Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mamina beba-obavezno ga stavi preko koljena i lupkaj ga po ledima da izbaci slajm,jer ga vjerovatno ima.a prije toga mu daj neki caj,mi smo davali plantex.nadam se da ce biti bolje.Alen jos sutra pije antibiotik pa u srijedu na kontrolu.
I Erol danas poceo da kaslje i osjetim da ima slajma, lupkam ga po ledjima, on iskaslje i onda proguta dal se to pogorsava stanje ili sazrijeva i prolazi u srijedu trebamo na kontrolu a ne znam da li sutra da ga odvedem.. Sta mislite
Stavila sam ga.. Ali ne izlazi.. Do sada sam se bojala izvući sekret na pumpicu, a sada sam poslala muža da mi i to kupi.. Očajna sam... Poslala sam da kupi cijelu apoteku, ne mogu da gledam kako se pati.. evo ispred mene na stolu skoro čitava apoteka...
Melly mi reče da su joj u apoteci rekli da može dati bebi malo čaja od zove.. Pa ću i to probati. Jer ja dajem hipp čaj od komorača, ali to je za stomak, nema veze sa prehladom..
Evo opet sam masirala, duša mamina sada leži, štuca i guče i smije se.. U svojoj muci.. Samo nedaj Bože da bude gore..
Ma rekla sam.. Ovo je prvi i zadnji put da mi neko bolestan uzima dijete... Nije to igračka...
mamina bebo...ako cisis nos pumpicom moras zatvoriti jednu nozdrvu a vaditi tj.izvlaciti iz druge i naizmjenicno.Najbolje je da bebu stavis u uspravan polozaj.tako joj pod vakumom vadis slinice iz nosa a ponekad se desi da se dijete pri vadjenju zakaslje pa izvadis i taj slajm.. sretno...i ne ignorisem nikoga,,,samo nemam puno vremena ko prije
Ćao ženice. Meni je ovih zadnjih 15 dana bila tu mm rodica iz zagreba pa mi nije bilo dosadno, sad je mm odvezo na bus aja se isplakala ko stok. joj što mrzim rastanke Danas sam ko luda nosila D. u savjetovalište kad sestrica kaže pa vi ste naručeni 5-tog nesmijete ranije primit vakcinu..........
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
evo skitnice stigle, pa vas citam polako. bile juce kod mojih a danas me mm vodio u svoj rodni grad. ma samo stancamo kad je lijepo vrijeme. idem vas citat. ejla spava a mm gleda tekmu pa mogu. mona imas veli od nas dvije malena hb pa je misrnica maja . ja onako u sali, reko haj malo placi da te mama uzme da odmori od posla a ona nista samo se smije malena_a slazem se sa rose 87. neke od nas su ovdje cesce, nekada vise a nekada manje vremena provode na forumu. ja iskreno da kazem ne poznajem nikoga, imam par facebook prijatelja al kao da vas znam 100 godina. cijela trudnoca mi je prosla sa vama, neke znam od pocetka, neke sa zadnjeg tromjeseca, a neke sam upoznala na ovoj temi. nemoj se osjecat ignorisanom, mada se i ja ponekad tako osjecam, al uletim kad mogu, pa ne zamjerim. tu smo da pokupimo koji savjet i da se izjadamo kao u dnevniku, makar to niko i neprocitao bar meni tako bude lakse. pls ostani sa nama zeze . srtan maji rockas sa zakasnjenjem. i moja ejlica ista. rukice u ustima i kad treba i netreba. jede i cuva siku rukicom, kad malo odmora brze bolje je strpa u usta maminabebo ja sam tu
pozz mila. Ja sam od 4mjes.pocela s kasicama imas vocne povrtne,sokice takodje davala sam od hiip i frutekove pise na njima 4.mjeseca. Mozes pomalo pocet davati vidjet ces kako ce ici,dal zna gutati polako samo brzo cete se vi uhodati,a onda uzivanje u hranjenju ...
Mamina Bebo prijo moja bas mi je zao mog malenog zeta Znam da je tesko al nemoj puno da se nerviras,neka im tvoj muz pokusa objasniti da je to beba i kako treba da se ponasaju.Citala sam vec tvoje dozivljaje sa svekrvom,nije ti lako al cuvaj zivce koliko god mozes. Mlada si pa mozda i to koriste , ti samo ostro.Znam da je lako drugog posavjetovati al pokusaj neka se ljute sta te briga. Budi strpljiva brzo ce Jaman ozdraviti jak je on momcina. Ljubim vas puno puno
Mi smo danas dobili prvu bocu Nije bilo puno suza minut poslije boce se smijala doktorici dusica moja mala.Napredovala je Hvala Bogu za sedam dana dobila 400 gr i sad ima 4.400 kg Znam da to nije ni necija porodjajna kilaza al eto mi sa 2 mjeseca imamo toliko.Manekenski tip Sad je pocela da gura rukicu u usta pa toliko gurne ruku da povrati.A mm i ja se zezamo da boluje bulimiju pa sve sto pojede namjerno povrati (Boze sacuvaj)
Sutra idemo na UZ kukova pa samo da i to hairli prodje.
Mi smo danas dobili prvu bocu Nije bilo puno suza minut poslije boce se smijala doktorici dusica moja mala.Napredovala je Hvala Bogu za sedam dana dobila 400 gr i sad ima 4.400 kg Znam da to nije ni necija porodjajna kilaza al eto mi sa 2 mjeseca imamo toliko.Manekenski tip Sad je pocela da gura rukicu u usta pa toliko gurne ruku da povrati.A mm i ja se zezamo da boluje bulimiju pa sve sto pojede namjerno povrati (Boze sacuvaj)
Sutra idemo na UZ kukova pa samo da i to hairli prodje.
Ma ja se nadam da ce biti ok,mada nisam bila bas disciplinovana sa ovim sirokim povojem.Stavljala sam joj samo navece kad nije previse toplo i kad se sjetim A za taj siroki povoj misljenja su podjeljena neko nije stavljao nikako pa je sve ok. Zelim svim prhladjenim bebicama da brzo ozdrave a ove zdrave da izbegnu prehladu i zloceste tete koje im prenose virus!!!!
Gdje si Ejla drugarice, ljubi te tvoj drug Jaman. Evo zinuo sam k'o peš, sve mi šareno ispred očiju. Mislim na svoju curu Monu, vidi prava mi je zgodnica. Ponosan sam!!!! Moja mama kaže da će Monu puno voljeti, ali stvarno!!
Evo moja mama i ja šaljemo poljupce tebi, tvojoj mami, punici i mojoj curi Monici!