zeze
|
zene moje zenice evo opet malo da se javim, moja Naida spava kakvo veselje imam sad malo vise vremena. Poceli smo da se stelimo , probudi se u 5, zaspe u 8 do 10 i onda opet spavanje u 12h, i tako vec 2-3 dana. Uh rahatluk maminabebo nadam se da ce i kod tebe biti ovako , ja sam odahnula, napokon sam se okupala kako treba ono pravo i onako kako samo ja znam . Ja je hvalim, a vidjet ces kad mi preokrene, uh nedaj Boze. Ti tom svom svekru fino Jamana u ruke i nek on mjenja ljulju, heh ja sam opet danas galamila sto je ljuljaju i ne smiju ispred mene, da vidis pogleda hahaha. Ne bih ja dala ni pocetku, kad se tek rodila, ali kad nisam bila sposobna ni za sebe pa mi bilo samo da je neko pazi kad ja nisam u stanju. rose, rose, ja se danas najela i nije imala nikakvih problema, stolica sasvim ok. Ma ne volim ja luk nikako, a rekla mi je i patronazna da ne smijem jesti luk, kupus, paradajz, mahunarke, sokove (samo smijem jabuku i ace) pa cuvam se i hB nije imala do sad grceve, valjda bi ih prepoznala. ee vjestice, da vidis moje, sva se zaokruzila sastavio joj se vrat s glavom kako je debeljuca, Kad smo otisli da primi vakcinu kaze joj pedijatrica debela, mozes mislit, meni bilo krivo i ona da me fol utjesi, ma beba ne moze biti debela dok doji. Ja imam mlijeka hB pa joj dajem stalno, podje da me boli ispod ramena i teske mi grudi pa ja stalno joj dajem, mozda zbog toga. Ma nek su oni nama zivi i zdravi, smrsat ce. uhh ja ne smijem ni da pricam jos o sexu, neka , meni panika hvata na samu pomisao. Ima vremena. bebacha, drago mi je zbog Ajlice , super, ma sve bude i prodje . idacha, gledala sam slike na onoj tamo temi, bebi ko med medeni, a ti tako licis na jednu moju profesoricu, Boze kad sam vidjela odmah ona struja kroz mene, znas kako to prodje hah nego extra izgledas zeno Mona i ja sam danas proucila i puhnula bas kao sto si napisala i mala se smiri, Boze dragi, nisam valjda umislila, cijeli dan je slusala i tako bila dobra. sta i moja Naida je cijelu noc hroptila , nosic joj zacepljen, pa mi je tako zao bilo, dusa moja. sarooo pa postala ti redovna ovdje, ja kad god kontam da se javim , pogledam u kompp, ali nesto mi draze da malo odspavam i tako nista od javljanja. Arian, Arian, ma drage nase duse, nije za njih nista tesko. Boze dragi, kad se probudim iz najljepseg sna i najdubljeg cim je pogledam mogla bih se smijeti od srece. Nisam ni svjesna koliko je volim, zar je moguce onoliko voljeti, onako malo bice.uhuu melly, jao Mirza ko princ, bajramsko odijelo mu je vatra ziva, kako je samo sladak. Moja Naida je obukla haljinicu i bila mi je uh da je pojedem , cim mognem prebacit slike stavljam ih, dusa moja. E jesam se ja napisala, to je za sve dane koje nisam imala vremena. Miau, miny, Kanita, ove ostale Joj jesam dosadna, svaka druga mi moja Naida, moja Naida , ma znate