Leena
|
Melly, bice slika, samo dok se nakanim da prebacim na comp, jedva se raspakovah, postala sam prava lijenguza hehe. Btw, ja na more ponijela neki baby casopis, gledam one neke slatke bebice, kad vidim naseg momcica , morat cemo glasati za njega Samedi, ma joj da si je vidjela samo, hladno joj pa brzo digne noge iz vode, a onda ih polaaaako vraca, k'o: moze jos saaaaaamo malko:), pa onda opet brzo digne Uh, ali nam je najgore bilo sto je nestalo Novalaca 1 u svim zivim apotekama, sada ga je, hvala Bogu, doslo ponovo... Ma nema gdje nismo trazili, cak i u Mostaru, u Capljini, nema, pa nema... Kupim onaj Aptamil, znam puno djece ga jede i cujem da je dobar, ali ona ga nece ni pomirisati... Popije 20ml, samo da utazi malo glad i pocne slagati facu kao da ce povratiti... A kad ja uspijem izdojiti nesto ona u minuti pojede 120ml, koliko je gladna jadnica bila... Kad sam nasla Novalac, sreci nikad kraja Jedina dobra stvar iz toga proizisla je da ponovo ujutro kad se probudi doji i to lijepo izdoji do kraja. E sad da mi je znati zasto samo ujutro hoce... Bebacha, sto se toliko sekiras ako samo 5 dana nije kakio? Koliko ja znam normalno je i do 15 dana ako beba samo doji. Moja Esma jednom 11 dana nije kakila... A inace je tako po 6-7 dana... A sada kad je na dohrani kaki svaki ili svaki drugi dan.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|