|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.9.2011 10:01:44   
Lady26
Jutroooooooooooooo, kafa? user posted image
Nismo isli jutros dr, prespavala sam user posted image ....ne gine mi ujutro poraniti....
Lana jutros ustala "na lijevu nogu"...nece brace i seke, nece tete, nece ide ceta sa tetom....samo mama mama mama, mama ostani, ide cetamo...jedva sam izasla i ostavila je...odvela je teta da gleda crtani a ja se kao lopov iskrala...naletilo joj tako...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31276
8.9.2011 10:03:43   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Juce sam vodila A. na kontrolu na vojnicko ( Ledy rade oni i drugu smjenu)

Znam draga, ali savjetovaliste za ZDRAVU djecu je samo u I smjeni...a Lana hB zdrava...nisu me htjeli primiti jer su tu bila sam bolesna djeca sa temp...i naravno da sam otisla da mi ne bi pokupila kakav virus....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 31277
8.9.2011 10:12:23   
salmy
Jutrica za drustvouser posted image

Mene zanima jeli se Vasa djeca ponasaju ovakouser posted image user posted image

Moj momak kad cuje da  tajo dolazi  s posla,sav sretan ustane i doceka ga pred vratima.A li ga svaki put "opali" cucum ,nevjerovatno ovaj otvori vrata,a mali ga samo slozi cucum i pobjegne.Ne kontam zasto? neki dan izgubio cucu,ali je brzinski uzeo flasicu i isto s vrata ga gađo.Jeli njemu krivo sto ja ovaj otisao,fakat mi nije jasno.Ali svaki dan ista stvar.On puca od huje kad pobjegne..... 

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31278
8.9.2011 10:13:21   
Mala Selma
Majkemi mile bilo je juce oko 5h i zdrave djece, jedna majka je predala knjizicu i fino kaze hocu kod dr.Azre pa uzmem neke uputnice i malo popricam sa njomuser posted image .Ja pisem sto sam cula svojim usima i kad sam ja bila bilo je 4 djece, svi na kontrolu su dosli.Izvini ako sam prenijela pogresnu infouser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31279
8.9.2011 10:14:48   
Lady26
Mene su vratili....
Mozda i odem opet danas jer mi je ujutro fakat nezgodno..na vrat na nos....
Ako bude ista sestra user posted image user posted image user posted image , napravim se luda - nisam bila juce user posted image
znaci dr. Azra radi, ma odlicno, ona mi i treba jer je Meliha u savjetovalistu, a nju nesto ne volim...

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.9.2011 10:15:29 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 31280
8.9.2011 10:16:56   
Lady26
Joj Salmy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana se s vrata obraduje i meni i mm...trci u zagrljaj, nicim nas ne gadja user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31281
8.9.2011 10:19:06   
Amani12
IZVORNA PORUKA: salmy

Jutrica za drustvouser posted image

Mene zanima jeli se Vasa djeca ponasaju ovakouser posted image user posted image

Moj momak kad cuje da  tajo dolazi  s posla,sav sretan ustane i doceka ga pred vratima.A li ga svaki put "opali" cucum ,nevjerovatno ovaj otvori vrata,a mali ga samo slozi cucum i pobjegne.Ne kontam zasto? neki dan izgubio cucu,ali je brzinski uzeo flasicu i isto s vrata ga gađo.Jeli njemu krivo sto ja ovaj otisao,fakat mi nije jasno.Ali svaki dan ista stvar.On puca od huje kad pobjegne..... 

Legenda moja mala user posted image user posted image user posted image
Moj decko se tacno unervozi ako babija oko 6 nema kuci,pa ga moram zvati na telefon,pa ga on s balkona zove,a kad dodje slijede zagrljaji,poljupci,ja sam totano zanemarena tada user posted image Ali postoji fora,Aman je lud za kupanjem i vodom,a kad mu babi dodje s posla zna da slijedi kupanje i uzivancija,pa ja mislim da on to zato... Sve su to male interesdzije...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31282
8.9.2011 10:22:09   
salmy
Kazem ja Vama da je on Tarzanuser posted image user posted image  obraduje se on,ali prvo ide gađanje.I redovno smo i mi na balkonu cekamo gauser posted image user posted image

Ne smijem ga ni ostaviti samog bez nas dvoje ni dana,mogu mislit cime bi nas tada gađouser posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31283
8.9.2011 10:34:52   
R&T@
Ja cekam da nestane vode...
ne bih drugacije sve oprala i skuhalauser posted image user posted image user posted image

Danas mi je slobodan danuser posted image
a mm i R. me ignorisuuser posted image
navikli bez meneuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31284
8.9.2011 10:36:40   
Lady26
A ti se spremi i hajmo na kafu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31285
8.9.2011 10:43:47   
R&T@
Bih, rado, ali je mm vec najavio da ja dezuram dok R. spava...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31286
8.9.2011 10:55:15   
koka i po
pozdrav drustvu user posted image
tajra stigle nove naocale user posted image user posted image user posted image user posted image ...
vise ne pariram Perhanu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31287
8.9.2011 11:08:09   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

pozdrav drustvu user posted image
tajra stigle nove naocale user posted image user posted image user posted image user posted image ...
vise ne pariram Perhanu user posted image

Uh, nisi vise koka i po, sad si dupla kokauser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31288
8.9.2011 11:19:28   
koka i po

aukcija slika za nasu iman je u toku pa bujrum na temuuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 31289
8.9.2011 12:14:40   
teacher75
ja cu poludjeti razmisljajuci o tripl testu i amniocintezi, pravo sam se opteretilauser posted image u prosloj trudnoci nisam maltene ni znala za to, niti sam uopce razmisljala o tome, a sad samo sto sam starija nego tada 2 i po godine, ludim, danas mi drugarica javila da joj je na triplu rizik 1:80 pa smo se pravo nasekiraleuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 31290
8.9.2011 12:36:38   
R&T@
ticerko, draga, citah na toj temi da si se pravo opteretila...
ali to je nesto sto moras rascistiti sama sa sobom...

Zar nije najpametnije da vec danas odes na 4D ultrazvuk...
pa onda na pretrage i da budes rahat, aBd...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31291
8.9.2011 13:14:34   
Mya_81 RR
Teacher, ne vrjediti sad samo tako sjediti i razmisljati o svim tim losim prognozama! Mislim, time si samo skodis, i bebici u pupi, a i Lani tako neraspolozena nisi dobra. Kao sto ti je Tajra rekla sto prije odi na 4D ultrazvuk, dalje ces vidjeti s ginekologom nakon konzultacija.

Vidis kkao je nekad bolje ne znati nista. I sad sigurno nema nikakvog rizika i sigurna sam da ce sve biti u redu, a sve sto si sad saznala ubi te u pojam, ali nemoj biti toliko paranoična! Ne smijes biti takva!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31292
8.9.2011 13:39:10   
Malenaoduvijek
tiki pametno ti zene kazu user posted image

hajde ja sam imala 34 i po kad sam rodila Igora, a nisam radila nista od tih svih pretraga niti sam se opterecavala istim.

mya duso jesi zvala?

kono kono nije to lijepo da me tako ignorises, da znam za ubuduce ok.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31293
8.9.2011 13:41:26   
Lady26
Kad, sta, kako? user posted image
nikad u zivotu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31294
8.9.2011 13:44:31   
koka i po
sram vas bilo niko ni da me spomene user posted image user posted image
moram haman ponovo u "klan" iako mi se ne ide user posted image ..
lady djesi ti

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31295
8.9.2011 13:47:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kad, sta, kako? user posted image
nikad u zivotu

u 11:37 sam ti poslala sms nisi mi odgovorila user posted image

koko gdje si ti kuco stara?

ja prosetala sa svojim sarijim djetetom (Io ostao spavajuci s mojim tstom) i po sjmu meda i ima svega.nisam nista kupila ali sa zraknula do nedjelje  su tamo pa moram uzeti med

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31296
8.9.2011 13:49:15   
Lady26
Nemam mobitela user posted image
Sa Leonom se dogovrila da se nadjemo u 11, ona se javila da me ceka ja otisla i nisma je nasla, a nisam imala mob da je zovem, ostao kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 31297
8.9.2011 13:50:00   
Lady26

sram vas bilo niko ni da me spomene user posted image user posted image
moram haman ponovo u "klan" iako mi se ne ide user posted image ..
lady djesi ti

Ev me djes ti, jel bilo il ce biti aBd?
Kako si ti? Momcina?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 31298
8.9.2011 13:51:52   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nemam mobitela user posted image
Sa Leonom se dogovrila da se nadjemo u 11, ona se javila da me ceka ja otisla i nisma je nasla, a nisam imala mob da je zovem, ostao kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

ccc a za sta ti ta glavica sluzi za ukras da je nosis.ne moze to tako user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31299
8.9.2011 13:56:03   
Lady26
Zurila jutros, kasno ustale i Lana i ja, dok sam peglala, nju hranila, oblacila...ostade na stolu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 31300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vera
veeseelaa

hahahah ja navalila o verama :-))) da li bi vam smetalo da vaš suprug ne nosi veru

Ne (53%)

da (31%)

ma svejedno mi je (16%)

Broj svih glasova: 153

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *