|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.9.2010 22:12:55   
frenkoza
draga mama22
predlazem ti da nam se svima predstavis na ovoj temi:

upoznajmo se

tako ce svi saznati da imamo jos jednu mamu  u raji user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1826
14.9.2010 22:15:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Veceras nista od nase set_nje, a bas smo se lijepo druzile vanka moja mala porodica i ja..Helem, Hillary Clinton i Hosni Mubarak imaju neki sastanak tako da su ulice blokirane i sve je pod staklenim zvonom..user posted image
Nisam se javljala par dana, nisam nikom nedostajala..Dobro, dobro..user posted image
Mi smo dobro, zdravo hvala Bogu. Imam dva upitnika i nadam se da cete mi pomoci kao i uvijek do sada..
Prvi je autosjedalica..Moja je proizvedena pod uglom od 45 stepeni i kao takva, je li ok da Aisa u njoj bude?
A drugi upitnik je kengur ili majmunce..Otprilike kada je poceti nositi u istom?
Sad idem da vas citam..

Mona pozz...tvoja beba je premala za kengura, minimalno bi trebala biti stara 3mj mada je i to prerano...
Ja sam Lanu nosila 2-3x puta sa nekih 4-5mj i sva mi "upadne", bas je izgledala kao da joj nije udobno...

< Poruku je uredio Lady26 -- 14.9.2010 22:17:01 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1827
14.9.2010 22:16:19   
mama22
hvala na dobrodošlici!!
moj anđeo ima 4 mjeseca.. Dečko je i zove se Matija...user posted image
Pravi je mali buco i hvala ti Bože, super napreduje...
Jedino nas muče malo zubići... Sve što dohvati gura u usta a svoje prste odnosno cijelu šaku da ne spominjem.. user posted image
koliko čitam, muke oko zubića znaju potrajat malo duže dok oni ne dođu na vidjelo.. a njegovo nervozno trljanje zubića zna prijeći u takav plač, odnosno u vrištanje..
ali neka, prebrodit ćemo i to...

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1828
14.9.2010 22:18:08   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: Mamica24

Mamina beba žao mi je zbog ovog što si doživila-  "Joj draga ti si nekad bila fina, a vidi kolika si sad, šta je to sa tobom, pravo si debela. A vidi mene kako sam sačuvala liniju, ma ništa se udebljala nisam, pa ni u trudnoći..." 
Nema niko pravo da ti se tako obraća...

ovako ti meni isto zena neki dan kaze: jao sta si ti uradila sa sebe.... ja se sjecam tebe kako si bila zgodna a vidi te sad.... ja ono s osmjehom na licu: ja sam bila trudna 9 mjeseci i dojila 3.... kaze ona: pa mogla si se malo cuvati nisi morala toliko zderati.... reko mogla sam ali nije mi padalo na pamet.... meni je reko trudnica koja drzi dijetu da bi dobro izgledala BOLESNA u MOZAK.... i samo produzim dalje... stvarno ljudi imaju potrebu svasta da komentarisu....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1829
14.9.2010 22:19:22   
š t a
IZVORNA PORUKA: mama22

ciao cure!
evo i ja sam od danas član Ringeraje! user posted image
imam 22 godine i većina mojih prijateljica je slobodna i još bez ikakvih pomisli na djecu. eto, nisam niti ja planirala ali danas sam tako ponosna što sam mama i mislim kako je to definitivno najbolji feeling na svijetu. pošto nemam s kim pričati o bebama i o svemu što me zanima drago mi je da sam pronašla mjesto gdje ću naći nešto korisno ali i iskustva i mišljenja drugih mama...
Veliki pozdrav svim mamama i onima koje to žele postati... user posted image

dobro došla, napiši u potpisu kad ti je rođena beba da te stalno ne pitamo i slobodno pitaj šta te interesuje....pusa

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu mama22)
Neposredna veza do poruke: 1830
14.9.2010 22:19:38   
Lady26
Mama22 prvo dobrodosla...nadam se da ce ti biti ugodno a i korisno druziti se sa nama...
Ah zubici....vrlo je moguce da se to bas oduzi a mozda krenu ranije, sve je individualno. Recimo moja Lana je od 3eg mjeseca sve trpala u usta, balila nenormalno..a prvi zubic dobila sa 7mj...evo sad ima 3 i krece 4ti i jaaako je boli i svrbi u isto vrijeme, bas je nervozna a one prije nismo ni osjetili...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama22)
Neposredna veza do poruke: 1831
14.9.2010 22:20:44   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: mama22

hvala na dobrodošlici!!
moj anđeo ima 4 mjeseca.. Dečko je i zove se Matija...user posted image
Pravi je mali buco i hvala ti Bože, super napreduje...
Jedino nas muče malo zubići... Sve što dohvati gura u usta a svoje prste odnosno cijelu šaku da ne spominjem.. user posted image
koliko čitam, muke oko zubića znaju potrajat malo duže dok oni ne dođu na vidjelo.. a njegovo nervozno trljanje zubića zna prijeći u takav plač, odnosno u vrištanje..
ali neka, prebrodit ćemo i to...

mi smo tu krizu imali s 2.5 mjeseca.... pa sa 5..... pa nekad u 7.... a zubic niko jutros.... sa 10 mjeseci user posted image user posted image user posted image pracen proljevom i curenjem nosica.... bez ikakvog baljenja i krize user posted image user posted image user posted image user posted image s njima se nikad ne zna user posted image

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu mama22)
Neposredna veza do poruke: 1832
14.9.2010 22:22:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: frenkoza

ovako ti meni isto zena neki dan kaze: jao sta si ti uradila sa sebe.... ja se sjecam tebe kako si bila zgodna a vidi te sad.... ja ono s osmjehom na licu: ja sam bila trudna 9 mjeseci i dojila 3.... kaze ona: pa mogla si se malo cuvati nisi morala toliko zderati.... reko mogla sam ali nije mi padalo na pamet.... meni je reko trudnica koja drzi dijetu da bi dobro izgledala BOLESNA u MOZAK.... i samo produzim dalje... stvarno ljudi imaju potrebu svasta da komentarisu....

Freennkiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image i poljubac za Abdulaha, masallah masallha po 100x preslatko dijete...
Tako i meni kazu, Boga mi ostadose ti kile, pa ti ne mrsas i sl...ja samo kazem ni ne pokusavam i vozdra...a vidim po odjeci da pomalo idu dole (naravno nisam ni ja happy zbog izgleda al sta sad...imam svoju princezu hB, kile ce otici)

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1833
14.9.2010 22:30:30   
frenkoza
100% si u pravu lady.... gledam jucer slike od Lilly85... porodila se 30.7. a jucer slika u djevojackim farmerkama user posted image sta ces, tako je gradjena.... mrsavica i nije se udebljala... a mi koje jesmo... pa Boze moj.... necu sad gladovati da bi mi neko reko jesi smrsala....
uostalom 9 mjeseci se sve razvlacilo treba barem duplo da se sve vrati...

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1834
14.9.2010 22:37:59   
bebacha
uh svasta ste pisale dok smo mi hodaliuser posted image pokusat cu odg,ako se sjetim svegauser posted image
ja sirup poslije vakcine nedajem ako neema temp jer sirup oslabi vakcinu,tako nesto,to sam procitala u novinama "moja beba".
Alena stavljam u as od 15-tog dana al se trudim da nebude dugo.
i meni kosa opada uzasno,pokusat cu sa cajem od koprive
kengura ne koristimo,uopste u nije udobno u njemu,mozda kasnije
mama22 dobrodosla
cestitamo zubic
a to za komentareuser posted image user posted image user posted image ja sam se prestala nervirat oko toga jer toga ce uvjk bit

melly za nase zdravstvo nemam komentarauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1835
14.9.2010 22:42:18   
mama22
eto da se i ja odmah pri dolasku nadovežem na temu izgleda poslije poroda...
zli komentari nekih tamo susjeda ili neke tamo babe ili "prijateljice" me uopće ne zanimaju, ali kad ti takav neki komentar kaže tvoj muž, u mom slučaju dečko, dođe ti da zaplačeš.
Kaže on meni: "prošla su 4 mjeseca od poroda a ti se još nisi vratila u formu..ja poznajem neke žene koje su tijelo sredile za 2,3 mjeseca.." a joj, kad sam to čula pozlilo mi je... samo da mi je znat di je vidio te žene... sigurno na tv-u i sigurno se zovu christina aquilera ili kako već...

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1836
14.9.2010 23:08:00   
frenkoza
trebas mu objasniti neke stvari definitivno.... evo spomenula sam nasu drgau lilly85... kako super izgleda nepunih 2 mjeseca poslije poroda... ali tako je gradjena i takva joj je genetika.... a dragom moras objasniti sta se desava s nasim tijelom tokom trudnoce i poroda.... i samo polahko nedaj da te ljuti

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu mama22)
Neposredna veza do poruke: 1837
14.9.2010 23:34:49   
myb@by

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image preslatka je anel joj salje puno pusaaa:)))
Ostale zenice pozzzz,veliki.....
ljubite mi bebare mile

Hvala felix, i mi nasem ex-udvaracu saljemo puno poljubaca user posted image user posted image user posted image user posted image .

Da se nadovezem na pricu o kilogramima. Cim vam bebe dođu u fazu prohodavanja, kilice ce da lete ko lude. Zato nemojte se sekirati i ne dozvoljavajjte sebi da tamo neke mahaluše upropaste najljepsi period vaseg zivota. Pusa generacijiuser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1838
15.9.2010 7:27:24   
kanita25
dooobro jutro draga generacijouser posted image
kako su mali vragolani i neumorne mame..user posted image user posted image
eh ja svasta procitah a sve zaboravihuser posted image

mama22 dobro nam dosli tvoj medenko i ti user posted image user posted image

maminabebo duso moja lijepa sto se zamaras sa kg i suvisnim komentarima...vjeruj ja sam sedmicu nakon poroda imala 65,5 sada imam 70 a koliko ruckim imacu jos koji +user posted image user posted image  ma samo nek smo zdravo kada Alen prohoda nece se moc rucat pa ti ja sada kupim zaliheuser posted image user posted image
ljubni mi malenog smjeska..ej boze sto mu lijepo stoji onaj slatki osmjeh  user posted image
saro moja ima li te gdje user posted image user posted image  e nek mi te mali slatkis okupirao..ja virnem nekad a tebe nema satima i satima..gdje su nove slikiceuser posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1839
15.9.2010 7:42:42   
kanita25
ja se jadna raspisala kad ono samo pola ode user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zeze gdje si draga,kako mi je Naidica ljepotica?

frankoza cestitamo mali zubicuser posted image user posted image

atarka sretno na poslu..uh mogu da zamislim tvoj dan danasuser posted image  nadam se da ce mali drugar dobro podnijeti odvajanjeuser posted image

myb@by ma ova ti curica ko med ja tek vidjeh slikicu...bas je premedena...user posted image

idacha kako je drugar,nema ni tebe danima...

melly jel nam Mirza imao turicu od boca...i ja uvjek kao sto ti je napisala koka dadnem sirup cim dodemo kuci...user posted image

samedi kako slusa princeza??user posted image
miny javi seeeeeuser posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1840
15.9.2010 9:01:23   
š t a
pusa cure ja samo malo uletila, u nedelju nam je krštenje pa nemam vremena a gosti navalili sa svih strana. D. nema temperaturu pa sam presrećna, ljubim mame i bebe i jednog tatu.....

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1841
15.9.2010 9:05:26   
zeze
e zenice moje, pozdravuser posted image
ne mogu nikako da pisem kad ova moja nebi iz ruku da je pustam i stalno mi je na grudima, bradavice su mi ko zvaka, razvlaci ih kako stigne.
nemo draga i ja sam se stalno pitala sta je stobom, bas mi je zao to sto ti se desilo, stvarno sam ogorcena na nase zdravstvo. Bit ce bebica dobro ako Bog da, bori se mali borac user posted image . Sjecas se kad sam se ja zalila kako cu u bolnicu, kako ce se ponasat prema meni, ee ja sam extra prosla, svi su bili prema meni ko u bajci, a razlog: dali smo im malo bogastvo. Oh samo kad se sjetim, mi smo bili 5 dana u bolnici stalno nesto nije uredu, te beba , te ja, al proslo je hB.  Javljaj se, znas kako mi je drago sto si se javila user posted image
maminabebo pa evo  me, ne mogu ovdje stici da pisem, treba mi vise vremena pa urijetko pisem. Nemoj da se nerviras zbog kilaze, spast ce to u trenu, sacekaj jos malo. JA se topim ko .. ma ne znam, jos jedem stvarno, al sve spada. malo imam stomaka ali je mlohotan, ughh gadi mi se na njega. Jesi vidjela kako lice Jaman i Naida, brata mi ja kad sam vidjela onu sliku, isti hej hahahaVi ste vec isli u set__nju, e blago vama. Ovdje kisa svaki dan, mi sto izadjemo, izadjemo se provozat u autu i to je to. Malo do nana i sva nam je tu set__nja, evo izgleda da ce danas biti fino, pa mozda poslije malo i mi izadjemo, al kad Naida je stalno na siki, znam da nije gladna, jer samo je stavi u usta i mene nervira. Kako Jaman, jel poceo preko noci spavat? pusek za vas.
Kanita sreco, evo nas. Divim ti se zeno i svim ostalim koje imaju dvoje, ja jedva s jednim na kraj izlazim user posted image . >Kako me muka hvata cim vidim ovaj stan, povracala bih od nervoze. jojjj.
Danijela blago tebi, nadam se da ces zavrsiti magistarski bez problema, ja sam sinoc definitivno odlucila da necu upisivat postdiplomski, ne mogu, nemam vremena ni za sebe jos da ucim  i spremam. Kad bebsi malo odskoci, ma mozda onda,ako budem imala volju.
Frenkoza user posted image user posted image za zubic, masallah, ee i ja jedva cekam te radosti, te zubici, te prvi koraci i rijeci user posted image Nista ljepse u zivotu.
mama22 dobro dosla, i ja kad sam zatrudnila mislila sam da sam premlada, a sad kad vidim svoje blago, ma zivot bih za nju dala.
e melly nista cudno, mi svaki put kad odemo dr.dajemo pare, al Boze moj kad smo ih tako navikli, a i oni utvrdjivaju pazar. Bravo za Mirzu, ma nije njemu dzaba ime Mirza, pravi momcina user posted image user posted image user posted image
atarka javi kako je proslo na poslu, pomisli da je to i za bebino dobro, da i ona ima sve i bit ce lakse, znam da nista ne moze zamjeniti provedene trenutke s njima, al Boze moj user posted image
minyy javi seeeeeeeeeeeeeeeee
mirkice hajde ovamo user posted image
saro imam i ja trvrdu stolicu, nekad mi se cini da cu puknut, al bukvalno puknut dole user posted image user posted image

e zene nemojte zamjerit, stvarno ne mogu sve pohvatat kad nas ima masallah, pa saljem svima veliki zagrljaj user posted image user posted image

< Poruku je uredio zeze -- 15.9.2010 9:06:40 >

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1842
15.9.2010 9:57:33   
Anoniman
Pozz mala raja! Evo nas malo da vas pozdravimo, iako vidim niko nije pitao za nas!

Mi smo u hausu, selidba, ja dva puta bolesna, ma katastrofa.. Jedva se nekako oporavih.Al dobro je. Moja Nejra pravo slusa bogu hvala, inace da nije takva, ne znam sta bih.

Sve vas puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1843
15.9.2010 10:18:48   
samedi
Evo i mene,danas sam nikakva,dobila user posted image ,posvadjala se sa svima u kuci odmah ujutro,hajd makar necemo pricati cijeli dan pa cu biti mirna user posted image ,citam vas kasnije,raspisale ste se pravo,pozzz

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1844
15.9.2010 10:29:15   
bebacha
e Samedi ja jedva cekam da dobijem menstr.da bar to rjesim,ovako stalbo kontam da nisam sta zakacilauser posted image user posted image user posted image joj kod mene kuca ko da je tornado prosao kroz nju a ja nesto sva usporena i Alen ko za inat nece da spava.a planirala pravit tirit pitu za rucak pa jadna kokos ceka da je kuham a ja nistauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1845
15.9.2010 11:04:02   
Meri29
Evo i nas ponovo, imale smo malu pauzu, previse posla za samo jednu mamuuser posted image
Nadam se da su sve bebice i mame dobro, Majda je lopov mali, pocela je hodati kada je drzimo za rukice i nece vise da sjedi, samo bi da hoda. Kupili samo joj i prve cipelice i danas idemo da ih isprobamo user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1846
15.9.2010 11:06:37   
Meri29

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

A drugi upitnik je kengur ili majmunce..Otprilike kada je poceti nositi u istom?

Mona ja sam Majdu pocela sa 3,5mjeseca stavljati, ali sam je okretala suprotno od onoga kako bi trebalo (trebalo bi kada je stavis da beba gleda u tebe). Majda je sa uzivanjem hodala u njemu, i danas ponekad je stavim kada idem brzinski do prodavnice i sl. Tako mi nije upadala i krivila se sto Lady kaze.

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1847
15.9.2010 11:25:06   
danijela27
jutro drage moje...
mi malo pajkimo pa ne mozemo po ovako lijepom vremenu vani al zato cemo oturisat veceras user posted image
frenkoza user posted image user posted image user posted image bravo za zubice.
mona vidis kako smo te pozelili odma se raspisale. negokao i kanita i ja sam nosila svoju ejlicu od nekih mjesec ipo, ali ne dugo samo da prepjesacim do mame i nazad kad se malo odmorimo. tako sam je navikavala. sada je ok. a mozes dosta toga ocjenit po svojoj bebi. meni su govorili da je premalena i da je nosim od 6 mjeseci. ma kakvo 6 mjeseci jedva je sad nosim sa 3 user posted image user posted image user posted image . masalah napredna mi je i cvrsta, drzi sama glavicu i dize se odavno, pa sam zbog toga tako postupila.
mama 22 dobro nam dosla. pored svih savjeta koje mozes ovdje procitati, bice vremena kada ces se samo htjeti rasteretiti i izjadati user posted image a mi smo uvijek tu za tebe.
kanitice draga kako slusaju pilici. ljubimo vas puno puno.
mamina bebo, frenkoza svi imamo takvih ispada. neki dan ja u zlataru usla da popravim prsten kad ce ti meni ona nu nu jos se nisi vratila znala si ti bit i mrsavija, eto i veru moras na drugu ruku stavljat user posted image

ma ko ih sisa ima kome smo lijepe i dobre.user posted image user posted image user posted image
odo evo se probudala pusaaaaa svima

mama rodila svju princezu 19.06.2010. u 21 i 35

Neposredna veza do poruke: 1848
15.9.2010 11:28:34   
Meri29

IZVORNA PORUKA: danijela27

eto i veru moras na drugu ruku stavljat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja burmu drzim u kutiji za nakit, ne moze naviriti ni na jednu ruku user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 1849
15.9.2010 11:47:55   
zeze
IZVORNA PORUKA: Meri29

IZVORNA PORUKA: danijela27

eto i veru moras na drugu ruku stavljat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja burmu drzim u kutiji za nakit, ne moze naviriti ni na jednu ruku user posted image user posted image user posted image user posted image

ni moja user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *