idacha
|
hello, mile moje... kako ste mi danas? mene ako ne zeza error na rr, zeza me baterija na laptopu... juce dosla da iscitam sta ima novo i vidim bolesne nam bebice, ispisem svasta nesto i iskljuci mi se laptop, a punjac tj bateriju ostavila kod brata... sinoc donesem, pa evo da provjerim kakvo je stanje.. Jelena, Hvala Bogu, vidim da nam je Ancica bolje.. hvala Bogu, bas mi je drago, bas sam mislila na vas.. mogu misliti kako ste se izmucile i ti ona, dusica mala.. a, nesto primjecujem, zenice drage.. skoro sve bebice se razbole, pedijatri kazu upala ovog onog, temperature visoke uzas jedan, i odmah niknu zubici i sve prodje.. tako je bilo sa mojim Imranom, tako mi se cini i sa Ancicom da je.. a, sve pripisuju virozi... bem mu misha, meni sve to djeluje kao da su zubici, a djeca se ispatise sa sirupima, antibioticima i ostalim medikamentima.. a, de Boze pusti da samo od sebe prodje i budi ''sam svoj majstor''... ne znam, bas sam primjetila da je kod vecine ovakav slucaj.. kako god, neka je nama Anica bolje i sve cestitke na bubicima, neka vas sve izujeda redom... moj Imi mene redovno grize,... jao, kako boli... poljubac za vas veliki p.s. Jeco, ima li sta novo? Iman, kako ste nam vi? vidim da je i tvoja princezica bila malo bolesna... nadam se da je bolje... jubimo vas felix, kako pilence? jao, Boze sva djeca bale, kaslju, kisu... bas je ovo vrijeme haos.. nadam se da ce momak brzo ozdraviti... jesi nam ti dobro? kissssss Sulty, ljubni nam Vegicu puno puno.. jeste li zavrsili fizikalne ili jos ide? kako napreduje Vegica, vidis li kakvog pomaka? moj Imi je tako balio mjesecima i kad god mu se brada osula nikao je zubic nedugo zatim.. :) tacno sam znala kada ce mu zubici po tome... ja nisam nista posebno koristila, sve normala, umivanje i bademova.. lilix, gdje si ti, kuco stara? vidim da uskocis po nekada, isto kao i ja nadam se da su Berina i Beni dobro i zdravo i da slusaju mamicu svoju... aida., vrijednice, ti u akciji vidim i prija ti... superiska... samo tako nastavi... kako nam je drugar? pravo sam pozelila da se ''ispricamo''... ljubimo vas puno puno bebacha, kako tvoji pilici? ljubimo i vas puno samediiiiii sta nam je sa Zoe, Kanita, Maminabebo, MonaMohamed?????????????? Mile moje, nadam se da ste dorbo i zdravo sa vasom djecicom... jao, juce mi krenuli kod sveki, tradicionalno, nedjeljom.. i u autu moj Imi se nesto raspricao, galami ko veliki.. i ja njemu non stop govorim kazi ba-ba i u tom se mm okrene i nasmije mu se.. poslije toga, odjednom Imi poce sam od sebe ''aba, abbbba, babaaaa,''... i ponovi poslije toga jos nekoliko puta... jutro opet... rekoh, bas me zanima ima li isitne u onome sto kazu ako prvo dijete prvopozove oca, drugo ce biti musko i obrnuto, ako pozove mamu, bice zensko.. ja ne vjerujem u te price, ali eto, vidjecemo uskoro.. ja sam dobro, mucnina vise nema, hvala Bogu pa je sve lakse.. jedino sto me stomak po dnu malo bolucka i to narocito navece.. ujutro se probudim sa stomakom vecim za 'broj'' eto, to je to, manje vise.. odoh malko da listam rr dok mi Imi odradjuje jutarnju smjenu