Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i mene...mi bili na ciglanama u parku, Boze sacuvaj djece...bice vam sve jasno, ako vam kazem da sam se zadrzala samo 10 minuta...za to vrijeme jedan 3-godisnji djecak je opsovao V. majku kroz majku - doslovno , oteo mu njegovu igracku, a jedna malo veca djevojcica ga je gurnula sa one okretaljke, ne znam kako se tacno zove, nije mu dala da se cuva dok se okrece ...helem ja pokupih dijete dok mi je jos zdravo i pravo ...Zato mu je mama kupila poklon sto je bio divan i fin i nije se ljutio sto ga odvedoh ...sorry na ovolikom opisu, al'' sam stvarno zgrozena
joj zaboravih napisati, kazem toj djevojcici, pa nemoj da ga guras, on je jos mali, moze pasti...a ona iskezi zube i poce da rezi na mene
< Poruku je uredio tekja -- 8.9.2011 14:05:46 >
evo i mene...mi bili na ciglanama u parku, Boze sacuvaj djece...bice vam sve jasno, ako vam kazem da sam se zadrzala samo 10 minuta...za to vrijeme jedan 3-godisnji djecak je opsovao V. majku kroz majku - doslovno , oteo mu njegovu igracku, a jedna malo veca djevojcica ga je gurnula sa one okretaljke, ne znam kako se tacno zove, nije mu dala da se cuva dok se okrece ...helem ja pokupih dijete dok mi je jos zdravo i pravo ...Zato mu je mama kupila poklon sto je bio divan i fin i nije se ljutio sto ga odvedoh ...sorry na ovolikom opisu, al'' sam stvarno zgrozena
joj zaboravih napisati, kazem toj djevojcici, pa nemoj da ga guras, on je jos mali, moze pasti...a ona iskezi zube i poce da rezi na mene
Nek mi Bog oprosti i moje dijete ce aBd odrasti, i ne znam u kakvu osobu ali ja takvu djecu oragnski ne mogu.... Da mi se ne obije o glavu ali ..... da Bog sacuva.....
mya i ja bih na tvom mjestu otisla kod jos nekog doktora na pregled, nadam se da ce sve biti dobro, pametnica je to mala teacher drago mi je da su mucnine popustile, a od sekiranja sta ce biti nemas nista ,misli pozitivno,uživaj u trudnoci i bit ce sve aBda uredu.. Jutros ja ostavljam Nikolu u vrticu i jedna curica place,kaže on meni:" mama umi je da ne paće".. (uzmi je da ne plače)
Joj, stvarno zna biti djece da bog sacuva. Najgore mi je kad roditelji vide i ne reagiraju!!! Nadam se samo da će moje dijete naučiti izboriti se sama za sebe, kako sad djeluje mislim da hoće, još samo da ne bude baš previše ratoborna i taman
Sinoc na roditeljskom mi bilo gore nego na casu... Evo nekoliko izjava: 1. Zasto moje dijete mora nositi knjige u skolu? 2. Moje dijete ne moze doci na prvi cas jer spava do 8! 3. Zasto moje dijete nije predsjednik? 4. Moje dijete mora biti odlicno! 5. Kako cete reci mom djetetu da kupi polovnu knjigu? 6. Mozete li reci profesorima da ne daju jedinice mom djetetu, on je osjecajan? 7. Moze li moje dijete(zdravo i pravo) ne ici na tjelesni, ne voli da se znoji? 8. Zasto moje dijete ne moze jesti na casu?
Onda sam ja necovjek, jer ako neko maltretira MOJE dijete, ne mogu biti tuzna nego bijesna....sto je moje dijete krivo da ga neko bez razloga gura, udara i sl?!
Sreca pa pogled ne ubija i stalo mi je da zadrzim posao
Samo mi zao sto im ne rekoh da imamo djecaka koji boluje od cerebralne paralize, cija majka je dosla da moli da mu posaljemo mailom lekcije jer njemu je dosadno i tuzan je sto ostaje u kuci... a svaki dan je sve bolesniji i pitanje je da li ce docekati kraj godine
Sinoc na roditeljskom mi bilo gore nego na casu... Evo nekoliko izjava: 1. Zasto moje dijete mora nositi knjige u skolu? 2. Moje dijete ne moze doci na prvi cas jer spava do 8! 3. Zasto moje dijete nije predsjednik? 4. Moje dijete mora biti odlicno! 5. Kako cete reci mom djetetu da kupi polovnu knjigu? 6. Mozete li reci profesorima da ne daju jedinice mom djetetu, on je osjecajan? 7. Moze li moje dijete(zdravo i pravo) ne ici na tjelesni, ne voli da se znoji? 8. Zasto moje dijete ne moze jesti na casu?
Sreca pa pogled ne ubija i stalo mi je da zadrzim posao
Samo mi zao sto im ne rekoh da imamo djecaka koji boluje od cerebralne paralize, cija majka je dosla da moli da mu posaljemo mailom lekcije jer njemu je dosadno i tuzan je sto ostaje u kuci... a svaki dan je sve bolesniji i pitanje je da li ce docekati kraj godine
Ovo si trebala reči. Ne kao odgovor na njihovo neodgojeno ponašanje već čisto kao informaciju, pa nek takne koga može. Mada vjerujem da bi neki imali komentar da bolesnoj djeci nije mjesto u razredu sa zdravom.
Joj sad ću se upaliti... Hvala Bogu da smo dobili strogu učiteljicu koja je na prvom roditeljskom rekla da priznaje samo civilizovanu i argumentovanu komunikaciju.
Onda sam ja necovjek, jer ako neko maltretira MOJE dijete, ne mogu biti tuzna nego bijesna....sto je moje dijete krivo da ga neko bez razloga gura, udara i sl?!
potpisujem ! Ja sam imala takvi situacija a sto je najgore to mu je rod .Malni je stvarno nestasno djete aman ljudi moji ne kazem to samo ja vec i drugi koji ga znaju kojima dodje i sl. Al najgore od svega sto su mu roditelji dopustili i upustila ga katastrofa je malo jeri Malom je 5 god nije mali svasta zna. Al mu dusa A. gurat , tuci, vuci, vristat mu u facu otimat igracke .A svoje neda nista kad ovdje dodje jos kad donese svoje neda nista a A. bi sve diro razvalio i uzeo. Tako mi se skoro incident desio da sam malo rec pizdila -izvinjavam se na izrazu. Mi vani mali A. gura nedo Bog ostavi ih sami 5min bez nazora ovaj samo gura ga tjera ga u plac navodi na stvari sto ne smije. Ona nista ja Kipimmmmmmmm Dok mi jednom rece kao ej pa vi sve oko A. de pusti ga samo ides za njim kao veremim. Reko lako je tebi imas djete od 5god . Pustila si mu znas kako ,njega niko nemoze udariti gurniti i sl A. je mali a tvoj znas kakav je samo ga zadirkuje Pa de nece mu nista biti jel reko e bas si pametna . I tako se oni ko "fol" igrali vani . Kad ovaj mali je A. gurno niz dvije stepenice on je pao u cvjetnjak pun bodljika i +tu bi kolac nedo bog da se na njega nasadio pao. Ja sam Licno vidjela kad ga namjerno s ledja gurno Ja potrca A. sav krvav po nogama iscapan po licu glavi . Ja sva drhtim ona ce na to njemu samo ono sto si ga gurno sta si to radio .On nista pokunjio glavu pa ce , i on je mene hm dice A. njega al nema veze . Nije ga pucnila nije mu nista rekla . Ja sam uvela svoje djete u kucu plakala zajedno snjim od muke Pa ja bi njoj izasla bunje njene pocupala ne njemu !!!!!! Isto tako sjedi pored svog djeta a on uzeo ljulju i ljulja veliku van a do ljulje stojao mali od 10 god djecak ona nista a vidi da ce ga udariti kako pusi pusi Ne haje ..... I maleni se okrene ovaj kako je gurno ljulju udari ga po noama dobro ona opet nista sek. je falila da djete ne udari u zlo mjesto! Ja ih nasiroko izbjegavam , znam nije lijepo a hebote kad si takav ne trebas mi . Sve je do roditelja ne do djece .....Nisam u svom zivotu vidjela majku da toliko djetu dopusti neke stvari .Da skace po secijama , dira zelozine, prosipa neznam sta vise a da ona samo na to kaze nemoj dirat i nastavi pricat pricu i ispija kafu . Ja pizdim ispred nje , jednom sam cula kad je rekla jedna zena e da si moj kako bi te ja uredovala !
jesi vidjela ha hvala draga na pitanju, namazali ga sinoć jadnička sa svinjskom masti po prsima i jutros je ispovraćao šlajm koji ga muči evo mjesec dana...sve krene pa stane...malo slini, pa ozdravi, pa onda opet slini i eto ga...krkam ga sirupima raznih vrsta i boja...sada smo se okrenuli majci prirodi... ot-sinoć mu dajem svinjske masti malo u mesno-povrtnom obroku i sve kontam, e moj sine, neš ti sad pogotovo na vjeronauku ..ali hajd, u neznanju je, valjda se to ne pika da je izašao iz vjere šalim se naravski
< Poruku je uredio pocahontas -- 8.9.2011 14:56:18 >
jesi vidjela ha hvala draga na pitanju, namazali ga sinoć jadnička sa svinjskom masti po prsima i jutros je ispovraćao šlajm koji ga muči evo mjesec dana...sve krene pa stane...malo slini, pa ozdravi, pa onda opet slini i eto ga...krkam ga sirupima raznih vrsta i boja...sada smo se okrenuli majci prirodi... ot-sinoć mu dajem svinjske masti malo u mesno-povrtnom obroku i sve kontam, e moj sine, neš ti sad pogotovo na vjeronauku ..ali hajd, u neznanju je, valjda se to ne pika da je izašao iz vjere šalim se naravski
davala sam i ja A. kad je imao bronhitis svinjetinu rece mi svekar da je dobra za bronhitise i sl ako ne laze
Lady, felix, ne vjerujem da postoji roditelj koji bi dozvolio da mu neko udara dijete,gura i maltretira...ja sam bila tik pored V.(kao i uvijek) tako da mu se nista nije desilo, ali i dalje ne mogu biti bijesna na tu curicu...samo na njene roditelje, kojih btw tu gdje se sve odigralo nije bilo, inace bi dobili jezikovu corbu...ja sam sa malenom komunicirala sasvim pristojno i cak umiljato, ali dijete ne prepoznaje taj vid komunikacije ona jadna rezi ....al' nismo svi isti, tako da...
Tajra, tebi treba jedna kafa sa rajom sa beba nakon takvog iscrpljujuceg roditeljskog
i ja sam ovo mislila al sam jela u pizzi na moru . Nisam nikad dotad probala . Sad da mi je kupe i donesu ja nebi mogla pojest jer mi je fujj ne mogu mirisa podnijet . Al et u pizzi sam mogla