|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.9.2011 22:18:23   
Mya_81 RR
Joj, fakat jest grozno bez vode...

Mi kad smo nedavno bili u Tuzli isto je bila restrikcija...puste je samo par sati dnevno...uzas jedan...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31251
7.9.2011 22:21:48   
Honey3
veceuser posted image
evo i ja tocim vodu,doooosta sam natocila jos cu ujutro popraviti ili bar jutarnje aktivnosti sticiuser posted image
ova moja cura umjesto da spava evo se dobro nakakala,valjda ovako kasno da ne mora sutra kad ne bude vodeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31252
7.9.2011 22:24:42   
koka i po
samo da vas pozdravim...
malo sam zauzeta ali nisam zaboravila staro drustvouser posted image
vracam se sutra pod "punom ratnom spremom" iza 15 huser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31253
7.9.2011 22:31:59   
Honey3
cekamouser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31254
7.9.2011 22:35:39   
Lady26
Samo da vam pozelim srecu, bit ce to aBd sve ok, puuuuuuuuuuunooooooooo pusa saljemo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31255
7.9.2011 22:36:40   
Lady26
Ja uspavala Lanu i sve cega se sjecam je da sam pocela gledati sex and the city, sad me muz probudio user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31256
7.9.2011 22:37:54   
Malenaoduvijek
zaho
dobra je cura ona to odradila sve veceras pametnica cula da sutra nema vode.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31257
7.9.2011 22:39:42   
Malenaoduvijek
to se meni redovno desava, nema mi nista draze nego leci u dnevnu i gledati tv i samo u neka doba cujem mm hajde ustani idi lezi u sobu user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31258
7.9.2011 22:40:48   
Honey3
Lady jesi li sigurna da si gledala sex and sity, sta li si ti jos propustilauser posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31259
7.9.2011 22:41:01   
Anoniman
Mya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi ljepoticu malenu... nadam se pozitivnijoj prognozi drugog neuropedijatra.

Lady vodi li Lanu doktoru, sta kaze?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 31260
7.9.2011 22:42:03   
Honey3
hehe vas,ja ne mogu u dnevnoj doci na red leci,vazda me kakav cosak zapadneuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31261
7.9.2011 22:44:42   
Lady26
Ma pocela se prikazivati serija na FOXLIFE a pravo je volim, i spustila LAnu u krevet a ja na bracni se opruzila i znam da je jedna epizoda zavrsila tu se film prekida user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Vodila, kaze savjetovaliste radi samo u I smjeni...moram ici ujutro opet...posto je zdrava nije me htjela primiti (sestra) kaze tu su samo bolesna djeca sa visokom temp i ja se pokupim....da mi sta ne navuce...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31262
7.9.2011 22:51:14   
mama75
Vece zenice! Ja vas malo citam, pa reko da pohvalim svoje malo dijete koje evo vec 2. sedmicu ide u vrtic i to niti jednom nije zaplakala user posted image Spava tamo po 2-3 sata (danas je teta morala probuditi, sva djeca ustala a ona usecerila user posted image ), jednimo sto skoro nista ne jede user posted image Ujutro joj damo dorucak kod kuce i pojede tamo supicu prije spavanja. Ali nije ni kod kuce puno bolja situacija kada je jelo u pitanju. Uglavnom, za sada nema nikakvih reakcija na vrtic, nema ni nekih promjena u ponasanju.
Veliko dijete ide u skolu i presretna je, ali za nju sam vec znala da ce to proteci glatko, ipak je to moja Princeza user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31263
7.9.2011 22:52:43   
Lady26
Ni kod tebe napretka sto se jela tice user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 31264
7.9.2011 23:05:21   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: zaha

hehe vas,ja ne mogu u dnevnoj doci na red leci,vazda me kakav cosak zapadneuser posted image

zaho ko ti je kriv kad imas puno velike djece, ja imam  samo jedno veliko a dva kauca user posted image

ja sam prava poguzija, sad se sjetila da mi je kolac u frizideru i da me ceka da ga probam user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31265
7.9.2011 23:09:07   
Malenaoduvijek
Vodila, kaze savjetovaliste radi samo u I smjeni...moram ici ujutro opet...posto je zdrava nije me htjela primiti (sestra) kaze tu su samo bolesna djeca sa visokom temp i ja se pokupim....da mi sta ne navuce...

to je vojnicko polje jeli?
kod nas vrazova radi i popodne sa zdravom djecom proslo je vrijeme godisnjih odmora, sta im je...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31266
7.9.2011 23:19:05   
Apotekarka
Vecer...Bas sam umorna...Antonio je danas biuo nemoguc,histerican,jedva sat odspavao,rano ustao,lupa glavom od pod ako nije kako zeli da sam se iskreno zabrinula,poceo da ujeda i tuceuser posted image ,a o vristanju da ne pricam...KOd tete nista ne jede kod mene super pojede,mislim da se teta ne trudi on kaze necu ona odustajeuser posted image
Malo sam se i n poslu nesto nazivcirala tako da sam bila na odbojci da se ispucam...
Sutra mi mami 18-a godisnjicauser posted image
Mya
Ja bi svakako potrazila jos misljenja,mene su tako za ove lč izvozali,ja kontam da je Minja s obzirom kako pises o njenim sposobnostima jedna pametna i zdrava djevojcica,mozda to vremenom izađe...
Koko Sretnouser posted image
Lady jesi vodila Lanci doktoru,sretno ako nisi....Da nije anemicna nestoi mi na to lici
Da ne nabrajam ostale ljubim
I dajte neka jos koji dan ljeta,nek nas jos par dana ovog divnog sunca ogrije kad pođu kise nikud nismo prispili,a i da ja zavrsim sa slaganjem drvauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31267
7.9.2011 23:30:29   
Mya_81 RR
Mi smo naučili brojati i na engleskom user posted image I poneku jos rijec znamo...mala će biti poliglota ko da gledam user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 31268
8.9.2011 4:29:09   
Ella_H
Ola zene.
Mya bit ce Minjica dobro glavu gore samouser posted image .
Zaha meni se ili cini ili Esmica i Minja lice pravo ko secer su.
Ja sam malo zauzeta. Svi ukucani jos disu znaci ok suuser posted image .
Danas sam kupila A. gumenjace( gumene cizmice)user posted image  ko secer mi je,
steta sto su zijanila djeca kablo za punjenje aparata pa neJma vise slika.
Pusica vam svima cuvajte bebareuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 31269
8.9.2011 9:40:55   
Mya_81 RR
Niko se jos nije javio user posted image

Jutro user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31270
8.9.2011 9:44:23   
R&T@
Jutrouser posted image

Dok iscitah sve na svim temamauser posted image

Bravo za Minjicu i brojanjeuser posted image

Moja broji:dva, tri, trideset, osamnaestuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 31271
8.9.2011 9:53:22   
tekja
jutro i od nasuser posted image ...Mi brojimo edan, da, ti, petuser posted image user posted image user posted image  cetiri ni naopako, ja kazem cetiri, on kaze petuser posted image ...

Fino smo se naspavali, sinoc smo do kasno bili u mahali, pa valjda zato...od danasnje kafe nista izgleda, eto necu vise predlagati nista, ako neko zeli neka je organizuje, ja cu doci ako ikako budem moglauser posted image

Uzeh sinoc V. patikice, pumine, crno-bijele, prepreslatke, ne mogu vam ih uslikati, ne radi mi aparatuser posted image ...ali, najbolje od svega, kao cijena im 65, kad na kasi neki popusti, tam-vamuser posted image i mi ih platismo 39user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31272
8.9.2011 9:56:33   
Amani12
Jutrica user posted image
Ja sam u 04 jutros zaspala,da sve zavrsim,uradim,operem,spakujem iiii user posted image
Al eto,opet sam se nekako naspavala,euforija me uhvatila,a i danas imam free day pa odosmo lutatiuser posted image
Znaci od kaficeuser posted image E vala kad se vratim ima da vas okupim,pa makar...
I mi brojimo,ali zajedno ja kazem 1,a djecak ''da,ti'' pa ja kazem 4 a on ''pet,ses,sedam'',pa opet ja 8 i 9 i on kaze ''deset i gotovooo'' user posted image
Mya ljubimo djevojcicu i nadamo se samo najboljem,proci ce to aBd...user posted image
Koko sretno velikom djecaku user posted image
Lady javni sta bi kod doktora user posted image

Svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31273
8.9.2011 9:57:56   
Amani12
Tekja super za patikice,bas super cijena,a mogu misliti kako tek stoje sarmeru malom user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31274
8.9.2011 10:00:24   
Mala Selma
Jutro drage zene, samo da vam mahnemo!Ja vas redovno citam alni nejavljam se nesto na ovu temu, redovna sam na mrsanjuuser posted image
Juce sam vodila A. na kontrolu na vojnicko ( Ledy rade oni i drugu smjenu) i grlo je hvala Bogu dobro, prosla je gnojna anginauser posted image , a kako i nebi kad je popio dvije pocice ospenauser posted image .U razgovoru sa dr.azrom zakljucile smo da mu izvadim sve nalaze( ks, secer, zeljezo i urin, kao i bris grla) da vidimo u kakvom mu je stanju organizam user posted image , jer u 6 mjeseci popio je 3 jaka antibiotika ( pancef, sumamed i ospen)...ah taj vrticuser posted image
Danas mu je prvi dan u novom vrticu ( na Mojmilu), jutros smo ga mm i ja odveli, nije plakao, ali je 5 djece plakalo u njegovoj grupi, a on sav izgubljen nekonta gdje !Uciteljica Sandra je super, ma divno ga je primila, uzela za rukicu i odvela u ucionicu on se nije ni okrenuo za namauser posted image , kazem ja mm ajmo viriti kroz prozor da vidimo sta radi, kaze on..idi bona na posao, odbit ce ti od plateuser posted image kraljuser posted image  Na mojmilu imaju svoje ormarice ( sto nije bio slucaj u Dunjama), vise igracaka i dosta je veci prostor sto je mene ocaralo!!
sto se tice hrane, Boze moj nekada jede po citav dan, a nekada za citav dan pjede 2 kifle...uzas majkemi...kupila sam naturu mix i pije vitamin c, svaki dan kasiku meda, pa valjda ce se projesti.Kupit cu danas i redapin.Ja predpostavljam da je anemican jer je blijed ko "krpa", ali hvala bogu i za to ima lijeka...
eto duga izvejestaj od meneuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

antivirus
milenium

koji antivirusni sistem imate na kompjuteru i koji mi preporučujete da je dobar?

molim odgovor (97%)

molim odgovor (0%)

molim odgovor (3%)

Broj svih glasova: 31

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *