Sulty
|
Drage moje, Kako ste mi? Joj meni se Vegica malo osula po ledjima i prsima. SAd joj jtrenutno dajem tikvicu da jede, zvala sam odmah doktoricu, kaze ona nema sanse da je alergija od tikvice, jer tikvica je blaga, a i da jeste, bilo bi po cijelom tijelu. Ma mazala sam je onim Dr. Theissom bas dugo, a njoj je kozica inace osjetljiva, garant je to. Sad je malo cistim kamilicom i mazem Bivacinom, pa nadam se da ce proci. Inace, i ona slini pravo, pa smo kupili onu pumpicu na pipetu, ona to sve mrzi, ali sta cu, kad mi je muz kuci, ujutro i navece, izvlacimo joj slinice tom pumpicom. Mora mi je muz dobro drzati, a ja onda "operiram", jer se opire jako i place, pa se bojim da bih je sama povrijedila. Do sad joj nisam davala nikavke sokove, ali danas cu joj dati onaj Hippov od sljive. Vidim ima i vitamina C u sebi, pa malo da pomogne protiv ove hunjavice, a i sad bas teze kaki kako sam joj pocela uvoditi hranu, pa ne bi li joj sljiva pomogla. Dajete li vi sokovoe? I kad ste vi poceli uvoditi ono dva obroka. Ja sam mislila Vegici jos po pet dana probati davati krompir i poslije krusku, pa onda da pocnem miksati i uvoditi joj obroke. Sta vi iskusne mislite. Otprilike ce joj tada biti punih 7 mjeseci ako bog da. Mislila sam oj davati jedan vocni jutarnji obrok, ajedan od povrca recimo oko 2? Jelena, vidim i tvoja malena kasljuca. Nadam se da ce ubrzo proci. Hvala na savjetu za ovu kremu Niveinu, i mi sve Niveino koristimo, pa bih mogla probati i tu kremu. Idacha, djeca definisu roditelje. Tako da mislim da je potpuno svejedno, curica ili djecak. Sta god ti bog da, na kraju to ispadne za tebe idealno. Nek je ta mala bebica ziva i zdrava. Rose, cestitam prvi mjesec i drago mi je da je bebica tako fino napredovala i da je prva vakcina prosla super. Moja je vristala na prvoj vakcini, orio se dom zdravlja. Dzenana, drago mi je da nam se oporavljas. Ne razmisljaj sada sta je to moglo biti, bitno je da si ti bolje i da ce krvarenje stati. Samedi, Vega je ista. Od svih igracaka, daljinski i mobitel najdrazi!!! I bas zatersa kad joj uzmes. hahaha. Jesu smijesna ova djeca... A i cestitamo na bababababababa . Mozes misliti kad tek ako bog da pocnu da govore mamamamamama.... Vega to jednom bezveze rekla: mamamama, ja se odmah rasplakala, a dijete vise nikad nije to ponovilo . Eto drage ne zamjerite kojima nisam odgovorila direktno, ali mislim na sve vas i nadam se da su bebice sve zdravo i dobro. Puno pisete, pa ne stignem. Vegica i ja poslije terapije odemo do moje mame, pa sto uspijem procitat ujutro, to je to. Ljubimo vas sve...