idacha
|
evo i nas konacno... zivi, zdravi i veseli, hvala Bogu... :) za ovih 15ak dana sto se nismo javljali svasta smo nesto obavili, sto beba sto mama :) ja sam popravila sve zube koji su mi u trudnoci popucali, rece mi zubarka da je od terapija za zeljezo.. malko je bilo bolno, ali hvala Bogu i to sam skinula sa vrata.. Imrana smo juce osunetili!!!!!!! mashallah je, kucam u drvo po milion puta.. toliko sam se plasila tog suneta i svega onog poslije, kad ono, hB, nista.. dva sata nakon suneta, Imran je vec cičao, vrištao, smijao se, skakutao (htjeo, ali mu ne damo :)), i piskio, sto je najvaznije, bez ikakvih problema... ja sam, drage zenice, nekoliko dana prije suneta bila ko naelektrisana, od straha.. na kraju, vise mama plakala nego on, kad se sunetio.. mm je bio sa njim pri samom sunetu, a ja cekala ispred.. hvala Bogu, oept kazem, sve je super... prije 15ak dana smo primili i vakcinu, i to je, hB, lijepo proslo.. sve bebe vrištale plakale, a moj Imran ništa, dusa mamina.. malo me cudno gledao dok mu je dr davala vakcinu, u smislu ''sta mi sad opet radite'', i to je sve.. mjerili da, pravi je medo brundo, ima 8 kg, mashallah.. Inace je i dalje dobrica, spava, rucki, cupa, grize, stipa, skakuce, guguce, hvata sve redom sto mu dodje pod rukice i tako.. uzivamo, hvala Bogu.. melly, aida., bebacha, citam da ste nam bolesni.. bem mu misheve, nadam se da ce biti bolje.. pozelili smo vas praaaaaaaavo i bas ste nam nedostajali.. lejla_k rules!!!!!!!!!!!!!!!! to je sav moj komentar.. :) beskrajno hvala na podrsci u mojoj borbi sa dojenjem... marijanna, happy Bday, sa zakasnjenjem... cmokni nam Nikolu milion puta, da ti bude ziv, zdrav i sretan sto godina zajedno sa vama.. odoh sada malko da citam sta ste sve pisale... svima saljemo veeeliki poljubac