|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.9.2010 11:48:40   
samedi
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Drage mamice i bebice mi samo na kratko da se javimo jer drugcije nemamo vremena. Nejla po danu spava po 15-20 minuta, kod mene posla ko u prici, aja od nje nemogu nista stici. Magistarski stoji kako stoji,  a vrijeme prolazi. Ali nebitno mi smo sretne kad smo zajedno pa i to ce sve zavrsiti. Drugi zubic samo sto nije nikao, bijeli se vec par dana pa je mozda i zbog toga nervozna i ne spava dobro.
danas smo joj prvi put dala kasicu od mrkve i jabbuke, jela je tako slatko i da sam joj dala pojela bi puno.
Ja sam se jos vise udebljala i tako se uzasno osjecam. Koljena me bole, tesko hodam i kontam da je to sve od tezine jer nisam navikla na ovu tezinu. Nit mogu na kakvu dijetu zbog mlijeka niti znam sta da radim....
Idem sada da spavam dok i ova moja lopovka mala spava.
Pusa za se mamice i bebice user posted image

Hej draga,tek sad vidim da si se javila,ja se isto tako osjecam debela ma katastrofa. Zenice ovdje pricaju o sexu a meni se smuci kad se pogledam i nemam volje za to nikako user posted image  Nemam sta ni obuci niti mi se kupuje,sve se nadam da cu smrsati user posted image  Do kad ti je rok za magistarski? Joj ti zubici,rijetko koga ne izmuce,bas mi je zao i tebe i malene! Jubi je punjo!

Saro,pa sta to bi,otkud ti upala mjehura,jel sad bolje?
MaminaBebo,i moja sveki je ista ko i tvoja,ma ko da moju opisujes,bas kad uzme dijete,ne zna normalno,nego samo nesto treska,prevrce,okrece! To me je posebno nerviralo kad je jos beba bila manja,a sad kako je veca pa ni ne moze je tako prevrtati jer je teza pa joj se ruke brzo umore,al sjecam se da sam i ja ludila zbog toga i potpuno te razumijem. Ne mozes ti takvima nista dokazati,. Danas dr.fino naglasio NE u hodalicu prije 8 mjeseci a ona uzme dijete i digne je da joj stoji na koljenima,ja stalno galamim,pa ne moze ni sjediti kako treba a kamoli stojati. Ma rekla sam vec jednom da necu pricati o sveki ovdje jer je to tema za sebe a samo se dzaba iznerviram i dok pisem o tome. Samo sam htjela d kazem da ih ima jos takvih i da ti posaljem veliki user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 1751
13.9.2010 12:04:33   
Anoniman
'jutro, zenice.
Nisam imala vre,ena da sve iscitam. Koliko skontah ima vas prehladjenih..zao mi je. Cuvajte se. Ovo je prijelazno vrijeme i covjek navuce prehladu u sekundi.
Kako su bebare?
mi smo dobro, hB.
Imancica se ponovila jucer i prekjucer za nova dva zubicauser posted image user posted image
Malo je bila nervozna u zadnje vrijeme, manje spavala...ali nije imala temperaturu. Pocela je zvati i babauser posted image
Et'user posted image
Jubimo vas

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 1752
13.9.2010 12:07:11   
bebana27
pozdrav drage moje
mi smo super setali smo svaki dan lijepo nam je bajram prosao
sad se polako pripremamo za nas prvi mali rodjendan
ibrahim je super slusa kao veliki malo je ponekad nervozan ali i to znamo rijesiti
kako su ostale bebice i mame

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1753
13.9.2010 12:10:26   
elkina_mala
da se i ja javim...
tu smo,evo nas placemo obije,ja placem zbog nje ona nemam pojma stouser posted image
napinje se,stenje a kakit nemoze,vec drugi dan:(
od pola 10 je ovakva,najela se,al nista...
a posla imam prekooooooo glave...

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1754
13.9.2010 12:14:14   
bebana27
IZVORNA PORUKA: elkina_mala

da se i ja javim...
tu smo,evo nas placemo obije,ja placem zbog nje ona nemam pojma stouser posted image

kad u mene ibrahim nije imao stolicu ja sam mu davala sok od sljiva ili par grozdaca grozdja vidjet ces onda stolice

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 1755
13.9.2010 12:16:06   
Hanady RR

da se i ja javim...

elkina mala
tvoj jedini posao sda je beba....
to treba da znaš ti a onda i svi oko tebe....

tvoja beba očito ima i grčeve..
bljucka..
a ti si očito i umorna....
polako....

beba koja doji može da nema stolicu i po 15 dana tako tolerišu doktori...
a beba koja se dohranjuje očito ne prihvata dobro AD koje joj daješ...

dali kod vas postoji neko drugo AD z abebe ranije rođenje....
molim te da to pogledaš...
možda joj ta dohrana ne godi....

nije trsšano ako nema stolicu ali je to još veću i jači intemnzitet grčića ako ima tvdu stolicu....

polako...nemoj da plačeš i sikiraš sve mame to porleza pa morat i vi....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 1756
13.9.2010 12:16:51   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebana27

da se i ja javim...

kad u mene ibrahim nije imao stolicu ja sam mu davala sok od sljiva ili par grozdaca grozdja vidjet ces onda stolice

ovo je savjet za starije bebice ....elkina je tek rođenauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1757
13.9.2010 12:34:40   
sara.at
Jutroo evo pise user posted image danas malo bolje Al mm me budio svako 1h da pijem caj i u 4h Sam Ga zamalo opalila soljom Po glaviuser posted image nespavam od djeteta Jos mi se i on natovario,kad Sam vrisnula vise me nije do 8h probudiouser posted image Al da kucnem od drvo malo je bolje a juce Sam jecala user posted image
Aida brusnice caja samo uhvati piti i vrucu zabicu na mjehul il medju noge i bice boljeuser posted image

Maminabebo i Danijela lijepo objasnite tih halapacama da i vama treba mir kao i bebi mada Sam i ja takva,kad Arian spava ja gledam da malo pocistim i jesti napravim a on Mali bezobreznik kad je Budan samo bi da sjedim kod njega i on izbaci dudu i malo krekne i ceka da ja dodjem da mu je vratim i tako u Krug. Evo sad zaspao a ja tek sad pijem jutarnju kafu i iskupila ves da bacim u masinu,suhi pomotala,odvojila za peglanje,Pa Cu iznijeti smece i izvaditi meso iz zamrzivaca za rucak,jer on kad ustane nema mom Dragon ruckauser posted image

Dzeni dobro dosla kod Nas,drago mi je da malena napreduje user posted image za grcice kupi caj u apoteci,ako je dojis onda Ga ti sebi skuhaj a mozes i njoj Po gutljaj DVA dati nece skoditi,ako pijes hipp caj za dojilje onda ima grcice ja Sam svoj prestala piti i kupila neki Bio caj isto za dojilje i odmah djetetu bolje.

Elkina i kod mene je tako mene dusa zaboli dok se on pokaki i onda Sam kupila caj ja pokusala piti posto dojim Al njemu nije pomagalo i onda njemu ponekad dam i Bude dobro i Jos Ga okrenem preko Dana na stomaku da lezi i onda on i porigne i prdne i pokaki se bez muke. Posla Imam i ja Al napocetku je najteze se organizovati i da si kraj djeteta i da je cisto i skuhano Al StO kazu nemogu i ovce i novce,nesto uradi kad spava a nesto kad je mm kod kuce bar dok malo ne ojaca da se samo moze igrati rukicama jer oni Jos nista neznaju.

Uh da popijem kafu dok nije pocela dramaturgijauser posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1758
13.9.2010 12:46:03   
sara.at
Nego da pitam jel ima Koja od vas problema Sa vlastitom stolicomuser posted image
Kod mene se nikad uregulisati izgleda kako dojim ovo djete me iscrpi il je tvrdo il je kao voda dodje mi da Place kad trebam user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1759
13.9.2010 14:03:04   
melly__
Evo i nas...nismo isli na kontrolu,sutra cemo jer danas je mogu misliti guzva,svi navalili poslije praznika i vikendauser posted image
Idacha..evo nas,mi se neku noc javljamo na Hanumi da mahalamo a ti pobjezeuser posted image drugar nam je slatkis pravi,ljubni ga od nas u one obrascice a i ti si user posted image
Mamina bebo..sve su sveki takve,nemoj se sikirati puno zbog nje..ja svoju ne bendam vise ,samo je na ignoreuser posted image sreca pa nikad ne dolaze kod nas,uvijek mi idemo tamouser posted image pussa za tebe i Jamana,javi sta je bilo na kontroli..
Danijela pa nase su bebice rodjene isti danuser posted image da nisam dogovorila sa Elkinom da budemo prije moglo bi se tu nesto pricatiuser posted image user posted image salim se user posted image ljubac za ljepoticu malenu...
Samedi..nisi jedina..i meni je keks bljakuser posted image nesto sam sama sebi bezvezeuser posted image ,user posted image user posted image za malenu princezu,dobro ona napreduje Masalla...user posted image
dzeni...dobro dosle user posted image user posted image daj jos koju slikicu postavi,svaki dan provjeravam da vidim ima li koja..
Elkina..Mirza i sad ima problema sa stolicomuser posted image samo sto vise caja od kamilice,rekla nam dr, njemu to uvijek pomogne..to i masaza stomaka...ljubi nam snahu puno,puno,,,joj u onoj haljinici je premedena,pojela bi jeuser posted image
Saro i ja sam imala te probleme...sa stolicom,pa hemeroidiuser posted image user posted image probaj piti sto vise tecnosti..user posted image user posted image tebi i Arianu od nas...
Ostale pozz i user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1760
13.9.2010 14:31:12   
megi
da pozdravimo malu raju

i evo jedanuser posted image  za sve vas
prehladjenim bebicama zelimo da sto prije ozdrave

maminabebo ni moja cura nikad nije htjela cucu, neka djeca je jednostavno nece i ja sam nekad mislila da bi mi bilo lakse da hoce cucu, ali eto prezivili smo i bez nje
a spavanje je prica za sebe i nisu sve bebe iste
adna je spavala odlicno prva tri mjeseca onda su krenuli spektakli od 15 minuata spavanja po danu, nocu hiljadu budjenja, pa se opet sve izregulise
sve su to faze i sve ce proci

saro napravi kompot i pij on je dobar i za dojenje i za stolicu

ljubite malene pilice

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1761
13.9.2010 14:40:39   
š t a
D. je 2 dana imao tem pa me nije bilo sad je bolje al ja imam puno posla pa nemogu čitati... pusa za sve bebe i mame.......... ma može i nekog tatuuuuuuuuuuuu..........user posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1762
13.9.2010 15:01:39   
MaminaBeba
Oooo napisah za svakog po nešto i sve se obrisa! user posted image

Evo moja dva princa spavaju, a ja se dočepala RR. Bili smo jutros na boci i kontroli. Gužva nevjerovatna u dispanzeru.

Jaman lijepo napreduje mašallah, za mjesec i 6 dana dobio je 1.5kg, pa sada ima okruglo 5kg duša mamina, a porastao je 4cm. Dobrica mi je bio, cijelo vrijeme se smješkao i gugutao, dok nije došla teta da ga bocne, a i onda je malo zaplakao i to je to.

Majke mi kad sam jutros došla u dispanzer, tek sam vidjela da je Jaman zlatan kakve dječice ima, neću se više žaliti na njega, Boga mi, možda se i griješim. Sve se da izdržati!

Išli smo po nalaz od pupka i sterilan je, još ima granulom, ali dr. kaže jutros da nije uopšte ništa strašno, pa ovih dana moram opet kod onih gamadi u bolnicu gore da mu opet pogledaju to.

Ja dobila menstruaciju, a još iz 40-ice nisam izašla! user posted image Je li to ok? Ja sam mislila ako ga dojim da neću dobiti baš odmah, ali eto prevarila sam se, sve je to individualno.

Leky koliko tvojoj bebi ima? Ma ne sjećam se kada sam se zadnji put u ogledalo pogledala, života mi od obaveza. Divim se ženama koje imaju blizance i koje odmah rađaju djecu jedno za drugim. user posted image

mybaby- Tvoja curica je prelijepa. Med medeni slatki. Eh drage djevojčice, što su se sredile! user posted image

Samedi- user posted image za naprednu princezu. I user posted image za to da im se ne može dokazati, govorio ne govorio. Kao da su nagluhe! user posted image

Danijela27- Joj mila, isto ti je kod mene. Moj Jaman ništa moje nema. Moja svekrva kada kaže da Jaman puuunooo više liči na mog svekra, nego mm kada je bio mali, meni se kosa diže na glavi. Majke mi. A tek kad kaže da su bebine noge identične njene, meni dođe da crknem istog momenta. Sve mi se počne pušit iz ušiju!user posted image
A tek za to dolaženje... Nećemo komentirati.. user posted image user posted image ... Samo ću ti reći da znam kako ti je!!! Ljubiiiimmmm :**

Saro tebi se uvijek lijepo nasmijem. user posted image Oraspoložiš me. user posted image Šoljom u glavu! user posted image Blago tebi kada Arian hoće da leži. Moj Jaman mahaluša, on bi da se nosa i razgleda i govori aaaaaa uuuuuu eeeeee.. On se kao nečemu čudi. Ma draga naša pilad! A cuci ću ga hitno naučiti!

Melly kono moja! user posted image Ma blago tebi kad je ne bendaš! Hahahaha, kako si to smiješno rekla!user posted image Moju moraš bendat, htio- ne htio! user posted image Sreća tvoja pa ti je nema stalno! Ljubni mi Mirzicu momka. Gužva jutros u dispanzeru ogromna, u pravu si što si sačekala.
user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1763
13.9.2010 15:02:40   
MaminaBeba
Oj zaključila sam da su moji postovi ubjedljivo najduži! Voli žena pričat, šta bi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1764
13.9.2010 15:27:37   
dzeni_nl
Hvala na dobrodoslici.

Saro ja nepijem nikakav caj, mlijeka ima hvala Bogu, malena ga vraca jer nestize da proguta sve, valjda puno povuce, a ono i nako samo od sebe curi netreba uopste vuc.
MM je kupio nesto kao kapi protiv grceva, a;i je gusto i to joj dajem prije svakog dojenja i vise je hvala Bogu nemuci, od jucer smo poceli sa tim i danas primjetim kako bolje spava i budi se svako 3 sata da siki, a poslije sike obavezno ima stolicu.user posted image a mama sva sretna sto joj se djete nemuci.

melly draga nisam stigla da postavim slika, nesto je moja mama postavila, imali smo goste ovih dana, pa nestizem.

Mene jos uvijek boli dole, ne znam zbog cega, niti sam pukla niti su me sjekli, pa tako nisam ni sivana, a mene jos uvijek boli. Kada piskim pece, ali poljevam vodom pa ublazi. MM je odnio moj urin kod kucnog da vide da nemam upalu mokracnog mjehura, ali jos nista nejavljaju.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

Neposredna veza do poruke: 1765
13.9.2010 15:31:02   
bebacha
Mi isli u kod pedijatra.nema vise upale al posto je do juce pio antibiotik tek u cetvrtak vakcina.uzv kukova uredu.moj bucki dobio pola kg za 5 danauser posted image user posted image tako da sads ima 6700kg a 2.5 mjesec.izgleda da nas opet ceka klizma,5-ti kako ne kakiuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 1766
13.9.2010 15:33:07   
melly__

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Oj zaključila sam da su moji postovi ubjedljivo najduži! Voli žena pričat, šta bi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka bonauser posted image user posted image samo pisi,zato kad vam se osladi hodanje aBd nece te nigdje bitiuser posted image
Dzeni..sad sam vidjella slike...Masalla djevojcice..med medeni je user posted image a sto se tice tog "dole"user posted image vjerovatno je neka upala,nista cudno poslije poroda..pozz..

17.06.

Neposredna veza do poruke: 1767
13.9.2010 15:43:16   
melly__
IZVORNA PORUKA: bebacha

Mi isli u kod pedijatra.nema vise upale al posto je do juce pio antibiotik tek u cetvrtak vakcina.uzv kukova uredu.moj bucki dobio pola kg za 5 danauser posted image user posted image tako da sads ima 6700kg a 2.5 mjesec.izgleda da nas opet ceka klizma,5-ti kako ne kakiuser posted image user posted image

Jesi li davala caja,kamilice,i Mirza juce nije mogao kakiti,stomak ga bolio pravo i jutros se napio caja od kamilice..bas ga dosta popio i odmah dva puta kakio..uh jest to vala nezgodno kad ne kakiuser posted image pozz...

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1768
13.9.2010 15:44:47   
bebacha
ma sve sam probala sto bi moglo pomoc mu al nista.odo opet napravit kamilicu.koju ti mirzi dajes kamilicu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1769
13.9.2010 15:56:06   
melly__
Ovu hipp u granulama..bas mu pomogne i jos mu masiram stomacic,namazem uljem i u smjeru kazaljke na satu,i na kraju niz ledja malo rukama...to mi je savjetovala perijatrica koja radi za hipp..sretno,nadam se da ce kakiti,cuvamo figeuser posted image

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1770
13.9.2010 16:57:29   
aida.
Bili smo kod pedijatra, kaze zubi samo sto nisu nikli, zato i jest tura... dosli kuci ev ga opet gori 38user posted image svi govore da kad se mjeri tura u guzi oduzima se 0,5 stepeni meni dr. kaze da se oduzme cijeli 1 stepen.. ja opet spo svom, sigurnija sam... zaspa ev a stavila mu obloge od senfa... da probam i to, dala mu sirup... daj Boze da spadne, srtah me ako je sad povisena sta ce tek veceras bit user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1771
13.9.2010 17:17:09   
Leena
Evo i nas napokooooonuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bas smo vas pozeljeli, ali i pored zarke zelje nikako ne uspjevam procitati ni pola onog sto ste pisale dok nas nije bilouser posted image
Mi smo bili u Mostaru, pa Pocitelju, pa skoknuli do Gradca na more malko... Vrijeme je bilo divno, samo more hadno, ja se nisam kupala, ali mm jeste i jos je Esmi umocio none u more, i njoj nije bilo hladno, bas je uzivala i da sam ih pustila, kupala bi se ona pravo user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam se jos ni raspakovala, pa vam pisem i citam sada redovnouser posted image user posted image
Ljuuuuubac veliki vama i user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1772
13.9.2010 17:23:17   
nemo
drage mamice i bebice pozdrav! mi se javljamo i nadamo se da nas primate u vase lijepo drustvo user posted image .

evo i ovdje da se zahvalim svima koje su bile uz nas kada nam je bas bilo tesko.
moja djevojcica je bila u bolnici, ali sada je hvala Bogu kod kuce i nadamo se da ce sve aBd biti dobro. imamo jako puno pregleda i kontrola, ali samo da sve prodje hairli.
mi se jos uhodavamo, ne znam kako sve stizem, ali dobro je. jos sam troma od carskog a i stomak me boli. beba mi izgleda u zadnje vrijeme ima grceve. ja dojim ali joj moram dodati jedan obrok, a koristimo hipp pre.
eto veliki pozdrav user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1773
13.9.2010 17:30:39   
Anoniman
nemam kad sve citati al vidim ima novih,dobrodosleuser posted image citav dan sam u nekom pokretu setala s Nikolom od 9 do 1,cak je i spavao u kolicima prvu turu a to nije odavnouser posted image polako se spremamo ya rodjendan,slavit cemo u stanu,vec sam napisala popis svega sto trebam napraviti i pripremiti jedva cekam,bit ce to pravi mali party. pusa svimaaa

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 1774
13.9.2010 18:15:52   
aida.
spala nam je tura poslije obloga i sirupa na 36,5 hvala Bogu!!! Da hoce samo ovako ostati...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *