|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
5.12.2010 13:10:31   
Nenci
samedi nek je sa srecom mali rodjendancic user posted image user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 5001
5.12.2010 13:35:57   
Nenci
Evo i ja da se javim user posted image
Ma bila prehladjena onako pofino, pa se nisam javljala...
Sad je mnogo bolje ali jos mi je nos malo zacepljen a valda ce i to proci.....

Inace mi je prehlada pokvarila plan,...user posted image   mislila sam s Viktorom ici na Babybazar da se malo druzimo s mamama i bebarama al ja bolesna ......

Vise srece drugi put...

Vidim neke djevojke (JelenaT user posted image , mozel ovako?)
isle na kaficu,  superrrr user posted image

Nema nikoga, lijepo vrijeme pa ste u setnji ? user posted image
Mi pajkimo pa cemo poslije....

Selina, lejna, samedi , amela, jelena, iman i sve ostale user posted image user posted image user posted image

A vidim opet ste nesto kuhale i jele user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5002
5.12.2010 14:17:48   
Sulty
Cao svima,
Lejna, no sikiriki, sve bebe guraju ruke u usta.  Nista strasno, ubrzo ce gurati sve sto nadje na putu u usta user posted image user posted image user posted image .

Leena, stavili smo Vegu u igraonu i hoce. Doduse, po desetak, petnaest minuta, ali i to je nekad super.  By the way, san ti je za deset.

Samedi, cestitamo Nejrici na malom rodjendanu.  Nek nam je ziva i zdrava i sretna skupa sa svojim roditeljima dugo, dugo, dugo...

Vegic nesto kasljuca i slini, mi je odveli danas u Vrazovu da vidimo da nije neka upala ne dao bog, ali kad smo vidjeli koliko ima bolesne djece u holu, samo se okrenuli i dosli kuci.  Dr. Theiss i ispiranje nosica sad za sad, pa se iskreno nadamo da ce to biti dovoljno.

Ljubimo vas sve...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5003
   [Obrisana poruka]
5.12.2010 14:40:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 5004
5.12.2010 18:40:26   
Anoniman
Samo da vas ljubnemo i kazemo da mislimo na vas user posted image

tetke nam tu pa ana ne spava ni onoliko koliko je spavala, mahalusa mamina da joj sta ne promakne user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 5005
5.12.2010 18:50:16   
Leena
Samedi, sretan rođendančić, ljubi nam curu veliku!user posted image user posted image user posted image
Sulty, ma igraona je zakon, ja je još napunila samo ovim mekanim igračkama i odmaknula od zida, pa mogu makar otici do wc-a mirna, da znam da se ne moze udariti... inace, vec je postala aktivna strasno, svako malo se negdje udari, a ja stalno visim nad njom, ali džaba...
Iman :****
Jelena, mozda kada tetkice odu nadoknadi te propuštene snove, pa se napokon naspavaš!:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5006
5.12.2010 19:33:48   
samedi
Hvala vam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ona ko da zna da joj je danas rodjendanko pa se pomamila user posted image
Sultz znaci nije se malena pregledala? I ja nisam svoju vodila u strahu da se bas ne razboli,ojjj evo sad joj zanimljivo sto ja tipkam sjedi mi u krilu i udara nogicama hoce da dohvati tastaturu user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5007
5.12.2010 20:12:52   
amela2208
Veliko mahanje od nas za sve vas
Ja sam jutros zaglavila u hutnu i dobıla 2 ınfuzıje ı 2 ınjekc,je protıv bolovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oko 9 jutros me je probudıo uzasan bol u lıjevom bubregu, mislila sam da ce proci ali nije orala sam ici u hitnu dje su mi prvo rekli da imam kamen u bubregu, pa pijesak i  poslıje hiljadu nalaza rekli su mı da sam dehıdrıralauser posted image Meni to nıkako nıje jasno kako dehıdrırala a pıjem mınımum 2l vode na dan. Dan mı je uzasno prosao, a ja sam take jebuser posted image e srece da mi je muz opet nıje tu kad mı treba on je dezurnı do 8 ujutru. Evo sad sam malo bolje al me guze bole od jeuser posted image ih injekcijauser posted image user posted image user posted image Hvala bogu Sara mı je dobro pa me ne zeza puno ınace bı ızludjela
samedi draga srecan mali rodjendan vama i da nam dozivite puno puno velıkıh rodjendana u zdravlju ı veselju

Sara&Mohammad

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 5008
5.12.2010 21:38:13   
samedi
auuu draga Amela,sta te spopalo user posted image jesi li sada bolje? user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5009
5.12.2010 21:40:51   
amela2208
jesam bolje sam draga samedi ali mi se i dalje gadi i sve mi je mutno... i sva sam bljak. Ja sam mislila da umirem jutros  kad sam imala te bolove. To je za ne opisat kako boliuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 5010
5.12.2010 22:56:38   
voljena
ola curice kako ste vi i vaše beice
ja vam se pokušavam pridružiti ma izvjesno vrijeme ali bebač mi baš i ne da
ja sma mama dojilica već 49 dana
malenom jako godi moje mlijeko jer napreduje mašallah pravo fino
od smog početka budi se po 1 ili 2 puta noću da doji i to je to
ljubim vas sve i vaše bebice također

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5011
5.12.2010 23:11:07   
selina

IZVORNA PORUKA: voljena

ola curice kako ste vi i vaše beice
ja vam se pokušavam pridružiti ma izvjesno vrijeme ali bebač mi baš i ne da
ja sma mama dojilica već 49 dana
malenom jako godi moje mlijeko jer napreduje mašallah pravo fino
od smog početka budi se po 1 ili 2 puta noću da doji i to je to
ljubim vas sve i vaše bebice također

ola voljena dobro nam dosla vidim da si nova nasih zenica nema sakrile se od zime ali evo mene bar da ti ja pozelim dobrodoslicu.........super za bebicu nek nam fino napreduje i nek samo papi svojoj mami tako i treba user posted image user posted image user posted image

moja mala se zove melina i eno je spava u sedmom nebu je trenutno vec od osam je u krevtcu a inace joj je 10 na 11 mjesec.......ljubi bebaca od nas

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 5012
5.12.2010 23:31:46   
voljena
Hvala na dobrodošlici selina
moj dječak spava između 9 i 11 nije se još uobročio pa još nismo ni vrijeme spavanja baš uredili :)
ali danas je zaspao oko pola 10 pa sam se ja malo dočepala neta
imam i jednog velikog dječaka on ima već osam godina

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5013
5.12.2010 23:38:23   
selina
masallah ti si znaci iskusna mamica mozemo dobiti i savjeta kad nam budu trebali user posted image
polako sa snom uredice se a znas i sama 1000 puta ce se i poremetiti,moja mala jedan mjesec lijepo drugi zeza ili dva dana ok a treci user posted image ali taka su nam sva djeca neka su nam samo zdrava i ziva.......citala sam tvoju upravo porodjajnu pricu i super si masallah prosla svaka cast na hrabrosti i izdrzljivosti!!!!
ljubi djecicu

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 5014
5.12.2010 23:46:07   
š t a
Danas ja i moj sin stali na vagu 79kg joj nesmijem ni reć da na mene otpada 71 a i sin mašala ostatak

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5015
5.12.2010 23:48:27   
selina
staaaaaaa sta masallah neka vas i ja sam sa svojom princezom isto taka na vagi samo sto je tvoj bebeljuco pravo napredan hhehehe

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 5016
6.12.2010 0:22:11   
aida.
Cestitamo male i velike rodjendane user posted image

Novim clanicama zelim dobrodoslicu i ugodno druzenje i na ovoj temiuser posted image

I ja rekoh da se javim, kod nas nista novo, trka, frka, panika user posted image Uzivamo, mazimo se, igramo se...
Erol vec velika momcina, sunce moje, svaku majku zna user posted image user posted image
Umazili ga ovih dana kako nije sa mnom, ne dam da ga nosaju, strogo sam im potpisala, dobro je kad je kod moje mame, al kad je kod sveki user posted image cim dodje kuci frka je... Zato danas nisam dala da ide njoj nego bio kod moje mame pa nek se ljuti koliko hoce... Moja ledja ce mi biti zahvalna a bogme i zivci... A on frajer ako sta nije po njegovom galami user posted image veceras moja sestra govori mu Ne a on na nju AAAAA ona opet ne a on AAAAAAAAAAAA user posted image user posted image i smrkne se, gleda, ko on ljut... ako mu se nasmijes, i on pukne u smijeh i nastavi sta je krenuouser posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5017
6.12.2010 9:57:35   
Sulty
Leena, ista sam ti.  Napunila igraonu mekanim igrackama i rahat odem u WC user posted image user posted image .

Joj, ljudi, sto mi Vegic kaslje.  Posebno po noci i dok spava.  Ziva ne znam sta cu.  Ima li ko pametan neki savjet.  Vodila je juce u Vrazovu, ali je cekaonica bila puna bolesne djece, pa se ja odmah vratila.  Kontam ne dao mi bog tek ce mi se ovdje razbolit.  A jutros mi se jos i muz probudio prehladjen user posted image .

Amela, nadam se da ces nam uskoro biti bolje.  A uzas, bas ti to nije trebalo.  Nadam se da nije nista strasno.  Bolje i to da si dehidrirala, nego kamen u bubregu.

Voljena, dobro nam dosla i super da bebac doji i fino napreduje.  Uzivaj u spavanju user posted image .

Sta, mashallah, sin ti je super napredan.  Mojoj Vegici je 6 mjeseci i mislim da ona ima oko 7 kg.  Meni je to da ti pravo kazem taman, teska je vec mashallah, otpadnu i ruke i ledja user posted image .

Aida, tacno znam kako ti se to Erol buni.  Moja Vega je ista.  Stisne sake i zabaci nogicama i samo vrsine kad nesto nije po njenom.  A kod mene je za razliku od tebe mama najgora sto se tice nosanja.  Vega i ne gleda u mene kad je nana tu.  Vec samo u nanu i njoj ko kenjka, a nana je odmah uzima.  Ma hajd, sta ces, nek ih maze. 

Mi danas opet na terapiju.  Drzite nam fige da mi Vegic ne place previse.  Prosli put je toliko plakala da je promukla dusa mamina.  Ljubimo vas sve...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5018
6.12.2010 10:17:22   
Anoniman
Jutro drage nase user posted image

Mi smo jutros do pola osam spavali, mislim da je to drugi but kako se rodila user posted image user posted image user posted image user posted image , mami neobicnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Izgleda ovo nespavanje izmorilo dijete user posted image .
Tetke nam odose danas kod bake i dede, a mi ne mozemo, dr nam zabranio dok pijemo terapiju da mijenja nadmorsku visinu.
Sulty i Anci moja je kasljala strasno, probali smo vise sirupa ali samo nam panatus pomogao i masne obloge po preporuci pedijatra. S prednje strane masnu oblogu, a ledja ocistiti dobro alkoholom da se ociste pore da ima gdje da "isparava" da tako kazem :). Čaj od luka i jabuke nam samo prvi put kad je pila pomogao, samo tada povratila, posle joj se svidjeo i pila ga bas dosta, a i dalje kasljala.

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 5019
6.12.2010 10:29:06   
Sulty
Jelena, hvala na savjetima.  Ja sam zovnula onu dr. Junuzovic, pa ce nam doci danas prije nase fizikalne da malo vidi Vegicu.  Nadam se da kod Vegice nije nikakva upalica i da ce sirupcic rjesiti kasalj.  Bas puno kaslje.  Evo jutros je kasalj probudio, dusa mamina najdraza.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5020
6.12.2010 13:19:48   
lilix
user posted image
evo i mene na brzinu;
Sulty šta je to s Vegicom, nadam se da nije ništa strašno user posted image ; ja sam Benji kod tih problema pomagala na sličan način kao i Jelena, samo nisam radila ovo sa alkoholom, za to nisam znala; ja sam stavljala svinjsku mast na lanenu krpu i na prsa i odmah mu smiri kašalj; s tim da ovo ne smiješ raditi kad dijete ima temperaturu; u svakom slučaju probaji malo više osvježavati prostoriju u kojoj spavate
samedi kako Nejra, je li ona bolje? sretan vam mali rođendanko user posted image user posted image user posted image
jelena jesi li se uspjela šta odmoriti dok su ti bili gosti, ili si se još dodatno umorila user posted image ;
amela user posted image user posted image šta te to snađe, uf i ja sam jednom imala taj napad, tj nesnosan bol u bubregu, neponovilo se ; nadam se da će to sve brzo da se smiri
Iman kad god vidim tvoj avatar izmami mi osmjeh na lice user posted image user posted image
Nenci kako ti sa prehladom, jesi li je se uspjela riješiti?
Leena Esma znači postala pravo nestašna, biće ona pravi mali zvrkić user posted image

ja se ljudi moji polako spremam za posao, u srijedu mi je dan D, a već sam katasrofa user posted image user posted image user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5021
6.12.2010 13:36:25   
voljena
dobar vam dan curice mamice
ja sma svog dječaka veliko u školu ispratila a malog uspavala pa sam odlučikla s vama popiti kaficu
je li neko za jednu user posted image izvoliteeeee

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 5022
6.12.2010 13:47:49   
samedi
Voljena,eto mene na kaficu ionako sam sva pospana user posted image
Joj sinoc sam zaspala u 12 a ustala u pola sest bas sam sad bljack@ Sulty jesi li vodila Vegu doktoru? JAvi nam kako je bilo na terapijama@@ Moja Nejra je hB prestala kasljucati ali opet me strah user posted image Gledala sam danas onaj dr.Theiss ali ne kupih user posted image bila u Tz i hajde reko kupicu kad dodjem kuci ali me noge toliko zabolise od stikli da sam jedva cekala da dodjem kuci i da stanem na ravno user posted image Odvikla se,a jos valja i ove kile nositi user posted image
Lilix joj pa nisam znala da vec u srijedu pocinjes user posted image sa srecom draga,i da sto bezbolnije prodje aBd! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena,Selina kako su princezice???
Amela,kako si danas jel bolje ista bubreg?
Ljubim vas sve,odoh sad imam opet posla user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 5023
6.12.2010 14:06:19   
voljena
samedi drago mi je da ti prija kafice
lilix ne daj se i e tuguj
i ja ću se morati vratiti na posao kad mi bebici bude 5 mjeseci

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 5024
6.12.2010 14:29:21   
Anoniman
Odmorila se od Ane(kako ovo ruzno zvuci user posted image ), ali od kuvanja, ciscenja, spremanja umorila user posted image .
Dosla mi sveki danas i eto meni odmora, samo da duze ostane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne ispusta anu, bile i u setnji evo sad usle u kucu, a ja kobila umjesto da spavam ja uhvatila kuvati, mrzim samu sebe user posted image .
Amela nadam se da si bolje. Dusica mala slusa li?
Nenci ziva si, ima li drugog zubica Viktoru?
Iman kuvarice moja ljubimo te user posted image
Selina smiri li se poplava, i kod mojih dole u Gž je strasno uh.
Lilix već na posao user posted image , ko ce cuvati Berinu i Benja, dusice slatke.
Leenaaa ljubi nam dusicu malu slatku, pravi je medenjak, ne mogu oci da odvojim od njenih slika user posted image
Samedi mani se stiklih user posted image , ja sam se odvikla od njih da mislim da ih obujem da bih se srusila odmah ili noge polomila user posted image
Voljena dobrodosla user posted image
Ostale mamice koje sam izostavila ili zaboravila ljubimo vas sve user posted image

ps. zna li iko sta je sa zvečkom, sjećam se da je sa nama bila na onoj temi iscekivanja dan D-a user posted image

(odgovor članu voljena)
  Neposredna veza do poruke: 5025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *