|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.9.2010 13:02:51   
danijela27
cao cao moje zenice i bebice. mi jutros malo poranili i bili malo u skitnji. stigli svojoj kucici, ruckili malo i spavanac, pa reko da napisem i ja koju dok mogu.
vidim spavali smo fino i mi smo. i kod nas samo ceremonija pred spavanje inace kad zaspi ta se ne budi, kroz san i jede kad je dignem user posted image . neka neka masalah kako atarka kaze neka nama nasih bebica i trebamo da uzivamo snjima dok su jos malene i dok ne radimo. ja cu uskoro krenuti na posao, cekam svaki dan da me neko od njih nazove. mora se radit a tesko mi bez nje par sati, pa atarka sretno.

samedi
draga naravno da sam pretjerala. kasno se skonta, al kad se pogledam na ogledalo dodje mi odma da placem. kako mm kaze ti bi za 3 mjeseca bila ista. dusa moja cim smo dosli sinoc kuci on ti meni dok sam ejlu hranila sve sudje oprao zategnuo po dnevnoj. kad ja izadje iz sobe i ugledala sve to reko sebi e bas si koza. a eto skontao i on da nekad imam kriza. jutros se samo smijali user posted image user posted image user posted image

kanita
ne si se ti nama javila. ne obicno bez tebe.
dzenana strpljen spasen. malo se propusti al nadoknadit cete vi to. sretno sa mg i cestitamo na zubicima.
lecky meni kosa ne opada. do duse kraca mi je frizura pa mozda za to. a sto se tice ishrane ispocetka sam se pridrzavala te postepeno uvodila namirnice da se ejla navikava. sada jedem sve sem ljutog i paprenog a ejla nema grceva niti ih je imala ikako. njoj ce u nedjelju abd 3 mjeseca.

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1801
14.9.2010 13:14:12   
lecky
mojoj Nadji će akobogda 17.09.puna 4mj. i vise mi je dosadila jednolična ishrana....ljutu hranu svejedno ne volim..mislila sam na ono sto smo mogle jesti u trudnoći i prije..tvoja djevojčica bas ima lijepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 1802
14.9.2010 13:45:24   
Mamica24
Evo i nas... Bekir spava ko mala maca umotao se u svoju dekicu i hrče li hrče user posted image user posted image  maloprije sam mu dala malo pavlakice pa bi poguzija moja još al ne smijem baš naglo ga kljukati...

Ja evo friška od doktora po malo razočarana u svoje nalaze al šta se može... guraćemo i dalje vaginalete i navaliti na čajeve pa vidjećemo..

Veeelikiii zagrljaj za sve vas i veeeeeelikiii kiss za vaše user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1803
14.9.2010 13:53:02   
nemo
hej drage moje hvala vam na dobrodoslici user posted image !
evo dok moja princeza spava da vam se kratko javim. nama se nikako ne da da bebica podrigne, dizanje na rame ne pomaze, mislim jednom od deset puta, tako da imamo grceve, ali nadam se da ce to proci, poceli smo korisiti espumisan kapi user posted image .

samedi pitala sime sta je bilo. ma joj duga prica, al ukratko, ja sam se poradjala prirodno 9h, od toga nekad oko 5h mog poroda krenula mi je zelena voda niz noge, a vec sam bila otvorena, ali beba je bila visoko, ali doktori su me pustili da se mucim, cak pokusavali navaljivanjem na mene da je istisnu, ali neuspjesn, onda me pustili jos jedno 4h da se patim, pa na kraju skontali da je potreban hitan carski, ali na c.r. kada su izvadili bebu ona je vec bila udahnula zelenu vodu i bila je bez kisika. kada su je prebacili na intenzivnu, bila je na svim aparatima i imala jako male snase za prezivljavanje, ali eto dragi Allah nam se smilovao i podario zivot nasoj bebici. ali o doktorima ne zelim vise ni da pricam i njihovom odnosu prema pacijentima. mm i ja jos strahujemo i stalno provjeravamo da li dise, ali eto uzdamo se u dragog Boga da ce sve biti dobro. eto napisa ja tebi ovo u kratkim crtama user posted image

kanita kako to pa malom alenu vec rastu zubici, masallah! saljemo vam veliku pusu

danijela ti si dobra, uvijek hodanje, sjecam se da si bila super aktivna i u trudnoci user posted image , ma hajde kile ce spasti. moje vec jesu, ali ja sam se poslije poroda nasla u takvoj situaciji, da je sekiracija uticala na kilazu. jedino mi je stomakmjos nikakav user posted image .

radoznalice gdje si nam ti i nas drugar???

sara mila gdje nam je arijan? kako se snalazis?

zeze sta je s tobom? kako bebica slusa? kako si ti???

veliki pozdrav svima

Neposredna veza do poruke: 1804
14.9.2010 14:50:28   
danijela27
hvala lecky draga. ime joj je nadio njen tata. kad smo kntali kakvo ime da joj damo bilo ih je mnogo al kad on izgovori ejla sav treperi i oci mu sjaje od dragosti, pa zasto ne.

mamica24 i ja guram user posted image user posted image user posted image kanesten 3. jos veceras i gotovo. valjda ce bit hairli.

nemo draga bas mi je zao sto ste se napatili i isikirali. kako kazes Allah dragi je bio uz vas. ma kad im samo vidis oke drage vidis da je u njima zivot. bice abd selameta i srece ne brini se. moja takodje tesko podrigne te je ja drzim dosta na ramenu. toliko je drzim da mi je navikla i tako zaspat. svi me ruze sto sam je na to navikla al meni nije tesko nek je ona ziva i zdrava, bolje i tako nego da ima grceve il da mi se zagrca.
maminabebo, aida, saro, sta, melly, kanita sta ima kod vas
eto toliko odo pravit pitu dok spava. zena zasjela ostalim veliki pozzzz i ljubimo vas puno.

(odgovor članu nemo)
Neposredna veza do poruke: 1805
14.9.2010 15:05:33   
sara.at
Evo i Nas malo zaspali Pa da Mama malo promahalauser posted image
Jutros Nas dvoje isli u trgovinu Po par namjernica jer veceras su mi sveki i svekar na veceri. Arian dok je sjeo u sic zaspao ljubi Ga majka i do kuce se nije budio, a ja potrci navrat nanos da nesto uradim dok on spava. Pa ruckili i evo opet spava a ja Cu Jos sta da uradim i da Ga okupam i onda ce on opet pavati.

Danijela ja se Sa svima oprostim kad krenem u wc dodje mi da placem kad trebam ici a Neznas sta je Gore tvrdo il meko/tecnouser posted image a valjda ce se ustabiliti il Cu se Sa dusom halaliti user posted image

Lecky ja isto dojim Al jedem normalno samo ljuto i pasulj izbjegavam i zasad je ok a kose Jos Imam na glavi i Jos Sam dlakavija nego prije trudnoce user posted image

Nemo dobrodosla dragauser posted image drago mi je da je malena dobro,bas smo brinuli i redovno kaniti dosadjivali da pita vjesticu kako si ti i bebicauser posted image mi kad ocemo bas uzbunu dignemo.
StO se tice pogrigivanja i moj Arian rijetko da oce kad Ga ispravim a nacramenu nece nikako,on onda razgleda okolouser posted image i ja Ga onda okrenem na stomak i on brzo porigne i sve obavi bez nadimanja a prije mi srce pucalo kad djete mora se pokakiti...

Maminabebo probaj Jamanu dudu staviti u usta kad spava,mozda tako pocneuser posted image

Aida nadam se da ce tura brzo proci,ja se nje bojim najvise i stalno Ariana pipkam Po celu user posted image

Ataka joj ja nesmijem Ni razmisljati o poslu,tesko ce mi biti poslati Ga u vrtic onda Cu samo misliti da nebi ovo bilo il Ono user posted image

Odoh Jos pod da prebrisem i svoje pilence da okupam i onda Sam mirnauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1806
14.9.2010 15:24:31   
Mamica24
danijela27 gurala sam i to al bome je slabo pomoglo izgleda baš jaka upala.. Bekir se evo podigao i sad mi počinje dernek po kući... evo već je stigao do mokrog veša i sve pobacao po sebi...

uhh... žene jeste li počele sa grijanjem ja jutros malo upalila grijalicu.. user posted image user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1807
14.9.2010 15:45:47   
megi
samo da malo pozdravimo mame

i da kazem da je normalno da kosa opada, sve se to poslije ustabili
i ja sam mislila da cu ostati bez nje, a evo je jos na glavi :):)
sto se tice ishrane ja sam se bas pazila, a curica je imala grceve, tako da ne znam ja nisma jela kupus, grah, ni ljuto, a sve ostalo pomalo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1808
14.9.2010 16:56:46   
MaminaBeba
Dan moje mile, kako ste mi? Jaman moj i ja danas smo sami kući, tata nam otišao na ispit. Danas mi je treći dan menstruacije, a ja baš obilno krvarim, baš se bojim nešto, ne znam da li je ok? user posted image Od jutros sam se presvlačila skoro 10 puta, svakih sat-dva, prepun uložak i iscuri mi po trenerci.. user posted image user posted image Jutros posteljina ispod mene krvava..

Mi smo od jutros super bili, mazili se, ljubili, grlili, pajali i sve tako. Usudila bih se da ga izvedemo u tržni centar danas, ali tata nam je odsutan. Jaman je, ne urekao se, dosta bolji i ne plače kao ranije. Samo što sisu ne bi vadio iz usta. Pokušala sam danas cucu da namažem daktanol gelom, ma kakvi. Zna lopov mali šta je, pa sve jezičićem gura onu cucu i hoće da povrati.

aida.
- kako je beban, ima li te ture ružne? Neka nam što prije ozdravi, ljubimo biserčiće medene.

samedi- uživam i ja u postovima vjeruj mi, najljepše mi kada bebi spava, a ja se virtuelno družim sa svojim ženama i sta me briga. Zamisli sastavit nas na kafu, gdje bi mahalanju kraj bio! user posted image

Leena dobro došla u klub. Ja nosim br. 42 i 44.. Ma stid me izaći vani, majke mi, posebno kad sretnem neke odvratne ljubomorne ljude po gradu, tačno vidim da se podsmjehuju, onaj ironični osmijeh koji govori "Vidi te kolika si!!!" Jučer ja na vakcinu sa bebom, kad jedna ludača meni: "Joj draga ti si nekad bila fina, a vidi kolika si sad, šta je to sa tobom, pravo si debela. A vidi mene kako sam sačuvala liniju, ma ništa se udebljala nisam, pa ni u trudnoći..." Ja je samo značajno pogledam, majke mi!!! user posted image   user posted image

Danijela
- mila, Ejlica je prelijepa. Prava pahuljica lijepa. Ljubim je puno u okice medene!!! Ja se razočarala, kada sam zaključila da sam dobila pravo, jer kao djevojka uvijek sam muku mučila sa menstruacijama. A trudnoću mi ne spominji, neće mi ona zadugo na um pasti! user posted image I nemoj više da se ljutiš na M, vidi kako oni znaju biti finuškasti. A najgore kad osjećaju krivicu za nešto, pa se razlete na sve strane i da pomažu i da kuhaju i sve!!! user posted image

Nemo- dušice neka je beba samo dobro, hvala Bogu. Đubrad bezobrazna, ma sve to treba tužiti, ubiti, ne znam ni ja. I mene su puno namučili, još se derali na mene cijelo vrijeme, fuj naše zdravstvo, fuj!!! Ljubim vas obe!

Dženana_G- blago ti se draga, došla si do magistarskog. user posted image user posted image user posted image Svaka čast. Još malo i gotovo! Jadne li smo mi koje još idemo na fax!user posted image    user posted image za biserčić medeni. Ljubim vas :*

Atarka mila, mogu misliti kako teško pada što ćeš već na posao i odvojiti se od svog zlata. Pade mi na um, kad mi je moja mama pričala, nakon što je mene rodila, pa počela da radi, dugo se nije mogla navići i plačući je na posao išla kada bi me ostavila. A vjerujem da je preteško. Ali što se mora, mora se. Više ćete se poželjeti! user posted image Ljubim vas!

Lecky ja sam zaključila da Jamanu ne smeta uopće ništa što ja jedem. HB nemamo problema sa grčevima. Pijem Colu, jedem prženo, začinjeno, ma sve. Da primijetim da ga baš stomačić muči, vratila bih se "školskom" režimu ishrane doilja. I meni opada kosa i to baš puno!

Saro draga, ma neće dijete cucu, pa neće. Više mi mu se i ne nudi cuca kad neće. Kod mene opet kad krenem na wc hoće oči ispast! hahahahahha, pade mi na um ono "go*** mi je kaaaameeeennn"... hahhahahhaha..

Ljubim sve bebice i mamice! :*

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1809
14.9.2010 17:22:26   
melly__
Evo i nas ...Ljuti uhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mrzim vakcine i zdravstvene radnike kod nas..kako bi ih prebila kolektivno kad pocnu da kritikuju bez razlogauser posted image user posted image Ovo nigdje nema kao kod nas...sramota Bogami...moram ja doci kad je njoj cejf da bi ona ostatak dana mogla da se ispali jer im je svima mrsko raditui...fuj..i jos kaze evo ova majka sto hoce da se svadja....a ja u sebi kontam ako te nogom nabijem bit ce ti....i tek kad im se nagovoris onda postanu "ljubazni"
Zamislite ostavila mi dijete golo da ceka dok je ona neko dvoje "preko reda" pregledala...a prozor sirom otvorenuser posted image kad je ne ubi,ne znam sta me je sprijecilo,al sam joj zato prozor klepila kad se nije razbiouser posted image
fuj fuj i fujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uglavnom Mirza ima 6.400 kg...ne znam koliko je dug "zaboravila" mi reci..dobio dvije vakcine,derao se samo tako ali od gladi..ogladnio dok su se nakanile "zgafulje" da ga pregledaju..udebljao se 1.250 gr. i ona misli da je to puno..kaze da ocekujemo turu i da mu ako je bude damo sirup,ako ne onda nista..a ja bi mu najradije odmah dala,sta mislite..
Pozzz pa poslije citam...

17.06.

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1810
14.9.2010 17:55:11   
Mya_81 RR
Melly, uh, bas znaju biti grozne tamo user posted image I čuj puno dobio user posted image Pa, Mirza pije AD i obično na tom mlijeku dobiju više...i mi smo jedan mjesec na početku dobili oko 1,2KG. Inače, ja mu ne bih davala paracetamol dok bas ne dobije temperaturu i to onu malo više oko 38...dotad bi eventualno tuširala, ali nadam se da temperature ni neće biti. Ljubi dječaka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1811
14.9.2010 18:03:42   
Mamica24
Mamina beba žao mi je zbog ovog što si doživila-  "Joj draga ti si nekad bila fina, a vidi kolika si sad, šta je to sa tobom, pravo si debela. A vidi mene kako sam sačuvala liniju, ma ništa se udebljala nisam, pa ni u trudnoći..." 
Nema niko pravo da ti se tako obraća...

melly to je fakat grozno.. user posted image user posted image user posted image user posted image   doduše ovdje u hadžićima su za čudo Božije koliko toliko uljudni. I ako su doktori nekako tromi bar nemaju nekih ispada ono da se čovjek sad naljuti.. bar ja nisam do sad naletila niti sam čula!!
Ova jedna sestrica je čak mog Bekira zabavljala igračkama dok mu je druga davala vakcinu tako da on zamislite ni suze nije pustio...
Mada generalno gledajući zdravstvo u BiH je jedna velika "0"..

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1812
14.9.2010 18:04:55   
Mona Mohamed
Veceras nista od nase setnje, a bas smo se lijepo druzile vanka moja mala porodica i ja..Helem, Hillary Clinton i Hosni Mubarak imaju neki sastanak tako da su ulice blokirane i sve je pod staklenim zvonom..user posted image
Nisam se javljala par dana, nisam nikom nedostajala..Dobro, dobro..user posted image
Mi smo dobro, zdravo hvala Bogu. Imam dva upitnika i nadam se da cete mi pomoci kao i uvijek do sada..
Prvi je autosjedalica..Moja je proizvedena pod uglom od 45 stepeni i kao takva, je li ok da Aisa u njoj bude?
A drugi upitnik je kengur ili majmunce..Otprilike kada je poceti nositi u istom?
Sad idem da vas citam..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1813
14.9.2010 18:08:33   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: lecky

evo i nas malo...juče setali a danas dosadna kisa pa smo kod majke i dede....zanima me je li vama opada kosa poslije poroda...ja cu još malo pa ko Gustav hodat..samo da me djete zapamti s kosomuser posted image .......i mamice koje doje da li se još strogo pridržavate sta jedete

Ne opada mi kosa..Naprotiv, imam osjecaj da je jos gusca..Znam da je protiv opadanja dobar caj od koprive pa ako imas gdje da nades, pokusaj.
Mojoj djevojcici je skoro pa mjesec i pol ako Bog da i jos uvijek pazim sto jedem..Ne znam zasto ali ostala mi je ta navika od pocetka..Najvise tecnosti i voca uzimam, ali i malo druge hrane ali sasvim malo..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1814
14.9.2010 19:21:55   
aida.
Pozdrav! Mi smo isli setali, obisli grad uzduz i poprijeko i sve oko grada... sigurno smo napravili 4 kilometra... sad imam upalu misica crko user posted image mamin sin dobar bio, prvo nam je pjevo, pa je zaspo user posted image
nema ture hvala Bogu, samo je nervozan strasno, tavi prstic u usta pa onda vrisne, uvrijedi se, dusa me boli kad vidim koliko ga muci user posted image
stvarno nemam vremena, iscitam poslije sta ste pisale, hrpa sudja me ceka i kuca mi je u defektu... odoh sta korisno uraditi user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1815
14.9.2010 19:27:13   
danijela27
hej drage moje...moja je danas super bila masala da je opet neureknem ko neki dan. ja je pohvali da spava pa onda ne htjede user posted image
nego mi malo skitali, kasnije i pitu napravile, spavale i ruckile. dosao meni mm na posla, ma lijepi moj necu se vise ljutiti na njega. sad je cuva a ja se farbala, pa dok cekam da perem kosu da vam stagod napise.

mamica24 i kod mene ti je tako. uvijek nahlade i uvijek neki user posted image guram user posted image .
mamina bebo sad smo ok user posted image . nego nece ni moja cucu, pa nemoj ga pusti ga, barem ja tako svojoj. samo je hoce kad treba spavat, ma samo sto usnije izbaci je. kad cemo gledat na koga je ters, bogme na mene. nisam ni ja htjela nista sem sikeuser posted image user posted image user posted image .
melly i moju su slicno tretirali. nju su htjeli na promahi drzat. bogme ja prosla i pozatvarala prozore. bolje i o nego da se svadjam s njima na sta sam bila spremna a i naostrena da mi je nesto rekla. ja sam svojoj davala paracetamol sirup. prevencije radi sto su mi i oni savjetovali. dala joj cim je primila vakcinu i jos pojednom poslijepodne i navece. ma nek nama drugar napreduje masalah. ma jesmo li mi raja il nismo i ejla dobila na obje kontrole 1.200 i to nije puno nego se kaze masalah.
mona draga neka nama tebe i naravno da si nam nedostajala. ja sam ti jos neiskusna mama da ti odgovorim na pitanja, to prepustamo mamama sa dosta rajeuser posted image

a zaboravi rec da bi voljela da i meni koja dlaka opadne...uhhhh ne mora bit s glave mada nije na odmet ni odatle, nego recimo sa stomaka, noga s lica je opalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1816
14.9.2010 20:08:15   
MaminaBeba
Mellyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Đubrad ona bezobrazna. Ma potpuno te razumijem, duša me moja boli kada ga trebam voditi kod dr. Dođe mi da sve idem privatno, pa i vakcina da može privatno ja bih išla. Platiš, ali znaš da će ljubaznost biti na nivou, da će ti reći sve što te zanima, i na kraju krajeva- da će posao obaviti onako kako Bog zapovijeda. Ima li Mirza turu? Ja sam jučer Jamanu dala jednu malu kašičicu paracetamola, čisto preventivno, a nije ni dobio turu. Žao mi je što je medić tako plakao.. user posted image Je li nervozan? Ljubim vas puno puno! :*

Mona danas si mi bila na umu. Sve se pitam zašto te nema, zašto nas zaboravljaš??? user posted image Šta nam radi Aisha? Je li bila vakcina? Ja Jamana uopšte ne stavljam u autosjedalicu. Nešto se bojim, nekako mi je u ružnom položaju kada ga stavim. I mi imamo kengura, ali još ga ne stavljam u nj, mada mi se čini potpuno bezbijednim za bebe.
Puno vas ljubim! :*

Danijela- on neće ni dok spava!user posted image Ali helem, neću više insistirati. Sve više živim u ubjeđenju da je sisa iz raja izašla. user posted image Ona je lijek za sve, za plač, nervozu, glad, ma liječi sve! user posted image

Gdje je moja Zeze sa svojom Naidicom? Zašto se ne druži sa nama??? Grlim ih puno! user posted image user posted image

Mi smo bili vani! user posted image Tako nam je lijepo bilo. Mašallah, Jaman je slušao, iznenadio me pravo. MM i ja smo pili kaficu, pričali, a on je spavao. Poslije se probudio, malo razgledao, a ja sam prevazišla stid i lijepo ga nadojila u kafiću. Šta da radim, kada mi je dijete gladno? Ponovo je zaspao, a mi lijepo kući i evo sada se igra sa tatom svojim! user posted image user posted image
  Ljubav mamina.. Kupat ćemo ga večeras prvi put mm i ja sami!

Ljubim vas sve drugarice i bebice medenkice!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1817
14.9.2010 20:18:35   
MaminaBeba
Mamica24- stvarno ima svakakvih žena. Uopšte ne paze šta će reći. Mislim da pojedine žene zaista nekada pretjeraju sa svojim komentarima. Srećom, naučila sam ignorisati. Jezik im kao lopata, osnovne kulture nemaju! Mislim da žena koja je rodila ne može da bude ružna, ni debela. Ona je najljepša onome kome treba da bude. Ja to nekome ne bih nikada mogla reći. Nije meni važno je li neko debeo ili nije! Ne ocjenjujem ljude prema tome. To je čista zloba!

Neposredna veza do poruke: 1818
14.9.2010 20:38:34   
frenkoza
mi smo dobili prvi zubbiiic.... nako 10 mjeseci cekanja..... sad smo maji zekooo

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 1819
14.9.2010 20:46:37   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: frenkoza

mi smo dobili prvi zubbiiic.... nako 10 mjeseci cekanja..... sad smo maji zekooo

Masallah. user posted image  za Abdullaha.

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1820
14.9.2010 21:32:33   
koka i po
IZVORNA PORUKA: melly__

Evo i nas ...Ljuti uhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mrzim vakcine i zdravstvene radnike kod nas..kako bi ih prebila kolektivno kad pocnu da kritikuju bez razlogauser posted image user posted image Ovo nigdje nema kao kod nas...sramota Bogami...moram ja doci kad je njoj cejf da bi ona ostatak dana mogla da se ispali jer im je svima mrsko raditui...fuj..i jos kaze evo ova majka sto hoce da se svadja....a ja u sebi kontam ako te nogom nabijem bit ce ti....i tek kad im se nagovoris onda postanu "ljubazni"
Zamislite ostavila mi dijete golo da ceka dok je ona neko dvoje "preko reda" pregledala...a prozor sirom otvorenuser posted image kad je ne ubi,ne znam sta me je sprijecilo,al sam joj zato prozor klepila kad se nije razbiouser posted image
fuj fuj i fujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uglavnom Mirza ima 6.400 kg...ne znam koliko je dug "zaboravila" mi reci..dobio dvije vakcine,derao se samo tako ali od gladi..ogladnio dok su se nakanile "zgafulje" da ga pregledaju..udebljao se 1.250 gr. i ona misli da je to puno..kaze da ocekujemo turu i da mu ako je bude damo sirup,ako ne onda nista..a ja bi mu najradije odmah dala,sta mislite..
Pozzz pa poslije citam...

tako ti je to moja melly svugdje ..

nego...htjela sam napisati..daj malom sirup odmah bilo ili ne bilo temperature..
ja sam uvijek tako radila jer mi je rekla pouzdana osoba koja radi sa malim bebama (ne smijem nista vise pisati da ne bi bilo problema, jer doktori zabranjuju davanje sirupa ako nema temperature )...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1821
14.9.2010 21:32:35   
kanita25
monaaaaaauser posted image user posted image user posted image   ljubim ljepotice dvije...
eh ja kengur ili majmunce koristim od kad je Alen napunio mjesec dana..bas sam juce pitala dr jel uredu da ga nosam u njemu,jer mi kuma kaze da je on mali jos a dr rece da je sasvim uredu i da je zbog kukova dobro user posted image  meni je lakse zbog Alone jer je lakse kontrolisem kada je cuvam za rukicu nego kada vozimo bracu u kolicima..a za auto sjedalicu ti ne znam jer je moja namjenjena od 6 mjeseci ali ja fino stavim mali jastucic pa ugodim da bude bebi da lezi a da sve fino vidiuser posted image

nemo duso  bas mi je drago da si se javila...Bogami bas sam pitala radoznalicu cesto za tebe i tvoju bebicu..zaista vam od sveg srca zelim sve najbolje i da nam mala drugarica sto manje ide na kontrole..javi nam se kad god ugrabis...cmokic veeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

Neposredna veza do poruke: 1822
14.9.2010 22:00:36   
mama22
ciao cure!
evo i ja sam od danas član Ringeraje! user posted image
imam 22 godine i većina mojih prijateljica je slobodna i još bez ikakvih pomisli na djecu. eto, nisam niti ja planirala ali danas sam tako ponosna što sam mama i mislim kako je to definitivno najbolji feeling na svijetu. pošto nemam s kim pričati o bebama i o svemu što me zanima drago mi je da sam pronašla mjesto gdje ću naći nešto korisno ali i iskustva i mišljenja drugih mama...
Veliki pozdrav svim mamama i onima koje to žele postati... user posted image

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1823
14.9.2010 22:04:54   
frenkoza
draga mama22  dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image
nadam se da ces ovdje pronaci sve sto te zanima o roditeljstvu o bebama... ali i da ces se s nama dobro zabaviti i da ces provesti najljepse trenutke roditeljskog druzenja....

kolika ti je bebica???

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu mama22)
Neposredna veza do poruke: 1824
14.9.2010 22:10:18   
MaminaBeba
Mama22 dobro došla! user posted image I ja sam nedavno postala mama, a imam 21 godinu. Ni malo se ne kajem, jer ovaj osjećaj se ni sa čim ne može mjeriti. user posted image Šta je tvoja beba? user posted image ili user posted image ?? Koliko je stara, piši nam više!

(odgovor članu mama22)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *