|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
2.10.2010 22:51:39   
danijela27
aida draga sretan rodjendan sve naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

evo i nas. jesmo li kome nedostajali, pa nismo se javljali cijeli dan user posted image user posted image user posted image . dobro dobro. user posted image user posted image user posted image
bile danas kod mojih pravili zimnicu. e jesam se naradila brate mili. ma nekad mi je peh sto mi je ovo dijete mirno, pa sve mogu radit. kontam haj malo placi da te mama uzme da ohane od pravljenja salata. user posted image user posted image user posted image ma zezam se ja to mi je pravi gust. bili smo skupa cijeli dan, nismo odavno i uzivala sam mogu vam reci. a pravi sam andjeo danas, ma pomogla sam i sveki. ona pravila samo malo pa ja otisla i caskom joj odradila sve dok je ona malo ejlu drzala.
eto sad odo malo ohanut, pa se cujemo. da ne nabrajam imate veliku pussuuuuuu

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2376
2.10.2010 23:52:58   
aida.
evo i mene... uh jesam slomljena... hvala na cestitkama user posted image user posted image idem u krevet ko metak, nisam ovako rano ne pamtim al slomljena sam danas... uhhh.... i ja se pitam sta je sa Monom, ne javlja seuser posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2377
3.10.2010 12:53:19   
aida.
nogdje nikog user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2378
3.10.2010 14:30:58   
Mona Mohamed
user posted image
Tu sam, lijepe moje briznice. Sve je pod konac. Aisha je dobila 1800 gr za mjesec. *Uletjeli* smo u neki privatluk te je vremena mnogo manje..Radim web str..bla bla..
Nadam se da ste mi vi redom sve dobro, zdravo. Veliki zagrljaj djecici.
P.S. Aida, sretan rodendan sa malim zakasnjenj
em. user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2379
3.10.2010 14:31:25   
amela2208
tu smo , tu smouser posted image user posted image  i jos jednom srecan rodjendan!!!!user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2380
3.10.2010 14:33:11   
amela2208
Mona poljubi curicu od nas a kakve web stranice radis i u kojem programu php, asp, html ili...?

Sara&Mohammad

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 2381
3.10.2010 14:35:53   
rose 87
jutroooouser posted image ,mi samo da vas sve puno pozdravimo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 2382
3.10.2010 14:36:22   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: melly__

Evo nas...
Samo da vas pozdravimo,vidimo sta ima user posted image mi smo bolje hB jos kasljemo,smrcamo ali prolazi..
Malena_A evouser posted image user posted image user posted image za tebe i ljepotice,kako ste,jeste se navikli na novu sredinu..pussa user posted image
Aida..sretan rodjendan ,sve najbolje od user posted image evo i pokloncicuser posted image user posted image ..
Zna li neko sta je sa Monomuser posted image nema vise ni na Fb profiluser posted image
POzzzz i user posted image za sve...

Znam ja sta je sa Monom.user posted image
Izbrisala sam profil na FB. Nije mi zanimljiv..Ne mnogo a i nemam vremena. Najcesce sam zaboravljala da ga imam pa me Melly napomene.[sm=smiley1.g
if]

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2383
3.10.2010 14:38:37   
Mona Mohamed
Mirkica, Melly, Malena, Danijela, Koka i po, Aida user posted image user posted image user posted image

Aisha..30.7.2010.

Neposredna veza do poruke: 2384
3.10.2010 14:49:37   
Anoniman
user posted image Samo da pozdravimo malu raju, mi smo jos uvijek bolesniuser posted image user posted image user posted image  nikako da prodje ova dosadna gripa...
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2385
3.10.2010 14:51:27   
koka i po
zelio maloj bebi brzo ozdravljenje a mami puno strpljenja i snage user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2386
3.10.2010 15:24:58   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image Samo da pozdravimo malu raju, mi smo jos uvijek bolesniuser posted image user posted image user posted image  nikako da prodje ova dosadna gripa...

Zelim vam brz oporavak aBd. Jeste isli doktoru?

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2387
3.10.2010 16:34:50   
malena.
evo ja upravo vartila se sa izbora...glasala sam a nezzz ni ja zasto...opet sve isti kandidati.
eno sad nelica spava...jutros se probudila u 9...hvala bogu...inace uvijek se digne zorom...pa opet zaspala oko11 do 1...i ev sad opet.cudno za nju al sta cu....sigurno nocas nece spavatuser posted image
i kod nje je malo zacepljen nosic...i ni sama nezzz kakko ga ocistim...ona pumpica nuk nista ne pomaze katastrofa...cula sam da su neke druge bolje pa moram otic da kupim.
sutra pocinje fakultet...pokusat cu nekako bar na ona bitna predavanja da idem.
i jos jedan problemcic..osjetim da imam malo mlijeka...jer ona doji doji oko pola sata i onda i dalje neraspolozena ja joj dam hapicu popije i tek se tad smiri...pijem i caj za dojilje...i bog sami zna koliko sokova i mljijeka popijem dnevno...al nema dovoljno user posted image user posted image user posted image

danijela... nemoj se zalit sto tu je bebac miran...hehe....ja i dok sude perem...nakon svake case moram otic do nje da joj vratim cucu...:-)

mona...vjeruj i ja sam se cudila sto te nema...nedostaju oni tvoji postovi u kojim svakom dajes savjet i nikog bas nikog ne zaboravis...pusa za tebe i bebalu :-)

marina...zelim vam brz oporavak...a ti samo smireno znas da ce proc :-)

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2388
3.10.2010 16:53:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Zelim vam brz oporavak aBd. Jeste isli doktoru?

Jesmo neku noc  isli kod dezurnog jer sam sumnjala nna upalu usiju, hb nije to bilo ali jeste pritisak radi prehlade, prepisala nam kapi od slane vode za nosic i panodil  za djecu,,,malo  pomoglo + sto sam ja kupila pumpicu za nosic, pa eto ko malo i izvucem ali samo iz nosa , nista dublje, A on se bas pati, jedva jede i spava....Danas je samo malo voca jeo i doji ali sve ga tjera na povracanje....Pitala sam danas  da li imaju neki sirup za brze sazrijevanje slajma, ona zvalja od doktorice kaze da to ne praktikujuuser posted image user posted image ....Bas sam tuzna...
Hvala svima na zeljama

Neposredna veza do poruke: 2389
3.10.2010 18:55:07   
aida.
i mi smo jos bolesni... samo slini :( brzinski uletimo i idemo spremat, imamo sjelo... on slusa, dobar je, napokon je doslo do toga da stignem svasta nesto od njega user posted image stvarno slusa mamu dobrica moja, prostrem mu deku na pod, sve posklanjam i on se prevrce, okrece, smije... user posted image user posted image user posted image mamino zlato dobro... Hvala za cestitke... Javnemo se poslije, sad idemo, zelim svim bebicama brz oporavak i bez balenja, kasnja i ostalog a mamama veeeliki pozzzzz user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2390
3.10.2010 19:15:27   
Leena
samo da vas pozdravimo,
I mi smo bolesni, nosic je zacepljen, pa jedva dise, ne moze spvati nikako... po pet minuta i onda plac:(((((
Proci ce uskoro, ako Bog da.

Ljubite bebice!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2391
3.10.2010 19:40:17   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Melly tu smo, dobro i zdravo hB .. evo i tebi i mirzi user posted image user posted image

A evo i svima po zadnji put user posted image

duso sad procitah na drugoj temi da ne zelis vise da se javljas,nadam se da ces procitati ovo,ponekad se i ja a sigurna sam i mnoge druge forumasice osjecaju kao van dogadjaja i ignorisano,niko me ne primjeti danimauser posted image ,to je dijelom jer se mnoge ovdje znaju a i nemoze se svatko upratiti,ali znam da kad god mi je trebao savjet u vezi user posted image dobila sam ga i puno su mi ove zenice pomogle,a pisem nekada samo da se izjadam,olaksam dusu,pisem kako mi prolaze dani i noci sa ovim mojim nemirkom,dodje mi posebno ova tema kao dnevnik moje user posted image ,brzo one rastu i zaboravi se puno toga,nadam se da ces ostati sa namauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2392
3.10.2010 22:18:44   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: rose 87

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Melly tu smo, dobro i zdravo hB .. evo i tebi i mirzi user posted image user posted image

A evo i svima po zadnji put user posted image

duso sad procitah na drugoj temi da ne zelis vise da se javljas,nadam se da ces procitati ovo,ponekad se i ja a sigurna sam i mnoge druge forumasice osjecaju kao van dogadjaja i ignorisano,niko me ne primjeti danimauser posted image ,to je dijelom jer se mnoge ovdje znaju a i nemoze se svatko upratiti,ali znam da kad god mi je trebao savjet u vezi user posted image dobila sam ga i puno su mi ove zenice pomogle,a pisem nekada samo da se izjadam,olaksam dusu,pisem kako mi prolaze dani i noci sa ovim mojim nemirkom,dodje mi posebno ova tema kao dnevnik moje user posted image ,brzo one rastu i zaboravi se puno toga,nadam se da ces ostati sa namauser posted image user posted image user posted image

user posted image ja nisam u toku..Zasto, Malena?[sm=smiley13.gif]

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2393
3.10.2010 23:32:55   
MaminaBeba
Kako ste mi mile moje, kako naše bebice? Mi smo prehlađeni, duša mamina, puhnuti na nosić ne može.. ;( Pa tako da sada ne može ni zaspati, a da se odmah ne probudi, jer ne može normalno disati... user posted image

Moje mišljenje u vezi sa javljanjem i nejavljanjem.. Šta znam.. I mene ne bude danima, pa niko ne upita ni gdje sam, ni kako sam... Ali ja to ne shvatam lično, jer svaka od nas ima svoje brige i probleme oko sebe i svoje bebe, još bi trebalo da misli na mene.. Ja se javim da se izjadam, ispričam i opustim, pa ukoliko neko odgovori na moj post, ja budem zadovoljna i zahvalna za bilo koji savjet ili lijepu riječ.. Tim bolje, ako je neko odmah online da se pišemo..

Večeras smo sreli Melly i Mirzicu medenog, pa smo se svi slikali.. Ma djeca su najveće blago svijeta ovog.. Mirzica se samo smješka, a rukica sva mokra, samo je glaba.. :)

Idacha joj mila kako mi je samo drago što je sunet dobro prošao... To mi je najveća boljka.. Kako ćemo Jamana..

Ljubim sve mame i bebe.. Trčim, Jaman je bljucnuo sve zelene sline.. Ufff.. Moram da ga presvučem...

Neposredna veza do poruke: 2394
3.10.2010 23:36:31   
bedelindja
Samo da vas pozdravim,mi smo super danas cijeli dan setali po pionirskoj dolini ma uzivancija.
Sutra kontrola i vakcina,a u utorak kukovi,uhhh pozelite nam srecu!
Zelim prehladjenim bebicama da brzo brzo ozdrave i mamice da budu strpljive i jake.
Malena_A i sama sam ti takva user posted image nemoj se ljutiti javljaj se.
Mona ,Kanita, mamina bebo,Nemo ,Aida. ,Marina DK malena. Malena A Rose 87 Mirkice i sve sve ostale jaranice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

Neposredna veza do poruke: 2395
3.10.2010 23:49:55   
zeze
Da i ja pozdravim nase drugare i drugarice user posted image
Danas nam je punih 2mj.masallah, sutra aBd idemo da snimamo kukove i tako. provodimo dane, mazimo se, ljuljuskamo, uzivamo user posted image user posted image
Naidi je stalno rukica u ustima, voda joj ide, ja izvadim jednu, ona stavi drugu rukicu u usta user posted image
Eto jedan zagrljaj za sve user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 2396
4.10.2010 8:46:06   
bebacha
Malena-A zao mi je sto si tako odlucila.ja sam bas dugo na ovom forumu i nemogu tek tako otici.ti se nisi bas cesto javljala al nisam primjetila da se nisi uklopila.meni cesto ne odg na post al i nezamjerim.ako je nesto bitno bitno post ponovim.

mene opet bole dojke,sinoc opet nadoslo puno mlijeko,Alen spavo i tako touser posted image gotovo sve je on izvuko al opet boli.
idem sad malo se s njim igrat a imam posla preko glave.veceras imamo goste

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2397
4.10.2010 8:57:44   
rose 87
jutroooo jesu nam ozdravile bebice
mi se zadnjih dana ponasamo kao da smo opet pupcanicom vezaniuser posted image user posted image user posted image ,ma nemogu od njega maketi,ako se igra sjedi kraj njega ako gleda crtani sjedi s njim,ako puze samo me gleda da se igram s njim,valjda opet neka fazauser posted image ,kuca nam je haos pa smo odlucili samo da hodamo dok ovo ne prodje jer nama nemaju ljudi gdje uciuser posted image user posted image user posted image
eto nemogu vise ni da pisem neda mi,puno vas pozdravljmo moja maza i ja

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2398
4.10.2010 16:35:00   
MaminaBeba
E mili moji, moj je Jaman toliko bolestan.. Duša me moja boli.. Došla zaova neki dan i uz sve molbe da ga ne dira i ne ljubi jer je bolesna, ona opet i opet.. Znala sam da će ovo biti, zato mi sad dođe da odem da je zaždijem da na guzicu upadne odmah! Baš sam ljuta.. Preljuta... Svekrva zove i rekla sam joj da mi više ne dolaze niko bolestan, zar trebam da patim dijete koje nije napunilo još ni dva mjeseca!!!!!????? Glupača glupa, još jučer zove i kažem joj da je bolestan, a ona meni: "Pa šta i ja sam".. Kakva je to osoba? Kakva? Stvarno je ovo prešlo svaku granicu!!!

Kakva je to ljubav, kad ti je više stalo da se dijete razboli, nego da se strpiš dok ne ozdraviš i da ga ne diraš.. Kad se koza bukvalno otima za dijete!! Ovo mi je škola i neće nikad više! Tek dolazim pameti, otkad sam dijete rodila.. Volim ga više nego život svoj i sad neko treba tako da se ponaša! Fuj!!!

Bili smo doktoru i uključila mu je antibiotik "ampibos", "nisita" kapi za nos, ako osjetim hroptanje u plućima hitno se javiti doktoru!

On puhnuti na nosić ne može, kašlje i kiše, pun nos sekreta, a ne mogu nikako da izvučem koliko je gusto.

Masiram pluća i leđa sa balzamom za bebe dr. Tays, masiram nosić kremama, luk stavila iznad glavice sinoć čitavu noć i ništa.. Nikad sinoć nije zaspao, ali baš nikad.. Zorom smo bili doktoru.. Temperaturu nije imao, još bi mi samo ona trebala kao šlag na sve...

Toliko sam iscrpljena, tužna i ogorčena, ni opisati vam ne mogu... Samo da mi dijete bude dobro i ništa mi više nije važno..

Tek sam se uvjerila koliko ti najbliži glavobolje može zadati.. Bebicama imunitet još nije kako treba ni proradio, tako su još krhke i bespomoćne.. Aj ljudi dođe mi da je razvalim od batina majke mi moje... Bijesna sam baš!!! Jutros sam vrištala kao da sam pukla, toliko su mi živci više zbog njih popustili... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2399
4.10.2010 16:42:10   
dzeni_nl
joj maminabebo mila znam kako ti je, tako su meni sedmi dan po rodjenju malen dosli braca od mm sa djecom i maleni iamo gripu, od njega se i mm razboli i malena, skoro 20 dana sam se broila sa njenom prehladom i nosicem. isto sam tako ljuta kao i ti i rekla sam mm vise niko da mi ne dolazi ko je bolestan, pa zar da toliko dugo gledam djete kako se pati i da i ona i ja nocima nespavamo sve zbog nemarnosti drugih.

uhh ne znam draga sta bih ti rekla, zelim mu brzo ozdravljenje i samo ostro draga moja, moramo na sve biti spremne zbog svoje djece, bolje se i posvadjati nego gledati rodjeno djete kako se pati zbog drugih uhh sad sam i jauser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *