idacha
|
dobro vece, drugari :) evo, moj komp ludi, haman je prepun virusa, pa sta gos da otvaram, treba mi pola sata, pa brzo izgubim strpljenje.. mi bili na kafici do 22 h :) navece pravo svjeze postane... moj guzi vec oko 21 h zaspao u kolicima, i nije se budio ni kada sam ga presvukla.. kameni spavac :) e, sada moram ''po sjecanju'' da pisem, jer ce mi opet trebati 2 sata dok prelistam 2 stranice... najprije, svima hvala na cestitkama za zubice.. mi smo i dalje puni ponosa a, vidjela sam i komentare vezane za rano ispadanje ''rano niklih'' zubica, pa moram da prokomentarisem, i ZAISTA ne zelim da se niko nadje uvrijedjen ovim, ne mogu da se sjetim ni ko je napisao cak jer mi komp otvara sta je njemu volja i prebacuje kako hoce, ali samo zelim reci da su me pojedini komentari podsjetili na komentare o kojima sam vec pisala, dobijeni od mojih prijateljica... Sada kada su nam nikli zubici, uslijedili su upravo komentari tipa ''pa, dobro, cudno.. ali,zato ce ti zubici rano ispasti i dijete ce imati ovakve i onakve zubice''.. zaista mislim da je mozda neumjesno davati komentare ovakvog tipa, bar ja nikada nikome ne bih slicne uputila.. kao sto sam vec rekla, svako bice je bice za sebe, nema pravila... Leena, mila, danas sam mislila na vas.. cestitamo mali rodjos drugarici !!!!!!!!!!!!!!!!!! jubni nam je bar cetiri puta :) neko je pitao za siroki povoj.. ja sam Imrana povijala svedskom pelenom neka 2 mj.. njavise zbog toga sto je prestalo grijanje bas kada sam se porodila, i povoj je bio savrsena zastita za stomacic.. sto se tice cune, ja je takodje dizem, tako vidjela da rade i babice i pedijatrice, pa tako i ja.. ia ja koristim actice bay, i ne prolazi nista :) Bogami mi smo vec na 4.... Maminabeba, dobrodoslica.... za zapusen nosic, slobodno prerezi glavicu crvenog luka i ostavi preko noci u krevecu, iznad glavice, onako u ljusci, nemoj cistiti.. da vidis kako ce fino procepiti.. sutradan bebi ukapaj kapi za nosic, i polegni na stomacic.. vidjeces kako slinice izlaze.. sretno, mila, radujemo se druzenju.. Miau, takodje dobrodoslica Kanita, mila, cestitke na rodjosu jubimo vassss puuuuuuuuno Marina, za princa.. mashallah, pravi momak :) uh, jos ribica... bas kao i ja :) ma, mi smo diiiivni :) hehehehehe zao mi je zbog nesretnog slucaja koji vas je zadesio... a, za nalaze, aBd, bice sve ok, ne daj se i misli pozitivno, a mi vam saljemo milion kissica..