|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  200 201 [202] 203 204   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.12.2010 14:41:36   
Anoniman
amela nedaj se milauser posted image user posted image user posted image jesil dobila neke lekove da pijes.
lilix vec na posaouser posted image tko ce djecu cuvat.
Samedi sretan rodjendan nasoj ljepojkiuser posted image
jelena bas si neka vala basuser posted image zasto nisi odmorila dok je cura bila sa nenom vaniuser posted image .
aida ,vidim tvoj mali od malena hujauser posted image ljubimo ga .....vidjet cete vi svadje kad ja jos,uznadnem ejjjj mama mama......
s t a,jestel vi to se zajedno vagali kuci?J a sam to jednom probala sa anelom al nije bilo tacno,kad sam ga odvela ped.ni blizu kg.kao kad smo se kuci vagali.
svim novopecenim,mama i bebama velika dobrodoslica od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 5026
6.12.2010 14:51:43   
Anoniman
i jesam neka naopaka user posted image . Moram vam ispricati za moju provalu, neko vece se zamalo ne nadrogirah user posted image . Neki dan prije nego sto su sestre krenule pitaju sta da mi kupe i ja kazem lizalo user posted image . Dosle one u subotu i izmedjuostalog kupile lizalo i ja kao malo kakvo dijete otpakujem i pocnem lizati, ih moje sreće user posted image . Vidim ja čudan neki ukus, ali ja ližem li ližem user posted image i kontam u sebi kako su mi uvijek bili nekako cudni ti holandski slatkiši i kako posle par minuta lizanja mi je sve bio bljutaviju ukus ja govorim kako je bljutavo reko od cega li je, one na to, kao kupile ga u Amsterdamu u gift shopu jer je kao boja kao holandska zastava, te ja u smeće (kao kakva smećarka) nadjem omot kad tamo pise da sadrzi veliki postotak marihuane user posted image . Sad ne mogu vise da se hvalim da drogu nikad nisam probala, ali ne mogu da vjerujem da od toga prave lizalo, kad sam ja pocela pljuvati i bljuvati kao manita. Reko srece sto mi ovo dijete malo, da je vece ja bih njoj dala da liže user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5027
6.12.2010 14:56:47   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jesu ti podvalile mozda da malo zivnes dale ti da lizes.Da ja sam cula tj.gledal film bas kako je tamo u tim drzavama nije zabranjena ta trava i jela se prave tj.slatko od toga dal je istina hm.Zamsili to kod nas svi bi bili cool.user posted image user posted image user posted image i veseliuser posted image
nebi nam nista bilo,mrsko,tesko,i nehorozni po vazada bi biliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5028
6.12.2010 15:19:40   
amela2208
evo ı nas
jedan velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image za sve vas koje ste brınuleuser posted image
Danas sam bolje pıjem neke tablete protıv bolova, ne ponovıo se taj bol vıse uhhhuser posted image . Sto nadjem malo slobodna vremena moram ıcı na UZ bubrega da vıdımo o cemu se tacno radı. Sara je dobro slusa meuser posted image user posted image user posted image Dobili smo konacno jednu gornju kedınıcu ı ocekujemo svakı cas ı druguuser posted image user posted image
pusa svıma

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5029
6.12.2010 15:22:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image za tebe i Sarin zubicuser posted image user posted image user posted image
A.spava zaspi odnesem ga u krevet za sat se budio,i prebacim ga u dnevnu on ponovo zaspi navika ruzna grrrrrrrrrrrrrr.......mrdnit od njega nemogu ni kad spava ...

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 5030
6.12.2010 15:36:07   
š t a
Jelena T neznam jel tužna il smješna ta tvoja priča sa lizalom, al meni se tako spava i sva sam mrtva i usporena možda bi mi trebalo da se malo pokrenem.................
Neko je spominjao kafu i ja bi jedno litar...
Hej žene fali li vamo aposao meni je dosadilo u kući počet ću da ujedam, ponekad se pitam jeli to normalno ali tako mi je dosadno da bi samo spavala...

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5031
6.12.2010 16:11:16   
amela2208
IZVORNA PORUKA: š t a

Jelena T neznam jel tužna il smješna ta tvoja priča sa lizalom, al meni se tako spava i sva sam mrtva i usporena možda bi mi trebalo da se malo pokrenem.................
Neko je spominjao kafu i ja bi jedno litar...
Hej žene fali li vamo aposao meni je dosadilo u kući počet ću da ujedam, ponekad se pitam jeli to normalno ali tako mi je dosadno da bi samo spavala...

nisi sama vecına nas je u tom stanju nazalostuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 5032
6.12.2010 18:28:19   
rose 87
vece drage kako ste mi user posted image user posted image user posted image user posted image
nas nije bilo ovih dana,selimo pa smo u frci uhh
nadam se da ste mi dobro i da su male user posted image dobro i da slusaju
saljemo vam puse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 5033
6.12.2010 19:08:00   
Mjeseceva Pratilja
Sta, meni nije dosadno i iskreno ne fali mi posao. user posted image
Dok muz rani, moj cvjetak i ja ostajemo kuci, u krevetu i spavamo..Lazno je reci do podne..user posted image  I onda laganini polahko po stanu, bez zurbe, rucak..Navecer u setnju..I tako redom..
Ako ti je bas dosadno, nadi kakvu zanimaciju kuci. Meni je nevjerovatno da nemas sta raditi po kuci..Nas troje smo sami ali skoro svaki dan se ima nest

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5034
6.12.2010 19:09:03   
Mjeseceva Pratilja
Da nastavim..user posted image
Ali skoro svaki dan se ima nesto uraditi..A ono bas svaki dan ciscenje kuhinje, kupatila, brisanje poda..Dodi k meni pa ces vidjeti kako nije dosadno i da takvim mislima bas nema mjesta. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 5035
6.12.2010 19:14:55   
Sulty
Samo da vam javim da je nama jutros bila doktorica i kao odmah htjela da joj da antibiotik.  Dala nam je neki sirup, Prospan, na biljnoj je bazi, pa sam joj to dala, ali antibiotik necu, jer je rekla da su pluca cist ai da nema nikakve upale. 

Lilix, hvala na savjetu.  Stavila sam eno casu kamilice u spavacu i dnevnni, jer i ja mislim da nam je suh zrak od grijanja, a Vega samo kaslje kad spava, kad je u lezecem polozaju, pa sam joj kao stavila neki mali jastucic da joj dignem glavicu veceras ne bi li to pomoglo.  A vidim da ti pocinjes u srijedu ako bog da radit.  Nek ti je sa srecom, mila, znam da ti nece biti lako, ali ne daj nam se.

Inace, da vas pitam, kad se bebi stavi jastucic?  Vega jos uvijek spava bez njega.

Jelena, nasmija ti mene sa lizalom.  Legendo.  Cuj lizalo iz Holandije :-)....

Samedi, danas je Vegica manje plakala na fizikalnoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Kaze sestra ubrzo ce se ona i smijati.  Nasmije se ponekad dusa draga al vecinom se buni...

Ljubim vas sviju i od srca zelim ugodnu noc.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5036
6.12.2010 19:35:46   
Mjeseceva Pratilja
Sulty, zelim da tvoj curetak cim prije ozdravi aBd.
Moj curetak ima 4 mj i par dana. Ne koristimo nista..Samo ravna podloga. Ne bih ti znala reci kada ali nekako mi se cini da je bolje za krhkla leda lezati na ravnoj podlozi. Bice aBd vakta i zivota da koristi jastucic..NAdam se da ce se javiti iskusnija mama pa da ti pomogne oko tvoje dileme i kaslja. Ako nadem, cujem prirodan lijek za kasalj za bebu ispod 1 godine, javim ti aBd..Cuvaj mi sebe i Vegu.user posted image user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5037
6.12.2010 19:36:23   
Mjeseceva Pratilja
Jelena, Jelena..Kakve su to kriminalne radnje, krsenje zakona? user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 5038
6.12.2010 19:37:14   
Mjeseceva Pratilja
Amela user posted image user posted image user posted image user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 5039
6.12.2010 19:50:05   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Amela user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako mala prınceza ti?

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 5040
6.12.2010 19:59:48   
Anoniman
i nama je dosadnooooooooooooo......al bitno da smo hb zdravi dosada se izdevera nekako .
Mi se pupali tajo ga odneo kod sveki mama malo zuji po net pa odo do tvuser posted image user posted image
Sulty mila nisam upratila sory zasto vodis malenu na terapije??Drago mi je da ide na boljeuser posted image
Amelaaa kako si mi,kako bubrezi jel bolje mila....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 5041
6.12.2010 20:04:27   
amela2208
mjeseceva pratılja mı pobjezeuser posted image user posted image
felix bolje sam hvala na pıtanju, sta mı vı radıte?kako slatkı djecak?

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5042
6.12.2010 21:21:34   
Anoniman
amela evo izludi snjim,stalno mi pec pali skoro zagrio kokos mogla ispec komotnouser posted image user posted image lopova i da stalno papuce oblaci pokucnice nos ce dje razbiti hoda u njima.Hocel se tko samnom menjat jedan dan ja njemu anela on meni malu bebu na jedan danuser posted image user posted image da odmorim od njega ...male bebe samo spavaju,ovaj samo hoda i rovinjauser posted image hebes misa,ovaj je gori od svi miseva nema dje nezaviri ......i da iza sebe neostavi ne brabonjke,vec veci krs user posted image od misa!!!!!

Neposredna veza do poruke: 5043
6.12.2010 21:36:26   
amela2208
felix i moja je slıcna nema dje ne zabije nos, ne hoda ali puzi ne mozes je sticiuser posted image user posted image user posted image i inadzija je velikiuser posted image user posted image user posted image i to se lici na mene. Ne mozes joj nista doglavit radi kako hoce sve, kuca mi je u uzasnom stanju zahvaljujucı njoj. evo je stıgla je, vidi da nesto pısem pa hoce ı ona...
mjeseceva pratiljo gledala sam slike od bebice ti mashAllah ko lutkica je

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5044
6.12.2010 21:59:56   
Leena
drage,
evo da se kratko javim, radila sam cijeli dan, pa sam umorna strasno...

Amelice, tako mi je žao što si morala kroz to prolaziti, znam samo kako to izgleda, jer je moja tetka imala taj napad bubrega i straaasno je:(... Zelim da nam, ako Bog da, ozdravis sto prije!!! A Sarici cestitam bisercic!

voljena, dobrodoslauser posted image

Jelena, rekoh ti ja da ces se naspavati kad tetkice oduuser posted image , nek si i ti to dozivjela. Hvala ti, i Anuska je medenjak pravi:)))). A ismijah se tvom lizalu hahahahahaha, tako je jedan stari komsija od moje tetke usao u holandski caffe shop i uzeo "kolacic", nije danima moga sebi doci, jadnik...

Lilix, ne sekiraj se, navikne se covjek brzo i na taj posao...

Šta, meni ne fali posao, ja radim, a i dalje sam stalno pospana... danas sam na poslu zijevla-sramota basuser posted image , a jos mi je bas zabavan posao, ne znam sta bih da radim u kancelariji...

Sulty, dobro je da Vegi stavis jastucic posebno ako je prehlađena, to mi je pedijatrica rekla, kada je Esma bila prehlađena, valjda im olaksa disanje... Jedino ne znam bi li joj to godilo vraticu, pa ipak bi mozda trebala pitati dr. kada odete na terpije...

jooooj jedva tipkam, oci mi se sklapaju...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5045
6.12.2010 22:04:29   
Anoniman
joj amela oni mogu pod ruku zajednouser posted image user posted image user posted image evo ovaj moj ko fol nesto brise prasinu obozava krpu i mami melaj s njomuser posted image
Sulty,mozes staviti jastuk bice joj lakse spavat i dihat nece joj nista biti nebrini...bar dok neozdravi,pa ti opet po svom ako hoces.
Ja sam stavljala anelu jastuk onak najprije mali,skrozz pa srednji,sad veliki koristi nezna bez jastuka zaspat i molim lijepo nevoli niskouser posted image nikako inace eto,ga na moj jastuk i s gura me s njega
p.s amela: ja i ti same aktive ocel,ljudi rec ove nemaju sta raditi pa samo tipkajuuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ja grabim vremena anel se zaigrao ko fol,kod mene sve rovi rovi,...
A lapt.mi upaljen po citav dan tako,da virkam kad stignem u naletu.

< Poruku je uredio felix -- 6.12.2010 22:06:44 >

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5046
6.12.2010 22:07:00   
Anoniman
Sreće pa prorovih po smeću inace bih ja lizala, lizala user posted image
Znam za space cake, za to sam cula, ali za lizalo...jok ja user posted image , sad kad me neko pita ima da kezem sta cula, lizala user posted image
Ima moje dijete da dobije zabranu ulaska u Holandijuuser posted image

Mom dijetetu masAllah porastao apetit, sad pojede po duplu porciju za razliku od prije deset_ak dana, sinoc je jela, jela, jela...jela ja sam mislila pući će, ali ona traži jos pa traži, moguce da je i zbog toga spavala, ali samo nek potraje pa kako god, meni ne smeta user posted image , lako se na bolje navići user posted image

Sto se tice jastuka, koliko ja znam prije godinu dana ne treba stavljati jastuk jer uveliko kriv vrat i kicmu. Ali u slucaju prehlade moze se staviti, ali samo dok traje hunjavica, kasalj ali da uzmes veliki jastuk pa stavis ispod duseka, onda dusek bude naget, a ne krivi vrat i kicmu. Ani je nemoguce da stavim jastuk ili tu "kosinu" jer ona u minuti sto i jedan polozaj promijeni, sad je u gornjem, sad u donjem dijelu krevetca.

< Poruku je uredio jelenaT -- 6.12.2010 22:10:17 >

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5047
   [Obrisana poruka]
6.12.2010 22:15:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5048
   [Obrisana poruka]
6.12.2010 22:16:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 5049
6.12.2010 22:26:54   
ivanam28
dobra vece mamice...
ja se nisam dugo javljala na ovu temu,sad nesto citam i hajd rekoh da s enekome izjadam..nesto sam toliko slomljena pojma nemam sta mi je.a ovaj moj mali zvrk iz dana u dan sve nestasniji.hajd sto puze i otvara sve,uzima,baca..sad se pokusava dici da hoda a da se ne pridrzava pa su to padovi danas cijeli dan.i ovako navece kad ga uspavam razletinms e nesto po kuci da uradim i ko da me voz pregazio:(((a vani fuj vrijeme..nigdje ne mozemo..
moram vam se pohvaliti veceras je primio svoj prvi paketic povodom svetog nikole i nije plakao kad je vidio dugu bradu i to..sva sam nesto happy..mada u paketicu sve slatkisi njam njam sve je to za mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image treba mi energija..
posto se nama blizi prvi rodjendan,ja sam pocela malo s tim pripremama sad u decembru je manjak vremena a kako je ruzno napolju ne mogu izlaziti a mm malo cesce je nesto odsutan pa kontam hajd da ja to fino isplaniram da ne zastopam negdje.i tako sam sve pretrazila trazeci salvete,case,tanjirice itd sa bilo kojim disney likom ma nigdje nema.zadnje sam pogledala u merkatoru maloprije ima barby,kornjace,ben 10 i hello kitty...ne mogu da vjerujem da nema nigdje!!! ako neko zna pls javite...
eto,i ja sam svasta napisala,bilo mi je potrebno sve ovo izbaciti iz sebeuser posted image
sve vas user posted image user posted image

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

Neposredna veza do poruke: 5050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  200 201 [202] 203 204   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  200 201 [202] 203 204   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *