|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.12.2010 22:49:35   
Anoniman
ma ni one nisu znale da ima marihuane, mogli su in na aerodromu "safatati" kao dilere user posted image

Iman draga mljeveni mak, imas da kupis mljeveni da ne bi mljela onaj user posted image

(odgovor članu ivanam28)
  Neposredna veza do poruke: 5051
7.12.2010 10:35:47   
Sulty
Jutro drage,
Sinoc je Vega kasljala pravo puno kad je tek zaspala.  Ja se tacno prepala, ne znam sta da radim.  Al sreca, prestade.  Valjda joj je promjena polozaja (iz stojeceg u lezeci) to prouzrokovala.  Onda nije kasljala ostatak noci, hvala Bogu.  Mi i dalje stavljamo obloge i ispiremo nosic, antibiotike necemo jos ukljucivati.  Evo je sad spava i ne cujem da kaslje, pa se nadam da ce to ako bog da ubrzo biti u redu.  Ukljucila sam joj sirup, Prospan, na biljnoj je bazi i rekla mi je dr. da bebe mogu taj sirup piti.

Mjeseceva pratilja, hvala na podrsci.

Felix, moju su ti Vegicu povrijedili prilikom poroda user posted image .  Slomili joj kljucnu kost i povrijedili vratni misic.  Kljucna kost je hvala bogu zarasla sama od sebe super, ali vratic nije.  Ima hematom (krvni ugrusak) i drzi glavicu malo na stranu.  Nama su sve do sada davali vremena da mi to sami ispravljamo forsirajuci je igrackama da okrece glavicu na desno (jer na tu stranu ne moze do kraja okrenuti glavu), ali nismo uspjeli do kraja to korigovati.  Sad moramo na fizikalne.  Idemo na kontrolu za desetak dana, pa cemo vidjeti sta ce biti, ali ova mi je fizioterapeutkinja rekla da ne ocekujem bas da se to popravi tako brzo.  Trebace vremena.  Mi idemo svaki dan. Vegici je to pomalo neugodno, ali ova fizioterapeutkinja je jako strpljiva i voli Vegicu, pa joj bas pomaze.  I meni i njoj, jer nije lako gledati svoju malu princezu kako place i zbunjeno te gleda ko da pita: Mama, sto me ne uzimas i ne mazis.  Ali izdrzat cemo mi to.  Samo da njoj vratic bude dobro.

Jelena, hvala na savjetu za jastuk.  Nije ti to losa ideja, ispod duseka. Probacu tako veceras, jer ja sam sada stavila neki tanji ispod posteljine, ali mislim da si u pravu, bolje ispod duseka.  Ma ne mislim ja koristiti taj jastuk inace, nego samo da joj malo pomogne dok mi ne ozdravi.

Iman, moguce je da ti noga naraste za broj ili dva nakon trudnoce, cula sam to vec od drugih zena.  Steta para!!!!  Al nek su te cizme tebe cuvale kad je bebica bila u pupi, pa su se ipak isplatile.

Ah da, zaboravih vam reci da mi se i muz razbolio.  Tako da sam sinoc kuburila i oko Vege i oko njega.  Toliko sam bila umorna da sam zaspala u sred Veginog kasljanja, vjerovali ili ne.  Sve sam bila zabrinuta sto kaslje, ustajala se, pipala je i najednom zaspah.  Ne znam ni kako.  Al sam zato vecinu noci probdjela, sve sam se budila i osluskivala je.  E da mi se vise naspavat user posted image . Kaze moj muz nekidan: Naraste nam ovo dijete, a mi se jos posteno nismo naspavali.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto drage moje, ljubimo vas sve.  I javimo se opet.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5052
7.12.2010 10:37:13   
idacha
hello, ljepotice i ljepotani...
samo da vas pozdravim dok moj guzi spava i dok sam ja dobro.. hB, da kucnem u drvo, danas ce izgleda biti malko laksi dan... mene mucnine jos ne popustaju.. borim se nekako, lagano, ali ide... meni mucnine pocnu ranim jutrom i traju do 19-20 h... baas se izmorim, ali ne dam se... bas kazem, da mi je bar da mogu povratiti i zavrsiti, ali ne.. mene muci ona malaksalost, koja ne da da dignes glavu kako treba i mucnina na sveeeee moguce sto postoji.. ali, bice bolje, aBd..
Pored toga, mi smo hvala Bogu uglavnom zdravo, sto je najbitnije... Imi slusa, dobrica je.. na mamu hehehehheuser posted image user posted image

nadam se da ste svi dobro.. odoh na brzaka malo prelistati sta ste pisale..
ljuuuuuuuuuubimo vas

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5053
7.12.2010 10:54:45   
idacha
eh, da sada ubacim koji komentar... user posted image
Amela, mila, bas mi je zao sto predevera t bol.. ja sam cula da nema vece boli od te boli napada bubrega.. imam i ja malih problema sa bubregom lijevim, ali nisam jos dosla do tog stupnja da idem na pregled.. ja inace sve cekam 5 do 12.. bas za pohvalu.. hB pa ti je bolje, ne ponovilo se vise.. ljubimo cupkicu i tebe puno
Jelena, kraljice, de mi posalji jedno to lizalo, ziva bila, da dodjem malo sebiuser posted image user posted image user posted image bas se ismijah.. svasta na svijetu.. hehehehehe.. bravo za Anicu sto fino rucki i spava... vidis bona kakvu curu imas, za pozelit, a sve se ovdje nesto zalis na nju.. ima sveeeee da joj ispricamo...user posted image user posted image user posted image veeeliki poljubac za vas
Leena, kako Esmica? poljubac za vas
aida., ljubni nam erola... pravo mi cudno sto te nema na rr tako cesto.. ljuuuubimo vas puno puno

eno se moj guzi budi, odoh na brzaka da mu spremim dorucak dok nije poceo da vristi...
nadam se da se cujemo kasnije..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5054
7.12.2010 11:00:38   
Mamica24
Heeeeeeeeeeeej mameeeeee kako sam vas poželjelaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo i ja da malo dahnem dusom... Bekir je prehlađen ima upaljeno grlo i pije sirupe a ja ga pratim u stopu.. ne zna se ko vise kise ili kaslje user posted image user posted image user posted image al je to sve u prolazu vec...

Još nam nema nadoplate user posted image user posted image user posted image user posted image cila postar kasni user posted image user posted image

ne stugoh pročitati ali sve vas ljubiiiiiiiimo i gilimo ja i moj Bekir

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5055
7.12.2010 11:02:53   
idacha
pa, mamiceeeeeeee nije te bilo 10000 godinaaaa, zeno...
sram te bilo, bas sam mislila o tebi neki dan... ne smijes nas tako zapostavljati-

kako ste?
veeeeliki kissssss

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5056
7.12.2010 11:03:35   
idacha
izbaci me, sreca pa sam copy na vrijeme, ali mi ukinu sve smajlike..
mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5057
7.12.2010 11:16:44   
Mamica24
Uh idacha ne znam odakle da krenem... Bekir se preko noci razbolio.. kašalj, sekret, da Bog sačuva sad je bolje.. baš sam bila u

Tuzli četvrtak i petak al nisam uspjela nigdje otici niti sta kupiti user posted image ... hajde draga valjda prođu te mučnine više

uvraga nek idu... i ja sam ti plaho hasta pila sinoc tylol pa je jutros ko bolje... hajde ljubni nam Imičak... ja se odoh tušnuti časkom..

kisssssssss

.

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5058
7.12.2010 11:20:02   
Anoniman
Drage nase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje dijete jutros do pola osam spavalo, ustvari tad mene probudilo, mozda je i ranije budna bila ali se igrala u krevetcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Budila se dva puta nocas, jednom jela, a drugi put pila čaja i odmah posle toga nastavila spavati. Ljubi mama svoje oke user posted image . To ona pazi baku svoju, dosla baka da je malo cuva da se mama naspava, a cura promijenila ritam user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5059
7.12.2010 11:28:45   
bebacha
hehehehe Jelena Anuska te zeza opasno.nakraju ce svekrva reci da ti laze da ona ne spavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi bili u setnji,konacno,miki prespavo setnju a mama se komirala,jedva sam dosla do kuce,lose mi,nemogu disat.vrijeme uhuh,pretoplo i odma nije dobro.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5060
7.12.2010 11:51:08   
idacha
uh, dusa mala, hB pa je bolje... nije se nicemu cuditi, vidi vremena blesavog... bas su drasticne promjene, nama odraslima smeta, kamoli djeci... Ljubni nam Bekira puno puno.... cuj bila u Tuzli i niiiiiisi se javila....ccccc.. slijedeci put se obavezno javi, ako budes mogla...
ja sve planiram sa mm jednu sedmicu otici u Sa, a sve mi se nesto nenadano desi, pa me sprijeci...
MOOORAM otici, jer moram kupiti Imiju neke cipelice.. da mi je one tvrdje, duboke, za prohodavanje, jer on uveliko sam stoji, naravno ne dugo i uz pridrzavanje, ali je zaista cvrst i dosta stabilan za njegovu dob.. ljenguza, nece da puze ni da se okrece sa stomaka na ledja..pokusa, vidi da se valja pomuciti i samo otpuhne i spusti glavu ko veli nisam budala.. ali, zato, imam osjecaj da bi bi prohodao za mjesec da mu dam vise da se oslanja na nogice..
U Tuzli nema skoro nikakvog izbora sto se tice djecije obuce, pa zato MORAM u Sauser posted image user posted image user posted image user posted image bez sale... ali i da guza vidi malo puta, a vala hocu i vas sve da vidim..

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5061
7.12.2010 12:55:10   
lilix
haj...
ja danas išla na šišanje, i još neke sitnice potavršavala, djeca ostala s tetkom (tetka od mm) ona će ih i čuvati aBd, i kad samse vratila kući Beri uopšte neće meni , baš me to pogodilo, i samo bih plakala
voljena znači i ti rano baš moraš nazad na posao , al šta da se radi, baš čovjek ne može da bude pametan ...
jelena znači dobro lizalo , e baš si me nasmijala, sreća pa dijetu nisi dala
amela, šta jooooooooj ja nikako ne bih na posao, kad bi kako mogle da se mijenjamo , ja ko Mjesečeva Pratilja, sve polako , uvijek nađem sebi neku zanimaciju, a i dok podmirim dvoje djece i nemam vremena za dosadu, više puta mi i fali vremena za sve što bih htjela da uradim
Sulty kako je Vega danas, ja jastuk Benji nisam stavljala prije navršene godine; probaj staviti Vegu na neki veliki jastk kad zaspe, ili neku podlogu već se snađi, pa onda pod tu podlogu ubaci neki jastčić samo da joj noge budu u nižoj razini u odnosu na gornji dio tjela, nadam se da si skontala šta sam htjela da napišem; iskreno se nadam da ćete uspjeti s ovim alternativnim načinom i izbjeći antibiotik
ih jelena ja sve fino opisa za Sulty kad vidim ti već to sve davno napisala ;  za Anušku i spavanje, nadam se da će da nastavi s tim
idacha pa nija valjda da te mučnine još drže , uf to mi je najmanje "drag" pratilac trudnoće, valjda ćeš brzo toga da se riješiš
Iman, felix, bebacha, mamica24, samedi i sve ostale veliki

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5062
7.12.2010 13:21:07   
amela2208
poz od nas
evo nas, zive smo, ja imam nizak prıtısak , na prljev sam i izlazim u wc svakıh 5 mın ko da sam trudna... Sara je dobila i drugu jedinıcu gornju ı sad ıma 4 zubicauser posted image
idacha draga nek nam je İmi dobro, nek slusa mamu i nek je  dobrica na mamuuser posted image user posted image tebi zelimo da tı sto prıje prodju te mucnıneuser posted image user posted image user posted image
lilix ja bi radila sad kad bi migla i kad bi imala Saru kod nekog normalnog ostaviti, kuca, rucak ı ostale obaveze menı nısu nekı velıkı problem a ı dragı mı pomaze oko sveka kad moze.
jelena pubnı Anu od nas i neka je ona odspavala do pola 8, odmorı se ı tı malo
ostale da vas ne nabrajam user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 5063
7.12.2010 13:46:02   
amanullah
mislim da je red i da se javljam na ovu temu, user posted image

amela, hajirli da to prebrodis, e sada kada smo kod zubića, moj maleni prvi dobio u 8 mjesecu, znaci prve gornje jedinice porasle, pa dvice, pa tek onda donje jedinice, znaci imamo 6 zubića, svi u rekordnom roku iznikli, za mjesec dana user posted image

pozdrav za sve koji imaju piliće do godinu dana user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5064
7.12.2010 14:05:22   
amela2208
IZVORNA PORUKA: amanullah

mislim da je red i da se javljam na ovu temu, user posted image

amela, hajirli da to prebrodis, e sada kada smo kod zubića, moj maleni prvi dobio u 8 mjesecu, znaci prve gornje jedinice porasle, pa dvice, pa tek onda donje jedinice, znaci imamo 6 zubića, svi u rekordnom roku iznikli, za mjesec dana user posted image
pozdrav za sve koji imaju piliće do godinu dana user posted image

Hvala draga...user posted image dobro nam dosla na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mashAllah mashAllah kako su mu brzo ızraslı zubıcıuser posted image user posted image E nama sa ova dva gornja skroz sporo ıznıkla ı napatılı su nas uhhhAlı kolıko vıdım jos jedna dvojka ce nam uskorouser posted image
pubnı sve troje od teta ameleuser posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 7.12.2010 14:06:17 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 5065
7.12.2010 14:32:36   
aida.
Samo da javim da smo bili na kontroli, onako ga vodila na redovnu, nismo mjesecima bili (hvala bogu) ;) i mamin guzi ima 10kg, za 7 dana nam je punih 9 mjeseci.. Kaze dr.da je zdrav da zdraviji ne moze biti :) user posted image dobrica moja, nasmijavao sve u cekaoni a i dr je nasmijavao i smijao joj se, cupo je...kaze neka je jedno dijete doslo da me oraspolozi sve neke place od jutros user posted image sinoc sam napisala kilometrazni post i prikazalo mi error tako da mi se nije dalo opet kuckaaat.... odoh sad Erol me cupa pa pisem veceras ako se nakanim opet jedan kilometrazni ali cu ovaj put ic na copy hehheheh

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 5066
7.12.2010 15:09:13   
Anoniman
joj aida potpuno te razumijemuser posted image imal,mi ista mrze kad napisem dvometrazni post ono eror....ludim odma gasim lep.uhvati me nervozauser posted image i necu da pisem ponovo.
Masallah za djecaka napredan,napredan mamauser posted image user posted image user posted image user posted image dobro ga mama hrani tako,treba ljubac velikiuser posted image
lilix iskreno,naiskrenije kad god al kad god,evo skoro sam pokusala da ti pp.posaljem nece da ode i neceuser posted image user posted image boze svasta......

bebacha ti,ko mm.zali se da mu je tesko disatuser posted image a nije zdravo vrijeme nikako.
Jelena slusa malena slusa super bas mi je dragouser posted image
mamica zelimo tvom bebacu brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image
sulty,mila bas mi je zao zbog dokt.nemara vidi sad malena mora ici na terapije misa mu,a hb da ima danas za sve lijeka bit ce dobro abd.postepeno ona ce da napreduje super abd.ljubimo je.dusa draga
amela kako si nam danas.Sarica slusal mamu .user posted image
pusa za sve .

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 5067
7.12.2010 15:12:14   
Anoniman
Mi bili u skitnji sa bakom, sad dosli kuci, joj miline kad mi sveki tu user posted image , da mi je neko rekao da cu se radovati svekrvi ne bih mu vjerovala user posted image ,  zena ima svoj stan sprat iznad nas tako da mi nije non stop nad glavom user posted image , a hoda samo za mnom i govori ostavi to, idi lezi odmori dok sam ja tu, za sta god ufatim zena govori ja ćuuser posted image , a ja stvarno kreten ne znam sjesti, nisam navikla user posted image .
Isli kupovali vreću za spavanje, kupili smo neku pamucnu, ali nije pamukom punjena, da ne znate da ima negdje kupiti sa pamucnim punjenjem? i trazili cipelice kupiti za nasu debelu krofnastu nogu, ima deset pari sada a ni jedne da su joj knap, ako su joj taman oko članka, velike na prstima, a ako su taman duzinom male širinom. Izgleda da cemo ubuduce nositi par brojeva veće user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 5068
7.12.2010 15:34:13   
Anoniman
jelena neka si uzivala i trebasuser posted image .....
Za obucu neznam sta da kazem,user posted image kod nas je mala nogica pa tesko nalazim mu tacan br.nadam se da cemo veceras sta naci idemo u shoping jupiiii .....obozavam shopinge dok,mmuser posted image nevoli......
sta me briga ,neka sjedne gdje kafu popit mogu ja i sama bitno da nas odvuceuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5069
7.12.2010 15:35:35   
amanullah
hvala amela, Abdullah je mashAllah jako zivahan, nisamo osjetili nicanje zuba danju, ali noć je već priča za sebe, znao se probuditi plačući user posted image

pusa princes user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5070
7.12.2010 15:40:17   
Anoniman
ali noć je već priča za sebe, znao se probuditi plačući user posted image
user posted image bas mi je zao,potpuno te razumijem.Bit ce bolje abd.user posted image kad svi,niknu

(odgovor članu amanullah)
  Neposredna veza do poruke: 5071
   [Obrisana poruka]
7.12.2010 15:43:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5072
7.12.2010 15:57:58   
amela2208
amanullah ista je prıca ı kod nas slabo spava skroz ı u snu je pocela plakatı dusa mamına
felix iman83 drzım se ja "nece grom u koprive"user posted image user posted image user posted image user posted image
jelena narkomane u stare daneuser posted image user posted image user posted image morat ces onda vecı br cıpelıca kupıt za bombonu maluuser posted image user posted image user posted image
evo ja dojım svojı curıcu nesto se bıla pravo uznemırılauser posted image
pusa svıma

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5073
7.12.2010 20:15:05   
rose
prvi put smo je kupali u lezecem polozaju u kadici...bas se iznenadila i malo ukocila ali nije plakala...konacno jedno netraumaticno kupanje i za nju a i za nas user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 5074
7.12.2010 20:26:31   
amanullah
Iman danke user posted image user posted image

slatko ime tvoje princeze, mashAllah user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *