Leena
|
ciao, drage:) Sto se povijanja tice, ja sam donedavno esmu u tanku dekicu umotavala, ali ovako njezno, a sada kada spava zagrli dekicu, ili mazi lice njom . Sad citam ovo za nosanje djece... Ja imam problem sa drugom stvari... Kazu ne moze se razmaziti dijete od mjesec, pa od dva, pa od tri, cetiri.... A ja sada imam razmazeno dijete od 5 mj., ne znam kada sam je razmazila, ako nisam moga u prva cetiri mjeseca. Danas je toliko vristala da je poplavila oko usta, ja vec kontala da mi dijete nesto boli, krenula kod doktora s njom, cim sam je stavila u kolica pocela se keziti, ali istog trena iz tog placa. Onda sam je, nakon voznje po avliji, ostavila da se sama igra, i kenkala je sve dok nije skontala da je ignorisem... U tom ulazi mm na vrata (bio je na terenu 2 dana i pozelio je), cim joj se osmjehnuo-opet straaasan plac sve dok joj on ne ugodi ono sto ona zamisli... Volim je vise od zivota, ali nekad me toliko umori ta huja njena... Jos me najbolja drugarica(druzimo se od obdanista) ora raditi markere na tumor na jajniku:((((((((((((... bas je dan... evo sad je esma vristala iz sna, uspavah je opet... sad vise ne znam sta joj je, mozda je stvarno nesto boli.... Uh! Izvinite sto vas ucim svojim problemima:( ljubite bebare! I da, Nikoli sretan rođendan, puuuuno zdravlja, srece, ljubavi!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|