|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  210 211 [212] 213 214   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
13.12.2010 21:56:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5276
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.12.2010 22:05:44   
Nenci
Evo i nas user posted image
Da odmah cestitam male rodjendancice da ne zaboravim
rose user posted image
selinauser posted image
Nek vam je sa srecom i da su bebice zdrave i napredne user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5277
13.12.2010 22:19:29   
Nenci
Pozdravljam sve drage mamice user posted image user posted image
amela, jelena, iman, selina ma sve vas user posted image
Dragim bebarama saljem veliku pusuuser posted image

Idem da veceram...krepah od gladi   user posted image    user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5278
13.12.2010 22:46:50   
Mamica24
Selinaaa prijoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image hajde bogati ako se svide jedno drugom mi se nista necemo pitati user posted image user posted image user posted image

joj ja danas sam jedna velika NULA... ništa mi se ne da... malo sam plakala umjesto mog Bekira... on je super... sve je živahniji a još nigdje niti jednog zuba hahahahahahah user posted image user posted image user posted image

LJubim vas sveeeeeeeeeee i čujemo se sutra .... eno muž već ronda što sam se zaljubila u ringeraju hahahahaha ... user posted image user posted image

p.s. hocu vas sve na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mamica24 -- 13.12.2010 22:49:50 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5279
13.12.2010 22:55:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nenci
Idem da veceram...krepah od gladi   user posted image    user posted image

Mozes draga kad imas takvu liniju user posted image . Ljubi nam Viktoraaaaaa user posted image

Iman dusice nasa da nije tako dalek put, a ovo moje dijete bolesljivo posla bih ja, jer bas mi nekako tesko padne kad mm nije kuci, zato zivio skype  i cam user posted image

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 5280
13.12.2010 23:00:00   
idacha
hellooooooooooo... moji muski spavaju, a ja uzivam u tisini user posted image user posted image user posted image
Iman, hvala, mila... pocrvenih :) sta nam radi Mancica? neeeeeeeeema me na FB :(
Mamice user posted image user posted image user posted image mashallah, bekir slusa, a ti ne slusasuser posted image user posted image user posted image user posted image

ono moje dijete je postalo uzaaaaaaaaas... ubi me zivu, majke mi... toliko me grebe i stipa i cupa i grize i udara nogicama tj nogurdama da me nekada uhvati neopisiva huja... danas sam cak i zagalamila na njega, poslije milion neuspjelih lijepih pokusaja, a on na moje glasno ''ne to, ne smijes'', smrknu se i jos vice poce da me udara... user posted image
ko mali vrag... mm skoro uho otkinuo danas, majke mi... ne znam sta mu je.. do sada je bio tako njezan, samo se mazio i sve fino i polako, a danas pravi harambasa, ubi sve redom...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5281
13.12.2010 23:01:57   
Anoniman
Idacha draga kad ce ti mm za Sarajevo? Hajde ti polako spakuj stvari pa podji sa njim user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5282
13.12.2010 23:03:40   
idacha
Jelena, sad hocu da pitam gdje siuser posted image kako Ancica? nadam se da se tura nije vracala...

hej, drage, da vas pitam da li sluuuuuuucajno znate nesto, iako nije pitanje za ovu temu, ali ne mogu naci pravo mjesto... :)
znate li da li iko prodaje hranilicu za bebe?
ovdje sam nasla samo u TL ali mi je brate preskupa, posebno sto ne znam gdje cu se definitivno ''stacionirati'' i da li cu imati mjesta za nju, tako da mi se ne daje 200KM bez veze...
Ako znate da je neko ''prerastao'' hranilicu i da nije 200KM, ja bih kupila...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5283
   [Obrisana poruka]
13.12.2010 23:05:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5284
13.12.2010 23:06:23   
idacha
mm ranom zorom krece, a jaaaaaaaaaaa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve hocu da idemo i mi na jednu nedjelju, ali mi se vazda nesto dogadja... ove nedjelje mi se najavile prijateljice koje nisam vidjela od poroda, a i ja se najavila jednoj prijateljici koju nisam vidjela od njenog pororda, koji je bio prije 2 god.. sramota me i reci..
ali, prvom prilikom dolazimo sigurnoo i jedva cekam, da ti kazem iskreno... po malo pocinje da me gusi ova rutina... sve u krug, jedno te isto... moram hitno promijeniti sredinu na par dana bar..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5285
13.12.2010 23:07:35   
Anoniman
Visnja je prodavala prelijepu hranilicu i bila je povoljana bas. Mislim da je mamino krilo i hranilica bili 100km, posalji joj pp pa pitaj, do skoro nije bila prodala. A isto tako imas u TL bubu onu malu hranilicu za 70km, mi smo onu veliku kupili za 150 i extra je, a moja drugarica ima i tu malu i kaze da je prezadovoljna. Nada se da sam pomogla :)

Anci nema ture, ali je nervozna strasno, cijeli dan ujeda, sve dvojke joj krenule pa sve gura u usta i povraća, poludih. jedino da joj ruke zavezem pa da prestane.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5286
13.12.2010 23:09:07   
idacha
hehehehe, i meni je preslatko... kada su nam ovi prijatelji dobili kcerkicu i ''ukralli'' ime, kazem ja mm ''nije feeeeeeeer, sada ce oni njoj da tepaju Mancica''user posted image user posted image mm se crko od smijeha, a ja user posted image , drmali me hormoni...
Mancica nam je obecana snajka i stvaaaaaarno je med medova...:)
Mucnine prosle, hvala Bogu dragom... sada slijede one druge tegobe, ali dobro.. polako...
kako si nam ti, jel Mancica ozdravila?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5287
13.12.2010 23:11:46   
selina

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Selinaaa prijoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image hajde bogati ako se svide jedno drugom mi se nista necemo pitati user posted image user posted image user posted image

joj ja danas sam jedna velika NULA... ništa mi se ne da... malo sam plakala umjesto mog Bekira... on je super... sve je živahniji a još nigdje niti jednog zuba hahahahahahah user posted image user posted image user posted image

LJubim vas sveeeeeeeeeee i čujemo se sutra .... eno muž već ronda što sam se zaljubila u ringeraju hahahahaha ... user posted image user posted image

p.s. hocu vas sve na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene prijo moja user posted image user posted image user posted image sto si nam danas nula,neko te zezo ili si ustala na lijevu nogu............to i ti za zubicima patis user posted image user posted image user posted image
dobrodosla u klub mozda si vidjela sta smo ja i jelena pisale hocemo melinu da vodimo zubnom tehnicaru da joj srede protezu kako ce dijete za rodjendan biti krezavo user posted image user posted image user posted image
ma hajde ba bit ce zuba samo da ih neosjetimo kad dodju!!!!

ostale kako su nam bebice???jelena jel sta ana bolje sa kasljucanjem???felix......sulti....iman sta je sa vasih bebica???

idacha mila kako napreduje trudnoca koja si sad sedmica???jel pocelo udarati???imi nestasan neka masallah nevalja ni kad je puno mirno ja volim malo zivahnu djecicu.....cmoka od nas!!!

melina mi malo manje kaslje ali je i dalje nervozna ali et sve se izdrzi!!

nenci,aida,amela,rose,samedi i ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5288
13.12.2010 23:12:28   
idacha
Uh, Jeco, pomogla nego sta :) hvala... ne znam kakva je ta mala hranilica... ovdje kod nas u TL ima samo velika, ona za trpezarijski sto, nisam do sada primjetila neke druge... moracu pitati... to bi mi bilo super, 70KM nije mnogo...
hvala Bogu da nema ture, a nervoza je od zubica sigurno.. dusa lijepa, ej kako to njih ispati... bas mi ih zao bude..
pokusaj joj dati prasu da zvace.. ona je prirodni antibiotik i zato idealna za zubice tj desni.. ja sam Imiju davala i davala, ali nikako nije htio, gadilo mu se..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5289
13.12.2010 23:12:45   
Anoniman
Draga imas na ovoj temi visnjin post i sliku

http://www.ringeraja.ba/forum/m_544052/mpage_74/key_/tm.htm
74. strana.
100km je hranilica user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5290
13.12.2010 23:14:15   
idacha
selina, milauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam sada 11/12 sedmica i NESTO me opasno udarauser posted image user posted image user posted image user posted image majke mi danas osjetih 2-3 puta i bas kazem mm rekoh ne vjerujem da je beba, prerano je...
kako je drugarica mala?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5291
13.12.2010 23:16:41   
idacha
jao, prelijepo jeeeeeeeeeeee, ali je ruzicastooooooooooooooo....
nisam pobornik striktnih muskih i zenskih boja, ali je stvarno prava curinska...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5292
13.12.2010 23:18:47   
selina
evo mala pajki nervozna,malo bolesljikava nista opasno pa kontamo mozda zubici inace je dobro........
rano je da hlupka mozda ti crjeva rade pa mislis da je bebac bar do 16 sedmice ne bi trebala nista osjetiti ili da nisu pogrjesili u terminu???!!!
ljubi malog i milki trbu od nas

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5293
13.12.2010 23:19:38   
Anoniman
user posted image
to je mala

user posted image

a ovo je identicna nasa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5294
13.12.2010 23:19:58   
selina

IZVORNA PORUKA: idacha

jao, prelijepo jeeeeeeeeeeee, ali je ruzicastooooooooooooooo....
nisam pobornik striktnih muskih i zenskih boja, ali je stvarno prava curinska...

super je a ako uzmes mozda naslutis aminu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5295
13.12.2010 23:22:42   
Anoniman
Idacha draga ja sam anu osjetila sa 13 nedjelja i vjeruj mi toliko je bila nestasna cijelo vrijeme da se i na stolu vrtila i tri minuta prije nego se rodila gledaju uz i sve ok i dijete posle tri minuta krenulo obmotana pupcana vrpca dva puta koliko se vrtila. Meni ej sav modar stomak bio od nje. A masala vidi se i sada da je bila nemirko, nemirko bila, nemirko ostala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5296
13.12.2010 23:24:37   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sluuuuuuuuuuuuuuuuuuutim hehehhehehe

E, Jelena, sada vidim razliku... ja bih vala ardije malu tu, jer u stanu nema cega nemam... ljuljasku, hodalicu, sjedalicu mamino krilo-ruke, motoric... sada jos i jelkauser posted image user posted image user posted image user posted image
mislim da bi mi bolje bila ova manja...

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5297
13.12.2010 23:26:44   
idacha
pa, kazu da se drugo dijete osjeti mnogo prije... ja sam imija nekako rano osjetila bas, a on je mene ubijaoooooooo, najblaze receno... jedno sam mislila da mi je slomio rebro, majke mi mile... 

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5298
13.12.2010 23:27:42   
Anoniman
Iskreno da ti kazem meni je nekako ova velika bila stabilnija, a velika nam je trpezarija pa ni ne osjetim da je tu i da zauzima ovoliko prostora.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5299
   [Obrisana poruka]
13.12.2010 23:29:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  210 211 [212] 213 214   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  210 211 [212] 213 214   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *