|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.8.2010 0:17:00   
milenium
a jooj ivančice,pa to je užas,pa kako tako,ne mogu vjerovat,grrr.ja sam mislila da festival počinje sutra,joj ja jedva čekam,čak bi i šator ponijela i kampirala ispreduser posted image
apotekarko prohodat će on i to u roku 15 dana,vidjet ćeš.bolje da kasnije i prohoda,manje će bit padova kasnijeuser posted image sad ćeš svaki dan primjećivat neki napredak.user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 226
1.8.2010 0:17:54   
Apotekarka
apotekarko prohodat će on i to u roku 15 dana,vidjet ćeš.bolje da kasnije i prohoda,manje će bit padova kasnijeuser posted image sad ćeš svaki dan primjećivat neki napredak.user posted image

a moja milenium kakvih 15 dana debela guza ne vjerujemuser posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 227
1.8.2010 0:22:46   
milenium
ma vidjet ćeš.oćemo se kladit.da samo znaš koliko njima znači i jedan dan.sad su ti dani kad trebaju prohodat i oni svaki dan napreduju.iznenadit ćeš se kad jedan dan napravi 2 koraka a sutra 5,a preksutra već 20.nećeš moć vjerovat da je to bilo u samo par dana.samo treba da ih krene.i moj je prohodao s 13 ipo mjeseci i evo tek neki dan prvi put pao a sad mu je skoro 2. tvrda je to guza koja se zna čuvat a i jako je stabilan.povezujem to s tim što je kasnije prohodaouser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 228
1.8.2010 8:20:21   
Anoniman
Cao, drage moje!
Vidim vi se po starom dobrom obicaju druzite redovno i na ovoj temi, superiska...
Nazalost ja otkako radim rijetko se javljam, ali pratim vas tu i tamo, uglavnom drago mi je da bebice napredujuuser posted image , malim mrvicama koje nesto boli zelim sto prije ozdravljenje.
Kod nas je sve ok, A je mali bandit, ali nema veze, vec zna dosta rijeci naravno na nekom njenom jeziku,ali trudi se da ponovi svaku rijec i radnju koju mi napravimo, zato smo mi k'o iglice, samo trcimo za njomuser posted image , zasad se super slaze sa tetom cuvalicom, kuc kuc ne ureklo seuser posted image

Ljubimo vas sve!!!

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 229
1.8.2010 8:24:18   
Mya_81 RR
Ivančice, je li to oba puta bilo u Promajni...da znam da izbjegavam to mjesto...ne mogu vjerovati da su toliko grozni i neprofesionalni...odvratno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 230
1.8.2010 8:27:04   
Mya_81 RR
Saharaaaaaaaaaa, user posted image user posted image user posted image Ljubni nam drugaricu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 231
1.8.2010 12:29:04   
Anoniman
pozz brzinski,dolaze mi gosti pa reko moram prije malo virniti na rruser posted image stas zaraza je ovo zivauser posted image
A.je dobro zaspo hb.bit ce horan poslije
Sahara,ljubi nam punoooooooooo ajnicuuser posted image
Ivancice,stas mora se i to vrtic zao mi je al naviknut ce se vec A.user posted image veliki je on pametni djecak inace djeca ce svihu slusati sem roditelja nebriniuser posted image
Apotekarko puna glava zubi kod drugauser posted image user posted image mi jos nista
Vi bi da vasa djeca hodaju,ma kad prohodaju tko ce i onda stic posle cemo,kukat bolje da jos nisu prohodaliuser posted image Niko nam ugoditi nemoze
Ja bi prije da anel,ima zube to nam je bitnije pa onda hodanje :-)
Pusa velika svima
I bravo Veliko za Tajruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 232
1.8.2010 13:27:28   
ivanak
Bok svima. Ja malo na ovoj temi gdje su Antonievi vršnjaci i vršnjakinje.
Ma sve nešto u žurbi pregledavam forum...
Marinči jeli mali pokako oko???? user posted image
Kad je riječ o zubima, mi se moramo pohvaliti.... nama rastu četvrtice... pa tako da imamo skoro pa 10 zubi....
user posted image user posted image user posted image user posted image

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
1.8.2010 13:41:43   
megi
da i mi pozdravimo generaciju

spavanje nam je bilo tak tak, nista posebno, pocela se sve ranije buditi i vidim da nije naspavana jer kad se naspava ne place, a ovo sad ko da je neko zicne pa se probudi,
jos me jutros prepade, cujem je pomalo kenjka, reko zaspace, kad odjednom cujem nesto pade na parket, meni onakvoj bunovnoj kroz glavu je samo proletilo da je ona, kakvom sam brzinom skocila i odjurila u sobu, kad tamo ona igracku gurnula na pod
uh kako me je prepala

i da se pozalim da mnogo bolje jede kad je hrani moja mama nego ja user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 234
1.8.2010 13:59:24   
koka i po
Pozdrav i od nas iako nas svi ignorišu i osjećamo se ugroženouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sead je danas izvršio desant krompirima na prolaznike i autauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ishod desanta:niko nije ozlijeđen,sve su šoferšajbe u komadu,samo je prepadnut komšija koji stanuje ispod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 235
1.8.2010 14:31:54   
Sonja
pozz svim malim banditima..uh jest nam generacija sve bolje od boljeguser posted image
nama je danas 15 mjeseciuser posted image user posted image user posted image
bas je brzo proslo dok kazes RRuser posted image

moram se pozalit na A zadnja 2 dana skroz slabo jede skoro pa nistauser posted image popije ujutro i navece mlijeko i preko dana par zalogaja jedvauser posted image bas mi ga zao jos samo treba da jos smrsa i stvarno bi poludila
ovi zubici ga bas muce nikako da nikne i ova zadnja cetvorka...

pusa bebacima velikaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 236
1.8.2010 14:41:57   
iv@ncica
user posted image koka-user posted image user posted image   mali  Bosko Buha ako  se  sjecate  toga  ahhahahahha,  dođi  ti  Seade  u  hercegovinu  da te  naucimo  kamenom  gađati..u  nas  se  sve  kamenom  rjesavalo  prije..kaze  meni  baba  iz  srca  kamene  herc.user posted image user posted image user posted image
mya, milenium-  oba  puta  Promajna  i  to  u  roku  pd  5  dana...a  nisu  htjeli  kaparu  uzeti,  jos  se  kunu  u  sve  da    u  svom dugogodisnjem ugostiteljskom  poslu  nisu  nikoga  prevarili..ostavis  sve  podatke, rezerviras  termin u  njihove  tekice, ostavis  br.  moba.  pa  bar  te  mogu  nazvati  onda, ma  uzas...kako  onda  znati  hoce  li  te  to  sto  si  dogovorio  docekati..jos  mi  zena  rece da  je  i  kaparu  dala  i  opet  je  zeznuli  , samo  je  nisam  pitala  gdje  to  bi..srela  zenu  na  plazi  iz  Zenice  je..pa  zamislite..  ja  da  sam  povukla  stavri  i  bebu  ne  bih  im  ostala  duzna,  nego  mi  zet  i sestra  mirni  previse user posted image

milenium-  a super  je  bilo  gore  sinoc..a  mogu  misliti  danas..mladih  more  i  beba  puno...a  moj  A.  se  jedini  cuje ,  pa  ssta  je  ovo  ko da  je  s lanca  pusten,  a non-stop  điramo..

evo  smisljam  gdje  ce  mo  poslije  u  zivot...a  sutra  na  dan  na  more  idemouser posted image user posted image ..opet  u  borbu..jooojjj

< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.8.2010 14:43:59 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 237
1.8.2010 17:33:07   
dafri
pozz
koko sad možeš do mile volje feštati u stanu komšiluk se neće buniti,neće smjetiuser posted image megi i ova moja lopužica puno bolje jede kod tete iako jede dobro i kući ali kod tete sve pomete
sonja hajde bar hoće popiti mlijeko,uhh ti zubi
felix ma niknuće oni ,moraju, ni mi se baš ne možemo pohvaliti brojem,imamo ih četiri
ivanak  je li Atonio ljubomoran na seku

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 238
1.8.2010 18:19:44   
Anoniman
koko,taj mali bandit ce otjerat kosmijeuser posted image user posted image neka neka.....heheheh
Kod,nas gosti skoro otisli sreca anel zaspa pa sam sve poradila eno,masina za sudje pere posle imam jos ves masinu ukljuciti i rahat.
Mada sam umorna .....
Sonja,sta je muce vas zubiciuser posted image bas mi je zao a ja trpama u anela samo jede usta stalno rade hb.sve zivo drobiuser posted image debljam ga da ima zalihe sala kad zubici krenu,ako nehtjedne jest da ima zalihe od prije da mi se neistopi

Megi,dobro je da je igracka upitanju  a ne onauser posted image
Ivancice ,kako slusa curica:)

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 239
2.8.2010 8:33:32   
Anoniman
Drage moje, pozdrav, nema me dugo na ovoj (novootvorenoj) temi.
Treba mi savjet: jutros je moja djevojčica strpala punu šaku zemlje iz saksije u usta.  Sreća, na vrijeme sam to vidjela i izvadila joj iz usta tri veća grumena i dosta mrvica zemlje.  Ne znam da li je išta prije uspjela progutati.user posted image   Sad je doručkovala ali sam joj mislila i dati koju šljivu da sve izbaci van.
Šta da radim?  Valjda joj neće biti ništa i ako je nešto progutala.  S obzirom da se radilo o sekundama, ne vjerujem da je progutala više od nekoliko mrvica.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 240
2.8.2010 8:41:03   
Anushka
Pingpong ja ne bi nista, mozes joj dati sljivu ili jogurt, i puru ali nije frka puno djece ne samo da proba nego i jede zemljuuser posted image  ako se sta desi za koji dan tipa proljeva onda bi sumnjala da je od toga ali do tada ne brini.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 241
2.8.2010 8:45:52   
R&T@
Sram te bilo, pingpong, patis dijete gladju...
user posted image
Kao sto anushka rece puno djece jede zemlju...
A ta u saksijama je i onako "vjestacka", nema tu nekih posebnih "stvarcica"...
Kako inace nasa "hodalcina"????
Mozes li je sada stici?

Anushka, kako je mali?
Svidja li mu se tuta?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 242
2.8.2010 8:54:21   
Anoniman
Hvala vam, dušice, krasne ste. Ma, ona inače nikad ne dira tu saksiju.  Ja sam joj par puta rekle "ne" za saksiju i nije nikad dirala zemlju.  Ovo je doslovno bilo "u tren oka".  Ja sam otišla u kuhinju da joj spremim doručak, a ona u dnevnu sobu.  Za par sekundi mi je došla u kuhinju da se pohvali kako ona "njam, njam"... Sreća, uspjela sam joj nasilu otvoriti usta i prstom izvaditi sve iz njih.
Tajra, ona sad uveliko hoda i trči.  Kad izađemo vani, zaista je nekad jedva stignem.  Uvijek mi je bilo smiješno kako djeca bježe od majki i očeva i kako ih ovi ganjaju da ih stignu... eto, dočekala sam i to, i trčim za njom sa veeeelikim osmijehom.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 243
2.8.2010 8:54:37   
Anushka
tajra dobro smo, nosic jos pomalo svira ponekad se zakaslje ali mislim da mu se iz nosica slije u grlo pa ga zeza, ostalo super, samo sto vise voli tatu nego mene pa ja ljubomornauser posted image
a tuta mu je zanimljiva jer se rastavlja i redovno cucne pored i obavi a da sjedi na njoj nema sanse.. ali polako ima vremena, vise me brine ako pocnem raditi iduci mjesec morat ce u vrtic a jako je vezan za nas, zadnjih 15tak dana bas reaguje na strance i trci nam u zagrljaj a do sad je bio 100% nezavisan..
kako su tvoje princeze?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 244
2.8.2010 9:00:55   
Anoniman
Anushka, djeca što su starija sve teže prihvataju rastanak.  Nadam se da će biti dobro.  Šta ćeš, to je neminovnost.  Bitno je da vrijeme koje provodiš sa njim bude kvalitetno provedeno!
Ja sam već dva puna mjeseca na raspustu i još cijeli avgust i već brinem kako ću kad počne nova školska godina.  Esma mi sad ne da ni u WC bez nje.  Sve stoji ispred vrata i plače, doziva me.

(odgovor članu Anushka)
  Neposredna veza do poruke: 245
2.8.2010 9:14:11   
R&T@
Neka ona trci, hvala bogu...
Ti jos malo za njom, a onda ce momci trcati, abd...

Anushka, meni je jedna nena rekla:Kad djeca vole oceve, majke su rahat...
I stvarno, moje samo trce za tatom i od njega sve traze... pa ih on nosa, hrani , kupa, presvlaci ...i topi se...
Mene traze samo kad su bolesne...

I ja sam na raspustu...
One su obje, hb, dobro...starija ponekad svrati kuci user posted image , ili je na moru ili izleti, konaci....
Zato se ja druzim sa mladjom i RR...
Iskreno ja bih malo na posao...
nahodala sam se, uradila sve u kuci...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 246
2.8.2010 9:19:17   
Mya_81 RR
Pingpong, mislim da me čeka svašta nešto tako i da ću se često javljati s takvim pitanjima user posted image Neki dan vidim ja nju da melja nešto po ustima, a super mi je što nam u zadnje vrijeme funkcionira da kad joj kažem daj mami ona vadi iz usta i daje user posted image I vidim ja nju ona napravila neku kiselu facu i tražim je da mi da kad ona mami svojoj vadi iz usta muhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joooooj, nisam znala fakat bili plakala ili se smijala...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 247
2.8.2010 9:25:47   
Anoniman
Joooj, Mya... ja se ismijah....user posted image user posted image user posted image   Mada znam kako si se ti osjećala.  Ja non-stop usisavam i zagledam ima l' šta god da bi ona strpala u usta. 
Jednom je tako na plaži koja je bila puna kamenja, našla kamen koji neodoljivo podsjeća na keks.  hahahhaaha... nije ga ispuštala iz ruku iako je shvatila da ga ne može jesti!

Neposredna veza do poruke: 248
2.8.2010 9:33:05   
Anushka
joooj mya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smijesno jeste al razumijem i da je tebi i muka bila.. mene je panika uhvatila kad je ovaj moj ukrao neciju cigaru i stavio je u usta i naravno papir se podere a njemu sav duhan se razmelja po ustimauser posted image  jedva sam to ocistila al se nadam da vise nikad nece staviti cigaru usta!
a da trazi on svog tatu da ga nosa igra se da idu napolje, ja jos uvijek hranim, kupam, mazem, presvlacim i sl al jeste mi lakse a i mm se topiuser posted image  a sad ces ti na posao pa ces onda pozeliti kucuuser posted image
pingpong nije ni prohodao a pratio me u wcuser posted image  i dan´danas ako se nije necim posebnim zabavio eto ga za mnom i u wc.. kupam se brzinski kad spava ili kad je vani sa mm.. al sve mi to vrijedi ovog keza mazavoguser posted image  cmoke za drugarice 

Neposredna veza do poruke: 249
2.8.2010 9:41:43   
mojbebac
cao drugari ..... ja sam evo na poslu pa malo da se javnem .... cici je sa bakom i dedom na selu, budu cijeli dan, dodju uvece pred spavanje, ona uziva gore, a i mama se sada malo odmara ...... vec se fino ucvrstila sa hodanjem, iako je i ona skoro prohodala, tako da se nemojte sikirati sto neka jos nisu, jer kad prohodaju ...... e tad nastaje sou, samo ce te se sjetiti onog perioda kad nisu hodali ..... jer samo bi da ide negdje, nevjerovatno koliko snage i energije imaju i koliko kilometara predju ..... uh ..... neka samo nek su zivi i zdravi ...... mamama to prija, brze ulaze u formu .....
ja sam sad na dijeti ( atkinsonovoj ), sutra ce biti sedam dana, i smrsala sam vec 3 kg i jako sam sretna .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram se pohvaliti .... a mm je skoro dva mjeseca, i jos pri tom trci svako vece i smrsao je 16 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( spremamo se za more user posted image ) ...... ljubim vas ... pozzzzz

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *