|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
10.12.2010 20:17:21   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala draga Amela, tako me nasikirala, uh user posted image

javljaj sta se desava sa malom bombonomuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5201
   [Obrisana poruka]
10.12.2010 20:21:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 5202
10.12.2010 20:29:36   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: amela2208

teşekur ederim İman83user posted image user posted image user posted image user posted image

afiet olsun!
garant sam fulila kako se pise!

afiyet olsun... dobra siuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5203
10.12.2010 22:47:49   
Nenci
Vece drage moje i hvala na cestitkama
Amela znaci i sara tako seta,  super, pa kad sama stoji sad ce ona da krene user posted image
Bravo user posted image

Joj Jelena bas mi vas je zao obje,  mogu misliti user posted image , dusa draga valda ce je brzo proci
Ljubimo vas i mislimo na vas i zelimo vam laku noc

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

Neposredna veza do poruke: 5204
10.12.2010 22:51:24   
amela2208
dobro vece nenci temi i tvom malom Vuser posted image user posted image user posted image user posted image Saru ne mozes zaustavıtı mashAllah
jelena draga kako je anchi jel bar malo bolje
i jos ovo srecan vam mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 10.12.2010 22:52:27 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5205
10.12.2010 23:05:43   
Nenci
amela i vama user posted image user posted image user posted image dvjema od nas
ma i V je nestasan pravo , sve on dira otvara, svugdje stigne  a to sve puzanjem bar zasad
Komsinica ima malog mjesec dana je mladji od mog V i kaze on jos nista nije dotakao u kuci, samo igracke... a poceo je puzati.

I mi cestitamo jelena mali rodjendan ani i da nam brzo ozdravi user posted image
user posted image      user posted image      user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

Neposredna veza do poruke: 5206
11.12.2010 0:37:00   
Anoniman
Evo i mene u totalnom sjebu da oprostite. Bila joj spala na 38 i opet evo skocila na 39, tusirala je, masirala, stavila obloge i evo zaspa. Dusa me boli dva sata je preplakala i ponovo povratila. Nadala sam se da je od zuba, ali evo pocela i da kasljeuser posted image . Ja evo dezuram sve me strah povratice u snu, a i jos vise da joj se poveća temperatura.

Hvala vam za rodjendan cure moje lijepe, hvala vam i na rijecima podrske, znace mi punoooo. Amela tebi posebno hvala za onu poruku na FB.

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 5207
11.12.2010 10:58:27   
amela2208
jutro svima
Mi smo lose spavali, loseg smo raspolozenja ma sve je bzvuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena draga sto ste se napatile sinocuser posted image uz  vas smouser posted image user posted image user posted image Lako nam je bombona danas?
ostalima pusa

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5208
11.12.2010 12:48:13   
selina
gdje ste mile........nisam vas citala to cu poslije samo da vam se javim nije me bilo dva dana opet kod mame na konaku melina mi nije imala vise ture ai je jako nervozna pogotov od jutros nije cak htjela ni da jede a ona je inace veliki poguzija izgleda i to je neka faza a ne bi rekla da us zubici jer nista neprimjetim bilo kakve promjene,inace bile smo jucer kod doktorice ponovo uvezi njene guze i ojeda pa podigli i nalaze mokrace i brisa....moraca je ok samo sto bris nije doka kaze u njoj u njnim organizmu nema bakterija ali su vanjke neko je imo bakteriju escherichia coli i candidu i preslo joj je od te osobe tako da je se taj osip pojavio znaci bakterija vanjska i gljivice dijete se bas nemoze sacuvati jer kako znati da neko ima bakteriju u urinu i kako se to uopste moze prenijeti,svasta!!!!!!ali bili smo kod dermatologa pa nam je dao neke kreme pa valjda nas uskoro prodje.....

jelena sta to tvoja mala zeza,zubici ili???/nesto sam malo procitala a neznma o cemu se radi!!!! ljubi je i valjda se uskoro smiri

ostale veliko mahanje

Neposredna veza do poruke: 5209
   [Obrisana poruka]
11.12.2010 13:00:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5210
11.12.2010 13:06:20   
selina

IZVORNA PORUKA: Iman83

Jutro svima.
Jelena, kako nam je Anuska!
mi smo prehladjeni pravo, izgleda joj je preslo i na grlo, skoz slabo jede, izgleda je pati kad guta!
Nosićć sazrio, kupim sluz pumpicom al ju pravo muci, jadna sve je nervozna, place ko nikad do sad!Umiri se samo kad je neko drzi uspravno, izgleda joj pase zbog nosica.
Ima te li kakav savjet za upaljeno grlo, jer kod nas idioti doktori ne rade vikendom pa je ne mogu do ponedeljka ni voditi!

zao mi je male iman kad grlo boli skroz je tesko nit moze esti nit piti nit gutati i mi smo to deverali ali nazalost su nama prepisali antibiotik i tek nas je 4 ti dan proslo,jel ima temperaturu???

Neposredna veza do poruke: 5211
   [Obrisana poruka]
11.12.2010 13:18:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5212
11.12.2010 13:30:17   
selina
pitam te jer uz grlo ide i temperatura mozda nije nista opasno,ma ja kad se ode vikendom odmah salju za bolnicu!!!

Neposredna veza do poruke: 5213
11.12.2010 13:59:07   
Mamica24
Helllooooooo mamice i bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj upravo sam pojela komplet pakovanje one "Juneće ljetne" i to bez hljeba, jesam ko mala kravica MUUUuuuuUuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh ja bih tako voljela od vas dobiti FB pozivnice pa da se i tamo družimo... ko će mi biti prijatelj user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5214
11.12.2010 14:04:53   
selina

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Helllooooooo mamice i bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj upravo sam pojela komplet pakovanje one "Juneće ljetne" i to bez hljeba, jesam ko mala kravica MUUUuuuuUuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh ja bih tako voljela od vas dobiti FB pozivnice pa da se i tamo družimo... ko će mi biti prijatelj user posted image user posted image

da ti se ponudim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5215
11.12.2010 14:12:56   
Mamica24
Selinaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5216
11.12.2010 14:17:17   
selina

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Selinaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imas pp

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5217
11.12.2010 14:31:17   
selina
mamice bekir ti je ko med medeni pravi momcic za nas user posted image
a koliko mu ima????

< Poruku je uredio selina -- 11.12.2010 14:32:17 >

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5218
11.12.2010 14:59:18   
Anoniman
Evo i nas. Stanje boze ne daj. Cijelu noc temperatura preko 39, samo jednom bila spala nize i opet skocila. Jutros 38, ja se ponadala da spada, pa opet skocila. Vodili je maloprije pedijatru, jaka upala uha, grla, kašalj, zubi...sve se sastavilo, opet antibiotici user posted image .

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5219
11.12.2010 15:06:04   
selina

Evo i nas. Stanje boze ne daj. Cijelu noc temperatura preko 39, samo jednom bila spala nize i opet skocila. Jutros 38, ja se ponadala da spada, pa opet skocila. Vodili je maloprije pedijatru, jaka upala uha, grla, kašalj, zubi...sve se sastavilo, opet antibiotici user posted image .

joj user posted image user posted image user posted image user posted image jadne vi zao nam je

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5220
11.12.2010 15:08:34   
bebacha
a jojuser posted image user posted image user posted image user posted image nemam ti nista pametno za napisatuser posted image user posted image al mozda moje iskustvo pomogno.Ajla je skoro imala upalu grla,zdrijela,ma komplet usta i grla.nije nista jela 7 dana,najvise jer su je usta bolila.tek nakon 7 dana smo cula za Gengigel i on je pomogo za 1 dan,al samo sto se tice upale desni. ona je pored toga imala i infekciju usta i tu je samo pomogla geniciana violet.ljubi nam Anusku.jel ti muz stigao kuci

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5221
11.12.2010 15:43:57   
amela2208

e moja jelena bas mı vas je zao pravouser posted image user posted image , a antıbıotıke daj jer su nama poomoglı bılı.
pusa za vas ı sto prıje nam se javıte sa lıjepım vıjestıma

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5222
11.12.2010 15:57:42   
Anoniman
jelena bas mi je zaouser posted image user posted image dusa draga.....Zelimo vam brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5223
   [Obrisana poruka]
11.12.2010 16:18:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5224
11.12.2010 16:40:36   
ivanam28
pa sta je sa ovom djecicom????
iman83,jelenaT,zao mi je,al znam kako je..i moj maleni dva dana muku muci,curi nosic,malkice kasljuca,preksinoc nisam nikako spavala,samo se budio i plakao od nosica nije mogao zaspati.sinoc mu podigla malo dusek pa je bolje spavao...sreca eto nema turu a ovo ostalouser posted image user posted image user posted image
uh kako mi ih je zao

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

Neposredna veza do poruke: 5225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *