*pcelica*
|
IZVORNA PORUKA: Neca xxx IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: teacher75 lady, ma svi su muski iste kukavice mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borim mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga sluša pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako to apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju".. živjela emancipacija i naše male pametne curice! Hahahaha, pocahontas! Bravo za pametne emancipovane curice. A i ja takodje mislim da mm treba da zajedno samnom vodi malecku na vakcinu. A prosto ne razumijem kada cujem da neki muskarac ne zeli da vozi kolica sa svojom bebom, jer je on, zaboga, muskarcina. Srecom mm nije takav. Ma ja mislim da ona podjela na muske/zenske poslove i obaveze vise ne vazi. Pogotovo za zene koje rade. ja i mm imamo jednako radno vrijeme i odgovorne i zahtjevne poslove i mislim da stvarno nije normalno da nakon 9 sati na poslu mi dodjemo kuci a on odmara dok ja kuham, cistim, deveram oko djetetea. O, no, no. Sve zajedno. Tako je lakse. Naravno, neke stvari vise ja radim, a neke on, ali generalno podijelimo poslove. Mm i ja se nekad posvadjamo ko ce gurati kolica jos kad nam se pridruzi i Ajla nastane opsti haos i onda nas troje guramo jedna kolica Mm nikad nije bjezao od vakcina i pregleda i inace je tu da pomogne jedino sto ih nikad nije presvukao. Gadljiv covjek ali ja nisam od njega to nesto ni zahtijevala, a uvijek sam mrzila te "muskarcine" koji misle da samo zena treba da brine o djetetu.