Leena
|
drage, evo da se kratko javim, radila sam cijeli dan, pa sam umorna strasno... Amelice, tako mi je žao što si morala kroz to prolaziti, znam samo kako to izgleda, jer je moja tetka imala taj napad bubrega i straaasno je:(... Zelim da nam, ako Bog da, ozdravis sto prije!!! A Sarici cestitam bisercic! voljena, dobrodosla Jelena, rekoh ti ja da ces se naspavati kad tetkice odu , nek si i ti to dozivjela. Hvala ti, i Anuska je medenjak pravi:)))). A ismijah se tvom lizalu hahahahahaha, tako je jedan stari komsija od moje tetke usao u holandski caffe shop i uzeo "kolacic", nije danima moga sebi doci, jadnik... Lilix, ne sekiraj se, navikne se covjek brzo i na taj posao... Šta, meni ne fali posao, ja radim, a i dalje sam stalno pospana... danas sam na poslu zijevla-sramota bas , a jos mi je bas zabavan posao, ne znam sta bih da radim u kancelariji... Sulty, dobro je da Vegi stavis jastucic posebno ako je prehlađena, to mi je pedijatrica rekla, kada je Esma bila prehlađena, valjda im olaksa disanje... Jedino ne znam bi li joj to godilo vraticu, pa ipak bi mozda trebala pitati dr. kada odete na terpije... jooooj jedva tipkam, oci mi se sklapaju...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|