dragi Bog zna....samo da mi da snage....
Bit ce aBd sve ok user posted image
Hvala....
Idem leci, glava me pravo boli...
Pusa velika, pa se cujemo cuta user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31352
8.9.2011 22:07:12   
R&T@
Mojoj T. su s 25 dana vadili krv iz vene na glavi...
ta scena je jos u mojoj glavi...

Ali mi nikad kod pedijatra ne padne na pamet...
samo mislim kako imam veliku curicu i zahvalim Boguuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31353
8.9.2011 22:08:01   
leona81
IZVORNA PORUKA: Lady26

Odma' user posted image
Od 8-10 nalazi...

bit ce to ok sigurno. kakva anemija sta lupaju oni...u vrazovoj ti jako dobro vade krv gore na djecjem odjelu jedna cura i momak rade i jako su dobri s djecom, moja M nije ni zaplakala kad su joj vadili iz vene dok je u privatnom laboratoriju plakala vadeci krv iz prsta. ja kontala nalazi ce biti uzas,  a sve bilo super jos je vadila nalaze kad je bas bila bolesna...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31354
8.9.2011 22:09:58   
Lady26
Sve znam, mislim pozitivno i nadam se dobrom nalazu
Eh draga od toga zavisi sutrasnji dogovor, vazi? Ako Lana bude ok, ici cu na posao i vidimo se,jel moze?
Necu zaboraviti mobitel obecavam user posted image
Pusa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 31355
8.9.2011 22:14:41   
leona81
samo nek to sve bude ok a mi cemo se cuti, nije frka.

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31356
8.9.2011 22:20:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

lady, ma svi su muski iste kukaviceuser posted image mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borimuser posted image
bas tako moj NIKADA nije A. vodio ninasto jer kao sto kazes zao mu a meni jel nijeuser posted image user posted image
Svaka vakcina, svaka bolest, svaka inekcija boca sam JA vodila JA drzala i cuvala Ja gledala kad su mu nosic cistili toaletu kad je bio zacepljen A. se koceni dere ja okrenem glavu da ne gledam i drzim cvrsto a oci mi pune suza.
Ja kad su inhalacije bile ja drzala SAMA dok se vrtio izvijo, urlao molio i plakao
Ja nemam srca meni nije zao a njima eto jestuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31357
8.9.2011 22:22:32   
Anoniman
i dok si tu teacherko reci mi koliko L. ima zuba user posted image user posted image
Lady sretno sa nalazima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31358
8.9.2011 22:51:58   
Amani12
Vecer dame...user posted image
Lady sretno sutra s nalazima,bit ce to sve oki aBd.
Koko user posted image za velikog djecaka
Ja se laganini spremam za kreveta.Sve spremno,dvaput provjerila da sta ne zaboravim user posted image
Let nam je u 12 i 15.
Ostajte nam zdravi i  sretni svi redom,a mi odosmo malo se bucnuti,vakat je user posted image
Ljubimo vas najvise dekic moj i ja user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31359
8.9.2011 22:56:21   
Meri29
Da i mi posaljemo poziivne vibracije za Lanine sutrasnje nalaze user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jedva cekam da ovaj antibiotik prestanemo piti pa da vidim je li se ovo moje dijete zaista projelo ili je ovo neka posljedica sirupauser posted image Stvarno ne kontam, ali stalno kuckam u sto user posted image

Felix koliko Anel ima zubica. njih dvoje su nekako u istom periodu poceli dobijati zubice. Majda ima12, a jedan ocnjak nam upravo nice. Koliko sam se bila prepala oko ovih zubica, a ustvari ine znam da ima novi zubic dok u igri ne otkrijem

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31360
8.9.2011 22:57:06   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

i dok si tu teacherko reci mi koliko L. ima zuba user posted image user posted image
Lady sretno sa nalazima user posted image user posted image user posted image

bez promjena vec mjesecima, i dalje ima gornje jedinice, dvojke i cetvorke a dole samo jedinice i cetvorke (znaci ukupno 10)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31361
8.9.2011 22:58:29   
leona81
mi imamo sve 1, 2, 3, 4...16 komada

Neposredna veza do poruke: 31362
8.9.2011 23:07:25   
Honey3
vece zene,mi se evo spakovali za jug,ujutro rano idemo ako Bog dauser posted image
malo je falilo da odustanemo.....sinoc sam se uzasno nasikirala,neznam kako sam prezivilauser posted image
sinoc iza 11 nazve djever mog m.i cujem po prici nesto nije ok uh i sad evo srce hoce da mi iskociuser posted image
kaze mm meni da je nas sin jednog malog komsiju udario letvom po glavi dijete zavrsilo u bolnici sa napuklom lobanjomuser posted image user posted image user posted image ja odmah malog probudim,on jadnicak iz sna podje plakati nisam letvom,biciklom ga udario slucajno onaj malac iskocio pred njeg, ovaj nije mogao zakociti i udari gauser posted image user posted image user posted image ja ga odmah sa babom posaljem tamo da rijese to,ja nisam sigurna u tu pricuuser posted image ja kuci nisam mogla smiriti i odem da vidim sta je sa djetetom,kad javili su iz bolnice da mu je lobanja napukla i mora ostati malo na promatranju,dusa draga tako mi ga zao,on je najnemirnije dijete u ulici ali je sav sladak i simpatican...uglavnom hvala Bogu sad je dobro i sutra ce izaciuser posted image i sto mi je jos drago moj maleni nije slagao da ga je nenamjerno udario biciklom,jer je bilo i svjedoka.......eto zene moje,ja sam citav dan nikakva,nikakvauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31363
8.9.2011 23:08:53   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Amani12

Vecer dame...user posted image
Lady sretno sutra s nalazima,bit ce to sve oki aBd.
Koko user posted image za velikog djecaka
Ja se laganini spremam za kreveta.Sve spremno,dvaput provjerila da sta ne zaboravim user posted image
Let nam je u 12 i 15.
Ostajte nam zdravi i  sretni svi redom,a mi odosmo malo se bucnuti,vakat je user posted image
Ljubimo vas najvise dekic moj i ja user posted image

Amani sretno vam i lijep provod zelim,uzivajteuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31364
8.9.2011 23:11:29   
Amani12
Zaha moja draga nemoj da se sikiras,bit ce to sve ok aBd.
I nemoj da ruzis svog decka,nezgode se desavaju,nazalost,ali bitno je da se dobro zavrsi.
Saljem ja tebi jedan najveci user posted image ,ljubi djecu ...
I sretan put i vama,uzivajte, a tebi hvaaalaaa user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31365
8.9.2011 23:14:52   
Honey3
jeste moja Amani,hvala Bogu samo da je dobro zavrsilo a ne mogu da ga ruzim on se isto nasikirao malp, malo pa place,inace je dosta osjecajanuser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31366
9.9.2011 2:44:42   
Ella_H
Lady sretno s nalazimauser posted image .
Zaha bit ce to dobro aBd nezgode se dese,
srecom kod mene su jos uvijek kuciuser posted image .
Ma da ovaj A. je skroz krkanastog ponasanja ako ovako
nastavi rano ce se penzionisati. H. je mashAllah dobar momak,
super mu je u skoli dobro se izmori odma zaspi kad dodje kuci,
a brat mu nastavi prosipat, lupat, i ostale nerede mami raditi.
Ovdje kisa a ja sam nonstopuser posted image  i vjestica mi dosla user posted image ,
jedva cekam da odeuser posted image .
Tajra ti roditelji od tvojih prvacica plaho umazeni, to su vec
veliki klipani ako se dosad nisu naucili tim"osnovnim" nekakvim
pravilima kad ceuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31367
9.9.2011 8:11:27   
DM
A joj zaho-baš mi je žaouser posted image i tog malca, a i tvog dječaka-i nje je to bila trauma...
I ja sam tako imala jedno neprijatno iskustvo-moj sin se u komšiluku igrao sa nekom dječicom8tek sam ga ovog ljeta počela puštati samog da je vani da se igraju i druže, a tu su kuće od mm amidža i daljnjih rođaka-tako da je pod nazorm..) i curica iz komšiluka je njega nekoliko puta pogodila čičkom i ganjalaga i ganjala tim čičcima i on na kraju da se odbrani uzme jabučicu(tek su počele bile rsati) i pogodi nju u prsauser posted image
Ja kad nisam pobudalila-imao je danima lekcije i nekoliko zabrana-a sve ovo mi je on ispričao i ako nije sklon laganju -to su mi i druga djeca potvrdila,...
E hajd' sad budi pametan?!
Btw-kad sam pitala odrasle za taj događaj-kaže jedna teta-e neka je vala baš-jest ih uzela maltretirati sve redom(misleći na djecu )-mada mi se nije ovaj komentar svidio-bar mi je malo olakšao-odn.donekle je opravdao postupak mog djeteta

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31368
9.9.2011 8:29:38   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75

lady, ma svi su muski iste kukaviceuser posted image mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borimuser posted image

mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga slušauser posted image pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli user posted image jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako touser posted image user posted image
apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju"..user posted image živjela emancipacija user posted image i naše male pametne curice! user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 31369
9.9.2011 8:39:07   
vila_7
da i ja padobranac nesto kazem!user posted image MM hB uvijek vodi bebu na vakcinuuser posted image , ja radim, on radi samo vikendom pa da je ne uzimam slobodan dan jer ga uvijek moram kasnije uzeti - sutradan od vakcine dobije turu user posted image .
A dođu na red ODMAH! jer beba digne sve na noge od vriske - da su ga zadnja 2 puta pitale sestre i dr. jel siguran da je beba potpuno zdrava! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31370
9.9.2011 8:41:03   
tekja
jutro...

od kako je otvorio oci, samo govori: pali auto, ajde, babi, mama, ajde idemo, idemo, daj cuceve, pali...ma ne mogu da razmisljam koliko je zapeouser posted image

sto rece pocy, nikad, al' nikad je bez MM nisam otisla dr...drzim ga na vakcini, ali je on tu kraj nas, cak je, kad smo V. reckali onu zilicu ispod jezika, on ga cuvao, a ja sam stajala metar dalje...mi o tome ni ne pricamo, zna se da idemo zajedno...i da nikad bez njega nisam otisla ni na jedan pregled u trudnoci - ma on jedva cekao, isto kao i ja, da vidi nasu mrvicu user posted image

eh sad...Amani sreeeeetno...najljepsi provod zelimuser posted image ...zaho i tebi istouser posted image ...a zao mi je sto ste se tako potresli, nadam se da ce maleni djecak biti dobrouser posted image

Lady, javlja kako prodje vadjenje krvi...iskreno zelim da L. ne place i da je ne boliuser posted image

Ellauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31371
9.9.2011 8:56:03   
Malenaoduvijek
dobro jutro

prvo da amani pozelim sretan put i da mi se lijepo izbuckaju u Turskoj user posted image user posted image

a zaho sta da ti kazem samo user posted image user posted image , a vidis da je on jedan dobri decko nece nije vas slagao rekao am je istinu, a brz oporavak za malog komsiju.

a sto se vodjenja dr tice, ja bih mogla knjigu sa Lukom napisati, ali u sustini ja ih vodim svugdje ne zato sto je mm kukavice ili nesto nego da on ne izlazi s posla.

kad su obojica bili bolesni isli smo zajedno, kad je Igor primao boce tata ga je znao navece voditi i na inhalaciju isto.znaci mm nije kukavica definitivno ali naravno da i on kao i dr voli vise kad mama ide sa djecom sto je po meni normalno.

opet kod nas je to i pitanje organizacije, neko mora ostati sa djetetom drugim kuci pa da niko ne dolazi lakse je da tajo ostane.

ali sa Lukom uvijek idem ja jer meni ne bi djavo dao mira posto je on grozan sa svojim urlanjem i vristanjem pa ja to moram imati pod svojim nadzoromuser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31372
9.9.2011 9:00:44   
R&T@
Ustale, kupovale, jele, pile, prale, cistile, kuhale...
to vam je moja i R. jutarnja gimnastika...
i sve gotovo do 9...user posted image
bravo nas dvije...user posted image

Zaho i Amani, sretan putuser posted image

I mi cemouser posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31373
9.9.2011 9:04:34   
tekja
zar i ti sine tajrauser posted image user posted image user posted image  nek' je sretno...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31374
9.9.2011 9:11:20   
R&T@
U 33. godini zivota skontah da je za mene more u septembruuser posted image user posted image user posted image

Penzioner u meni se probudiouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1253 1254 [1255] 1256 1257   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1253 1254 [1255] 1256 1257   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Browser
Visnja RR

Koji browser koristite?

I.Explorer (22%)

M.Firefox (31%)

G.Chrome (43%)

Opera (4%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *