MaminaBeba
|
Kako ste mi mile moje? Nisam imala vremena da se javim, ali da svim ženama islamske vjerosipovijesti poželim sretne Bajramske praznike, i da nam svima Uzvišeni podari sabura da istrajemo u ovom vremenu iskušenja, da nam čuva našu dječicu! Mi smo hodali za Bajram, ali kako smo izlazili i ulazili iz kuće u kuću, tako negdje hladno, negdje toplo i moj Jaman kao da je navukao prehlade malo, kiše, a nosić začepljen, ne znam šta ću mu, duša moja tako mi ga žao.. Ne pomažu ni kapi.. Ovo moje dijete naučilo na ruke, pa mi otpadoše.. Ali opet bih ga nosala i dan i noć da treba, šta ću. A svekar nam pokvario ljulju koju smo tek kupili! Eto htio prikopčati ljulju na adapter, pa da je uključimo u struju i da tako ljulja, pošto su skupe kao baterije za nju, da ne kupujemo. Nije meni žao za dijete kupiti 1000 baterija ako treba.. Helem, uzeo adapter sa 240 volti, pa mogao bi auto upaliti sa njim! Sav sistem u ljuljački pregorio, programer za podešavanje brzine ljulje i programer za pjesmice.. Ccc a samo što smo je kupili. Sada ljulja samo na br. 6, a to kad ga stavim, dijete mi hoće od brzine odmah kroz prozor izletiti čini mi se.. I to njemu svejedno... Saro- šta mi radiš mila? Kako si? Kako sluša Arian? I mi imamo problem sa pupkom, još granulom imamo! Mogla bih i ja mlijekom malo to očistiti. Prvi put to od tebe čujem, pa ću i ja primijeniti. Ne izgleda to kod Jamana tako strašno, nego ima kao sjajno u pupku i sasvim malkice vlaži, a ja se tako bojim. Njemu je već mjesec i 4 dana, a to se nije povuklo. Zeze- Naidica se opametila !!! A moj Jaman i dalje samo nosanje, ljuljanje. Taj će biti miran samo ako je go, pa se samo smije i guguče. Ako sam počela da ga oblačim, on u vrisku. Dođe mi nekad da ga po čitav dan držim golog. Joj žene tako sam umorna... Danas smo sami kući, mm na poslu, pa mi je vala i dosadno. Ljubim sve mame i bebare puuuuuunooooooo!!
|