MaminaBeba
|
Oooo napisah za svakog po nešto i sve se obrisa! Evo moja dva princa spavaju, a ja se dočepala RR. Bili smo jutros na boci i kontroli. Gužva nevjerovatna u dispanzeru. Jaman lijepo napreduje mašallah, za mjesec i 6 dana dobio je 1.5kg, pa sada ima okruglo 5kg duša mamina, a porastao je 4cm. Dobrica mi je bio, cijelo vrijeme se smješkao i gugutao, dok nije došla teta da ga bocne, a i onda je malo zaplakao i to je to. Majke mi kad sam jutros došla u dispanzer, tek sam vidjela da je Jaman zlatan kakve dječice ima, neću se više žaliti na njega, Boga mi, možda se i griješim. Sve se da izdržati! Išli smo po nalaz od pupka i sterilan je, još ima granulom, ali dr. kaže jutros da nije uopšte ništa strašno, pa ovih dana moram opet kod onih gamadi u bolnicu gore da mu opet pogledaju to. Ja dobila menstruaciju, a još iz 40-ice nisam izašla! Je li to ok? Ja sam mislila ako ga dojim da neću dobiti baš odmah, ali eto prevarila sam se, sve je to individualno. Leky koliko tvojoj bebi ima? Ma ne sjećam se kada sam se zadnji put u ogledalo pogledala, života mi od obaveza. Divim se ženama koje imaju blizance i koje odmah rađaju djecu jedno za drugim. mybaby- Tvoja curica je prelijepa. Med medeni slatki. Eh drage djevojčice, što su se sredile! Samedi- za naprednu princezu. I za to da im se ne može dokazati, govorio ne govorio. Kao da su nagluhe! Danijela27- Joj mila, isto ti je kod mene. Moj Jaman ništa moje nema. Moja svekrva kada kaže da Jaman puuunooo više liči na mog svekra, nego mm kada je bio mali, meni se kosa diže na glavi. Majke mi. A tek kad kaže da su bebine noge identične njene, meni dođe da crknem istog momenta. Sve mi se počne pušit iz ušiju! A tek za to dolaženje... Nećemo komentirati.. ... Samo ću ti reći da znam kako ti je!!! Ljubiiiimmmm :** Saro tebi se uvijek lijepo nasmijem. Oraspoložiš me. Šoljom u glavu! Blago tebi kada Arian hoće da leži. Moj Jaman mahaluša, on bi da se nosa i razgleda i govori aaaaaa uuuuuu eeeeee.. On se kao nečemu čudi. Ma draga naša pilad! A cuci ću ga hitno naučiti! Melly kono moja! Ma blago tebi kad je ne bendaš! Hahahaha, kako si to smiješno rekla! Moju moraš bendat, htio- ne htio! Sreća tvoja pa ti je nema stalno! Ljubni mi Mirzicu momka. Gužva jutros u dispanzeru ogromna, u pravu si što si sačekala.
|