idacha
|
jutro, drage... kako ste sve redom? Nadam se da ste imali mirnu i lijepu noc, da su bebarice slusale i pajkicale... aida., taman sam pocela da se pitam sta je sa tobom... znaaaaam da si sada poslovna zena, ali ocekujemo postic tu i tamo eh, mila, meni kada je kasnilo jedan jedini dan, ja sam znala da sam i pored komentara mm kako ''nema sanse''... ispostavi se da ipak ima cuvaj se, mila, idi stavi spiralu i budi rahat.. kako nam je Erol??? Iman, sto li je tebi muka?!?!?!?! kako je Mancica? moja dobra prijateljica ima bebicu, curicu zove se isto Iman, i mi joj svi tepamo Mancica... tako mi je slatkoooooooooooooo samedi, eto nasih vragolana malih...ko ce ih ukrotiti mada, i mm i ja isto tako spavamo, ko akrobate, ubismo jedno drugo na krevetu 2x2... selina, draga, pratim sve to sa poplavama i uzas cisti.. jadni ljudi, sve im ode... nema ba, sto kaze moja nena ''stize nam kijametski dan''..smijesno, ali sta se sve dogadja..ovamo poplave, izrael pozari, tamo zemljotresi, vulkani, haos... stvarno me nekada strah uhvati.. ali, opet sto kazu, kakvi smo, ne moze nam ni biti bolje.. kako melinica danas? amelaaaaa kako nam je cupkica malaaaa? jelena svima veeeeeeeeeeeliki kiss, eno ga moj guzi se javlja