Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eto mama...znači cura jede koliko joj treba...sad zaista možeš opuštenije pratiti ove njene faze nejela-jela... male prosteste itd...
baš mi je drago d aimate tako dobre nalaze
mama20009 nadam se proće vas brzo zaista je tuga njihove borbe biti u turi po ovim vrućinama
ali sam barem zavrsila sto sam trebala i sad cekam nalaze krvi. tata ce mi otici po njih pa da vidim treba li mi rodni list ili ne....
momci su dobro hB.u subotu smo isli na jahorinu i gore je tako lijepo.ugodnih 20 stepeni, a djeca se iskakala, ljepota.da je jos kakve vikendice gore bilo bi to uhhhh.
lady vidim nalazi su dobri, superiska.... nema Lanci prva lavica.
a nisam stigla da citam sta jos ima novo, nadam se samo da nema bolesnih
Lady ...drago mi je da sada imas i potvrdu, a ja sam znala da ce joj nalazi biti dobri, jer L. bas izgleda zdravo, veselo, okice radoznale, koza divna, vrckava ...al' eto neka ti je sad i glava mirna
Mama,Mya, nadam se da temp. nece divljati, sto rece Hanady, tesko brate sa njom na ovim vrucinama ...btw Hanady, meni nikako nije jasno kako princeza Hanadi nije osvojila prvo mjesto
Tajra, welcome back
Gdje su Mala i macak nema ih od petka...nadam se da je sve ok
Koko, tesko onome ko mora hodati po bolnicama, tek tada vidis u kolikom je s**** ova nasa draga zemlja ...al' mi se samo nadamo da ce za I. sve proci kako treba i da ce oporavak biti brz
V. spava, maloprije nasao jadro keks, zavukao se pod sto i jede li jede, sve uzima po dva u rukicu...moje gladne oci
hvala na pitanju draga moja mi smo dobro. vidjela sam te u subotu u velikom parku sa V., ali mi isli od svekrve sve cetvero pa se nisam mogla derati bila si u gornjem dijelu
kod mene zeljezo 8, znaci Lanica ima bolje od mene moram i ja bolje da jedem i da slusam
< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.9.2011 15:16:30 >
Mi smo imale ok noc. Puno slini, pa su mozda i petice u pitanju
Bas se pitam gdje ste se sve izgubile? Danima se nista ne desava...
lana jos slini, nervozna je, jutros imala 38 temperaturu, dala joj paracetamol, sada nema. dajem joj i apisirup i med. apetit joj je ok. mozda su i kod nas zubici u pitanju, nije mjesecima dobila nijedan a jos nema gornje trojke niti donje dvojke ni trojke.stolica joj je maloprije bila razljepljena, malo sluzava i bas je smrdila...
Vece, samo da vam mahnem, sutra i prekosutra me neJma, imam radionicu/seminar u Holiday Inn-u pa necu biti online.... Inace? Sve pod kontrolom....?? Ja se danas nahodalaaaaaaaaaa, dosla nam kolegica iz Slovnije, pa do Carsije i nazad, pa kad sam dosla kuci trci sredi nokte, poslije isla trazila kakvu kosuljicu ili lijepu majicu...helem, vratila se kuci samo sa sredjenim noktima , ma jasta ici cu gola a nek su nokti uredjeni
vece samo jedno mahanje,mislim na vas nekako ovih dana oko mene bas losih vijesti sreca pa sam se na moru malo opustila.....malo cu vas citati a nesto nemam snage da pisem
Zaha i kod mene isto . Kupam danas A. i slucajno oko cune mu kao posjekotina neznam kako da opisem i nemam pojma otkad je Znam da blesavo zvuci kupam ga ujutro i navece, uglavnom bez baby shampona i perem vecinu vremena, nekad koristim maramice da nije od toga Namazala sam mu cunu nekom antibiotik kremicom nadam se da ce proci, on ne place a izgleda ruzno crveno.
Moj momak veliki kašlje-i to baš kašlje(ako mi žuč ne pukne od sekiracije-dobro je)! Danas je imao nekoliko puta proliv i jednom je obilno povratio-tako da nije u školu išao.... Evo ga inhaliram ćurekotovim uljem... Ma frci ću -sigurno
Doublemum i moj veliki momak govori povraca mi se mama bolestan sam Inace ne folira ako ujutro ne bude bolje nema skole , nek se odmori malo djete . Ne puca zuc tako lako moja samo otekne ko trudnica budem . Kad sam bila mala jedna teta u komsiluku vazda se spricala vodom i puhala (klimaks situacija) i stalno govorila puse joj se stomak ko balon pa ispuse, a ja samo kolutala ocima ma reko debela a ja sad ista takva .