idacha
|
heeeeeeej, mila moja... hehehehehe, kako ona samo snimi :) ma, cuna je dobro, mashallah, samo sam danas premrla.. otisli na kontrolu, dr rekao da je sve cakum pakum, skinuo mu zavoj sa cune i pokazao kako da dalje odrzavam i cistim.. na kraju, opet rekao da stavljam bivacin mast i on je KAO stavio, ja nisam gledala koliko, jer sam bila zauzeta zabavljajuci Imrana da ne place.. helem, poslije neka 3 sata, rekoh da ga presvucem, kad imam sta i da vidim.. gaza se zalijepila za cunu i na sam maaaaaaaaali dodir gaze, dijete vristi ko ludo.. kapala rivanola litru, cini mi se, kamilice, ma svega.. nista, gaza ni da se makne sa cune.. poslije neka 2 sata, kada sam vec pocela brinuti da gaza ne sraste sa cunom, odem u apoteku po savjet i rekose mi da ga potopim u mlaku kamilicu.. tako i ucunim, i stvarno, spade sama hvala dragom Bogu... bem ti 10 km za kremu, zar se na tome stedi, a ovamo drmas 200 km za sunet... jao, kako sam poludila bila.. hvala Bogu, pa je moje pilence sada dobro, a ja poprilicno smirena, mada se opet plasim slijedeceg presvlacenja, iako sam nakrkala pola tube masti, da se ne zalijepi.. ma, haos.. kako nam je nas drugar? hvalaaaaaa svima na cestitkama za sunet