Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i ja da se javim Ma bila prehladjena onako pofino, pa se nisam javljala... Sad je mnogo bolje ali jos mi je nos malo zacepljen a valda ce i to proci.....
Inace mi je prehlada pokvarila plan,... mislila sam s Viktorom ici na Babybazar da se malo druzimo s mamama i bebarama al ja bolesna ......
Vise srece drugi put...
Vidim neke djevojke (JelenaT , mozel ovako?) isle na kaficu, superrrr
Nema nikoga, lijepo vrijeme pa ste u setnji ? Mi pajkimo pa cemo poslije....
Selina, lejna, samedi , amela, jelena, iman i sve ostale
A vidim opet ste nesto kuhale i jele
Samedi, cestitamo Nejrici na malom rodjendanu. Nek nam je ziva i zdrava i sretna skupa sa svojim roditeljima dugo, dugo, dugo...
Vegic nesto kasljuca i slini, mi je odveli danas u Vrazovu da vidimo da nije neka upala ne dao bog, ali kad smo vidjeli koliko ima bolesne djece u holu, samo se okrenuli i dosli kuci. Dr. Theiss i ispiranje nosica sad za sad, pa se iskreno nadamo da ce to biti dovoljno.
Ljubimo vas sve...
Samedi, sretan rođendančić, ljubi nam curu veliku! Sulty, ma igraona je zakon, ja je još napunila samo ovim mekanim igračkama i odmaknula od zida, pa mogu makar otici do wc-a mirna, da znam da se ne moze udariti... inace, vec je postala aktivna strasno, svako malo se negdje udari, a ja stalno visim nad njom, ali džaba... Iman :**** Jelena, mozda kada tetkice odu nadoknadi te propuštene snove, pa se napokon naspavaš!:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Hvala vam svima Ona ko da zna da joj je danas rodjendanko pa se pomamila Sultz znaci nije se malena pregledala? I ja nisam svoju vodila u strahu da se bas ne razboli,ojjj evo sad joj zanimljivo sto ja tipkam sjedi mi u krilu i udara nogicama hoce da dohvati tastaturu
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Veliko mahanje od nas za sve vas Ja sam jutros zaglavila u hutnu i dobıla 2 ınfuzıje ı 2 ınjekc,je protıv bolova Oko 9 jutros me je probudıo uzasan bol u lıjevom bubregu, mislila sam da ce proci ali nije orala sam ici u hitnu dje su mi prvo rekli da imam kamen u bubregu, pa pijesak i poslıje hiljadu nalaza rekli su mı da sam dehıdrırala Meni to nıkako nıje jasno kako dehıdrırala a pıjem mınımum 2l vode na dan. Dan mı je uzasno prosao, a ja sam take jeb e srece da mi je muz opet nıje tu kad mı treba on je dezurnı do 8 ujutru. Evo sad sam malo bolje al me guze bole od je ih injekcija Hvala bogu Sara mı je dobro pa me ne zeza puno ınace bı ızludjela samedi draga srecan mali rodjendan vama i da nam dozivite puno puno velıkıh rodjendana u zdravlju ı veselju
jesam bolje sam draga samedi ali mi se i dalje gadi i sve mi je mutno... i sva sam bljak. Ja sam mislila da umirem jutros kad sam imala te bolove. To je za ne opisat kako boli
ola curice kako ste vi i vaše beice ja vam se pokušavam pridružiti ma izvjesno vrijeme ali bebač mi baš i ne da ja sma mama dojilica već 49 dana malenom jako godi moje mlijeko jer napreduje mašallah pravo fino od smog početka budi se po 1 ili 2 puta noću da doji i to je to ljubim vas sve i vaše bebice također
ola curice kako ste vi i vaše beice ja vam se pokušavam pridružiti ma izvjesno vrijeme ali bebač mi baš i ne da ja sma mama dojilica već 49 dana malenom jako godi moje mlijeko jer napreduje mašallah pravo fino od smog početka budi se po 1 ili 2 puta noću da doji i to je to ljubim vas sve i vaše bebice također
ola voljena dobro nam dosla vidim da si nova nasih zenica nema sakrile se od zime ali evo mene bar da ti ja pozelim dobrodoslicu.........super za bebicu nek nam fino napreduje i nek samo papi svojoj mami tako i treba
moja mala se zove melina i eno je spava u sedmom nebu je trenutno vec od osam je u krevtcu a inace joj je 10 na 11 mjesec.......ljubi bebaca od nas
Hvala na dobrodošlici selina moj dječak spava između 9 i 11 nije se još uobročio pa još nismo ni vrijeme spavanja baš uredili :) ali danas je zaspao oko pola 10 pa sam se ja malo dočepala neta imam i jednog velikog dječaka on ima već osam godina
masallah ti si znaci iskusna mamica mozemo dobiti i savjeta kad nam budu trebali polako sa snom uredice se a znas i sama 1000 puta ce se i poremetiti,moja mala jedan mjesec lijepo drugi zeza ili dva dana ok a treci ali taka su nam sva djeca neka su nam samo zdrava i ziva.......citala sam tvoju upravo porodjajnu pricu i super si masallah prosla svaka cast na hrabrosti i izdrzljivosti!!!! ljubi djecicu
Danas ja i moj sin stali na vagu 79kg joj nesmijem ni reć da na mene otpada 71 a i sin mašala ostatak
I ja rekoh da se javim, kod nas nista novo, trka, frka, panika Uzivamo, mazimo se, igramo se... Erol vec velika momcina, sunce moje, svaku majku zna Umazili ga ovih dana kako nije sa mnom, ne dam da ga nosaju, strogo sam im potpisala, dobro je kad je kod moje mame, al kad je kod sveki cim dodje kuci frka je... Zato danas nisam dala da ide njoj nego bio kod moje mame pa nek se ljuti koliko hoce... Moja ledja ce mi biti zahvalna a bogme i zivci... A on frajer ako sta nije po njegovom galami veceras moja sestra govori mu Ne a on na nju AAAAA ona opet ne a on AAAAAAAAAAAA i smrkne se, gleda, ko on ljut... ako mu se nasmijes, i on pukne u smijeh i nastavi sta je krenuo
Leena, ista sam ti. Napunila igraonu mekanim igrackama i rahat odem u WC .
Joj, ljudi, sto mi Vegic kaslje. Posebno po noci i dok spava. Ziva ne znam sta cu. Ima li ko pametan neki savjet. Vodila je juce u Vrazovu, ali je cekaonica bila puna bolesne djece, pa se ja odmah vratila. Kontam ne dao mi bog tek ce mi se ovdje razbolit. A jutros mi se jos i muz probudio prehladjen .
Amela, nadam se da ces nam uskoro biti bolje. A uzas, bas ti to nije trebalo. Nadam se da nije nista strasno. Bolje i to da si dehidrirala, nego kamen u bubregu.
Voljena, dobro nam dosla i super da bebac doji i fino napreduje. Uzivaj u spavanju .
Sta, mashallah, sin ti je super napredan. Mojoj Vegici je 6 mjeseci i mislim da ona ima oko 7 kg. Meni je to da ti pravo kazem taman, teska je vec mashallah, otpadnu i ruke i ledja .
Aida, tacno znam kako ti se to Erol buni. Moja Vega je ista. Stisne sake i zabaci nogicama i samo vrsine kad nesto nije po njenom. A kod mene je za razliku od tebe mama najgora sto se tice nosanja. Vega i ne gleda u mene kad je nana tu. Vec samo u nanu i njoj ko kenjka, a nana je odmah uzima. Ma hajd, sta ces, nek ih maze.
Mi danas opet na terapiju. Drzite nam fige da mi Vegic ne place previse. Prosli put je toliko plakala da je promukla dusa mamina. Ljubimo vas sve...
Mi smo jutros do pola osam spavali, mislim da je to drugi but kako se rodila , mami neobicno . Izgleda ovo nespavanje izmorilo dijete . Tetke nam odose danas kod bake i dede, a mi ne mozemo, dr nam zabranio dok pijemo terapiju da mijenja nadmorsku visinu. Sulty i Anci moja je kasljala strasno, probali smo vise sirupa ali samo nam panatus pomogao i masne obloge po preporuci pedijatra. S prednje strane masnu oblogu, a ledja ocistiti dobro alkoholom da se ociste pore da ima gdje da "isparava" da tako kazem :). Čaj od luka i jabuke nam samo prvi put kad je pila pomogao, samo tada povratila, posle joj se svidjeo i pila ga bas dosta, a i dalje kasljala.
Jelena, hvala na savjetima. Ja sam zovnula onu dr. Junuzovic, pa ce nam doci danas prije nase fizikalne da malo vidi Vegicu. Nadam se da kod Vegice nije nikakva upalica i da ce sirupcic rjesiti kasalj. Bas puno kaslje. Evo jutros je kasalj probudio, dusa mamina najdraza.
evo i mene na brzinu; Sulty šta je to s Vegicom, nadam se da nije ništa strašno ; ja sam Benji kod tih problema pomagala na sličan način kao i Jelena, samo nisam radila ovo sa alkoholom, za to nisam znala; ja sam stavljala svinjsku mast na lanenu krpu i na prsa i odmah mu smiri kašalj; s tim da ovo ne smiješ raditi kad dijete ima temperaturu; u svakom slučaju probaji malo više osvježavati prostoriju u kojoj spavate samedi kako Nejra, je li ona bolje? sretan vam mali rođendanko jelena jesi li se uspjela šta odmoriti dok su ti bili gosti, ili si se još dodatno umorila ; amela šta te to snađe, uf i ja sam jednom imala taj napad, tj nesnosan bol u bubregu, neponovilo se ; nadam se da će to sve brzo da se smiri Iman kad god vidim tvoj avatar izmami mi osmjeh na lice Nenci kako ti sa prehladom, jesi li je se uspjela riješiti? Leena Esma znači postala pravo nestašna, biće ona pravi mali zvrkić
ja se ljudi moji polako spremam za posao, u srijedu mi je dan D, a već sam katasrofa
Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!
Voljena,eto mene na kaficu ionako sam sva pospana Joj sinoc sam zaspala u 12 a ustala u pola sest bas sam sad bljack@ Sulty jesi li vodila Vegu doktoru? JAvi nam kako je bilo na terapijama@@ Moja Nejra je hB prestala kasljucati ali opet me strah Gledala sam danas onaj dr.Theiss ali ne kupih bila u Tz i hajde reko kupicu kad dodjem kuci ali me noge toliko zabolise od stikli da sam jedva cekala da dodjem kuci i da stanem na ravno Odvikla se,a jos valja i ove kile nositi Lilix joj pa nisam znala da vec u srijedu pocinjes sa srecom draga,i da sto bezbolnije prodje aBd! Jelena,Selina kako su princezice??? Amela,kako si danas jel bolje ista bubreg? Ljubim vas sve,odoh sad imam opet posla
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Odmorila se od Ane(kako ovo ruzno zvuci ), ali od kuvanja, ciscenja, spremanja umorila . Dosla mi sveki danas i eto meni odmora, samo da duze ostane , ne ispusta anu, bile i u setnji evo sad usle u kucu, a ja kobila umjesto da spavam ja uhvatila kuvati, mrzim samu sebe . Amela nadam se da si bolje. Dusica mala slusa li? Nenci ziva si, ima li drugog zubica Viktoru? Iman kuvarice moja ljubimo te Selina smiri li se poplava, i kod mojih dole u Gž je strasno uh. Lilix već na posao , ko ce cuvati Berinu i Benja, dusice slatke. Leenaaa ljubi nam dusicu malu slatku, pravi je medenjak, ne mogu oci da odvojim od njenih slika Samedi mani se stiklih , ja sam se odvikla od njih da mislim da ih obujem da bih se srusila odmah ili noge polomila Voljena dobrodosla Ostale mamice koje sam izostavila ili zaboravila ljubimo vas sve
ps. zna li iko sta je sa zvečkom, sjećam se da je sa nama bila na onoj temi iscekivanja dan D-a