zeze
|
e zenice moje, pozdrav ne mogu nikako da pisem kad ova moja nebi iz ruku da je pustam i stalno mi je na grudima, bradavice su mi ko zvaka, razvlaci ih kako stigne. nemo draga i ja sam se stalno pitala sta je stobom, bas mi je zao to sto ti se desilo, stvarno sam ogorcena na nase zdravstvo. Bit ce bebica dobro ako Bog da, bori se mali borac . Sjecas se kad sam se ja zalila kako cu u bolnicu, kako ce se ponasat prema meni, ee ja sam extra prosla, svi su bili prema meni ko u bajci, a razlog: dali smo im malo bogastvo. Oh samo kad se sjetim, mi smo bili 5 dana u bolnici stalno nesto nije uredu, te beba , te ja, al proslo je hB. Javljaj se, znas kako mi je drago sto si se javila maminabebo pa evo me, ne mogu ovdje stici da pisem, treba mi vise vremena pa urijetko pisem. Nemoj da se nerviras zbog kilaze, spast ce to u trenu, sacekaj jos malo. JA se topim ko .. ma ne znam, jos jedem stvarno, al sve spada. malo imam stomaka ali je mlohotan, ughh gadi mi se na njega. Jesi vidjela kako lice Jaman i Naida, brata mi ja kad sam vidjela onu sliku, isti hej hahahaVi ste vec isli u set__nju, e blago vama. Ovdje kisa svaki dan, mi sto izadjemo, izadjemo se provozat u autu i to je to. Malo do nana i sva nam je tu set__nja, evo izgleda da ce danas biti fino, pa mozda poslije malo i mi izadjemo, al kad Naida je stalno na siki, znam da nije gladna, jer samo je stavi u usta i mene nervira. Kako Jaman, jel poceo preko noci spavat? pusek za vas. Kanita sreco, evo nas. Divim ti se zeno i svim ostalim koje imaju dvoje, ja jedva s jednim na kraj izlazim . >Kako me muka hvata cim vidim ovaj stan, povracala bih od nervoze. jojjj. Danijela blago tebi, nadam se da ces zavrsiti magistarski bez problema, ja sam sinoc definitivno odlucila da necu upisivat postdiplomski, ne mogu, nemam vremena ni za sebe jos da ucim i spremam. Kad bebsi malo odskoci, ma mozda onda,ako budem imala volju. Frenkoza za zubic, masallah, ee i ja jedva cekam te radosti, te zubici, te prvi koraci i rijeci Nista ljepse u zivotu. mama22 dobro dosla, i ja kad sam zatrudnila mislila sam da sam premlada, a sad kad vidim svoje blago, ma zivot bih za nju dala. e melly nista cudno, mi svaki put kad odemo dr.dajemo pare, al Boze moj kad smo ih tako navikli, a i oni utvrdjivaju pazar. Bravo za Mirzu, ma nije njemu dzaba ime Mirza, pravi momcina atarka javi kako je proslo na poslu, pomisli da je to i za bebino dobro, da i ona ima sve i bit ce lakse, znam da nista ne moze zamjeniti provedene trenutke s njima, al Boze moj minyy javi seeeeeeeeeeeeeeeee mirkice hajde ovamo saro imam i ja trvrdu stolicu, nekad mi se cini da cu puknut, al bukvalno puknut dole e zene nemojte zamjerit, stvarno ne mogu sve pohvatat kad nas ima masallah, pa saljem svima veliki zagrljaj
< Poruku je uredio zeze -- 15.9.2010 9:06:40 >