MaminaBeba
|
Dan moje mile, kako ste mi? Jaman moj i ja danas smo sami kući, tata nam otišao na ispit. Danas mi je treći dan menstruacije, a ja baš obilno krvarim, baš se bojim nešto, ne znam da li je ok? Od jutros sam se presvlačila skoro 10 puta, svakih sat-dva, prepun uložak i iscuri mi po trenerci.. Jutros posteljina ispod mene krvava.. Mi smo od jutros super bili, mazili se, ljubili, grlili, pajali i sve tako. Usudila bih se da ga izvedemo u tržni centar danas, ali tata nam je odsutan. Jaman je, ne urekao se, dosta bolji i ne plače kao ranije. Samo što sisu ne bi vadio iz usta. Pokušala sam danas cucu da namažem daktanol gelom, ma kakvi. Zna lopov mali šta je, pa sve jezičićem gura onu cucu i hoće da povrati. aida. - kako je beban, ima li te ture ružne? Neka nam što prije ozdravi, ljubimo biserčiće medene. samedi- uživam i ja u postovima vjeruj mi, najljepše mi kada bebi spava, a ja se virtuelno družim sa svojim ženama i sta me briga. Zamisli sastavit nas na kafu, gdje bi mahalanju kraj bio! Leena dobro došla u klub. Ja nosim br. 42 i 44.. Ma stid me izaći vani, majke mi, posebno kad sretnem neke odvratne ljubomorne ljude po gradu, tačno vidim da se podsmjehuju, onaj ironični osmijeh koji govori "Vidi te kolika si!!!" Jučer ja na vakcinu sa bebom, kad jedna ludača meni: "Joj draga ti si nekad bila fina, a vidi kolika si sad, šta je to sa tobom, pravo si debela. A vidi mene kako sam sačuvala liniju, ma ništa se udebljala nisam, pa ni u trudnoći..." Ja je samo značajno pogledam, majke mi!!! Danijela- mila, Ejlica je prelijepa. Prava pahuljica lijepa. Ljubim je puno u okice medene!!! Ja se razočarala, kada sam zaključila da sam dobila pravo, jer kao djevojka uvijek sam muku mučila sa menstruacijama. A trudnoću mi ne spominji, neće mi ona zadugo na um pasti! I nemoj više da se ljutiš na M, vidi kako oni znaju biti finuškasti. A najgore kad osjećaju krivicu za nešto, pa se razlete na sve strane i da pomažu i da kuhaju i sve!!! Nemo- dušice neka je beba samo dobro, hvala Bogu. Đubrad bezobrazna, ma sve to treba tužiti, ubiti, ne znam ni ja. I mene su puno namučili, još se derali na mene cijelo vrijeme, fuj naše zdravstvo, fuj!!! Ljubim vas obe! Dženana_G- blago ti se draga, došla si do magistarskog. Svaka čast. Još malo i gotovo! Jadne li smo mi koje još idemo na fax! za biserčić medeni. Ljubim vas :* Atarka mila, mogu misliti kako teško pada što ćeš već na posao i odvojiti se od svog zlata. Pade mi na um, kad mi je moja mama pričala, nakon što je mene rodila, pa počela da radi, dugo se nije mogla navići i plačući je na posao išla kada bi me ostavila. A vjerujem da je preteško. Ali što se mora, mora se. Više ćete se poželjeti! Ljubim vas! Lecky ja sam zaključila da Jamanu ne smeta uopće ništa što ja jedem. HB nemamo problema sa grčevima. Pijem Colu, jedem prženo, začinjeno, ma sve. Da primijetim da ga baš stomačić muči, vratila bih se "školskom" režimu ishrane doilja. I meni opada kosa i to baš puno! Saro draga, ma neće dijete cucu, pa neće. Više mi mu se i ne nudi cuca kad neće. Kod mene opet kad krenem na wc hoće oči ispast! hahahahahha, pade mi na um ono "go*** mi je kaaaameeeennn"... hahhahahhaha.. Ljubim sve bebice i mamice! :*
|