MaminaBeba
|
Hej žene moje. Evo moj J i ja sami kući, tata nam na poslu. Danas ja zakažem lijepo termin u privatnoj klinici za J pupak, u 6h večeras i nazovem svekra, očekujući da me odveze do klinike sa bebom, jer mm neće doći sa posla do tada, a on meni lijepo da mora voziti auto na popravak, nema vremena!!!! A ne samo da ima to auto, nego i sveki auto vozi, a imaju i kombi.. Tako sam ga još jednom zamolila, pa je našao neki izgovor. Neću NIKAD više. Pritisak se i meni i mm digao na 300 čini mi se! Mrzim kad kažu, oni bi SVE na svijetu za svoje unuče, ma fuj! Mm se toliko naljutio, a ja sam ostala ogorčena stvarno! Mm će zamoliti da ga ranije puste, u 5h, pa će pokušati stići do 6h (ako ga puste), pošto radi u Sarajevu. Ja sam mrtva umorna, ja ne mogu gledati tornado po kući, pa se s**ba kada Jaman zaspi da sve uradim, ma kad sam glupa.. A nikog nema ništa da pomogne osim mm, pomagala mi je mama, ali i ona krenula na posao... A šta ću kada i on radi, pomogne stvarno koliko god može, a kada je malo dijete, kuća je uvijek u rusvaju. Sinoć je zaspao u 3h, pošto je spavao preko dana, ali nije bilo dosadno plakanje, nego on guče, pa se smješka, hoće da se igra, pa hoće siku i tako redom, a nije mi čak ni bilo teško, sve ću izdržati, samo da ne plače. Evo sada od jutros mahala, pa tek je sad u ljulji zaspao, a ljulja šica od vrata do prozora, srce slatko, meni ga žao, pa dok utvrdi malo, izvadit ću joj bateriju. Zeze mila čudo jedno kako nam djeca liče! MM i ja sinoć smo se toliko smijali kada sam mu pokazala Naidu. Nevjerovatno. A hajd što liče, nego potpuno isto ponašanje, sve isto. Sisa mu je zakon, samo ću ga tako umiriti. Mi sebi moramo hitno one marame kupiti, pa da ih privežemo, da se od nje ne odvajaju. I to ne da doje, nego da je njuše, lližu, pa kada im dosadi svađaju se s njom. Kako Jaman samo nabraja nešto, kada mu je stavim u usta, a počne mu ići na živce. Presmiješno! Malena draga gdje si nam ti? Kako tvoje grudi, jesu li došle sebi? Kako djevojčice slušaju? Frenkoza, meni dođe odmah da takve žene za kosu, pa dobro našamaram. Glupače bezobrazne! za biserčić medeni! Ljubim vas puno!! :* Kanita dušice kako Alen? Je li nervozan? Ma boli me briga, nisam ja sada predebela, nego se vidi razlika, jer sam bila ranije sva sitna. Kad mi huju izvade, otjerat ću ih sve gdje ne treba. JOOOOOOOOOJ danas sam pravo ljuta. A neću ni da stajem na vagu, šta me briga, spast će. Samedi kraljice! Ljubim tebe i bebaru, svađalice. Danas smo haman istog raspoloženja! Danijela- ja skupila majke mi sve svoje prstenje, i sve ću zamijeniti jedan dan, samo dok se dočepam zlatare. Ne može mi ni do pola prsta. A prstići mi bili tanki kao štapići. A veru mi je mm nabio ponovo čim sam iz bolnice izašla, mukama, jedva sam je stavila, sad ne bi bilo šanse da je skinem. Joj ja bih joj je stavila u usta i natjerala da je proguta odmah kad je to rekla. Danas sam pravo opasna! Gdje nam je Melly, kako nam je Mirza?? Gdje li je moja prija Bedelindja, ona ja mislim vježba, pa nema vremena da nam se javi! Ljubim vas sve!
|