idacha
|
hello... nama niknuo i drugi zubic :) :) :) :) :) :) eto, danas, skroz neprimjetno.. :) aida., sretna godisnjica braka i da ih jos duuuuuuuugo docekate zajedno, u zdravlju, sreci, veselju i okruzeni svojim najmilijima... a, sto se tice zubica... polako, niknuce, sve u svoje vrijeme...bitno je samo da nam se drugar ne pati mnogo... Bambi, eto primjera i tvoje Sabinice.. mashallah... ma, boli me briga, rekla sam necu vise da se obazirem na komentare drugih, furam svoj fazon :) :) e, sto se tice uvodjenja ''cvrste harne00, ja planiram poceti sutra-prekosutra buduci da je Imran samo na dohrani vec mjesec dana, dakle ne doji uopste.. da dojim imalo, ne bih ni razmisljala prije 6. mjeseca, a ovako cu polako poceti sa sokicima i kasicama.. mala86, sretan rodjos.. jos malo aBd pa pravi, veliki... da ga aBd doceka u zdravlju i veselju, ovaj i svaki naredni...vidim, pocele su pripreme,,, mashallah, momcina veliki.. obavezno nas obavjestavaj o svemu sto isplaniras, kupis :) :) :) a, ja planiram Imranu da kupim veeeeeeeelikog medu za prvi zubic.. cim stignem da odem do TL.. pcelice, jel to princezica zeki mamu svoju? hehehehe.. jubni ti nama nju puno.. cuj puzi unazad.. srce slatko, mogu misliti kako je medena.. melly, mila, kako si nam danas? hebem mu misa, pa kako da te tako uhvati... nadam se da ces nam brzo ozdraviti, a i ja sam cula da viroze ne mogu preci na bebe, da su one zasticene prirodno do 6. mj... tako ja cula, nadam se da je istina... velika pusa za tebe i bebaru. Nina, nadam se da ces uspjeti anci nekoga finog i odgovornog.. good luck!!!! mini, i od nas dobrodoslica.. zoe, kanita, samedi, sulty, leena, tajcika, meri,