Leena
|
Evo i nas malo:) Hvala svima na lijepim zeljama, valjda ce nas ubrzo popustiti ova prehlada, mada je i mm sada uhvatilo i to pravo... Mene malo grlo boli, ali nije strasno. Najgore mi je sto sam je u petak vodila pedijatrici i kaze nije joj nista, a sad evo treci dan dijete samo kaslje, kise, hropti, nosic pun (btw, Lilix, kupila sam one Sunce moje malo kapi, pa njima ocistim)... Ma ne znam. Glavno je da za sada nema turu, nadam se da nece ni imati... I ostalim bolesnim zelim brz oporavak. A i mamama:) Aida, i Esmu svrbe desni, stalno gura prste u usta, bali, ima onaj osip po bradi, ubaci donju usnu u usta, pa je cucla, ali ja gledala, nista se ne bijeli... Neise, nabavila sam onu ogrlicu od cilibara, pa bar malo manje bali, a nadam se da ce i bezbolnije proci taj rast zubica. A sto se nervoze tice, Esma nikad nije bila ovakva kao posljednjih 5-6 dana, malo je reci da je sva kmezava, place bez razloga, lose jede, lose spava... tacno za poludjeti. Nikako da skontam sta je muci, pa da joj nekako pomognem... Odoh zavrsiti pravljenje iftara:) Ljubimo vas moja kmeza pekmeza i ja
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|