aida.
|
YES YES YES napisala kilometrazni OVAJ post i sjetim se kopirat kad mi izbaci ERROR... uh jest mi drago evo sad paste ooo zdravisimo kako smo svi redom??? Mi smo super, super da superije ne mozemo bit danas sam poradila cijeeeeelu kucu, a potom stigla i izac u setnju po ovom preeekrasnom danu, i spremit Erolu dorucak, rucak, veceru (nama nisam) dobrica mamina slusa, sad eno ga spava(njegovo popodnevno spavanje je sad) amela kako si nam ti sad? Kako bubrezi? Imas li i daje bolova... Mogu vam rec da sam vas pozeljela idacha, trudnice draga, rastel tibo? Vidis da tebe nema, a mene samo kritikujes, ccc hehehheh... Ma citam ja vas al nekako nema nista novo pa ne pisem a i kad se nakanim obicno mi izbaci ERROR, dobro se napomenu da ovaj put kopiram sta napisem E, da, jel poce Imran da zove mamu??? jelena, drogerasice, sta ima a jesam se ismijala, daj bona sto baci, sto ne posla koji liiizzz salim se da ko me ne skonta pogresno, hehhehe sulty kako je Vega??Jesul ona i tm ozdravili? lilix i Erol isto reaguje.. Bilo ko da ga cuva kad dodjem on se nasmije i zgrahne na mm ali na mene nista, cak je neku noc poceo da place kad sam ga uzela i pruza ruke tati svom a onda i ja pocnem da placem razumijem te 100% kako se osjecas felix gledala sam Anelove slike, med medeni kako je porasto... Medo mu je glavni ž Erol ima novu zanimaciju, kakve igracke, kako sto, sad su moje plasticne posude glavne Eeeee zaboravih se pohvalit... Sjedi on danas na podu i igra se ja krenula da vani bacim smece i gledam on hoce da se okrene potrbuske i pustim ga izadjem van, kad se vrati on se popeo na nogice PRVI PUT uz kauc se nekako drzo i popeo, uzeo moj mobitel u usta i smije se... ja ga slikam, i taman da pridjem on bub na guzaru..Malo se udario u gkavu pa je plako al nije puno.. Nije se do sad dizi vjerovatno jer mu je putni krevetac, pa nema ograde da se drzi, al eto guzi mamin je kreno u sejtanluke iman kako ste nam vi? selina ja koristim plasticne flasice za sve osim za mlijeko, za mlijeko su mi staklene i bas ju je lakse odrzavati.. Citala sam taj clanak, imam jednu malu disney ionako je ne volim pa cu je basiti, cuca joj nukova (kao i kod drugih) al one disney bas su mi onako bezveze nikad ih ne bih kupila, neko mi je donijeo pa sam je ubacila u upotrebu a ima jos jedna disney dzaba kupi prasinu, nepravilnog oblika i dno se odvaja, al bas je bezveze, ne svidja mi se ni malo niti je prakticna i nju cu bacit od kad se kanim, ove NUKove ostale su sve i njih cu da ostavim, ima jedna iz DM-a ne zam jesul i one opasne Nenci cestitamo jos jedn zubic tvoj bebi tacno mjesec dana stariji od Erola, i on jos nece da tasuna niti da mahne..nekad kad mu govorim pa pa digne rukicu al nece da mase, al to je samo nekad sviiiima ostalim big ledja me otkidaju...odoh malo prilec dok guzi spava... da odmorim ledja... jesam hafifna poslije poroda, sve me nesto boli ledja me bas smorise... Ima bas dosta forumasica i nase generacije koje se ne javljaju, od skora sto su prestali ... Javite seee... Ima vas dosta da ne nabrajam masit cu koju a nije fer pusek...