samedi
|
IZVORNA PORUKA: idacha uh,e vo i ovo moje dijete jos spava, ne ureklo se bice da je do vremena, omami bas... sto se tice spavanja, moj imi spava ko beg.. noge i ruke razbaca, jos obavezno nadje nesto na sta moze podici nogicu.. neko jutro spustio ogradicu i zabacio nogicu na nju i spavaaaa... vrecu za spavanje sam pokusala, ali obzirom da tako spava kako opisah, dijete kad nije dobilo slom zivaca sa vrecom, tako da sam je otpisala.. moj imi inace ima naviku da sve navlaci preko glave kad hoce da zaspe.. tako sam se neku noc prepala.. ja inace NIKADA ne ustajem po noci, a tu noc ko da me neko probudi.. nagnem se nad krevetac, kad nema imija, dekice fino zategnute.. ja pocela bacati one dekice sa njega (3 dekice) i odmah stavim ruku na stomak da vidim da li dise.. toliko me je bio prepao.. da nisam ustala mislim da bis e ugusio.. eh, od tada ja sve dekice utrpam sa strane u krevetac, da ih ne moze izvlaciti, i dam mu jednu tanku pelenicu da se moze pokriti sa njom... joj, mene vise smori i ovo razmisaljnje sta za dorucak rucak, veceru... ko da mi nije dosta razmisljanja sta cu nama, sada razbijam glavu sta cu njemu... evo, skuhala voce i potopila psenicne pahuljice, pa ce o dobiti... a, skoro svako jutro isti dorucak.. zapravo, ja njemu dam ujutro flasicu i poslije dorucak, rucak, vecera i oept flasica pred spavanje.. uf, da me ne opometu da idem OT, necu vise ljubimo vas sveeeeeee Idacha,ideeenticno ovako moja Nejra spava,svaku noc ona mora zakaciti nozicu na ogradu,barem jednu ako ne i obje noge tako da vreca ne dolazi u obzir,mozda bi nam godiloa ova ko kod Sulty,vidjecu ako je gdje nadjem.... Sulty,bas super taj savjet za Dr.Theiss moram i to probati Danas nam djecica bolje spavaju,neka neka i njima godi kisa a nama jos vise
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|