|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1252 1253 [1254] 1255 1256   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.9.2011 15:03:15   
Lady26
NE ja, ako ne jedem kuci ne jedem nigdje.... svaka cast svakome ali ja imam averziju prema tome...
Na moru jedem pizzu od povrca iliti vegetarijanu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31326
8.9.2011 15:12:02   
Anoniman
ne jedem ni ja dok moji svi jedu ukucani ovdje ja NE . To je slucajno bilo mm otisao da mi kupi komad i ja ono pocela jest i pola pojela on vice jel dobro reko jest vidjela sam salamu al nisam obracala paznju jer je A. zanovjetao .
I posle vice jel da da je dobra reko jest sto user posted image user posted image kaze salama reko koja salama pa ta koja reko u pizzi aj reko nije valjda svinjetina a on ce jok govedinauser posted image user posted image user posted image ccc reko sram te bilo tako si mi mogo buba svabe podvali ja bi pojelauser posted image user posted image user posted image u onoj strci trceci za A.
Kaze ajd neka si ti pojela a rekla da nes nikad probat !

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31327
8.9.2011 15:53:01   
Lady26
Mene uhvatila neka nervoza....ne znam sta je....jel pred odlazak pedijatru ili sta...
Al uvijek se nesto desi user posted image kad sam ovako nervozna....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31328
8.9.2011 16:00:01   
R&T@
Mozda dobijes neku lovu, neplaniranouser posted image
Sretno kod pedijatra i no sikirikiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31329
8.9.2011 16:00:03   
tekja
Lady, ne budali...pa L. je jedna zdrava, vesela, razigrana djevojcica koja je samo poteska na hrani..pa takvih je sigurno 70% djece...vidjet ces da ce sve biti ureduuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31330
8.9.2011 16:01:53   
Lady26
Ma ne mora znaciti da je zbog nje, jednostavno osjecam nervozu u stomaku i srce mi lupa a to se u 90% i ostvari, tj nesto se desi....
Dodjem kao napola vidovita Dzemila user posted image , znam da ce biti samo ne znam sta user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.9.2011 16:02:13 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31331
8.9.2011 16:03:53   
tekja
De mi onda ziva bila reci hocu li dobiti posao, eto ne moras znati sta ni gdjeuser posted image user posted image user posted image ...to ti je od gladiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31332
8.9.2011 16:03:58   
Anoniman
vidovita dzemila user posted image user posted image user posted image i saradnici .
Ma nebrini user posted image i mene nervoza hvata kad moram ped.bio zdrav il nebio .
Tajra kako si napravila ovog cojka sto pise ispod doleuser posted image user posted image zanimljiv stalno mi oci idu njemuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 8.9.2011 16:06:51 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31333
8.9.2011 16:15:53   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

Lady, ne budali...pa L. je jedna zdrava, vesela, razigrana djevojcica koja je samo poteska na hrani..pa takvih je sigurno 70% djece...vidjet ces da ce sve biti uredu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...

Jel vjerujes da minimalno 15 dana nije jela RUCAK, povrce, meso i sl...?
Bojim se ako se odvikne skroz pa sta cu onda....ova mi prijateljica bas lijepo kuha, eto ima drustvo i sve ali nista, ni zalogaj...ja je uspijem natjerati koju kasiku supe (ubacim povrca pa izgnjecim)....samo suh hljeb jede i nesto malo za dorucak....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31334
8.9.2011 16:45:17   
Mya_81 RR
Lady, vjeruj da i mi drastično manje jedemo. Na njoj niko nikad ne bi rekao jer je bucka, valjda to ostalo od prije, ali koliko sad manje jede čudi me da nije smršala. Ali kažu da oni sad u ovom periodu ne rastu puno, to sad ide manjim tempom nego je bilo na početku pa tako imaju i manju potrebu za hranom.

Najbitnije je da se trudiš da i ovo što unosi bude što zdravije!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31335
8.9.2011 16:48:58   
R&T@
Moja R. se probudila s recenicom: Hocu telefon...

Nijedan iz kuce nije taj koji je ona, vjerovatno, sanjalauser posted image user posted image user posted image

Garant se u snu svadjala ili potukla s nekim djetetomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31336
8.9.2011 16:51:43   
tekja
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

Lady, ne budali...pa L. je jedna zdrava, vesela, razigrana djevojcica koja je samo poteska na hrani..pa takvih je sigurno 70% djece...vidjet ces da ce sve biti uredu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...

Jel vjerujes da minimalno 15 dana nije jela RUCAK, povrce, meso i sl...?
Bojim se ako se odvikne skroz pa sta cu onda....ova mi prijateljica bas lijepo kuha, eto ima drustvo i sve ali nista, ni zalogaj...ja je uspijem natjerati koju kasiku supe (ubacim povrca pa izgnjecim)....samo suh hljeb jede i nesto malo za dorucak....

Vjerujem...al' da ti kazem da je malena od brata, godinu dana jela virsleuser posted image za dorucak, kiflu za rucak i vocni jogurt za veceru...mlijeko nikad od kad je prestala dojiti sa nekih 10 mjeseci nije popila, kad jede jede samo zagoreno, skida koru od pite, okrajak hljeba i sl. i znas sta dosad je hdB zdrava...nalazi krvi ok, vesela,pametna, izrazito inteligentna, ma sve 5...Period kad nije jela je bio izmedju 2-3 god, sad ima 4. i tamani sve zivo, ali je i dalje mrsava kao da je iz Bijafre...jednostavno takva (samo njena majka niti je kad tjera da jede, niti se pojede ziva sto je mrsava - hoces neces, njen je stav), a ja sam slicna tebi, meni je V. vazda mali, mrsav, ne jede, sekiram se ako od 4 obroka danas jedan smrljavi i onda se sjetim Amirice i poravnim neki perioduser posted image ..nazalost neki...izvinjavam se ja ne znam nista ukratko ispricatiuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31337
8.9.2011 16:56:33   
R&T@
Nikad ugoditi...
Ja sakrivam hranu od T.
Ona bi pojela bukvalno sve...

a R. ima svoj jelovnik, dobro izabran, hB: mlijeko, svo voce, meso i salate...
Ostalo samo pljuneuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31338
8.9.2011 16:57:33   
tekja
Tajra, tako je i V. jutros nesto sanjao...ja ga prenijela kod sebe kad je MM otisao na posao, on onako u snu kaze: Mama, zumi nece Dado vekac - kao uzmi me necu u krevetac, a vec kod mene dusa draga...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31339
8.9.2011 17:40:31   
Malenaoduvijek
ja ponasanje ove djece u parku ne smijem komentarisati jer je moj Igor veliki rauber.

koliko god ruzila, objasnjavala, pokazivala on i dalje otima svom bratu sve od flasice preko igracaka.sad mu je kao poceo vracati kad ovaj zaplace ali on je bas onako bezobrazan.

ne zelim osudjivati jer ne mora da znaci da su roditelji raspustili tu djecu nego da su jednostavno takvi, hm.

znam samo da ne dozvoljavam da moji prvi udare ali cu ih uciti uvijek da vrate.

eee
ja sam se nesto umorila, tata mi bio i gori je od ove dvojice, prinesi, donesi katastrofa...

a sto se sinjetine tice, nikada je nisam jela ne jedem je niti cu je jesti, nije bitno gdje sam nije me stid to da kazem kao neke....
a moja djeca ako budu htjeli neka je jedu ali ja im je necu spremati i to mm zna.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.9.2011 17:44:36 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31340
8.9.2011 20:00:19   
Anoniman
vece .
mi smo bili na veceri , sveki rodjendan pa nas izvela user posted image na veceru bilo nam super anel slusao jer samo bili van a tu odma parkic i da pohvalim A. on je pojeo citav komad pice samuser posted image user posted image user posted image user posted image ja se cudu na cudit nemogu masallah i pola palacinjka .
Bas je jeo a prije nego smo krenuli pojeo, vocnu kasicu .
Posle se igrao ima mali tobogan zauser posted image sam se moze popet i sici ma merak.
Opet cemo ici dole abd ako nista na sladoled zbog A user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 31341
8.9.2011 20:37:53   
R&T@
Anel pravi frajer...
u kafani moze i da vecerauser posted image

Lady, a sta bi kod pedijatra?
Ne javljas seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31342
8.9.2011 20:48:07   
Anoniman
tajra on bi vani uvjek jeo dok u kuci mala patnja .Dok vani uvjek vecera bez problema a voli vise sto mi jedemo nego kad mu ja spremim al ima zato uvjek od mene jedan obrok rucak zdrav povrce il meso za ovo ostalo ne brigam jer jede sta i mi bilo zdravo il ne zdravo.
Moze se jednom ajd i pica nije svaki dan al je bas voli tusi se jeduci nije ni proguto vice jos user posted image a ja rastem do neba od srece sto jede .
Kad ja nebi ni jela dovoljno mi da je on  sit i jeo . Voli i palacinke , sladoled isto na moru ga stalno lizo bojala sam se grla al hb dobro je , odrevio je user posted image i bilo je vrijeme .
To kod kuce ne dajem jer je sad svjeze vrijeme za 27 noc ramazana izasli i ja uzela sladoled kontam nece on cim je vidio vadi cucu vice ocu i ja .
Ja dam na kornet slag da ga prevarim ma jok nemozes ga premuntat zna vice nije ojo sjadojed ojo kaka .user posted image
I ja mu na kornet stavim malo svoga sladoleda samo malo, a on ce opet necu daj toj gugi dje ima vise user posted image
Kako su tvoje cure kako prodje dan .
Lady javi se??

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31343
8.9.2011 21:29:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

ticerko, draga, citah na toj temi da si se pravo opteretila...
ali to je nesto sto moras rascistiti sama sa sobom...

Zar nije najpametnije da vec danas odes na 4D ultrazvuk...
pa onda na pretrage i da budes rahat, aBd...

pa radila sam ja 3d uz u 12. sedmici, gledala mi nuhalni nabor i malo ukljucila i 4d i sve je bilo ok, sada sam 14. sedmica a tripl test se radi tek u 16. a tada sam i narucena na kontrolu za sljedeci uz. nema koristi da sada idem, rano je...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31344
8.9.2011 21:36:35   
Lady26
Evo me, isli po nanu na posao, samo da izadjem iz kuce....
Ja s posla po Lanu i pravo DZ (danas pojela par zalogaja jajeta, krisku jabuke i krisku kruske user posted image )
NA recepciji kazem : trebam kod dr po uputnice za nalaze, dijete mi ne jede 15 dana skoro nista hocu da je pogleda, i sestra kaze ok i odnese karton...nije bila ona od juce.
Kod dr ja sjela i kazem, nece da jede ima 15 dana, ni meso ni povrce htjela bih uputnice za nalaze, kad ce zena uzeli ste mi rijec iz usta, kao odmah uradite ujutro nalaze da nije anemicna i nek ste mi rekli da ne jede meso user posted image ...pogledala grlo, ok je samo na lijevoj strani malcice onaj "luk" se crveni ali nista strasno...
Kazem joj da sam na svoju ruku uzela multivitamin, kaze neka ste, pametno ste to uradili....
Lana bila dobra, otvorila joj usta, malo je gurala stapic napolje jezikom user posted image ali je dobro...
Eh da, moja kona me obradova da vade krv iz vene, ja sam plakala danas user posted image , odmah sam se sjetila bolnice i kako su je izboli svu jer nisu nasli venu....
A mm kaze : ici ce s nama ali nece uci jer zaboga ne moze gledati kako place user posted image user posted image ...a ja koja se bojim igle, jedva sebi vadim nalaze mogu to gledati....ima da udje il nek mi ne ide na oci...sama je ne mogu cuvati...
Srce mi se steze pri pomisli... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31345
8.9.2011 21:45:06   
teacher75
lady, ma svi su muski iste kukaviceuser posted image mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31346
8.9.2011 21:49:42   
Lady26
Ma mi smo "pakao" prosli kad smo bile u bolnici, sva je bila modra i izbodena, nisu mogli vene naci d astave braunilu...isplakala se nenormalno, prvi put smo tad vidjeli suze user posted image user posted image user posted image
Zbog toga on to, ali ne mogu ni ja sama, jaka jesam ali toliko nisam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 31347
8.9.2011 21:51:21   
R&T@
Lady, ides li odmah ujutro?

Neposredna veza do poruke: 31348
8.9.2011 21:59:46   
Lady26
Odma' user posted image
Od 8-10 nalazi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31349
8.9.2011 22:00:58   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Odma' user posted image
Od 8-10 nalazi...

sretno s nalazima!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1252 1253 [1254] 1255 1256   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1252 1253 [1254] 1255 1256   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dali imate kredit,i koliko ste se zadužili ?

Kako izlazite na kraj s kreditima ?

1.000,00 (49%)

2.000,00 (2%)

3.000,00 (0%)

4.000,00 (2%)

5.000,00 (5%)

više od 5.000,00 (43%)

Broj svih glasova: 105

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *