Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vece evo i ja tocim vodu,doooosta sam natocila jos cu ujutro popraviti ili bar jutarnje aktivnosti stici ova moja cura umjesto da spava evo se dobro nakakala,valjda ovako kasno da ne mora sutra kad ne bude vode
Ma pocela se prikazivati serija na FOXLIFE a pravo je volim, i spustila LAnu u krevet a ja na bracni se opruzila i znam da je jedna epizoda zavrsila tu se film prekida .... Vodila, kaze savjetovaliste radi samo u I smjeni...moram ici ujutro opet...posto je zdrava nije me htjela primiti (sestra) kaze tu su samo bolesna djeca sa visokom temp i ja se pokupim....da mi sta ne navuce...
Vece zenice! Ja vas malo citam, pa reko da pohvalim svoje malo dijete koje evo vec 2. sedmicu ide u vrtic i to niti jednom nije zaplakala Spava tamo po 2-3 sata (danas je teta morala probuditi, sva djeca ustala a ona usecerila ), jednimo sto skoro nista ne jede Ujutro joj damo dorucak kod kuce i pojede tamo supicu prije spavanja. Ali nije ni kod kuce puno bolja situacija kada je jelo u pitanju. Uglavnom, za sada nema nikakvih reakcija na vrtic, nema ni nekih promjena u ponasanju. Veliko dijete ide u skolu i presretna je, ali za nju sam vec znala da ce to proteci glatko, ipak je to moja Princeza
Vodila, kaze savjetovaliste radi samo u I smjeni...moram ici ujutro opet...posto je zdrava nije me htjela primiti (sestra) kaze tu su samo bolesna djeca sa visokom temp i ja se pokupim....da mi sta ne navuce...
to je vojnicko polje jeli? kod nas vrazova radi i popodne sa zdravom djecom proslo je vrijeme godisnjih odmora, sta im je...
Vecer...Bas sam umorna...Antonio je danas biuo nemoguc,histerican,jedva sat odspavao,rano ustao,lupa glavom od pod ako nije kako zeli da sam se iskreno zabrinula,poceo da ujeda i tuce ,a o vristanju da ne pricam...KOd tete nista ne jede kod mene super pojede,mislim da se teta ne trudi on kaze necu ona odustaje Malo sam se i n poslu nesto nazivcirala tako da sam bila na odbojci da se ispucam... Sutra mi mami 18-a godisnjica Mya Ja bi svakako potrazila jos misljenja,mene su tako za ove lč izvozali,ja kontam da je Minja s obzirom kako pises o njenim sposobnostima jedna pametna i zdrava djevojcica,mozda to vremenom izađe... Koko Sretno Lady jesi vodila Lanci doktoru,sretno ako nisi....Da nije anemicna nestoi mi na to lici Da ne nabrajam ostale ljubim I dajte neka jos koji dan ljeta,nek nas jos par dana ovog divnog sunca ogrije kad pođu kise nikud nismo prispili,a i da ja zavrsim sa slaganjem drva
Ola zene. Mya bit ce Minjica dobro glavu gore samo . Zaha meni se ili cini ili Esmica i Minja lice pravo ko secer su. Ja sam malo zauzeta. Svi ukucani jos disu znaci ok su . Danas sam kupila A. gumenjace( gumene cizmice) ko secer mi je, steta sto su zijanila djeca kablo za punjenje aparata pa neJma vise slika. Pusica vam svima cuvajte bebare .
jutro i od nas ...Mi brojimo edan, da, ti, pet cetiri ni naopako, ja kazem cetiri, on kaze pet ...
Fino smo se naspavali, sinoc smo do kasno bili u mahali, pa valjda zato...od danasnje kafe nista izgleda, eto necu vise predlagati nista, ako neko zeli neka je organizuje, ja cu doci ako ikako budem mogla
Uzeh sinoc V. patikice, pumine, crno-bijele, prepreslatke, ne mogu vam ih uslikati, ne radi mi aparat ...ali, najbolje od svega, kao cijena im 65, kad na kasi neki popusti, tam-vam i mi ih platismo 39 ...
Jutrica Ja sam u 04 jutros zaspala,da sve zavrsim,uradim,operem,spakujem iiii Al eto,opet sam se nekako naspavala,euforija me uhvatila,a i danas imam free day pa odosmo lutati Znaci od kafice E vala kad se vratim ima da vas okupim,pa makar... I mi brojimo,ali zajedno ja kazem 1,a djecak ''da,ti'' pa ja kazem 4 a on ''pet,ses,sedam'',pa opet ja 8 i 9 i on kaze ''deset i gotovooo'' Mya ljubimo djevojcicu i nadamo se samo najboljem,proci ce to aBd... Koko sretno velikom djecaku Lady javni sta bi kod doktora
Svima
Jutro drage zene, samo da vam mahnemo!Ja vas redovno citam alni nejavljam se nesto na ovu temu, redovna sam na mrsanju Juce sam vodila A. na kontrolu na vojnicko ( Ledy rade oni i drugu smjenu) i grlo je hvala Bogu dobro, prosla je gnojna angina , a kako i nebi kad je popio dvije pocice ospena .U razgovoru sa dr.azrom zakljucile smo da mu izvadim sve nalaze( ks, secer, zeljezo i urin, kao i bris grla) da vidimo u kakvom mu je stanju organizam , jer u 6 mjeseci popio je 3 jaka antibiotika ( pancef, sumamed i ospen)...ah taj vrtic Danas mu je prvi dan u novom vrticu ( na Mojmilu), jutros smo ga mm i ja odveli, nije plakao, ali je 5 djece plakalo u njegovoj grupi, a on sav izgubljen nekonta gdje !Uciteljica Sandra je super, ma divno ga je primila, uzela za rukicu i odvela u ucionicu on se nije ni okrenuo za nama , kazem ja mm ajmo viriti kroz prozor da vidimo sta radi, kaze on..idi bona na posao, odbit ce ti od plate kralj Na mojmilu imaju svoje ormarice ( sto nije bio slucaj u Dunjama), vise igracaka i dosta je veci prostor sto je mene ocaralo!! sto se tice hrane, Boze moj nekada jede po citav dan, a nekada za citav dan pjede 2 kifle...uzas majkemi...kupila sam naturu mix i pije vitamin c, svaki dan kasiku meda, pa valjda ce se projesti.Kupit cu danas i redapin.Ja predpostavljam da je anemican jer je blijed ko "krpa", ali hvala bogu i za to ima lijeka... eto duga izvejestaj od mene