|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.8.2010 10:00:06   
samedi
Dobro jutro i od nas! kako ste mi? joj nesto me tastatura zeza nikako ne mogu da vam se javim! Idacha<cestitam zubice<moGU mIsliti kako si ponosna! Kanita valjda ce sve biti u redu sa tim krpeljima<joj jest mi zao male bebice>
Radoznalice<ja nisam nikako sirok o povijala<niti mi je neko pokazao kako se to radi niti su mi rekli da treba> snimili oms kukove i sve je bilo ok>
Ljubim vas ev<subi me ovo kucanje<cujemo se !

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 851
21.8.2010 10:01:13   
Radoznalica
Hvala Meri, ja sam zabrinuta jer je beba dugo bila na zadak i rođen je na carski, pa kažu ima to veze sa kukićima. A žao mi ga da mu sad preko papmpersa stavljam i pamučnu pelenu, ionako ga srklet fata od vrućine. user posted image

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 852
21.8.2010 10:05:40   
Meri29
Ja bih bebicu odvela na onaj pregled koji ide sa 2 mjeseca, ako ti je do sada ok onda mozes sacekati pa neka ti dr. kaze.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 853
21.8.2010 10:14:53   
Radoznalica
U srijedu ćemo ako Bog da na prvi pregled, pa ću i doktoricu pitati. Beba lijepo napreduje, ručka, spava, ma prava je duša. Nadam se da me neće nalijepiti, ipak makar mu radim vježbice. A za snimanje kukova naručeni smo tek 18 novembra, pa kontam da nam to nije kasno, možda bi trebali negdje privatno prije to obaviti.

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 854
21.8.2010 10:23:53   
rose 87
evo i nas da vas malo pozdravimo kako ste nam nemamo bas vremena puno da citamo
Idacha cestitamo zubic,djevojcicama probusene usi,male rodjendane i jos ako smo sta propustili
mi smo dobili jos jedan zubicuser posted image user posted image user posted image ,malo smo se umazili kako nam je tetka tu naucio momak da bude sve po njegovom,puza super vec stigne prelaziti iz jedne sobe u drugu,prica,vristi galami,mase rukicom ali samo babi svomuser posted image user posted image user posted image valjda ga pozeliuser posted image user posted image user posted image
ljubite nam user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 855
21.8.2010 10:37:08   
aida.
Dobro jutro i od nas, mi ljencuge maloprije ustali user posted image user posted image zove nas prijateljica da izadjemo gdje na kafu al "prerano mi" s obzirom da ni odjutrila nisam, hehehe... Kako E. dugo spava a i ja oduvijek bila spavalica i ja sastavim s njim pa sam nizasto onda, morat cu se navic ranije ustajat...
On sinoc nesh se stalno budio, ili mu je bilo vruce, a mislim da nije, ili je mozda nervoza od zubica... sta god je s njim ja kazem ZUBICI, hehehe user posted image user posted image user posted image
sve vam pozdravljamo i saljemo veeelikiuser posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 856
21.8.2010 11:17:18   
de_de
IZVORNA PORUKA: Bambi09

draga kanita,
mi smo imali slicnu situaciju jucer ali niti sam ga vodila u bolnicu niti sam pomisljala na to... eh sad ne znam kakva je situacija kod vas bila, tj. koliko dugo je krpelj bio na bebici i koliko duboko je usao, ali srecom kod Naneta je taman se bio zakacio i to bas u pempasu na guzi... kad sam ga presvlacila vidim crnu tackicu i znam da u ovo vrijeme vrvi sve od krpelja i popipam kad vidim to je to... u tom slucaju najbolje je namazati uljem preko krpelja i sacekati 10-ak minuta i lagano ga izvaditi jer kad masnoca udje u pore koze krpelj ne moze da se zakaci pa ga je puno lakse izvaditi... cak se desi da i sam ispadne... ja sam tako ucinila i nikakvih problema nema... malo je bilo crveno, sto sam namazala Synopen masti i nakon pola sata vise nista nije bilo... ali mora se u ovo vrijeme dobro paziti na krpelje jer im je sada vrijeme i sada ih najvise ima... preporucila bih svima da prilikom svakog presvlacenja detaljno i temeljito pregledate svoje bebice...
zao mi je sto si se toliko nasikirala... ljubi pilence malo i nadam se da je sve oki doki

Cao svima.
Evo samo usla da malo preletim sta ste pisale, kad procita ovo. Ja Keni prije dva dana nasla isto krpelj i to malo iznad guze; isto tek se zakacio i posto sam ja malicuk panicar odnesem ga na hitnu. Izvadili mu krpelja, isto tek se bio zakacio. Dali su mu Sumamed sirup i obavezno rekli da se sutradan javim kod naseg pedijatra. Pedijatar nam je rekao da ni u kom slucaju mi ne bi smjeli vaditi krpelja jer mogu ostati noge od krpelja u tijelo, pa se onda napravi jos veci zijan. I rekla nam je da narednih dana pratimo da li ce dobiti kakav osip ili temperaturu. Do danas je sve OK.
Ljubimo sve drugove i drugarice i cestitamo prve zubice, korake, rijeci i sve ostalo sto smo propustili( Cestitamo i prve mindjusice nasoj drugarici Majdi)

< Poruku je uredio de_de -- 21.8.2010 11:21:16 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 857
21.8.2010 12:21:42   
kanita25
evo nas sa kontrole..sve je hvala Bogu dobro proslo,i nema nikakvu upalu od odvratnih krpeljauser posted image ....rekao nam hirurg da samo prasimo puderom..user posted image  
nama je danas 1. maji rodendan pa sve male drugare castimo jednim komadicem torticeuser posted image
(mame ne kradite dobicete koju kilicu viseuser posted image user posted image user posted image user posted image ))))

Radoznalice user posted image user posted image  jutros sam malo opustenija
mogla si nam doci... mi cekamo Selmu i Aišu pa da se druzimouser posted image

pozzzdravi za sve male drugare i njihove drage mamice

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 858
21.8.2010 12:26:15   
melly__
Evo i nas...ozdravila sam ali poludi u kuci,nisam mrdnula nigdje 2 dana user posted image samo spavamo..
Kanita drugu sretan mali rodjendanuser posted image user posted image ,sve naj user posted image naj naj bolje od srcauser posted image
bas mi je zao sto vam se desilo to ,mogu samo zamisliti kako si se prepalauser posted image ali eto hB pa je sad sve u redu...poljupci za malenu djecicuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Idacha user posted image za jos jedan zubic...kod vas to super napreduje,Masalla..pussa...
Leena drago mi je da se situacija sa stolicom popravila user posted image ,javi se ti njima i slobodno pitaj sve sto te interesuje,bas su ljubazni sto je pravo cudno za nase podnebljeuser posted image pussa i za vas dvije user posted image
Radoznalice..i bolje ti je da malo kasnije odes na UZ kukova,mi poletili odmah sa mjesec dana i onda morali opet sa dva doci na kontroluuser posted image a sto se tice sirokog povijanja mi smo ga stavljali do drugog mjesecauser posted image i bas nam je dosadilo..pozz i bice to sve u redu aBd...
Ostale puno pozdrava i user posted image za sve...

< Poruku je uredio melly__ -- 21.8.2010 12:36:37 >

17.06.

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 859
21.8.2010 12:37:42   
mala86
cao svima!
ja cekam malca da se probudi pa cemo u drugu setnjicu danas i po namirnice za rucak!
juce me poceo zvati mama,presretna sam!zubici nam nicu bez vecih problema,za sad imamo donje jedinice,pa gornje dvice i gornju samo 1 jedinicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

melly drago mi je da si ozdravila,ja sam sinoc bila u Crkvicama,na B.Rijeci i bas sam zagledala svaku mamicu nebili te prepoznala user posted image user posted image user posted image user posted image !

kanita cestitam na prvom malom rodjendanu user posted image !bas mi je zao zbog krpelja,ali hB dobro je proslo! i ja necu torte user posted image user posted image user posted image

rose cestitam na jos jednom zubicu user posted image user posted image user posted image

lejlas veliki pozdrav za tebe,merjem i malenog,nadam se da ce i on uskoro s nama na neku rr kaficu user posted image

velika pusa za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 860
21.8.2010 12:51:21   
melly__
Mala 86...cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uh mogu samo zamisliti taj osjecaj,,kako je to lijepouser posted image ja jedva cekam aBd..cestitke i za zubice,kod vas to super ideuser posted image user posted image ,blago vam se....nisam ja sinoc setala,u kuci 2 dana..nesto me bas strah,svi se nesto zale,bolesni,ali ne mogu vala vise ni u kuciuser posted image user posted image
Pussa i user posted image user posted image za vas..

17.06.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 861
21.8.2010 14:01:27   
Anoniman
Pozdrav mama i bebicama .
Rose,Mala cestitamo drugovima zubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image masallah ....

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 862
21.8.2010 14:18:44   
Anoniman
mi samo da cestitamo 8 mjesecova nasem drugu Amanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 863
21.8.2010 14:54:06   
lejlašh
Kanita25 - čestitke za prvi mali rođendan, drago mi je da je sve OK,a tortu bi ja malo da gricnemuser posted image
Mala86 - i ja se nadam i radujem skorom druženju na RR kaficama, vjeruj mi da sam šiznula u kući. Prvo u bolnici, a onda nastavak, ali sutra ćemo aBd u prvu zvaničnu šetnju. Ne mogu više....
Radoznalice - i ja ti savjetujem obavezan UZ kukova sa dva mjeseca, a ni ja ne stavljam široki povoj zbog vrućine, dovoljne su vježbice, pa vidjećemo. Nama je i patronažna rekla da povoj stavljamo samo uveče,ali ja se ni toga ne pridržavam, žao mi ga.
Ostalima čestitke na zubićima, bušenju ušiju itd.
Mene interesuje kada ste vi sa svojim bebama prvi put izašli u šetnju? Ne računam odlaske doktoru, to ne brojim kao izlazak

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 864
21.8.2010 15:00:57   
mala86
joj vjerujem ti to a kucu!ja sam izasla dosta brzo,nisam cekala famoznih 40 dana!dok sam se ja dobro osjecala i mogla hodat!
mislim da je imo negdje 2 sedmice,i to smo prvo na neki sajam mama,beba i trudnica,on i jos jedna bebica bili najmanjiuser posted image user posted image user posted image -mame poletile user posted image user posted image !pocetak 10 mjeseca je bio!
ma vazno je da si ti dobro i da to mozes izdrzat!naravno da neces radit maratone prvih dana...

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 865
21.8.2010 16:38:13   
bebacha
evo i nasuser posted image kod nas danas urnebes,kao i svake subote kad je Ajla kod kuce.ludimmmmm.tek malo prije je zaspala a samo divlja po kuci.jos je upala iz krevetica(koja je dosta vislji od standardni)na lice.jos nemogu doci sebi.ima modricu preko cjele desne strane

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 866
21.8.2010 16:39:48   
bebacha
ja sam sad izasla iz kuce 13-ti dana a sa bebom 21 dana i nakon par dana smo posli i u setnju s kolicima.do 40-dana se nahodali.dobro sam se osjecala i bilo mi bezveze sjedit u kuci

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 867
21.8.2010 17:07:19   
aida.
ja sam izasla iz kuce 12-ti dan, a 15-ti isla na sjelo na vikendici kod jarana, drugaricin rodjendan bio user posted image user posted image a s bebom sam ipak cekala da prodje 40 dana, doduse porodila sam se polovinom marta, kad se jos lozilo, zrak zagusljiv a on suvise mali.. Vrijeme i nije bilo neko za setnje tako da nisam htjela... A da sam se porodila u ljetno doba sigurno bih izasla prije...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 868
21.8.2010 17:27:42   
melly__
Mi smo izasli vec sa 15 danauser posted image bas me briga....sad mu je 2 mjeseca a vec se nahodao samo tako,nema gdje nije biouser posted image ..mi imamo prijatelje ciji je mali izasao na "prozor" tek 43 dan user posted image a rodjen u 7 mjesecu....sad mu bila godina a vise se Mirza nahodao za 2 mjeseca nego on za godinuuser posted image user posted image i ne daj Boze nikome ali mali stalno bolestan..cim na zrak izadje odmah se razboliuser posted image user posted image zalosno...

17.06.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 869
21.8.2010 17:30:18   
melly__
Felix..virnula sam ti i ja u slikeuser posted image user posted image kako dobro izgledas..uh...svaka cast user posted image
Salji recept za dobar izgled user posted image da skinem ove "drobove" od stomakauser posted image pussa i user posted image

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 870
21.8.2010 17:32:03   
lejlašh
Ma izlazimo mi na balkon svakodnevno, i išli smo par puta doktoru na kontrole, tako da je izlazio. Ali eto slušajući svoju mamu još čekam na našu prvu šetnju. A ja sam izlazila i u prodavnicu i u FIS, malo sam izvodila i Merjem napolje dok ga je mama čuvala.
A sutra aBd......idemo,juhhhuuuuu
Osjećam se kao da sam pobjegla s lanca, zamislite kako mi je bilo zadnja dva mjesecauser posted image

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 871
21.8.2010 17:33:05   
mala86
IZVORNA PORUKA: melly__

Mi smo izasli vec sa 15 danauser posted image bas me briga....sad mu je 2 mjeseca a vec se nahodao samo tako,nema gdje nije biouser posted image ..mi imamo prijatelje ciji je mali izasao na "prozor" tek 43 dan user posted image a rodjen u 7 mjesecu....sad mu bila godina a vise se Mirza nahodao za 2 mjeseca nego on za godinuuser posted image user posted image i ne daj Boze nikome ali mali stalno bolestan..cim na zrak izadje odmah se razboliuser posted image user posted image zalosno...

imam i ja takvih user posted image !mi smo dnevno po 3.5 sata u setnji!kuci sam s njim,nemam obaveza osim nesto po kuci i rucak i sad ja da drzim djete zatvoreno a vani sunce sija "ko tepsija"user posted image user posted image user posted image nem sanse

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 872
21.8.2010 17:35:43   
Anoniman
kanita žao mi je sto ste imali ne zgodu s krpeljima,nadam se da nece vise biti nikakvih problema. evo da se pohvalim Nikola je jucer sam složio kolutove na onaj cunj, naravno ne po velicini al opet skužio je kako se slažu i sad se stalno igra s njima,stvarno sam ponosnauser posted image pusa svim bebicama

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 873
21.8.2010 17:35:50   
mala86
IZVORNA PORUKA: lejlaš

Osjećam se kao da sam pobjegla s lanca, zamislite kako mi je bilo zadnja dva mjesecauser posted image

mogu mislituser posted image user posted image user posted image ,ali hB sve je iza tebe i bebac je u tvom narucju!
joj ja kad sam tek izasla vani mislila sam da svi znaju da sam ja dobila bebu user posted image user posted image user posted image ,osjecala sam se ko djete user posted image user posted image user posted image ,a jos sam do sat prije poroda isla u trgovinu,ali to poslije mi je bilo bas "nesto" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 874
21.8.2010 17:37:12   
Anoniman
rado znalice moj se djecak takodjer rodio na carski,nisam ga povijela nego 10-ak dana i nije mi se vise dalo,na pregledu je sve bilo uredu.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *