|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.12.2010 20:40:16   
Leena
ja opet sada s posla, pa samo da vam mahnem, sutra necu ovoliko raditi, pa se fino javim:)
inace, esma slusa nanu,pa poslije i tatu dok sam ja na poslu, a na mene je nesto ljuta ova dva dana, malo se poigramo, juce me dva puta poljubila, ali to je to, nema grljenja, mazenja i slicno, tako da oja lilix znam kako ti je, bas za plakati... pile moje malo ljuto, na koga li je ljutibaba pitam seuser posted image
Ljubim vas sve!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 5076
   [Obrisana poruka]
7.12.2010 21:23:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu amanullah)
  Neposredna veza do poruke: 5077
7.12.2010 22:17:33   
rose
i ja cu morati na posao kad moja sorajica bude imala samo 3 mjeseca user posted image al sta da se radi

danas smo se prvi put pupali u kadici na lezaljki za kupanje...i nije plakala...mama joj pricala i polako je kvasila i pupanje zavrseno bez dreke e dreka je pocela kad joj je dodijalo oblacenje i kad je trebalo ruke kroz rukave provuc ...al nema veze bitno da kupanje nije trauma ...a tako je zbunjena bila, sva se ukocila kad je spustih na lezaljku...vec je ojacala za kupanje preko ruke, otima se user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5078
7.12.2010 22:22:39   
Leena
Rose, ja sam pocela raditi kada je Esmi bilo 40 dana... strasno, ali kada se mora... A moja Esma uziva u kupanju, ali i sada, sa 7 i po mjeseci, vristi kada joj oblacim rukave, preko glave joj nista ne smeta, samo joj ruke ne dirajuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5079
7.12.2010 22:31:49   
rose
ja sam jednom probala bodi obuc preko glave i odustala, srecom imam ovih na preklop uglavnom su takvi svi...moja sorajica ima izduzenu glavicu i lakse joj je okrenut je na stranu kada lezi na ledjima na tvrdoj podlozi pa joj tesko mogu prvo preko lica pa ostatak prevuc i onda necu da je patim, buni se i okrece glavu...kad joj malo vrat ojaca onda cu za sada idemo na preklopn sve user posted image

danas otvorila prozor a ona spavala i stavim joj pelenicu iznad glave da je ne napuse jer ne nosi kapu i odem u kuhinju, cujem place...udjem ona navukla pelenu na lice i place, prepala se lutka mamina

< Poruku je uredio rose -- 7.12.2010 22:44:56 >

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5080
7.12.2010 22:49:13   
selina
gdje ste mile nisam vas citala od jucer???sta ima nova kako su bebice,jel sve uredu???

imal mi amele sta je sa nje i njezinim bubrezima,jel sta bolje??
sta nam je sa idache nase user posted image user posted image odo vas malo citati ali imam pitanje jedno i to koje vi flasice korisitit djeci za cajeve ili mlijeko,jesul staklene ili plasticne??? ja sam sve do sada koristila plasticne ali neki dan na tv sam cula da nisu zdrave i da se trebaju ukinuti???!!!!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5081
7.12.2010 22:53:39   
rose
staklene nukove i to je mm insistirao bas radi tih nekih toksicnih tvari kod zagrijavanja plastike...imam i avent plasticne al joj se ne svidja duda pa nju ne koristim sada

< Poruku je uredio rose -- 7.12.2010 22:58:25 >

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5082
7.12.2010 22:56:47   
selina
ja nesto nisam mogla ni zamisliti da one bar djecije stvari mogu biti opasne za bebice nego sam uzela plasticne a izbjegavala staklene jer dok su bebice male nesto mi grubo izgleda kad beba pije iz staklene one velike flasice ono cini mi se jako teska mada je majka svakako drzi ali eto ali u svakom slucaju i ja trebam poceti staklene koristiti ako vec nisu dobre plasticne

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5083
7.12.2010 22:59:09   
rose

IZVORNA PORUKA: selina

ja nesto nisam mogla ni zamisliti da one bar djecije stvari mogu biti opasne za bebice nego sam uzela plasticne a izbjegavala staklene jer dok su bebice male nesto mi grubo izgleda kad beba pije iz staklene one velike flasice ono cini mi se jako teska mada je majka svakako drzi ali eto ali u svakom slucaju i ja trebam poceti staklene koristiti ako vec nisu dobre plasticne

imas male od 120 ml

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5084
7.12.2010 23:01:33   
selina
ok za caj ili sokice ali beba vise pije od 120ml ipak treba velika user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5085
7.12.2010 23:02:15   
selina

ok za caj ili sokice ali beba vise pije od 120ml ipak treba velika user posted image

mislim mlijeka user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5086
7.12.2010 23:03:12   
rose

moja je jos na malim...mada ja imam i trecu staklenu, veliku od 250 ml cini mi se...nabavi svakako, mislim da ih ima u skoro svakoj apoteci

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5087
7.12.2010 23:06:38   
amela2208
selinauser posted image tu siuser posted image user posted image user posted image amela je da oprostis ko gouser posted image skroz sam bezveze a i bubreg me je ponovo mucio malo prijeuser posted image Sara me ne slusa samo place ı pravı belaja po kucı aaaaaaaaaaaaaaa.
İ ja korıstım plastıcnu flasıcu alı samo za vodu mada nı nju ne korıstımo puno.
leena sta nam radı kopıja?ti kako si?
rose moja je voljela da se kupa do skoro a sad uhhhuser posted image Svı u komsıluku znaju kad je kupamo i ne volı nıkako kad joj kosu dıramo dijete ludı
iman83user posted image user posted image user posted image kako slusa mırnıca mala?

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5088
7.12.2010 23:09:58   
selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

selinauser posted image tu siuser posted image user posted image user posted image amela je da oprostis ko gouser posted image skroz sam bezveze a i bubreg me je ponovo mucio malo prijeuser posted image Sara me ne slusa samo place ı pravı belaja po kucı aaaaaaaaaaaaaaa.
rose moja je voljela da se kupa do skoro a sad uhhhuser posted image Svı u komsıluku znaju kad je kupamo i ne volı nıkako kad joj kosu dıramo dijete ludı
iman83user posted image user posted image user posted image kako slusa mırnıca mala?

jeste spopalo draga amela pa sta je bilo na uz???

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5089
7.12.2010 23:25:55   
rose
ma ako bude imalo na mene sem fizicke slicnosti voljet ce vodu...kaze mm da sam ja inace vodozemac user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5090
7.12.2010 23:28:45   
amela2208

IZVORNA PORUKA: amela2208

jeste spopalo draga amela pa sta je bilo na uz???

nisam ga jos radılauser posted image nıtı ımam vremena od ove male kozıce.
laku noc v am zelım svım
selına pubnı melu od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5091
7.12.2010 23:38:03   
Nenci
Cao drage moje, dok iscitah sta ste pisale sve sam zabpravila sta sam htjela komentarisati user posted image , a i inace mi je pamcenje katastrofa odkako sam se porodila user posted image .

Lilix draga jos ti se ganjam sa prehladom, mada je skoro pa gotovo ali eto jos me zeza, shmrcem i ponekad kasljucnem...
Amela jao mogu mislit kako ti je, imala sam i ja to prije jednom i bilo je uzasss user posted image .
zelim da te brzo prodje
JelenaT ljubi spavalicu malu user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5092
7.12.2010 23:41:31   
Nenci
Eh a kod nas novosti user posted image user posted image
Dobili smo i sesti zubic user posted image
Od juce tasuna s mamom svojom user posted image
Poceo koracati pomalo drzeci se za namjestaj user posted image

Amela navalili i kod vas zubici, cestitamo..
Selina, iman, lilix ma sve sa ove teme big hug od nas

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5093
7.12.2010 23:53:41   
selina
nenci super za zubice nadam se da nije bilo puno nervoze jedan veliki user posted image za malog naravno i za tebe

a ja malo zavidim sto vase sve bebice imaju zubice a moja matorka sad ce joj za 6 dana punih 11 mjeseci a nigdje nijednog user posted image meni cudno kad vidim bebu sa zubicem ja to nisam navikla kao nesto mi neobicno user posted image

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5094
8.12.2010 0:32:37   
š t a
Kod nas je običaj da ko vidi prvi zubić mora ga platiti, pa niko neće da gledauser posted image ..............
Šalim se nema još zubića.

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5095
8.12.2010 9:58:15   
Anoniman
Jutro drage nase user posted image (joj kako ovo jutro dobro zvuci user posted image )
Cura opet spavala do sedam, joj miline user posted image , evo sad opet zaspa i prosto ne mogu da vjerujem. Samo da ne ureknem user posted image user posted image . Sveki samo hoda po kuci i govori, samo jos jednom mi se pozalite na dijete, samo jos jednom recite da ne slusa i nece da spava user posted image .
Sta se desava kod vas, kako su user posted image ?
Nenci draga cestitamo za zubice, ma to veliki momak, nadam se da su vam "apaurinčići" bar malo pomogli user posted image
Amela nadam se da si bolje user posted image , cestitamo zubić.
Iman kuvarice moja drugi put ce biti bolja makovnjaca, a ljubni to maleno slatko user posted image
Idachaaaaaaaaaa duso nasa beMbela user posted image , nadam se da si bolje, da je malena dusica dobro.
Leena ljubi nam drugaricu nasmijanu, smjeska malenog user posted image
Lilix srecno danas na poslu user posted image
Aida kako raditi, jesi se navikla?
Ostale mame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu š t a)
  Neposredna veza do poruke: 5096
8.12.2010 10:44:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose

moja je jos na malim...mada ja imam i trecu staklenu, veliku od 250 ml cini mi se...nabavi svakako, mislim da ih ima u skoro svakoj apoteci

imas nuuk flase od 120ml i 220ml
ja te koristim obadvije nuk malu i veliku od rodjenja

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 5097
8.12.2010 10:48:09   
bebacha
U Dm-u imaju plasticne bez bisfenol.ja staklenu koristim za caj a plasticne za vodu i sok,to dok je htjeo flasiceuser posted image
uh ja sam vam grozno,sinoc mi nesto bilo muka i bolio me stomak.jutros isto,samo sto imam i proliv,glava me boli.oj fuj sam,sama s Alenom pa mi jos gore,kako ce tek biti kad Ajla dode

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5098
   [Obrisana poruka]
8.12.2010 10:52:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5099
8.12.2010 11:08:46   
rose 87
jooojjjjjj izbaci me a nisam copy user posted image user posted image user posted image
jutro kako ste nam
mi smo nervozni,zubi nas muceeee uh da hoce vise iznicati
jos uvijek selimo i imamo puno posla,sinoc smo bili u sopingu za novi dom,nadam se da ce sve biti gotovo prije snijega
posto nismo bas u toku svima saljemo poljubce i user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *