|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.9.2011 9:11:54   
Malenaoduvijek
uh sto bih ja rado juznije

drage moje sretan Vam put i lijepo se provedite sve user posted image

pocah slatka je ta curica, pametnica mala user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31376
9.9.2011 9:13:37   
R&T@
Kako li nam Lady i Lana prodjose jutros?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31377
9.9.2011 9:14:51   
Amani12
Hvala Vam hanumice moje...
I tebi Tajra sretan put,budite nam svi dobro i zdravo i tipkamo se next weekend...
Ljubimo vas user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 31378
9.9.2011 9:17:12   
R&T@
Amani12, sve upamti, zabiljezi, ispitaj...
jer cemo cekati izvjestajuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31379
9.9.2011 9:18:31   
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: teacher75

lady, ma svi su muski iste kukaviceuser posted image mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borimuser posted image

mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga slušauser posted image pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli user posted image jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako touser posted image user posted image
apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju"..user posted image živjela emancipacija user posted image i naše male pametne curice! user posted image

Hahahaha, pocahontas! Bravo za pametne emancipovane curice. user posted image user posted image user posted image
A i ja takodje mislim da mm treba da zajedno samnom vodi malecku na vakcinu. A prosto ne razumijem kada cujem da neki muskarac ne zeli da vozi kolica sa svojom bebom, jer je on, zaboga, muskarcina. user posted image   Srecom mm nije takav.
Ma ja mislim da ona podjela na muske/zenske poslove i obaveze vise ne vazi. Pogotovo za zene koje rade. ja i mm imamo jednako radno vrijeme i odgovorne i zahtjevne poslove i mislim da stvarno nije normalno da nakon 9 sati na poslu mi dodjemo kuci a on odmara dok ja kuham, cistim, deveram oko djetetea. O, no, no. Sve zajedno. Tako je lakse. Naravno, neke stvari vise ja radim, a neke on, ali generalno podijelimo poslove.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31380
9.9.2011 9:20:04   
assmiras
Zaha, Tajra, gdje idete? Mozda se vidimo i mi idemo sutra rano aBd .....user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31381
9.9.2011 9:20:22   
Malenaoduvijek
ja sam joj sad poslala sms pa je cekam da odgovori.

a jelena se nije ovdje javljala a tamo na malim bebama procitah da i ona i maleni imaju mrsuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31382
9.9.2011 9:20:37   
R&T@
Ovaj mjesec mi se opasno svidja podjela kucnih poslova po principu ko je zaposlenuser posted image

Jesam zlobna, boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 31383
9.9.2011 9:21:56   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a jelena se nije ovdje javljala a tamo na malim bebama procitah da i ona i maleni imaju mrsuuser posted image

Joj,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi idemo u Gradac...
tamo mi je curicauser posted image
i dzabalukuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31384
9.9.2011 9:27:14   
assmiras

a jelena se nije ovdje javljala a tamo na malim bebama procitah da i ona i maleni imaju mrsu

o je.... moja sestra i njena beba su imale istu, ludnica, jedva je istrijebile....

Selma, mamino sunce.....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31385
9.9.2011 9:27:47   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: teacher75

lady, ma svi su muski iste kukaviceuser posted image mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borimuser posted image

mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga slušauser posted image pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli user posted image jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako touser posted image user posted image
apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju"..user posted image živjela emancipacija user posted image i naše male pametne curice! user posted image

Hahahaha, pocahontas! Bravo za pametne emancipovane curice. user posted image user posted image user posted image
A i ja takodje mislim da mm treba da zajedno samnom vodi malecku na vakcinu. A prosto ne razumijem kada cujem da neki muskarac ne zeli da vozi kolica sa svojom bebom, jer je on, zaboga, muskarcina. user posted image   Srecom mm nije takav.
Ma ja mislim da ona podjela na muske/zenske poslove i obaveze vise ne vazi. Pogotovo za zene koje rade. ja i mm imamo jednako radno vrijeme i odgovorne i zahtjevne poslove i mislim da stvarno nije normalno da nakon 9 sati na poslu mi dodjemo kuci a on odmara dok ja kuham, cistim, deveram oko djetetea. O, no, no. Sve zajedno. Tako je lakse. Naravno, neke stvari vise ja radim, a neke on, ali generalno podijelimo poslove.

Mm i ja se nekad posvadjamo ko ce gurati kolica user posted image user posted image jos kad nam se pridruzi i Ajla nastane opsti haos i onda nas troje guramo jedna kolica user posted image user posted image Mm nikad nije bjezao od vakcina i pregleda i inace je tu da pomogne jedino sto ih nikad nije presvukao. Gadljiv covjek ali ja nisam od njega to nesto ni zahtijevala, a uvijek sam mrzila te "muskarcine" koji misle da samo zena treba da brine o djetetu.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 31386
9.9.2011 9:29:01   
assmiras
Mi idemo u Gradac...
tamo mi je curica
i dzabaluk

Dobro zvuci, a pogotovu ovo dzabaluk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi nemamo poima gdje, kontali u Trogir, a sinoc kontamo mozda negdje blize, sad svakako nisu guzve ili? Obzirom da ti je curica dole, znas li ima li guzve?

Selma, mamino sunce.....

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 31387
9.9.2011 9:29:09   
Anoniman
jutro
ja sam uzas .Sinoc sanjam kao ja trudna a svako malo me tjera piskiti ko nahlada i ja placem sto sam trudna i + opet pod upalaom Kad meni sveki vice tebi ce haman biti ko i prva trudnoca  i s prvom si samo piskila i imala upalau haman reko placem u snu nemogu sebi doc krivo mi sto sam trudna , i sto opet se sve ponavlja kad isto kao da me neko gurni probudi se ,probudi me bol u stomakau jaka i tjeranje na wc odem piskit muci me mokraca uzas boli kad stajem i bole jajnici nahlada jest dugo i bila zdravauser posted image user posted image
Tako da sam slabo spavala skroz evo pijem uvu od jutros user posted image i stavila sam si dole obloge od ulja jer mi dole vruce gori bas ......
A danas mislila mami necu moci jer sam nikakava boli me...
Kako je Lana jel se Lady javljala ?

Neposredna veza do poruke: 31388
9.9.2011 9:40:15   
Malenaoduvijek
felix imas pp

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31389
9.9.2011 9:45:57   
*pcelica*
Felix misa mu gdje se tako nahladi, cuvaj se draga. Meni komsinica uvijek kaze kad se laganije obucem da se utoplim jer nisam vise djevojka kaze "dole je sad propuh" user posted image user posted image i vjeruj mi u pravu je Jos ko djevojka sam imala problema sa bubrezima i cim se malo opustim uhvati me. Zato carapice ne skidaj uvijek ih nosaj i sto vise caja. Zelim ti brzo ozdravljenje

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 31390
9.9.2011 9:47:57   
isabella
pozz zene mozda nije ni vrijeme niti mjesto ali imam jedno hitno pitanje dali zna neka od vas koliko kostaju POLYGYNAX vaginalete..upravo radim raspravu sa prijateljicom talijankom koja placa 30 eura kutiju istih tih vaginalnih antibiotika,,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 31391
9.9.2011 9:53:23   
Lady26
Jutro, evo mene, na poslu sam
OPET sam ostavila mobitel, u hodniku na komodici za cipele user posted image user posted image
Kono hvala na poruci user posted image , muz mi je preko telefona procitao user posted image

Bila nam je fina teta koja vadi krv, i kaze vidim nema vena, ja cu njoj radije 2x iz prsta nego da je mucim user posted image ...
A prije toga meni se zamantalo, srce mi lupalo, jedva sjedila a Lana mi u krilu, vidi mm i govori hoces da je ja cuvam, rekoh mogu ja...i kad teta rece iz prsta, meni odmah lakse....
Lana je plakala, nije vristala ali tako tuzno plakala, lice svo mokro od suza user posted image al ne izmice prst, i kroz plac se govori nemoj teta dijati, mama, pa nemoj teta dijati, puti.... user posted image
Brzo smo zavrsili i cim je izasla, obrisali je i pustili kao da nista nije bilo user posted image
Malo je teze kod tete ostala ali je ostala ipak....
U ponedjeljak nalazi...
Hvala sto pitate, vi ste jedno veeeeeeeeeeeeliko user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 31392
9.9.2011 9:55:47   
vila_7
Ajooj Lady kad je meni bilo zalosno citati...kako je tek tebi bilo! user posted image user posted image user posted image Al hajde nek je sve u tom!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31393
9.9.2011 9:56:30   
vila_7
IZVORNA PORUKA: isabella

pozz zene mozda nije ni vrijeme niti mjesto ali imam jedno hitno pitanje dali zna neka od vas koliko kostaju POLYGYNAX vaginalete..upravo radim raspravu sa prijateljicom talijankom koja placa 30 eura kutiju istih tih vaginalnih antibiotika,,,

toliko nisu garant ovdje

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 31394
9.9.2011 9:56:30   
Anoniman
bravo za hrabru lanuuser posted image user posted image user posted image user posted image
mala1994 odg sam user posted image
Poligynags kod nas kosta haman oko 15km tako nesto nije skuplje ......

Neposredna veza do poruke: 31395
9.9.2011 9:56:34   
Lady26

IZVORNA PORUKA: zaha

vece zene,mi se evo spakovali za jug,ujutro rano idemo ako Bog dauser posted image
malo je falilo da odustanemo.....sinoc sam se uzasno nasikirala,neznam kako sam prezivilauser posted image
sinoc iza 11 nazve djever mog m.i cujem po prici nesto nije ok uh i sad evo srce hoce da mi iskociuser posted image
kaze mm meni da je nas sin jednog malog komsiju udario letvom po glavi dijete zavrsilo u bolnici sa napuklom lobanjomuser posted image user posted image user posted image ja odmah malog probudim,on jadnicak iz sna podje plakati nisam letvom,biciklom ga udario slucajno onaj malac iskocio pred njeg, ovaj nije mogao zakociti i udari gauser posted image user posted image user posted image ja ga odmah sa babom posaljem tamo da rijese to,ja nisam sigurna u tu pricuuser posted image ja kuci nisam mogla smiriti i odem da vidim sta je sa djetetom,kad javili su iz bolnice da mu je lobanja napukla i mora ostati malo na promatranju,dusa draga tako mi ga zao,on je najnemirnije dijete u ulici ali je sav sladak i simpatican...uglavnom hvala Bogu sad je dobro i sutra ce izaciuser posted image i sto mi je jos drago moj maleni nije slagao da ga je nenamjerno udario biciklom,jer je bilo i svjedoka.......eto zene moje,ja sam citav dan nikakva,nikakvauser posted image

Uh Zaho.... hB pa se dobro zavrsilo...Boze dragi...
Sretan vam put i provedite se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31396
9.9.2011 9:58:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Amani12

Hvala Vam hanumice moje...
I tebi Tajra sretan put,budite nam svi dobro i zdravo i tipkamo se next weekend...
Ljubimo vas user posted image

Draga sretan vam put, uzivajte maximalno...aBd kafica kad se vratite user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31397
9.9.2011 10:00:13   
Lady26
Ja od jutros samo zelim sretan put...sta ste navalile...
Tajra sretan i vama put, odmorite se, nadam se nakoj kafici uskoro
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31398
9.9.2011 10:01:30   
Lady26
Svima sto ostaju user posted image user posted image user posted image user posted image
U istom smo sosu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31399
9.9.2011 10:01:59   
R&T@
Nema guzve, malo vikendom...
Ali je lijepo jer nema skolske djece ni omladine...
Samo penzija i bebareuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Selo ili grad(gdje zivite)
sporty mamaa

Zivim

na selu (15%)

u gradu (54%)

u predgradu (31%)

Broj svih glasova: 80

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *