Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro i do nas Berina spavala do pola 10 , a i ja sam se vala baš naspavala ....
Morala sam citirati ovo od lilix šta je ovo , djeca nam se jutros komirala , joj moja bi još spavala ali sam je ja zloća probudila, inače bi do večeras zvrk besjedila pa ne bih ništa uradila Pročitala sam da ćeš uskoro na posao , uhh meni muka kad pomislim da me isto uskoro čeka, ali pregrmit će se nekako...samo da se one naviknu na tete...ova moja kakva je maza, čak i kad je MM s njom-ako me ne vidi 15 min-frka je
Eee kahvica se sprema, hajde uživajte popijte jednu i za nas sa strane Ja se nešto ulijenila pa nikad slova napisati zato ću sad ko padobranac pisati komentare na sve čega se budem sjetila Leena - opis Deinog rođendana- fantastičan, meni već sada zujaju svakakve ideje za Farin Spominjale ste sunce i Libiju i Arape - ja bih malo sunca što se tiče sušenja veša ( jedino mi je zbog toga zima -uff kad se uščuje na onaj smog i čađ )...Ah, da ne zaboravim-svaka čast za TM majstora - ee ovaj moj po tom pitanju-trebaš ga puškom tjerati- za auto će sve uraditi i šta treba i ne treba - niš ga ne napominji-al u kući cccc...-trebam mu pismeno dostaviti nalog za popravak Samedi - otkako si napisala za ljubicu da ti je umalo pala s bračnog tako i ja svoju sada stalno kontrolišem s ti da ona ne spada u "puzavce i prevrtače" djete već 2 mjeseca ide ali unatrag i to se odbacuje kao atletičar , da mi je vidjeti makar 5 min kako puže , kako ljubica sa klopom sada? Mi smo juče zvanično probali prvi put meso -izmiksala joj piletinu - ma dušica sve je popala-hB pa nemam problema s njenom hranom mala je poguzija a ima brate i na koga Iman- ti se baš opteretila sa snovima - probaj pred spavanje da popiješ čaj od kamilice s medom pa da te malo umiri, nadam se da će to uskoro prestati.. Idacha - mukice već startale , često mi padneš na pamet, zbilja treba sve to izdržati sa malom bebarom, kako je Imi, jel on sada ozdravio? Ovih par dana kako čitam vidim vaše bebare su super što se tiče pajkenja, izuzev što Anuška zeza mamu , uhh ja neznam kako bih nazvala svoju spavačicu - budi se sigurno 6 puta- od toga 3x da jede a ona 3x samo da nešto "promrmlja" kao nešto nije baš najbolje i nastavi spavati- zato me je jutros iznenadila jelenaT- čitam za Aninu upalu i te preglede pa mi pade na pamet - vjerujem da u Sa ima pri jednoj od bolnica audiološki odjel-jeste li probali tamo da je odvedete na pregled (ovo sada lupam ko Maksim po diviziji - neznam koliko ima koristi), ovdje u TK do 2-3 mjeseca beba se vodi na taj pregled da se ispita sluh..
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
idacha prvo čestitke za trudnoću i ja bi al ne uspjevam nagovoriti muža.......... a drugo i ja sam patila od mučnina i povraćana pa znam kako ti je . Moj bebić slabo po danu spava al zato noć u komadu prespava pa se i mama na spava
Zoe,zar se i vi budite puno nocu? Ma samo neka ona hoce hapiti(to je meni najbitnije ) s pjesmom bih joj pravila sta god hoce samo da jede. U zadnje vrijeme mi fino jede ali ne smijem previse hvaliti da mi se ne pokvari
Nego cini mi se da mi se prehladila ,kise,kasljuca i nosic nije zacepljen nego curi bas ona vodica,sta da radim ne ide mi se doktoru,napasce me cojk sto joj nisam dala one antibiotike i linex
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
idacha prvo čestitke za trudnoću i ja bi al ne uspjevam nagovoriti muža.......... a drugo i ja sam patila od mučnina i povraćana pa znam kako ti je . Moj bebić slabo po danu spava al zato noć u komadu prespava pa se i mama na spava
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Joj zenice,bila sam se danas prepala,kasnilo mi jedan dan i ja danas kontam kako bi bilo fino da me iznenadi kad vjestica dodje veceras
Nego cini mi se da mi se prehladila ,kise,kasljuca i nosic nije zacepljen nego curi bas ona vodica,sta da radim ne ide mi se doktoru,napasce me cojk sto joj nisam dala one antibiotike i linex
Napisah a ne prođe a ja ne spasih,grrr Vidim ja, idacha nam svima "našmagala" iskreno, ja bih volila da za jedno pola godine vidim A jel to ljubicica ranije već dobila antib. pa joj nisi dala i što linex-jel ima proliv? Da sam na tvom mjestu-bila bih sigurnija da je ped. posluša i pregleda-ako treba ponovo..
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Idacha dusice nasa bas mi zao za povracanje, ja sam gotovo do kraja trudnoce povracala dok mi jedan stari doktor nije rekao da ujutru kad se probudim pojedem nesto suvo, tipa integralni stapici, obicni stapici, ako nista krisku hljeba i popijem beviplex ili b6 i lezim jedno pola sata i tek onda ustanem i ja sam tako prestala povracati, meni pomoglo.
Bili smo danas na kafici i bilo je suuuupeeeeeeer, toliko mi bilo lijepo da se meni jos ostajalo, ali sta cu kad sam imala seficu u kolicima
Zoe isli smo na audiologiju i oni nas poslali privatno, kao oni imaju bolju aparaturu, a posto je Anu bas tesko udrzati, dijete ima traume od bijelog mantila tesko sa tom njihovom aparaturom da mogu da joj ocitaju dobro nalaz. Takva nam je drzava kad kazu idite privatno oni su bolji...
Joj zenice,bila sam se danas prepala,kasnilo mi jedan dan i ja danas kontam kako bi bilo fino da me iznenadi kad vjestica dodje veceras
Napisah a ne prođe a ja ne spasih,grrr Vidim ja, idacha nam svima "našmagala" iskreno, ja bih volila da za jedno pola godine vidim A jel to ljubicica ranije već dobila antib. pa joj nisi dala i što linex-jel ima proliv? Da sam na tvom mjestu-bila bih sigurnija da je ped. posluša i pregleda-ako treba ponovo..
Nisam joj dala zato sto joj je bezveze propisao,pitao ima li proljev,kad sam rekla da NEMA onda on meni :a to je sigurno stomacni virus a dijete bilo zdravo,kako cu joj dati antibiotik i linex a nema proljeva niti nista,nikakvih simptoma? Mislim da se jos nije dr.bio probudio posto je bilo 7:15
Nisam joj dala zato sto joj je bezveze propisao,pitao ima li proljev,kad sam rekla da NEMA onda on meni :a to je sigurno stomacni virus a dijete bilo zdravo,kako cu joj dati antibiotik i linex a nema proljeva niti nista,nikakvih simptoma? Mislim da se jos nije dr.bio probudio posto je bilo 7:15
Ajajaj i tog dr. nisam pametna šta da ti kažem... Fara mi jos nije zaspala, evo je , odoh s njom pa se cujemo opet, ja cu sva u turskom tonu-mada neznam kako se psie-iyi geciler-nabadala sam
< Poruku je uredio Zoe -- 2.12.2010 22:06:15 >
jutro eh joj moracu i ja poceti tu seherzadu da pratim,nemoze ovo ovako,eto sad amela prevodi kad zavrsim poruku jeste mi se naspavale jutros,ja sam ustala oko pola 7 spremila svoje momke i poslala ih jedan ce na posao a jedan kod nane zao mi ga je pravo ali moram ga malo navikavati,neznam ko je vise vezan ja za njega ili obrnuto,spavali smo onako,kisa nam i dalje lije,a Bosna mi je odmah ispod prozora,potopila mi je citavu bastu,e da sam strucnjak ko amela uslikala bih vam da vidite sto je strasno eh posto sam danas sama ima cijeli dan da vam po malo dosadjujem
samedi i mi smo do sada po kartonu popili jedno 10-ak antibiotika,kad god odemo samo nam antibiotik daju,a popio je 2,jedan bez veze dok sam jos mislila da su doktori strucni ,a jedan s razlogom jer je stvarno imao upalu neku,ah sta bi jos malo pa cemo sami lijeciti svoje