Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tidzi Pozdrav drage moje! Dugo se nismo tipkale, a na ovu temu sam se javila samo jedan put iako ce mojoj Erni u cetvrtak mjesec dana. Kod nas se svasta izdesavalo za ovo kratko vrijeme. Ali, kao prvo, nisam se javljala, jer mi se za za 3 sedmice otac razbolio, otisao u bolnicu, utvrdili da boluje od akutne leukemije i nazalost je 18.08. preminuo. Sad u septembru puni 57 godina. To nas je sve sokiralo, jer covijek nikad nije bilo bolestan. Ali, eto, sta da covijek radi? Ne moze se protiv Boga! Gledam ove babe ovdje po 80-90 godina i jos zive, pa mi dodje da ih ocima ne mogu vidjeti od neke muke. Neka mi Bog oprosti ako hoce na tome, ako ne...ja tu ne mogu nista...Kad vidim njih sa toliko godina jos zive, a moj otac sa svojih 57 ode... Kao drugo, sto se tice mene, ja sam dobro koliko se to moze reci. Oporavak od treceg CR je prosao jako dobro. Slobodno mogu reci najbolje do sada. U petak idemo na prvu kontrolu posle CR pa cemo vidjeti sta ce reci ginic. Inace sam vec 2 sedmice na tabletama za smirenje, tako da beba ne doji. Kao trece, i ono najvaznije, kao sto rekoh, moja Erna ne doji. Od svega toga sto se izdesavalo sa mojim ocem, dali su mi tablete za prestanak mlijeka. Taman smo u bolnici naucili da dojimo i mlijeko se pojavilo, morali smo to sve prekinuti. Sada pije Aptamil i jako dobro ga je prihvatila. Danas trebamo nazvati da zakazemo termin kod pedice, jer sa mjesec dana treba na kontrolu, pa vam javimo kako napreduje. Inace se rodila sa 3 000 gr i duga 49 cm. U srijedu idemo i na snimanje kukova, pa se nadam da ce i tu sve biti dobro. Tidzi, basum sag olsun, draga. jako mi je zao zbog tvog gubitka. Znam koliko si tuzna, li moras biti jaka, imas te malene pilice oko sebe, moras na njh misliti.
|