|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.9.2010 19:51:00   
melly__
Pozdrav drage mame i bebiceuser posted image
Drage zene vi se brinete sto vam djeca ne spavaju,a kod mene obrnuta situacijauser posted image ovaj moj samo spava
Mi bili napolju,izasli oko 4 sata,on odmah zaspao nismo ni iz ulaza izasliuser posted image i dosli kuci,presvukla ga i jos nikad se nije probudiouser posted image jeo je al spavajuci..nije ni otvorio oci..meni to nesto cudno pravo..sta vi mislite...pozz...

17.06.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1701
11.9.2010 19:58:17   
aida.
Ev i mi da se brzinski javimo i idemo dalje, cekam ekip4u, ovaj moj malisa pravi partijaner, muzika buba a on se samo smije i da mu je da je oslonjen na nogice da skace user posted image user posted image padamo mu od smijeha... nije danas cijeli dan kakio, bas me to sekira, idem da mu opet napravim onaj Hipov caj kamilica komorac od 4 mjeseca pa nadalje dala mi u apoteci pa da vidim da li ce ga slecedecih danas 100ml protjerati... user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1702
11.9.2010 20:09:24   
melly__
Maminabebo...stvarno ti je svekaruser posted image user posted image ..i moj je isto htjeo majstorisati oko ljulje ali ne damuser posted image kad je on plati nek se pravi pametan,ovako sikteruser posted image
Mi smo kupili punjac za baterije pa kad se istrose-napunimo...kud ti to nisam prije reklauser posted image
Jeste li vi isli na kontroluuser posted image nas su isto bili narucili za Bajram al mi nismo otisli..u ponedeljak cemo..pozz

17.06.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1703
11.9.2010 20:59:07   
samedi
evo i nas! cijeli dan pokusavam da se javim ali ne ide,ili mi comp zablokira ili me neko zove pa moram ici user posted image  danas sam bas bila fuj raspolozena pa i bolje da se nisam javljala user posted image  sada je vec bolje! Nejra mi u zadnje vrijeme sve manje i manje spava,sve je interesuje i baca se rukama i nogama da nesto dohvati,pa kad konacno uzme,hej te srece,Boze dragi,pocne se smijati,ma pravo je sad zanimljiva i trazi punu paznju. Sad je zaspala,okupala sam je i malo je plakala i konacno je zaspala,a vec je vrijeme za flasicu,joj zao mi je buditi.
Nisam bas u toku s vasim desavanjima,samo sam upratila da je bebachina Ajla dobila apetit  i bas sam se obradovala user posted image  Pusa velika od nas!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1704
11.9.2010 21:00:41   
samedi
melly,ne brini se,da nesto nije u redu,ne bi on spavao,a doci ce i period uskoro kad ce biti sve vise budan,ko moja Nejra,no sikiriki!

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1705
11.9.2010 21:29:36   
lecky
Draga MaminaBeba ni moja curica neće cucu a isto je i sa sikom stalno bi jela....a ja je dojim samo jednom sikom pa sam joj naveče uvela hapu samo kad treba na spavanje.....ona umjesto cuce sisa svoj prstuser posted image ...a kad probam cucu ko da će povratit

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1706
11.9.2010 22:22:10   
MaminaBeba
Eh moje ženice, evo mene vama, jest mi i lijepo čitat i pisati se sa vama, osevapite se kad mi šta napišete.. user posted image  user posted image  user posted image

Ispratih sad goste, presvukla, nahranila Jamana, pa evo mm se sa njim igra, a ja se uhvatila rahatluka! user posted image Sve razmišljam šta me čeka kada vidim šta pišete, te zubići, puzanje, hodanje, baš puna pažnja, a ja upisala drugu godinu faksa redovno, ma morgen ću moći otići do fakulteta ikad! Nego ću ja njega privezati na bebi jump i na fakultet, pa šta me briga! user posted image

Danijela draga ti si mogla sa mojim dječakom! user posted image Treba vas malo po guzi ispucat! Ma šta da radim ženo mila, počinjem misliti da mi sike liče na kozije, majke mi, toliko su se otandarile, da mi prostiš. user posted image A imala male male, kao djevojka, sve sam mamu pitala kad će mi narasti, ona mi rekla kad se udam, a eto sad mi narasle i liče na kozu.. Blago ti se za djevojčicu pametnu! Ljubim vas obe medene! :* :*

Melly haj posudi mi malo Mirzu, a ja ću tebi Jamana da te malo umori. Zavidim ti na mirnoći djeteta ženo mila! user posted image
Ništa to nije, i ne spavao, opije ga zrak, vi nikad kući niste! user posted image Što mi prije ne reče za punjač, sad mi dođe da ovu ljulju hitim dole tačno do bolnice od huje! user posted image Već mi pokvari djetetu, duša moja jest mi žao! user posted image Nismo na kontrolu, i mi smo trebali za Bajram, a kako ću kad ne rade a i ako rade, mislim da su do podne bili, nije bilo šanse da odem, a i mi ćemo u ponedjeljak. Možda se i vidimo, ljubim vas! :*

Lecky a zašto samo sa jednom sikom? Što druga nije u pripravnosti!? user posted image Ma moj neće ni flašicu, cucu, ništa osim ove moje sise. Kad imam posla, a on iz dosade hoće da je cucla, najradije bih je nekako otkinula i zalijepila na one njegove slatke usnice i da se zabavi dok ne završim, pa opet da je sebi vratim kad završim posao... user posted image Joooj moja mašta može svašta! user posted image Poljubac za tebe i curicu!

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1707
11.9.2010 22:29:21   
sara.at
Evo i Nas da se javimo malouser posted image
Arian spava Ko medo, bila babica Pa Ga masirala i potrbuske Ga stavila (ja se opet bojim) i Ko Car se razbacio,mm mu pelenu podbacio pod obraz da ne bljucka Po posteljini i djetetu se cjela mustra pelene nacrtala user posted image
Opet smo se udebljali sad imamo 4.350kg masanllah,njegove rukice i nogice ma bebelo mojeuser posted image mene kicma boli i meni treba masaza,kaze mm ako pocne me masirati eto belajauser posted image radije ce platiti da me Ko izmasirauser posted image

Moja Mama je naucila Ariana Jos u porodilistu na cucu,sve polako jer Ni on nije htio na pocetku a sad mi glavu spasi kad kmekne ja cucu i milina il on ugura kaziprst i cucla. Danas u setnji bili i opet sve prespavao..

Ja ima par Dana samo na mm rezim sitnica mi treba da pogresno sta uradi ja odmah na njega,tacno zbog budalestine a poslije mi Bude Zaouser posted image onda on uzme Ariana u narucje i sebi na prsa e ja bi onda sama sebi Samar opalilauser posted image

Ja neznam kako se to djeca nauce na ruke jer ja Ariana nenosam jedino mm da uzme i pronosa da podrigne a ostali niko Ga nenosa user posted image

Maminabebo dala bi ja njemu racun ljulje i rekla izvol il je plati il kupi novu,a ne da se izvlaci njegova dobra volja StO je pokusao a peh StO se pokvarilauser posted image sta gura nos gdje mu nije mjesto....

Gdje nam je Kanitica i miau nisam vidjela da se javljaju vec par Dana user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1708
11.9.2010 22:56:22   
zeze
zene moje zenice user posted image
evo opet malo da se javim, moja Naida spava kakvo veselje imam sad malo vise vremena. Poceli smo da se stelimo , probudi se u 5, zaspe u 8 do 10 i onda opet  spavanje u 12h, i tako vec 2-3 dana. Uh rahatluk user posted image
maminabebo nadam se da ce i kod tebe biti ovako user posted image , ja sam odahnula, napokon sam se okupala kako treba ono pravo i onako kako samo ja znamuser posted image user posted image . Ja je hvalim, a vidjet ces kad mi preokrene, uh nedaj Boze. Ti tom svom svekru fino Jamana u ruke i nek on mjenja ljulju, heh ja sam opet danas galamila sto je ljuljaju i ne smiju ispred mene, da vidis pogleda hahaha. Ne bih ja dala ni pocetku, kad se tek rodila, ali kad nisam bila sposobna ni za sebe pa mi bilo samo da je neko pazi kad ja nisam u stanju.
rose, rose, ja se danas najela i nije imala nikakvih problema, stolica sasvim ok. Ma ne volim ja luk nikako, a rekla mi je i patronazna da ne smijem jesti luk, kupus, paradajz, mahunarke, sokove (samo smijem jabuku i ace) pa cuvam se i hB nije imala do sad grceve, valjda bi ih prepoznala.
ee vjestice, da vidis moje, sva se zaokruzila sastavio joj se vrat s glavom user posted image kako je debeljuca, Kad smo otisli da primi vakcinu kaze joj pedijatrica debela, mozes mislit, meni bilo krivo i ona da me fol utjesi, ma beba ne moze biti debela dok doji. Ja imam mlijeka hB pa joj dajem stalno, podje da me boli ispod ramena i teske mi grudi pa ja stalno joj dajem, mozda zbog toga. Ma nek su oni nama zivi i zdravi, smrsat ce. uhh ja ne smijem ni da pricam jos o sexu, neka , meni panika hvata na samu pomisao. Ima vremena.
bebacha, drago mi je zbog Ajlice user posted image , super, ma sve bude i prodje .
idacha, gledala sam slike na onoj tamo temi, bebi ko med medeni, a ti tako licis na jednu moju profesoricu, Boze kad sam vidjela odmah ona struja kroz mene, znas kako to prodje hah nego extra izgledas zeno user posted image
Mona i ja sam danas proucila i puhnula bas kao sto si napisala i mala se smiri, Boze dragi, nisam valjda umislila, cijeli dan je slusala i tako bila dobra.
sta i moja Naida je cijelu noc hroptila , nosic joj zacepljen, pa mi je tako zao bilo, dusa moja.
sarooo pa postala ti redovna ovdje, ja kad god kontam da se javim , pogledam u kompp, ali nesto mi draze da malo odspavam i tako nista od javljanja. Arian, Arian, ma drage nase duse, nije za njih nista tesko. Boze dragi, kad se probudim iz najljepseg sna i najdubljeg cim je pogledam mogla bih se smijeti od srece. Nisam ni svjesna koliko je volim, zar je moguce onoliko voljeti, onako malo bice.uhuu
melly, jao Mirza ko princ, bajramsko odijelo mu je vatra ziva, kako je samo sladak. Moja Naida je obukla haljinicu i bila mi je uh da je pojedem , cim mognem prebacit slike stavljam ih, dusa moja.
E jesam se ja napisala, to je za sve dane koje nisam imala vremena.
Miau, miny, Kanita, ove ostale user posted image
Joj jesam dosadna, svaka druga mi moja Naida, moja Naida , ma znate user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1709
11.9.2010 23:22:08   
sara.at
A draga zezo ova RR je prava zaraza jednom se navuces i eto te stalnouser posted image ma dosadno mi bona a navikla se ovdje javljati Pa eto nikad se odviknutiuser posted image eh zezo ja Sam dok je Arian Bio u stomaku cudila se da moze covjek voliti nesto StO nije Vidio a sad Jos vise,ako ikud odem Kö na iglama Sam sta on radi,ma ljepota maminauser posted image

Meni danas stalo krvarenje hB vec mi oni silni ulozci dosadili a ja nisam navikla na njih,prije Imala samo 3dana i onda Tampone koristila a ovo mi bilo kao da me nesto bodeuser posted image

Maminabebo ajd da malo mahalamo kad nam djeca spavaju user posted image user posted image

< Poruku je uredio sara.at -- 11.9.2010 23:23:12 >

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1710
11.9.2010 23:44:54   
MaminaBeba
Saro moje ne spava! Evo kenjka, a mm pjeva " lino, lino, ti si mali čokolino..." Nema šta ne izmišljamo!!! Eto mene na mahalanje, čim on zaspim. Volim ja mahalat sa vama, kao da sam na kafu izašla!!! :) Ljubiiimmm

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1711
11.9.2010 23:51:49   
idacha
samo da vam posaljemo big kiss...
moj frajer uveliko spava, mm gleda boks, ja krenula da perem sudje, pa rekoh samo da virnem sta se desava na rr.. naravno, sudje jos stoji, a ja i dalje ''virim'user posted image user posted image user posted image ma, bas me briga, da Bogdom hoce pobjeci, a nece...
zeze, mila, hvala na komplimentuuser posted image user posted image kiss od nas
saro, uzivaj u rahatluku...mwah
maminabebo, i tvoj frajer nocna ptica hamanuser posted image user posted image ljubi ga majka...user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1712
12.9.2010 0:07:30   
danijela27
hej moje zenice. moja evo tek zaspala. a uspavljujem je od 7 sati. e jesam je hvalila, a sad nema kako je nisam drzala, hranila i bogme i pronosala, sve dok jednom nije popustila. a ne zna ona ko je rogatiji user posted image user posted image user posted image

saro rekoh ti ja da na pupu. super samo boze podrzi nek spavaju i hapaju.
ma imala bi ja svakom po nesto napisat. kako maminabeba kaze volim ja mahalat svama al sam toliko umorna da mi se oci sklapaju.

danas mi je bio prekrasan i nezaboravan dan. slavili smo moj rodjendan, prvi sa mojom kcerkicom, imali gostiju, ma sve je bilo prekrasno, toliko da mi je zao ici na spavanje....abd bice njih jos puno puno

odo ceka mm da se malo mazimo user posted image user posted image user posted image cujemo se sutra. imate najvecu pusuuu

Neposredna veza do poruke: 1713
12.9.2010 0:12:54   
Dzenana_G
Drage mamice i bebice mi samo na kratko da se javimo jer drugcije nemamo vremena. Nejla po danu spava po 15-20 minuta, kod mene posla ko u prici, aja od nje nemogu nista stici. Magistarski stoji kako stoji,  a vrijeme prolazi. Ali nebitno mi smo sretne kad smo zajedno pa i to ce sve zavrsiti. Drugi zubic samo sto nije nikao, bijeli se vec par dana pa je mozda i zbog toga nervozna i ne spava dobro.
danas smo joj prvi put dala kasicu od mrkve i jabbuke, jela je tako slatko i da sam joj dala pojela bi puno.
Ja sam se jos vise udebljala i tako se uzasno osjecam. Koljena me bole, tesko hodam i kontam da je to sve od tezine jer nisam navikla na ovu tezinu. Nit mogu na kakvu dijetu zbog mlijeka niti znam sta da radim....
Idem sada da spavam dok i ova moja lopovka mala spava.
Pusa za se mamice i bebice user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1714
12.9.2010 0:29:45   
MaminaBeba
Danijela idi se mazi kad ti je Bog dao, ne viri više! user posted image Blago ti se kad možeš. Ja zakržljala pravoooo... user posted image

Dok je mm ljuljao, Jaman je spavao, prestao ljuljati, smjestila ga pored sebe na krevet, on se probudio, oči kao fildžani.. Evo sada opet kenjka, kad li će zaspati, samo ptice znaju. A ja sve namirila i sjela da mahalam, on se probudi.. Šta bi sad!

Idacha- ma moj frajer je danonoćna ptica! :D On ne spava ni po danu dovoljno kao druge bebe.. Odmorno dijete! user posted image

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 1715
12.9.2010 0:37:14   
melly__
Maminabebo..napisala sam ti tamo na Fb sta da probas...trebala si mu odmh stavljati cucu cim ste dosli iz bolniceuser posted image ja da sam znala i u bolnicu bi je ponijelauser posted image a mozda da mu drugu kupisuser posted image bas mi te je zaouser posted image a Mirza je zlatan djecak zaistauser posted image slusa kao veliki...samo ne voli sveki nikakouser posted image user posted image user posted image mi sad bili i ona ga nosala a on samo kenka...meni i smijesno a i zao mi je...
Sto se tice nosanja bebe..i mog Mirzu vala svi nosaju al on najradije lezi sam i gleda tv..ne voli puno na ruke,ali zato su mu kolica svetinjauser posted image nikad mu ne dosadeuser posted image
Zeze...hvala i stavi slikice da vidimo Naidicu..
Pozzz...

17.06.

Neposredna veza do poruke: 1716
12.9.2010 1:04:56   
sara.at
Kazu sve StO je dobro dugo netrajeuser posted image mi samo legli i poceli gledat tv kad poce Arian svirati i evo Ga visi na sikiuser posted image

Maminabebo meni se nisu otegle meme Al kad podjem nekud ja ih upakujem bolje nego pamela Anderson user posted image kaze mm ti to bas koristisuser posted image
Kad prestanemo dojiti ima da nam sluze kao jastukuser posted image

Danijela uh mazenje jedva cekam da Jos ovih par sedmica prodjeuser posted image

Melly to tvoje djete kao da je na tockovima rodjen, vjecito za hodanje spremanuser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1717
12.9.2010 1:46:40   
MaminaBeba
Još nije zaspao! user posted image Tako sam pospana... Evo mm opet nosa.. Ne mogu da vjerujem kako je neumoran!

Melly draga stavljala sam mu je odmah, od početka mu se povraća na nju. Ne mogu mu dati ni čaja iz flašice, ne zna ni iz flašice piti. Hvala mila na savjetu. A sve je to individualno, od bebe do bebe. Mirza zna ko je dosadan! user posted image
Moja kad uzme bebu, ona ne zna lagano. Ona njega okreće, prevrće kao da je plastična beba. Neki dan ja mu stavila kapi za grčeve u usta, a ona ga držala i fino ga polegnu i glavicu mu trese unazad. Ja se zabezeknula, pitam je šta radi, kaže ona da bolje proguta.. Ej Bože mili. Moglo mi se dijete zagrcnut.. Ja sva strepim kad ga ona uzme. Danas jedva zaspao, a ona došla i na spavanju ga okreće na drugu stranu, kaže: "Ja ću ga okrenut, pa šta god da bude", još joj ja govorim da je tek zaspao, ma kao i da nisam rekla. Joj sve izbjegavam teme o svekijima, diže mi se kosa na glavi od toga... user posted image

Saro mogu i ja svoje upakovati, pa ono da ih izbacim mašalla! user posted image Obučem samo grudnjak koji je čvršći i sa žicom ispod, jer kada sam kući obučem samo za dojenje, a najradije bih bez ičega gore hodala po kući da mogu. Saro kako li ti izdržavaš bez keksa, znam da si ti vatra živa! Opaaaa... Neka neka, da se više poželite! user posted image Ja još samo malo, pa kad se bacim na posao, dnevno više puta da skidam ove debele noge! user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1718
12.9.2010 2:41:18   
aida.
evi ja da se brzinski javim, sad sjelo ode a erol ih je pomno pratio do maloprije cak budan bio i smijao se, cudo jedno.. sad zaspa ko klada... mora on sve da vidi da msu sta ne promakne, nece da spava i gotovo, cuje glasove izggleda, smijeh i hoce da prisustvuje user posted image jedva je kakio, ne znam ni kako kako je cvrsta stolica sunce moje... bas i njega a i mene izmuci ta njegova kakica... odoh sad probat lec mada mi se ne spava nikako.. laku noc svima user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 1719
12.9.2010 10:44:38   
samedi
sta je ovo,nikoga danas user posted image  konacno danas da i ja odem nekome na kafu,u zadnje vrijeme samo meni gosti dolazeuser posted image  danas idem u 12 na kaficu user posted image  evo dok tipkam drzim nejru a ona skakuce user posted image jeste se odmorili od gostiju? ja jos nisam,sve me boli a ledja najvise,odoh ne mogu ovako kucati

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1720
12.9.2010 13:49:58   
lecky
maminabeba ja sam je u početku hranila sa obe sike al u lijevoj je uvjek bilo više pa sam nju forsirala a i ona je lakse dojila na toj...tako da sam samu sebe zeznula...ona meni masallah napreduje i sa ovom jedno sad će joj 4. mje. 17.09.akbd...a ima oko 7700....pozdrav

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1721
12.9.2010 17:11:50   
MaminaBeba
Dan mile moje, šta mi radite, danas ste mi skroz slabo aktivne.

Moj beban je sinoć zaspao u 2h i budio se svakih 10 minuta, ma ja ne znam više šta je ovo, kao pijana sam. Danas smo bili kod moje nane, pošto nismo bili za Bajram, a tamo svakakvih žena, pa se ibrete kako je mali čvrst, kako diže glavicu, u onaj vakat djeca nisu bila tako čvrsta. Pa zašto je tako ljut, pa to sigurno ne može da mu bude mlijeka, pošto ga samo dojim, zbog toga je nemiran, da obavezno uvedem dohranu, to ne može tako, kako one vide, da ja njega samo dojim na lijevu sisu.. Ma došlo meni da ih sve otjeram tamo gdje ne treba. Pritisak mi je otišao na 300!!! Da nemam mlijeka, ne bi sigurno za mjesec dana dobio 1kg!??

Ne znam šta da mislim, zašto mi je dijete ovako "aktivno" i on stvarno premalo spava, ne kao druge bebe. Druge bebe koliko vidim, ako ne spavaju noću, spavaju danju. Kod mene Jaman ne spava puno ni danju! user posted image Da li je to samo dok četresnica ne prođe ne znam...

Samo znam da mi je preteško što je ovako ljutica i što samo hoće po jegovom. On neće sam da se valjuška i da guguče, nema šanse, samo to radi kada ga golog skinem, a i kada je go, to ne traje dugo...

Majčina ljubav je zaista ogromna, pa se sve da istrpiti, ali toliko strepim, da ga neću moći vani izvesti, a da se ne rasplače, pa da ga ne mogu smiriti.

Najviše me boli kad mi muževi iz porodice dođu pa se smiju i govore da je original moja zaova koja ga je iznijela iz bolnice, jer je ljuta i neda sebi pera odbiti i kako joj niko ništa ne može. Neki dan sam lijepo svekrvi rekla da mi to ne govori više, a ona se našla kao uvrijeđena! Šta oni znaju na koga će on karakterno ličiti kada poraste.

Sve mi se danas skupilo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1722
12.9.2010 18:26:06   
myb@by
Mamina bebo nemoj se nervirati bezveze. Ti si sada u postporođajnoj fazi i malo ti trba da poludis. Sve smo mi u tom periodu jako osjetljive, jer je to velika promjena za nas. Zivot nam se preko noci promjeni.
Evo da te ja malo utjesim. Moja beba je po opisu bila jako slicna tvojoj. Po danu nije htjela nikako da spava. Imala je grceve svaku noc od 17- 23 sata i tada je neprestano plakala. Povrh svega nije imala redovnu stolicu. Meni je dosat ljudi govorilo da je gladna i da joj jos nesto dam, ali meni je bitno bilo misljenje pedijatra i vaga koja je svaki mjesec u plusu bila 1200 gr.
Budi uporna i izdrzi. Prvih 40 dana je najgore, kasnije je sve lakse.
Sada je mojoj bebari uskoro prvi rođendan. Noc prespava, a po danu spava 2 puta po sat i pol do dva.
A vrijeme tako brzo leti, sada mi nekada fali ono nonstop dojenje.user posted image
Nemoj se brinuti da ga neces moci negdje izvesti. Bebe su druzeljubiva bica i one vole raju i guzvu. Sad je on jos mali i navikava se na svijet, ali vidjeces, za par mjeseci ga neces moci u kucu unijeti.

< Poruku je uredio myb@by -- 12.9.2010 18:28:22 >

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 1723
12.9.2010 19:10:23   
sara.at
Uh evo i meneuser posted image dobila Sam upalu mjehura,ma za poludjeti,Jos sve apoteke zatvorene a ja se gusim u caju od brusnice i drzim vrucu zabicu na mjehuru. Dodje mi da sjedem na wc skoljku i neustajemuser posted image user posted image
Arian danas mirniji Al tek u 6h zaspao a ja Ga moram probuditi da Ga okupam i onda Sam mirna do 3-4h

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1724
12.9.2010 19:20:36   
Anoniman
pozz,drage.Bas  ste mi se ispisale nemam kad citat zurim.Da vas pozdravimuser posted image vrijednice bas ste se isisale ne ko "one"tamo na bebe 1-2user posted image ,nema ih nikako nejavljaju se....
Ovdje imam sta citati,ocito da nemaju vremena od djece jer sto su veca vise,obaveza manje spavaju ja eto,opet "ugrabim" vremena da virnem i javim se.....bar na kratko...
Puse vam saljemouser posted image
Sara mogu mislit kako ti je a misa mu,otud ti upala sadauser posted image mozesli kako urin poslati na analizu svoj,da ti daju odogvarajuci antibiotik,cisto sumnjam da ce ti caj pomoci ako je jaka upala mila.
Ljubi none smudljive punooouser posted image
nedaj se mila......

(odgovor članu sara.at)
  Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *