|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
3.12.2010 21:48:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4976
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.12.2010 22:05:28   
samedi

IZVORNA PORUKA: Sulty

Jutro drage,
Samedi, vidim Neirica nam kasljuca.  Meni je sestra (iskusna majka dvoje djece user posted image ) rekla da kupim Dr. Theiss Eukaliptusov balzam protiv prehlade i mazem joj time pluca i ledja.  Ja joj navece namazem to i jos dodatno preko stavim vate da joj sve to malo zgrije.  A za nosic koristimo Aqua Maris Sprej i cesto ga spricam, jer mi je sestra takodje rekla da njima upale idu od nosa, pa je bitno nosic cistiti ako je zapusen da ne predje na grlo.  Za doktore nisam pametna, ja vala se trudim njih da izbjegavam, jer odmah ti daju antibiotik, a mislim da vecinom nema potrebe.  Drago mi je da malena sad fino jede mashallah (da je ne ureknemo) i pajki.

A sto se tice otkrivanja i vrecica za spavanje, ja sam na pijaci kod nas nasla vrecicu za spavanje sa nogavicama.  Tako da je u stvari ista kao pidzama samo deblja.  Ja fino Vegicu u to upakujem jos je i pokrijem, ali nije mi onda frka kad mi se otkrije.

Idacha, od srca ti svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jos ti muz nije tu, legenda si.

Vecina zna, ali eto da i ovdje kazem, Vegic je juce pocela sa fizikalnim terapijama i od sad idemo svaki dan.  Teta je divna koja joj to radi, Vegica je malo plakala ali vise sto ne zna tetu i sve u mene gleda zbunjeno, ko veli sto me mama ne uzimas kad ti kenjkam.  Danas sam se naoruzala igrackama da je malo pokusam zabaviti, ona pajki, nek pajki da mi se fino odmori.  Samo nek njoj napokon bude bolje.

Ljubimo vas sve...

Sulty jel ovo mazes kada nije prehladjena?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 4977
3.12.2010 22:08:43   
samedi

IZVORNA PORUKA: selina

gdje ste mile ja nisam bas u toku nisam bila kod kuce 2 dana bila kod mame muzic radio trecu a i u nas katastrofa vamo sa poplavama pa tako reko da nisam sama kuci,imal u vas poplava za tuzlanke znam idacha i ostale user posted image vama nece stici jedino ako bi vam naskodila brana na modracu !!!
vamo u nas je pola janje poplavilo mnogo naroda iseljeno iz kuca a neki su cak u kucama nemaju ni vatre ni struje ni sta da jedu bas su zateceni nemaju izlaza iz kuce pa dolazi im pomoc ali i ti je slabo,hvala bogu mene nije zahvatilo i ovaj moj dio a za ostale user posted image user posted image user posted image

inace kako ste vi i bebice bilo mi je neobcno bez vas da vas citam ali eto sad sam tu.........ljubite mi djecicu i puno user posted image user posted image user posted image od nas

Kako ja nisam danas vidjela ovaj post?? Pola postova mi nema,nestalo ih,tek nekad ih vidim user posted image
Selina,strasne su tepoplave zaista,kod nas jos nema nista,ali sve gledam hoce li biti...

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4978
4.12.2010 10:22:03   
idacha
jutro, drage...
kako ste sve redom? Nadam se da ste imali mirnu i lijepu noc, da su bebarice slusale i pajkicale...
 aida., taman sam pocela da se pitam sta je sa tobom... znaaaaam da si sada poslovna zena, ali ocekujemo postic tu i tamo user posted image user posted image
eh, mila, meni kada je kasnilo jedan jedini dan, ja sam znala da sam user posted image i pored komentara mm kako ''nema sanse''... ispostavi se da ipak imauser posted image user posted image user posted image cuvaj se, mila, idi stavi spiralu i budi rahat.. kako nam je Erol???
Iman, sto li je tebi muka?!?!?!?!user posted image user posted image user posted image kako je Mancica? moja dobra prijateljica ima bebicu, curicu zove se isto Iman, i mi joj svi tepamo Mancica... tako mi je slatkoooooooooooooo
samedi, eto nasih vragolana malih...ko ce ih ukrotitiuser posted image user posted image mada, i mm i ja isto tako spavamo, ko akrobate, ubismo jedno drugo na krevetu 2x2... 
selina, draga, pratim sve to sa poplavama i uzas cisti.. jadni ljudi, sve im ode... nema ba, sto kaze moja nena ''stize nam kijametski dan''..smijesno, ali sta se sve dogadja..ovamo poplave, izrael pozari, tamo zemljotresi, vulkani, haos... stvarno me nekada strah uhvati.. ali, opet sto kazu, kakvi smo, ne moze nam ni biti bolje.. kako melinica danas?
amelaaaaa user posted image user posted image kako nam je cupkica malaaaa?
jelena user posted image user posted image user posted image

svima veeeeeeeeeeeliki kiss, eno ga moj guzi se javlja

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4979
4.12.2010 11:01:34   
Sulty
Jutro drage,
Samo da vas pozdravim.  Muz otisao oprat auto i do pijace, Vegica pajki.  Ja nesto nisam spavala. Vegic mi smrce opsano, pa je nesto teze disala po noci, pa ja nikako nisam mogla zaspat.  Al hajd, naspavat cu se ako bog da kad mi dijete naraste user posted image user posted image user posted image .

Bebacha, od srca cestitam na novoj bebici.  Neka nam je ziva i zdrava.

Samedi, ne mazem kad nije prehladjena, vec kad malo smrca i kasljuca.  Mozes namazati par puta dnevno,a navece obavezno jos malo stavi vatice i na prsa i na ledja da je dobro zgrije.

Eto ljubimo vas, pa se cujemo opet uskoro.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4980
4.12.2010 12:48:13   
lilix
ja samo brzinski da vas pozdravim...
mi ovih dana hB nemamo problema sa spavanjem, čak šta više user posted image ; Beri je jutros spavala skoro do 11 i tako nam poremetila sve jutarnje planove
samedi ja nešto ne upratih da je Nejra to nešto prehlađena user posted image , nadam se da nije ništa ozbiljno i da će brzo da ozdravi user posted image
Sulty nadam se da se Vega neće razboliti user posted image
idacha kako ti, nadam se da se dobro osjećaš; kako je tm je li se navikao u Sarajevu?

joooooj, evo Benjo mi polako ali sigurno uništi živce, pomamio se od jutros user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 4981
4.12.2010 12:56:46   
Anoniman
Jutro drage nase, da se i mi javimo brzinski...

I nama je Ana kako kaze lilix pokvarila jutrasnje planove (mi planirali duze spavati user posted image , to nam je jedini plan kako se ona rodila), ali mali harambasa se nadigao raaaaaaaaaaaaaanooooooo, tako da sam je ja nahranila, stavila u ljuljasku, ukljucila ljuljanje, upalila crtani i nastavila kunjati, tako da sam otkunjala do sest user posted image . Hvala Bogu ne kise, ne kaslje, ne slini, jos da je toga poludila bih.

Ljubimo vas sve i svim bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje user posted image

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 4982
4.12.2010 13:38:42   
samedi
ehhh planovi nasi,mi kad god smo nesto isplanirali uvijek se izjalovi tako da nam je najbolji plan da nista ne planiramo user posted image
Sulty,hvala na informacijama,u ponedeljak cu najvjerovatnije potraziti to user posted image cini mi se da je bolje,slabo kasljuca a i nosic je prohodan,pa cu to nabaviti za svaki slucaj user posted image
Idacha,kako si,kako te slusaju? Ja sam sinoc Nejri pokusala spustiti nozice sa ogradice,ona spavala ali dzaba,ja spustim ona digne i sve tako dok nisam odustala reko probudicu je user posted image . i mm je nesto bolestan,kaslje,smrca,prehladjen,on kaze da je Nejri preslo od njega,a ja kazem pa nije prehlada prelazna,ako si se ti smrzo i prehladio nije njoj moglo preci,ili ipak jeste user posted image
Lilix,nauzivaj se u spavanju dok jos nisi krenula na posao user posted image A sta je Benji?
Jelena,ti nikako da se naspavas,ne da ti se user posted image divim se svim nespavalicama,ja kad se dobro ne naspavam,bar 8h ja sam ko zombiiii citav dan,nervozna ubitacno...
Ljubim vas,odoh praviti kolace i veceru,dolaze nam gosti dragi veceras,cuvajte mi se i ljubite bebare user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4983
4.12.2010 15:05:44   
Leena
Esma spavala do 8:45, najduže od kako sam je rodila, mi se probudili i ne možemo da vjerujemo koliko je sati... a nemamo nikada jutarnje planove, osim ovih kao jelena i njen m, saaaaanjaaaatiiiiuser posted image
Mada smo sinoc do 1:30 igrali jamb, dosao nam djever, pa nas troje igrali sto godina, i kaze mm jutros:"jos da smo mi legli na vrijeme, bas bi se naspavali"user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4984
4.12.2010 15:48:00   
Anoniman
oooooj, evo Benjo mi polako ali sigurno uništi živce, pomamio se od jutros user posted image
imam i ja jednog takvog samo je ovaj VELIKI benjo (mm.) nekad mi bas se po,zivcima skijauser posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 4985
4.12.2010 16:00:40   
Sulty
Leena, draga, svaka ti cast pa ostajes budna do pola 1.  Ja zaspem cim Vega zaspe.  Samo molim boga da zaspem sto prije, jer kod nas se nikad ne zna kakvu nam je vladarica noc isplanirala.  Obicno ukljucuje mnogo nespavanja.

Drago mi je sto ostale bebe tako fino pajke.  Valjda cemo se i mi moci nekad s tim pohvalit.

Lilix, Vegic nesto pocela od sinoc da kasljuca i smrce.  Nadam se iskreno da mi se nece nesto razbolit, jer ne bih voljela da propustamo ove fizikalne.  Da nam je vise samo to stavit iza sebe. 

A sto se planova tice, isti smo vam, kad god nesto isplaniramo, vladarica odluci da ona hoce drugacije user posted image

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4986
4.12.2010 17:22:07   
selina
gdje ste zenice i bebice???nesto ste mi slabo aktivni ovih dana a danas pogotov to se prepale zime????!!!!

idacha mila tebi kasnilo dan [pa si znala da si trudna aidi meni se cini ona rece 7 pa nije a ja jos nisam dobila trebam drugi put da dobijem a jos nema a doki jos nisam otisla nemogu da se nakanim ali trudnoce da ima kod mene nema sanse inace nisam bas tako brza a moja menst.... zna zezati!!

samedi neznam kako si preskocila ali ja sam pisalauser posted image
inace kako ti je pile malo??jel joj bolje??melini se jos guza nie oporavila tamam joj prodje pa opet dodje zato sad u ponedeljak odmah odo doktoru!

ostale kako ste mi???/ amela ti ucis pa nam se nejavljas ili je dragi kuci???

znali slucajno koja od vas kako se pravi onaj secer sa orasima???mozda jelena???Nije meni prahnulo nego muzu on trudan user posted image

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 4987
4.12.2010 19:49:09   
lejna_
Ženice, da li su vaše dvojmjesečne bebe trpale nekontrolisano ruke u usta i grizle prste. Nije gladna .... a non stop su joj ruke u ustima, ako joj cucu ne stavimo. user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4988
   [Obrisana poruka]
4.12.2010 20:43:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lejna_)
  Neposredna veza do poruke: 4989
5.12.2010 0:25:21   
Mjeseceva Pratilja
Beh! Evo i mene. Cekam da mi masina za sude zavrsi pa da idem spavati.
Dobro smo, zdravo hvala Bogu. Cvjetak slusa. U fazi sam uredenja stana, malo sam sarala zidove..
Bujrum na sendvic od cokolade i banane. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4990
5.12.2010 0:26:25   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: lejna_

Ženice, da li su vaše dvojmjesečne bebe trpale nekontrolisano ruke u usta i grizle prste. Nije gladna .... a non stop su joj ruke u ustima, ako joj cucu ne stavimo. user posted image

user posted image  daaaaaaaaaaaaaa. Jos nije prestala. Nekad se uspava tako.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4991
5.12.2010 0:28:17   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: felix

oooooj, evo Benjo mi polako ali sigurno uništi živce, pomamio se od jutros user posted image
imam i ja jednog takvog samo je ovaj VELIKI benjo (mm.) nekad mi bas se po,zivcima skijauser posted image user posted image

Nekad? Sretnice! user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4992
5.12.2010 0:37:12   
š t a
i D. trpa ruke u usta nekad pokušava zajedno imati i cuclu i ruke pa se ljuti što ne uspjeva.......... A šta se to šara???

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4993
5.12.2010 0:38:17   
š t a
E PRATILJO PRATILJO sad moram do frižideraaaaaaaauser posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4994
5.12.2010 8:38:07   
rose

moja nema jos ni mjesec a malo, malo rucica u ustima

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4995
5.12.2010 11:11:51   
Leena
jutro, drage moje:) (iako nam je vecini odavno vec proslo jutrouser posted image )

Sinoc sam sanjala da sam rodila bebu, opet je djevojcica, samo je jako sitna i nista me nije boljelo, rodila sam je kuci... onda sam skontala da me pocinje boljeti onako po malo, kao na pocetku.. i sjetim se da posteljica nije izasla, i odem u bolnicu da mi to "izvade".... probudim se, kad dobilauser posted image i stvarno me sve boli... A bas je bila slatka bebica hehe
Evo, Esma gleda Elma, sva je odusevljena, pjeva i plješće s njim, a mama malo odmara i boluje...

Btw, esma i sada trpa ruke u usta, nikad nije prestala...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4996
5.12.2010 11:17:14   
samedi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eee danas nam je divan dan,divan dan,divan daaan!!! Mojoj ljubicici punoh 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image jubi mama svoju veeeliku djevojcicuu@@@

Lijepo vrijeme,sunce probija,snijeg nam malo sinoc zabijelio,obradovala sam se ko malo dijete user posted image
MM ne radi,danas cemo vjerovatno nekud pobjeci user posted image jubimo vas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4997
5.12.2010 12:14:07   
lejna_
IZVORNA PORUKA: samedi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eee danas nam je divan dan,divan dan,divan daaan!!! Mojoj ljubicici punoh 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image jubi mama svoju veeeliku djevojcicuu@@@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4998
5.12.2010 12:37:33   
Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: samedi

Masallah. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4999
5.12.2010 12:39:21   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: š t a

E PRATILJO PRATILJO sad moram do frižideraaaaaaaauser posted image

I tebi tesko pada, ha? user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 5000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *