|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.9.2011 10:50:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Mya, kad planiras u Sa po "drugo misljenje"?

19. trebam zvati za termin jer je doktor na godišnjem sad.

Lady, trenutno smo ok...imala je malo prije 37,2 pa sam malo na oprezu ako naraste, ali po njoj rekla bih da je dobro...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31501
12.9.2011 10:52:25   
Lady26
Bit ce aBd dobro user posted image user posted image - mora!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31502
12.9.2011 10:53:04   
Lady26

Samo sam 2 puta usla u vodu...
Ja sam penzija zesca, volim lezaljku, vodu bas i ne...user posted image
Vec razmisljam o iducoj destinaciji...
septembar je moj mjesecuser posted image

Jjjjjjjjjooooooooooj nisi mi druga vise user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31503
12.9.2011 11:03:59   
emi7908
Lady ljepotice draga, znaš da sam ja kao padobranac.... Družila bi se ja češće sa vama ali iz tehničkih razloga nisam u mogućnost a kako sam imala milion obaveza i mnogo bitnijih stvari u životu da rješim nisam ni pomišljala na ovaj virtuelni svijet.... Ali moram priznati da ste mi nedostajale jer ste me često znale razveseliti i dobro,dobro nasmijati... ali aBd uskoro ću biti  redovna pa ćemo nadoknaditi čavrljanje user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31504
12.9.2011 11:06:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Samo sam 2 puta usla u vodu...
Ja sam penzija zesca, volim lezaljku, vodu bas i ne...user posted image
Vec razmisljam o iducoj destinaciji...
septembar je moj mjesecuser posted image

Jjjjjjjjjooooooooooj nisi mi druga vise user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sto je sigurno0, sigurno je...
user posted image user posted image ili user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31505
12.9.2011 11:09:06   
Meri29

Meri tvoja curica, jel ona pocela jesti?

Jeste, bas fino jede sada. Prestali smo piti i sirup sto su nam dali, sad cu joj poceti davati onaj multivitaminski. Sada se najvise obraduje supici i nju svaki dan jede barem dva puta. Ima tri obroka ona puna kao sto bi i trebala da ima i jos izmedu tih obroka uzme pa nesto jede. Za sada je ok, sljedece sedmice cemo na kontrolu. Nama je infuzija bas puno pomogla.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31506
12.9.2011 11:14:13   
Mya_81 RR
Meri, je li pila ista za apetit? Ili je slabije jela jer je bila bolesna?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 31507
12.9.2011 11:22:35   
Meri29
Nije bila bolesna, samo je odjednom prestala jesti, samo je dojila. Cetvrti dan sam je odvela dr. pa smo bili jedan dan u dnevnoj bolnici, primala je infuziju i sada je sve ponovo ok. A tek sad cu joj poceti davati Pikovit, to nam je dr. rekla da uzmemo jer ja stvarno ne znam izabrati koji je sirup dobar da otvori apetit, na tu temu ima raznih polemika.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31508
12.9.2011 11:30:53   
salmy
Jutrica za drustvouser posted image user posted image user posted image
Mi malo setali i brzinom svjetlosti se vratili,ugrijalo brate dragi.jedva cekam snijeguser posted image user posted image

Ljubimo bolesne drugare i saljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi bili na sajmu meda u subotu,i natenkovali se proplis kapima i medomuser posted image user posted image user posted image
A inace moj momak i dalje voli salamu user posted image user posted image user posted image user posted image  
gdje su nam Felix i Amani? nije valjda da se moraju??

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 31509
12.9.2011 11:34:56   
R&T@
IZVORNA PORUKA: salmy

jedva cekam snijeguser posted image user posted image

user posted image

Amani je daleko, uziva...
a felixuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31510
12.9.2011 11:45:47   
Hanady RR
Joj tajra...ista sma ti na moru...ja bih smao ležala i čitala i kafu pila na plažiuser posted image
al sad bih s ei kuplauser posted image user posted image user posted image

Užas...ne odosmo ni dana...
nadam se da će mi djetetu od narednog pondeljka urino kulutre biti kako treba pa da bar odemo 2-3 vikenda negdje na planinuuser posted image user posted image

tačno ih ne msijem nigdje odvesti....
a tako mi dozlogrdilo sveuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31511
12.9.2011 11:55:21   
salmy

jedva cekam snijeguser posted image user posted image

user posted image  

dosadilo brate dragi.Niti spavat niti setat nit jestuser posted image user posted image

OT. Tajric idi se zarovi pa sta nam nađiuser posted image user posted image user posted image cekamo ko ozeblo sOnce

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31512
12.9.2011 11:58:00   
R&T@
Hanady, bolje da nisi...

Ne daj Boze da si otisla, i borila se s temperaturom dolje...

Znamo obje da smo stigle u period kad je super putovati s djecom...
nema flasica, pelena, brdo presvlaka, placa...

Cim vam nalazi budu super, a vi svaki vikend "na turneju"...
ima toliko etno sela, igralista...
a njima ce prijati taj zrak bolje od mokrog kupaceg i hladne vodeuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 31513
12.9.2011 11:59:51   
Lady26
Joj Salmy user posted image user posted image user posted image
Kud ces bona po snijegu setat user posted image
Ne prizivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31514
12.9.2011 12:06:19   
salmy

Ne prizivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Vidi meraka,skripi pod nogama a ti setasuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31515
12.9.2011 12:09:14   
mama2009
dan......

mi smo prezivjeli petak, moja princeza cak i spavala u vrticu....ja sva sretna.... vikend prosao super no medutim...sinoc moja smizla dobila temp, 37,5-37,9 nije prelazila 37,9 danas sam ostala kuci, svekrva koja nam je bila alternativa u ovakvim situacijama  dok je D u vrticu danas ganja papire za stan jer smo ga prodali i napokon danas idemo kod notara....

svima veliko mahanje od nas dvije

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31516
12.9.2011 12:13:00   
Lady26

user posted image

Vidi meraka,skripi pod nogama a ti setasuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jesi luuuuuuuuuuuuda, pitat cu te u decembru user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31517
12.9.2011 12:13:32   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mama2009

dan......

mi smo prezivjeli petak, moja princeza cak i spavala u vrticu....ja sva sretna.... vikend prosao super no medutim...sinoc moja smizla dobila temp, 37,5-37,9 nije prelazila 37,9 danas sam ostala kuci, svekrva koja nam je bila alternativa u ovakvim situacijama  dok je D u vrticu danas ganja papire za stan jer smo ga prodali i napokon danas idemo kod notara....

svima veliko mahanje od nas dvije

Hm, misa mu....nije valjda odmah pokupila sta.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31518
12.9.2011 12:15:45   
Hanady RR
Hej tajrić...da ti s emalo pohvalim kako sma dijete spremila za maskembaluser posted image
jer znam nemaš FBuser posted image
a i da dodam od cca 400 učesnika bile smo u prvih 20 izabraneuser posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/190/10092011046.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/24/10092011044.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/683/10092011040.jpg/

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31519
12.9.2011 12:16:31   
R&T@
Joj, Salmy...
A bljuzgavica, led, deset slojeva odjeceuser posted image

Ja bih uvijek radije da mi skripe sandale na nogama...

Mama2009, sve ce to biti super...
Ti imas pametnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31520
12.9.2011 12:18:31   
mala86

mala86, bravo za oktobarsku prognozuuser posted image
felix ce poludjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se vratili iz grada,kupovine povrca i voca,obavili jednu voznju na auticima,evo sad jede user posted image

juce neki radio mm upalio i kaze ciko da ce i 10 biti lijep nadam se da nije slago user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31521
12.9.2011 12:20:50   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

http://imageshack.us/photo/my-images/190/10092011046.jpg/

Divna je...user posted image
Ljepotica draga...user posted image

Svaka cast, mamauser posted image

I, hvalauser posted image ...bas sam htjela pitatiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 31522
12.9.2011 12:22:45   
Hanady RR
h kakao je mama i stilista i firzer i počela sma s ei facepaintinog bavitiuser posted image

užas...muž je smao sjedio i imao strah d aću mu dijete unakazati...kaže ženo ti si društvenjak nije to za tebe daj da nekome platimo d ato uradiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31523
12.9.2011 12:24:05   
mama2009
lady ne vjerujem da je pokupila nesto jer ne kaslje, i temp ne preliazi 37,9 mislim da su zubici jer je juce imala proljev......iskreno se nadam da nije pokupila....

poslala  mi je Jelena homeopatske kapi za zubice i temp, dala sam joj i nema sad temp....nisam vise pametna
hvala tajra pusa za vas tri

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31524
12.9.2011 13:22:06   
koka i po
dan i od mene....
grrrrrr....ja ko nas lijeci nije ni cudo sto smo stalno bolesni.
u petak izvadila uputnice za labos za preoperativnu obradu.
jutros sve zavrsila i pravac pedijatru a teta ce meni nije dovoljnouser posted image .
kako reko nije kad sam sve povadila sto pise.kaze moja kolegica koja me mijenja nema iskustva u preoperativnoj obradi djetetauser posted image user posted image user posted image .
hajde opet...sreca u labaratoriji nisu morali Irfanu vaditi krv ponovo jer su sacuvali uzorak.slikala mu pluca i tek u srijedu ponovo pedici jer nece biti tu sutrauser posted image .
rece mi da sam ga trebala dovesti dan prije operacije user posted image a ja njoj gospodjo kako kad ce moje dijete biti primljeno na odjel u nedjelju,anesteziologu moram u petak sa vasim odobrenjem i uputnicom.jedino da vam ga kuci dovedemuser posted image
grrrrr pa nije ni cudo sto ovo moje bolesno uho lijecim godinu dana kakvi su nam doktori.
pravi i strucni sjede u kuci a nestrucni i sa dobrom stelom rade user posted image user posted image
noge sam od jutros obila user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1259 1260 [1261] 1262 1263   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Zrak
salmy

Sta mislite o zagadjenosti zraka? alarmantno stanje

da (96%)

ne (4%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *