|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.8.2010 17:48:58   
Anoniman
Evo nas opet mama je najsretnija, mom sincicu je niknuo  jedan zubicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 926
22.8.2010 17:49:50   
Niina
Kad nas je obrnuta situacija, sinoc je bio party do 3am ali danas je status comatosus...sve me strah da i veceras ne bude dernek.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 927
22.8.2010 17:57:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

i mi ev da se javimo na brzinu ovomoje dijete nesnosljivo, ne znam sta mu je, nervozan ko nikad... ja-premorena... nece da zaspi nikako, danas kod mame spavo 15min. i to je bilo to... ne znam kako ga ne svlada... user posted image user posted image user posted image Pitala me danas svekrva jesam li sta ljuta na nju, ma nisam reko nisam se naspavala... ja rezerva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze pa de da te onda poljubim... hahaahauser posted image

Aida
Sve je to normalnoimali smo i mi takvih promjena nakon 3 mjeseca potpuno se promijenio sto se tice spavanja, nekad ni po danu ni po noci,proci ce samo strpljenja...Ljubi nam svrcu

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 928
22.8.2010 18:21:35   
aida.
Marina cestitamo zubic...jedva cekam da i mi tako napisemo user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 929
22.8.2010 18:25:44   
Anoniman

Marina cestitamo zubic...jedva cekam da i mi tako napisemo user posted image user posted image

Hvala lutko, nismo ni skontali, niti je plakao, niti temperature kako sam vidjala kod svojih drugarica djecicu da placu, nespavaju...
Abd jos malo cemo i tebi cestitati bisercic....

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 930
22.8.2010 18:53:57   
Niina
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Hvala lutko, nismo ni skontali, niti je plakao, niti temperature kako sam vidjala kod svojih drugarica djecicu da placu, nespavaju...
Abd jos malo cemo i tebi cestitati bisercic....

Cestitam user posted image user posted image user posted image KAko si samo sretna...ni nama nije bila kriza kakva zna biti ali bila je uzaso nervozna, budila se vrlo cesto, manje jela...ali hvala bogu nije barem bilo temp.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 931
22.8.2010 21:21:11   
Meri29
Marina i mi cestitamo zubicuser posted image , da je i meni docekati, ali jos uvijek nema naznaka nikakvih.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 932
22.8.2010 22:55:20   
lila25
pozdravljamo generaciju marina cestitamo zubic mi cekamo treci ali nikako da se pojavi..a bas je nervozan kao nikad do sad...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 933
22.8.2010 23:21:34   
aida.
Moj malac je zaspo, a vidjet cemo do kad i dal ce se budit... nadam se da nece... nosic mu zacepljen, curi, uzela sam mu kapi.. nervozan,.. desne bijele, natekle... nadam se da ce uskoro.. nadammm seee.... temperature nema i valjda nece ni bit.. veceras je napinjo se da kaki i onda je bio proljev a mislila sam da ce bit tvrda stolica koliko se jadnicak trudio... user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 934
22.8.2010 23:21:40   
leona81
pozdrav svima...mi smo propuzali pravo, vec odavno unazad idemo a od prije 2 dana i unaprijed:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 935
22.8.2010 23:24:26   
idacha
vece, drage nase... sta je ovo, nigdje nikoga? :) spavalice jedne... hehehehe.. ja, vala. evo tek sada pripremam mm za sehur :) jesam vrijedna nema sta... poslije iftara izasli na kafu, pa dok tamo-ovamo, vrijeme prodje.. hB pa mi se ne spava... :)
Marina, cestitamo zubic... mashallah, pa fino prodje, aBd da i svaki naredni tako neprimjetno nikne :)
aida., mila, da nece i drugu zubici?! kada sam premotavala film, da vidim je li bilo kakvih naznaka da ce Imranu niknuti zub, sjetim se da se noc prije Imran probudio oko 4-5 da jede, sto nije od rodjenja... bilo mi je cudno, ali nisam pomisljala na zubic.. takodje je bio malko kenjkav.. nadam se da je prolazno i da ce ova noc biti mirnija za sve vas... ljubni nam druga naseg... uvijek mi se razvuce osmijeh kada vidim tvoj avatar... lutka lijepa...
Nina, tvoj post o spavanju po sobama kao da sam ja pisala :) meni mm danas iz nocne dosao tj jutros, pa on spavao u dnevnoj, a Imran u spavacoj, tako da sam i ja uglavnom u kupatilu bila :)

jao, zene moje, meni se zub upalio haman... ma, bez haman, evo me, otekla sva... ne boli hvala Bogu, a sutra cu aBd kod zubara da vidim sta je.. jeste me juce propuh ubijao u pojam i znala sam da ce se odraziti ili na zub ili na uho... kad sam sva.... boze sacuvaj.. :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 936
22.8.2010 23:26:07   
Anoniman
marina Dk cestitke i od nas za zubicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 937
22.8.2010 23:26:48   
aida.

IZVORNA PORUKA: idacha

vece, drage nase... sta je ovo, nigdje nikoga? :) spavalice jedne... hehehehe.. ja, vala. evo tek sada pripremam mm za sehur :) jesam vrijedna nema sta... poslije iftara izasli na kafu, pa dok tamo-ovamo, vrijeme prodje.. hB pa mi se ne spava... :)
Marina, cestitamo zubic... mashallah, pa fino prodje, aBd da i svaki naredni tako neprimjetno nikne :)
aida., mila, da nece i drugu zubici?! kada sam premotavala film, da vidim je li bilo kakvih naznaka da ce Imranu niknuti zub, sjetim se da se noc prije Imran probudio oko 4-5 da jede, sto nije od rodjenja... bilo mi je cudno, ali nisam pomisljala na zubic.. takodje je bio malko kenjkav.. nadam se da je prolazno i da ce ova noc biti mirnija za sve vas... ljubni nam druga naseg... uvijek mi se razvuce osmijeh kada vidim tvoj avatar... lutka lijepa...
Nina, tvoj post o spavanju po sobama kao da sam ja pisala :) meni mm danas iz nocne dosao tj jutros, pa on spavao u dnevnoj, a Imran u spavacoj, tako da sam i ja uglavnom u kupatilu bila :)

jao, zene moje, meni se zub upalio haman... ma, bez haman, evo me, otekla sva... ne boli hvala Bogu, a sutra cu aBd kod zubara da vidim sta je.. jeste me juce propuh ubijao u pojam i znala sam da ce se odraziti ili na zub ili na uho... kad sam sva.... boze sacuvaj.. :)

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image a ja bas kontam moram mijenjat avatar, promijenio se lopovocic u zadnje vrijeme... malo su mu splasnuli obrazi user posted image al to ces vidjeti kad aktiviras profil na fb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 938
22.8.2010 23:29:02   
idacha
hehehehehehhe, lopuzice jednaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 939
23.8.2010 0:32:24   
Niina
user posted image user posted image user posted image hahhahah idaca..upravo ti je kod mene tako bilo...ali sam ja bila u radnoj sobi za kompijuterom na rr-u, ma nisam ovoliko postova napisala za jedan od kada sam se porodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Vise nisam znala sta da radim, mislila nokte sredjivati ali ne mogu do stvari doci, uspjela sam samo masku staviti na lice.
E, citav dan su njih dvoje prespavali, i evo ih opet spavaju...svega mi pocela sam se brinuti, sta im je.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 940
23.8.2010 0:45:12   
idacha
hehehehe, Ninna, neka ih.. neka spavaju :) i moji su vec uveliko u zemlji snova, a vrijeme je da se i ja pridruzim :) zavrsila konacno sve, pa mogu polako... eh, jadne mi :) hehehehe...
eto, mila, zelim ti laku i ugodnu noc, pa se cujemo...
pusicaaaaaaaaa

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 941
23.8.2010 6:16:14   
aida.
6 a ja on line... Dobro jutro! Meni bas i ne... ovaj malac nista nije spavo...opet.... slomljena... evo sad se smije... lezi i smije se.. user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 942
23.8.2010 6:55:55   
Mirkica

6 a ja on line... Dobro jutro! Meni bas i ne... ovaj malac nista nije spavo...opet.... slomljena... evo sad se smije... lezi i smije se.. user posted image

hahahah dobra si , pa neka se smije lijepo mu :))) a ti ma hajd nisi ni bitna bitno ej da je njemu lijepo :))) veseljak mali i na slici se vidi da je veseljak :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 943
23.8.2010 8:25:44   
bebacha
jutro.mi juce bili na svjezem planinskom zraku i Ajla mi zaspala u pola 8 sinoc.ja se komirala od umora a Alen se budio 300 puta,Ajla 3 puta trazila mlijeko.da bi se ja prpbudila u pola 6 i ugleda da Ajla lezi kraj mene i Alena i smije se.ja zaboravila Alena vratit u kreveticuser posted image user posted image user posted image tako da smo ja i Ajla budne od pola 6user posted image user posted image user posted image jedva ocim drzim otvorene.sad evo kontam hocel Alen opet spava da sredim kucu jer mi kuma dolazi.mrzim ponedeljak jer mi poslije vikenda kuca bude ko poslije hirosimeuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 944
23.8.2010 8:53:27   
mama2009
jutro,

evo i mene nakon dugo vremena da se javim, kod nas je uzasno nervozna situacija....

petak na subotu deniz mi se budila svakih 5 minuta od kaslja, ujutro smo otisli u DZ Vrazova doktorica mrtva hladna kaze upala pluca na sta sam ja ostala sokirana, da bi nas poslala na inhalaciju ventolinom i nakon toga je poslusala kaze opstruktivni bronhitis....inhalacije ventolinom 2 x dnevno plus cefaclor svakih 8 sati

da bi navecer je pregledao je dr 3 x slusao i kaze nema ni u od upale pluca i bronhitisa.....

mnogo je bolje "zrelije" kaslje i mnogo mirnije spava....

sinoc je opet poslusala treca dr kaze ma prehlada koja ima slajma nista nije alarmantno, hvala Bogu smirila sam se i moje pile je mirnije mnogo....

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 945
23.8.2010 10:11:20   
Radoznalica
MarinaDK čestitke za zubić, hvala Bogu pa nisi imala popratnih simptoma i da je zubić nikao bez problema, da i svaki naredni tako nikneuser posted image
mama2009 kad pročitam te dijagnoze ljekara smuči mi se, pa zar se ne može posvetiti detaljno, a ne tako bubatiuser posted image  Ako Bog da biće tvojoj user posted image  bolje iproći će taj kašaljuser posted image

Ja se nisam baš nešto naspavala, A. kako se probudio oko pola 4 sve do 7 je nešto penjkao, te hoće jesti, neće, a još ne voli ni cucu pa je sve baca, ali eto ne dam se, sve su to slatke muke.

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 946
23.8.2010 10:24:20   
lilix
jutro user posted image ,
brzinski da se javimo, nemam vremena sada da čitam to ću poslije ako stignem user posted image ;
mi smo za vikend bili kod majke i djeda, super nam je bilo, samo mi se Beri jedno 2-3 noći stalno budila i tražila siku, hajd da ona podoji kako treba nego povuče 2-3 puta i nastavi da spava, baš me je bila istrenirala dobro; sinoć e hB vratila svom starom ritmu, pa nadam se da će i da nastavi tako

nadam se da su sve bebe i mame dobro, šaljemo poljubac za sve user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 947
23.8.2010 10:45:57   
Anoniman
dobro jutro svima.kratka pauza od ucenja pa da virnem malouser posted image mama2009 žao mi je sto su te doktori tako izsaltali dijagnozama,al najbitnije je da je uredu sad i da ide nabolje,želim ti da bebara sto prije potpuno ozdravi. user posted image

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 948
23.8.2010 10:48:17   
MaminaBeba
Idacha i Melly mile, i meni se žaludac okreće od teme SUNEĆENJE!! Razmišljam o tome od dana kada sam rodila. Puknut će mi srce moje, kad dođe vrijeme za to, čini mi se. Ne bih žalila dinara, da se to može nekako bezbolno uraditi.. To ja maštam, pa kontam, možda neki dr. to radi i na bezbolan način. Sve samu sebe tješim..

Miau mila, gdje mogu vidjeti Zarine slike??? user posted image

Kanita dušo, ljubim tebe i dječicu medenu. Mašallah Alen napreduje, raste kao iz vode! user posted image

Mirkice dušo, imam Sarin br. Poslat ću joj danas poruku, pa ti javim šta ima!

Lejlašh pa možda se i znamo! Ko zna? user posted image I ako se ne znamo, upoznat ćemo se ovdje! user posted image

Hvala svima na dobrodošlici, očekujem ugodno druženje sa vama!

Mom bebanu otpao pupak prekjučer, a imali smo i pemfiguse, ali su se počeli već sušiti lagano. Jutros nam je patronažna bila, moj maleni za 5 dana dobio 450 gr, pa smo mnogo radosni, jer prošle sedmice je za svih 7 dana dobio 100gr. user posted image Ali sam zato, da mi prostite dežurna SISA, ništa ga ne može smiriti do sise i samo bi sisao.. Ne zna cucu ni flašicu da doji..

Lijepi pozdravi od nas dvoje!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 949
23.8.2010 11:00:02   
lilix
eh idem polako sa čitanjem
Dženana, Meri  vi probušile uši, čestitamo, uf pile malo je li je bolilo, kako sada, je li se navikla, dira li ona uši inače, ja mislim da bi ih moja B odmah iščupala user posted image
bebacha i moj Benjo je nekad jeo sve, ma milina jedna, sad ga ganjamo da jede, muka živa; valjda im je to neka faza
Radoznalice trebaš široko praktikovati do pregleda kukova, pa onda kako ti oni svjetuju, mada ne znam kako ćeš to izvesti po ovim vrućinama, ja sam Berini široki povoj stavljala uglavnom naveče, al budući da je kod tebe muškić ne znam šta bih ti rekla; u svakom slučaju stavi bar ponekad, mada bebe same od sebe šire noge, bitno je samo da ih ništa ne steže
ivanak ja aBd namjeravam dojiti do skoro godine jer tada se vraćam na posao, naravno ako bude mlijeka, a nadam se da će ga biti
kanita draga user posted image , ma otkuda krpelj ako niste bile gdje u prirodi user posted image , svašta, a kako to je li to bio skroz mali krpelj pa ga nisi skontalauser posted image , hB pa ste skontali i riješili se toga, a mogu misliti kako ga je bolilo dk su mu ga isjekli, duša mala user posted image ; eh da vam ispričam svoje iskustvo sa krpeljem, bio je kod Benje na stomaku prema preponama, ogroman, ja probala pincetom da ga iščupam, nije bilo šanse, bilo me strah da ne ostane glava pa nisam smjela baš prejako vući, kaže meni mama za to ulje, ja namažem uljem i onda nazovem hitnu, završimo ti mi u hitnoj, uglavnom da skratim uljem niti bilo čim drugim se krpelj ne smije posipati jer on tada počinje da se guši i ispušta otrov iz sebe što može biti opasno u slučaju da je zaražen; a mi smo ove godine Benji već pet krpelja vadili, ja ne znam šta je ovo, prava najezda ovih napasnika user posted image

ljubica se probudila,....
nastavak slijedi user posted image user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *