MaminaBeba
|
A žene moje, evo mene napokon više, nedostaje meni moje piskaranje! Ovo moje dijete NIKAKO ne spava! Pa shvatite kada je ustao jutros u 9h i nikada se nije smirio do maloprije. Zaspi on na rukama i ako ga ljuljam, ali čim pođem da ga spuštam on je već budan.. Toliko se vezao za mene, da kada plače niko ne može da ga umiri do mene. Ni mm, ni moja mama, ma niko! Čim mu kažem "Neda mama dušu svoju" i privijem ga uz sebe on je miran kao bubica.. Ali hoće samo da ga nosim, a meni ruke otpadaju, koljena me strašno bole, poslije trčim da stignem pospremiti po kući, ja sam kao razapeta.. Moj Jaman se sada smije kao veliki, u glas! Davno je počeo da se smješka, ali sada kao momak! Posebno voli kada mu kažem drrrrn, drrrrn, drrrrnnnn, kao zvuk auta, toliko se smije, ja se topim od miline! Evo sada ga dojim i kucam.. Onda samo bi dojio, igrao se sa sisom, štipkao, i tako čim zaspi to mu vjerovatno na um padne, uznemiri se, pa nekako pokušava da utrefi rukicu u usta i tako sisa kratko i onda se rasplače, hoće sisu, ne zato što je gladan, nego jednostavno hoće da bude uz nju... Vjerujte mi da za sebe ne znam, nemam vremena da se okupam.. Ali sve je ovo posebna draž, kada prođe prisjećat ćemo se samo lijepog sa našom dječicom.. Upisala sam drugu godinu, pa sada kako bude. Gurat ću koliko budem u mogućnosti, nemam izbora! Danijela- imaš li profil na fb? Da te dodam? Mislim da nemam dosta žena sa ovog foruma, pa ne mogu da vidim mediće malene!:) Bebacha- ja sutra idem na svoj faks, pa ću ti se raspitati za ono. Ova dva dana nisam mrdnula iz kuće, pa nisam mogla ništa! Izvini! :( Melly kono gdje mi je medeni Mirza! Vi ste skitali daleko, ako ako, tako treba! :) Samo šetajte! I Mirza počeo na ruke.. Duša medena mala! Saro imaš najpopularnije ime na Balkanu i šire! I pravo si mi vrijedna! I ja sam preaktivna, još + keks je tu, a ovi balvani od mojih nogu ne spadaju! :( Blago tebi pa Arian hoće da se igra kada leži, ovo je show živi samnom, ruke su mi se do poda otegle! Ako sam nekoga zaboravila, neka mi ne zamjeri. Ljubim piliće i lijepe mame!
|