|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.12.2010 9:00:00   
samedi
Jutrooo user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4951
Zoe
Jutrooo i od nasuser posted image
Eee rose, odmaraj malo, bolno jeste, ali dan po dan, biće lakše ( ja sad ovo ko "veliki stručnjo", tješim sebe za taj dan)..I kod nas kiša lije, ne stajeuser posted image
Ja sam polomljenauser posted image , blago onim mamama čije dušice spavaju u krevetcu, Fara kao da ima kakav alarm-čim je spustim u krevetac-vriskauser posted image , a + se još stalno otkriva, po čitavu noć mi jedno oko otvoreno-samo da bih mladu damu držala pokrivenu...  uh ništa se nisam napavala...Ovo vrijeme ima neki uspavljujući efekat na nju-još user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4952
lilix
ljudi šta se desilo sa ovom temom user posted image user posted image user posted image
kod mene zadnji post od Zoe s datumom od 10.10. user posted image user posted image user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4953
lilix
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e što se sad ismijah,i moj post je sad od 10.10 user posted image user posted image user posted image
još sam bila počela da se pitam je li decembar ili nije user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4954
Zoe
Nemam pojma, očito je no refreshuser posted image

Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4955
bebacha
jutro id nas.
Zoe.pridruzujem seuser posted image user posted image user posted image user posted image nakon bezbroj spustanja u krevetic uspije ostat u njemu al i to samo na par sati,onda se nesto budi, pa kmezi,hocel dojit ili nece,dok se on skontat,probudi i sekuuser posted image user posted image user posted image
smori me sto sam stalno u kuci,jedini izlazak mi je da odem mami.samo da ova kisa prestane.imam jaku zelju i potrebu da idem u Azel i Dm al izgleda da ce ostat samo zelja.
Lilix cjeli forum je pukouser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4956
3.12.2010 10:14:57   
Anoniman
Jutro, dan, vece od nas user posted image , ja vise ne znam ni koje je doba dana ni kad ustanem ni kad legnem.

Trabala mi svekrva doci sad za vikend i ostala bi malo duze, ja se ponadala odmoriti malo, mislim naspavati kad ove poplave i ne moze doci user posted image
Nadam se da ste vi bolje spavali od nas, ljubimo vas user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4957
3.12.2010 11:05:58   
idacha
jutro i od nas...
imi spava jutarnju turu, pa mam odmah da se javne...
hehehehehe, sto se slatko nasmijah, nek sam vas vala potakla na male bebarice user posted image user posted image user posted image user posted image
svima koje zele sada bebacice maje, zelim da sto prije ugledaju plusice ili user posted image i da mi se pridruze, aBd... bas bih se radovala..
eh, ja sam i dalje smorena.. kako nisam navikla na mucnine, sve kontam da ce za koji dan presatati, a jutros se opet probudih sa istim osjecajem... ja ne povracam, jer se suzdrzim, a da li se samo nakasljem, mislim da bi haos bio.. iskreno, ne smijem ni da pomislim na povracanje, ko bi bio sa imijem... to mi je trenutno najgore... mama nije u mogucnosti da bude samnom, mada jadna doleti svaki tren kad moze, a ja se pravim da je sve u najboljem redu, da se ne bi sikirala za mene.. mm u Sarajevu, tako da ni od njega velike vajde nemam, a svi ostali... kako kazu, tudja ruka svraba ne cese, tako da se vodim onim ''uzdaj se use i u svoje kljuse''... svaka mi cast, evo sad javno kazem... :)

odoh samo pripremiti imijeu dorucak, pa s evracam :)
p.s. hehehehe, lilix, kraljice ''sta se desilo sa rr''.. hehehehe, bas me nasmija :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4958
3.12.2010 11:17:01   
samedi

IZVORNA PORUKA: rose 87

samedi i mi smo do sada po kartonu popili jedno 10-ak antibiotika,kad god odemo samo nam antibiotik daju,a popio je 2,jedan bez veze dok sam jos mislila da su doktori strucniuser posted image user posted image user posted image user posted image ,a jedan s razlogom jer je stvarno imao upalu neku,ah sta bi jos malo pa cemo sami lijeciti user posted image svoje

Eh bas tako,same cemo bit inajbolji doktori user posted image
Evo jutros manje kaslje,samo ponekad,i manje kise...Moze li proci samo od sebe user posted image
Zoe,i mene brine to nepokrivanje,ja nju pokrijem ali ona se i otkrije,doduse uvijek je dobro obucem iako je stvarno toplo u sobi,a ona zagrli svoje dvije dekice i spava atrecom je ja pokrijem,i uvijek kad se ujutro probudi zateknem ne otkrivenu a 3 deke oko nje user posted image a u vrecu nece ni naopako user posted image
Sta je to lilix,nista te ne kontam,kod mene je sve normalno?
Idacha,vala bas svaka ti cast user posted image user posted image user posted image
Jelena,bebacha i ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odoh probudila se curka user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4959
3.12.2010 11:29:44   
Sulty
Jutro drage,
Samedi, vidim Neirica nam kasljuca.  Meni je sestra (iskusna majka dvoje djece user posted image ) rekla da kupim Dr. Theiss Eukaliptusov balzam protiv prehlade i mazem joj time pluca i ledja.  Ja joj navece namazem to i jos dodatno preko stavim vate da joj sve to malo zgrije.  A za nosic koristimo Aqua Maris Sprej i cesto ga spricam, jer mi je sestra takodje rekla da njima upale idu od nosa, pa je bitno nosic cistiti ako je zapusen da ne predje na grlo.  Za doktore nisam pametna, ja vala se trudim njih da izbjegavam, jer odmah ti daju antibiotik, a mislim da vecinom nema potrebe.  Drago mi je da malena sad fino jede mashallah (da je ne ureknemo) i pajki.

A sto se tice otkrivanja i vrecica za spavanje, ja sam na pijaci kod nas nasla vrecicu za spavanje sa nogavicama.  Tako da je u stvari ista kao pidzama samo deblja.  Ja fino Vegicu u to upakujem jos je i pokrijem, ali nije mi onda frka kad mi se otkrije.

Idacha, od srca ti svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jos ti muz nije tu, legenda si.

Vecina zna, ali eto da i ovdje kazem, Vegic je juce pocela sa fizikalnim terapijama i od sad idemo svaki dan.  Teta je divna koja joj to radi, Vegica je malo plakala ali vise sto ne zna tetu i sve u mene gleda zbunjeno, ko veli sto me mama ne uzimas kad ti kenjkam.  Danas sam se naoruzala igrackama da je malo pokusam zabaviti, ona pajki, nek pajki da mi se fino odmori.  Samo nek njoj napokon bude bolje.

Ljubimo vas sve...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4960
3.12.2010 11:29:47   
lilix
samedi jutros je bio što reče bebacha cijeli forum "puko"; ma sve bili datumi 10.10.; sad se vratilo u normalu...
Zoe i ova moja djece su pravo uspavana ova 2-3 dana, jutros Beri ustala malo prije 11 a Benjo se još valja po krevetu user posted image ; jelena izgleda samo na Anu ovo vrijeme kontra djeluje, to ona izgleda opet neće da spava user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4961
3.12.2010 11:36:01   
Zoe
Ma i ja se razmišljam o toj vreći već duže vremena...
Sulty, nek nam drugarice ide na bolje, drago mi jeuser posted image user posted image user posted image ,  a vidiš ti doktora , šta mogu sve napraviti ccc....Javi se češće, nedostaješ ovdje sa svojim riječima i savjetimauser posted image
Pisala bih još al mala kenjka-odoh je probati uspavatiuser posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4962
3.12.2010 12:01:58   
idacha
uh,e vo i ovo moje dijete jos spava, ne ureklo se
bice da je do vremena, omami bas...
sto se tice spavanja, moj imi spava ko beg.. noge i ruke razbaca, jos obavezno nadje nesto na sta moze podici nogicu.. neko jutro spustio ogradicu i zabacio nogicu na nju i spavaaaa... vrecu za spavanje sam pokusala, ali obzirom da tako spava kako opisah, dijete kad nije dobilo slom zivaca sa vrecom, tako da sam je otpisala.. moj imi inace ima naviku da sve navlaci preko glave kad hoce da zaspe.. tako sam se neku noc prepala.. ja inace NIKADA ne ustajem po noci, a tu noc ko da me neko probudi.. nagnem se nad krevetac, kad nema imija, dekice fino zategnute.. ja pocela bacati one dekice sa njega (3 dekice) i odmah stavim ruku na stomak da vidim da li dise.. toliko me je bio prepao.. da nisam ustala mislim da bis e ugusio.. eh, od tada ja sve dekice utrpam sa strane u krevetac, da ih ne moze izvlaciti, i dam mu jednu tanku pelenicu da se moze pokriti sa njom...
joj, mene vise smori i ovo razmisaljnje sta za dorucak rucak, veceru... ko da mi nije dosta razmisljanja sta cu nama, sada razbijam glavu sta cu njemu...
evo, skuhala voce i potopila psenicne pahuljice, pa ce o dobiti... a, skoro svako jutro isti dorucak.. zapravo, ja njemu dam ujutro flasicu i poslije dorucak, rucak, vecera i oept flasica pred spavanje.. uf, da me ne opometu da idem OT, necu vise
ljubimo vas sveeeeeee

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4963
3.12.2010 12:04:46   
idacha
Sulty, mila, bas mi je drago sto si se javila, bas sam milsila na Vegicu i tebe... drago mi je sto ide u bolje i bice sve to super aBd... samo polako i strpljivo... obje ste prave hrabrice bogami... velika pusa za vas
inace, i ja sam cula za taj Dr. Theiss Eukaliptusov balzam... bas sve najljepse, ali eto jos nismo probali...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4964
3.12.2010 12:26:33   
Anoniman
Ja vise ne znam odakle mom dijetetu ovoliko snage, juce na kafici kenkala kao da je uveliko pospana, a ona bila sinoc do pola deset budna, pa se budila u pola jedan, igrala se do tri, pa u tri zaspala do pola sest i to je to user posted image , evo je jos budna. A ja danas bas na lijevu nogu ustala, sve po kuci polomih, sve mi iz ruku ispada kao da nisu moje.
Sto kazes idacha vise mi muka od izmisljanja sta da jede, jos ja njoj pet obroka minimum spremam, vise ne znam ni sta nama kuvati, a ne njoj.

Ljubimo vas sve odoh da se svadjam sa ovim mojim djetetom, tvrdoglava je strasnooooooo.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4965
3.12.2010 12:33:42   
selina
gdje ste mile ja nisam bas u toku nisam bila kod kuce 2 dana bila kod mame muzic radio trecu a i u nas katastrofa vamo sa poplavama pa tako reko da nisam sama kuci,imal u vas poplava za tuzlanke znam idacha i ostale user posted image vama nece stici jedino ako bi vam naskodila brana na modracu !!!
vamo u nas je pola janje poplavilo mnogo naroda iseljeno iz kuca a neki su cak u kucama nemaju ni vatre ni struje ni sta da jedu bas su zateceni nemaju izlaza iz kuce pa dolazi im pomoc ali i ti je slabo,hvala bogu mene nije zahvatilo i ovaj moj dio a za ostale user posted image user posted image user posted image

inace kako ste vi i bebice bilo mi je neobcno bez vas da vas citam ali eto sad sam tu.........ljubite mi djecicu i puno user posted image user posted image user posted image od nas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4966
   [Obrisana poruka]
3.12.2010 13:00:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4967
3.12.2010 13:57:34   
Anoniman
Mi i dalje ne spavamo. Iman meni se cini da ti ne napisah da ide mak u vrelo mlijeko neko vece user posted image .

Samedi kako je sad princezica, ljubimo je da brzo ozdravi user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4968
   [Obrisana poruka]
3.12.2010 15:19:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4969
3.12.2010 15:28:05   
amela2208
caoooooooooooo

Evo ı nas, danas bılı vanı setalı skoro cıtav dan, vrıjeme ko proljece da jeuser posted image U kosuljı sam bıla cıo dan tolıko je toplo. Sara me preko nocı slabo slusa, lose spava svakı cas se budı ı u snu placeuser posted image
iman83: uh uhhh ko nam je to vrıjedan, ja kolıko vıdım tı samo pravıs ponesto za jelouser posted image user posted image user posted image A znam obecala sam neku lıteraturu za turskı alı vjeruj mı da nemam bas vremena ali nacı cu vam ıpak nestouser posted image İspiti se tek zavrsavaju krajem januara pa ko sı za cekanje okuser posted image user posted image user posted image user posted image
ostale a stvarno vas je punouser posted image user posted image user posted image kako ste kako bebıce vı?

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4970
3.12.2010 15:33:44   
samedi

IZVORNA PORUKA: idacha

uh,e vo i ovo moje dijete jos spava, ne ureklo se
bice da je do vremena, omami bas...
sto se tice spavanja, moj imi spava ko beg.. noge i ruke razbaca, jos obavezno nadje nesto na sta moze podici nogicu.. neko jutro spustio ogradicu i zabacio nogicu na nju i spavaaaa... vrecu za spavanje sam pokusala, ali obzirom da tako spava kako opisah, dijete kad nije dobilo slom zivaca sa vrecom, tako da sam je otpisala.. moj imi inace ima naviku da sve navlaci preko glave kad hoce da zaspe.. tako sam se neku noc prepala.. ja inace NIKADA ne ustajem po noci, a tu noc ko da me neko probudi.. nagnem se nad krevetac, kad nema imija, dekice fino zategnute.. ja pocela bacati one dekice sa njega (3 dekice) i odmah stavim ruku na stomak da vidim da li dise.. toliko me je bio prepao.. da nisam ustala mislim da bis e ugusio.. eh, od tada ja sve dekice utrpam sa strane u krevetac, da ih ne moze izvlaciti, i dam mu jednu tanku pelenicu da se moze pokriti sa njom...
joj, mene vise smori i ovo razmisaljnje sta za dorucak rucak, veceru... ko da mi nije dosta razmisljanja sta cu nama, sada razbijam glavu sta cu njemu...
evo, skuhala voce i potopila psenicne pahuljice, pa ce o dobiti... a, skoro svako jutro isti dorucak.. zapravo, ja njemu dam ujutro flasicu i poslije dorucak, rucak, vecera i oept flasica pred spavanje.. uf, da me ne opometu da idem OT, necu vise
ljubimo vas sveeeeeee

Idacha,ideeenticno ovako moja Nejra spava,svaku noc ona mora zakaciti nozicu na ogradu,barem jednu ako ne i obje noge user posted image tako da vreca ne dolazi u obzir,mozda bi nam godiloa ova ko kod Sulty,vidjecu ako je gdje nadjem....

Sulty,bas super taj savjet za Dr.Theiss moram i to probati user posted image user posted image
user posted image Danas nam djecica bolje spavaju,neka neka i njima godi kisa a nama jos vise user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4971
3.12.2010 15:53:41   
Anoniman
Moze tako iman user posted image , bravo pametnice nasa user posted image , a ako si slatke kiflice u secer prah ih uvaljaj, a slane premazi zumancetom da budu ljepse ili jogurtom da budu mekše user posted image . Odoh ja OT skroz user posted image

Amela zavidim vam na lijepom vremenu, kod nas cijeli dan malo pada, malo prestane, cim prestane dok ja spremim malu i izadjemo ono opet pocne, tako smo tri puta izlazile i vracale se u kucuuser posted image . Konacno zaspala i Ana user posted image , ja ufatila da raspremam kucu, sutra mi dolaze seke iz Holandije, jedva cekamuser posted image i cekam mm da dodje sa posla pa da idemo u shoping da malo zivce smirim user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4972
3.12.2010 18:30:12   
Leena
drage moje,
ja danas k'o nadrogirana... ne znam sta mi je. samo sto nisam zaspala u tramvaju do posla, sva sam bljak.,... jedva podignem esmu... procitala sam sta ste pisale, ali sam sve zaboravila, i mozak mi je usporen danas... odoh se odmoriti, pa se javim...
ljubimo vas!
p.s. na kafici je juce bilo diiiivno, hvala vam, drage:). Dzenana i ja smo jos nastavile kod mene, a Nejla i Esma su se cupale i grebale i svasta nesto dok ih nismo razdvojile, kako su bile smijesne, da ste samo vidjele, prava konkurencija:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4973
3.12.2010 20:30:13   
aida.
da vam se javim da vas nisam zaboravila samo nemam vremena ko prije user posted image
kasnilo mi vise od sedam dana i danas sam htjela kupit test..mada mm govori nema sanse dzaba ti reko ocito da ima.... sve sam mogla zamislit al sebe sa jos jednom bebom ne...uh kako me bila panika uhvatila, plakala sinoc cijelu noc ubijedjena da sam trudna user posted image user posted image i danas dobih sreca... tako da iducu mens.idem da stavim Mirenu najvjerovatnije...

pozz za sve, duznost zove, ako stignem poslije pisem

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4974
3.12.2010 21:35:13   
bebacha
ja sam da vas pozdravim i da vam kazem da sam postala strina.bas sam sretna.jupiiiii

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *