|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
2.12.2010 11:32:37   
samedi

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samedi kako je malena princeza nocas spavala? user posted image

Dobro,zaspala u pola 10 i probudila se u 1 da jede i nastavila do 8,ali su bile muke dok je zaspala,100 put sam je stavljala u krevetic i vadila user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4926
   [Obrisana poruka]
2.12.2010 11:53:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4927
2.12.2010 11:56:45   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Iman83

Amelaaaaaaaaa, jesi dobila moju pp?

jesam, izvini tek sad sam procitala evo vracam odmah za 2 mın cekaj  pp

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4928
   [Obrisana poruka]
2.12.2010 11:58:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 4929
2.12.2010 12:09:33   
samedi
Idachaaaa,znaci vec su pocele slatke muke user posted image Valjda ce uskoro proci user posted image user posted image user posted image
Rose ako se ne varam tvoj maleni je nocas lose spavao ? user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio samedi -- 2.12.2010 12:10:20 >

Prohodala 6.6.2011.<3

Neposredna veza do poruke: 4930
2.12.2010 12:42:05   
Zoe
IZVORNA PORUKA: lilix

jutro i do nas user posted image
Berina spavala do pola 10 user posted image user posted image , a i ja sam se vala baš naspavala user posted image ....

Morala sam citirati ovo od lilixuser posted image user posted image šta je ovo , djeca nam se jutros komiralauser posted image user posted image , joj moja bi još  spavala ali sam je ja zloća probudila, inače bi do večeras zvrk besjedila pa ne bih ništa uradilauser posted image
Pročitala sam da ćeš uskoro na posaouser posted image , uhh meni muka kad pomislim da me isto uskoro čeka, ali pregrmit će se nekako...samo da se one naviknu na tete...ova moja kakva je maza, čak i kad je MM  s njom-ako me ne vidi 15 min-frka jeuser posted image

Eee kahvica se sprema, hajde uživajteuser posted image user posted image  popijte jednu i za nas sa straneuser posted image
Ja se nešto ulijenila pa nikad slova napisatiuser posted image  zato ću sad ko padobranac pisati komentare na sve čega se budem sjetilauser posted image
Leena - opis Deinog rođendana- fantastičan, meni već sada zujaju svakakve ideje za Farinuser posted image
Spominjale ste sunce i Libiju i Arapeuser posted image - ja bih malo sunca što se tiče sušenja veša ( jedino mi je zbog toga zima user posted image user posted image -uff kad se uščuje na onaj smog i čađuser posted image user posted image )...Ah, da ne zaboravim-svaka čast za TM majstorauser posted image user posted image - ee ovaj moj po tom pitanju-trebaš ga puškom tjerati- za auto će sve uraditi i šta treba i ne treba - niš ga ne napominji-al u kući cccc...-trebam mu pismeno dostaviti nalog za popravakuser posted image user posted image
Samedi - otkako si napisala za ljubicu da ti je umalo pala s bračnog tako i ja svoju sada stalno kontrolišemuser posted image  s ti da ona ne spada u "puzavce i prevrtače"user posted image djete već 2 mjeseca ide ali unatrag i to se odbacuje kao atletičaruser posted image , da mi je vidjeti makar 5 min kako pužeuser posted image , kako ljubica sa klopom sada?
Mi smo juče zvanično probali prvi put meso -izmiksala joj piletinu - ma dušica sve je popala-hB pa nemam problema s njenom hranomuser posted image mala je poguzijauser posted image  a ima brate i na kogauser posted image user posted image
Iman- ti se baš opteretila sa snovimauser posted image - probaj pred spavanje da popiješ čaj od kamilice s medom pa da te malo umiri, nadam se da će to uskoro prestati..
Idacha - mukice već startaleuser posted image , često mi padneš na pamet, zbilja treba sve to izdržati sa malom bebarom, kako je Imi, jel on sada ozdravio?
Ovih par dana kako čitam vidim vaše bebare su super što se tiče pajkenja, izuzev što Anuška zeza mamuuser posted image , uhh ja neznam kako bih nazvala svoju spavačicu - budi se sigurno 6 puta- od toga 3x da jede  a ona 3x samo da nešto "promrmlja" kao nešto nije baš najbolje i nastavi spavati- zato me je jutros iznenadilauser posted image user posted image
jelenaT- čitam za Aninu upalu i te preglede pa mi pade na pamet - vjerujem da u Sa ima pri jednoj od bolnica audiološki odjel-jeste li probali tamo da je odvedete na pregled (ovo sada lupam ko Maksim po diviziji - neznam koliko ima koristi), ovdje u TK do 2-3 mjeseca beba se vodi na taj pregled da se ispita sluh..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4931
   [Obrisana poruka]
2.12.2010 12:48:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 4932
2.12.2010 12:48:59   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Iman83

Amela, hvala puno! Srce si!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aaa vidi kako imas lijep avataruser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 2.12.2010 12:49:26 >

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 4933
2.12.2010 15:29:06   
š t a
idacha prvo čestitke za trudnoću i ja bi al ne uspjevam nagovoriti muža.......... a drugo i ja sam patila od mučnina i povraćana pa znam kako ti je . Moj bebić slabo po danu spava al zato noć u komadu prespava pa se i mama na spava

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4934
2.12.2010 18:55:24   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Leena

valjda sam sada uspjela? hvala samedi:*!

Yummmmmmmmmmmmmmmmmmi! Extra! Ti si super mama. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4935
2.12.2010 19:27:59   
amela2208
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve vas od nasuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4936
2.12.2010 20:15:15   
samedi

IZVORNA PORUKA: Leena

valjda sam sada uspjela? hvala samedi:*!

Ne znam kako sam ovo previdjela user posted image Tek sad vidim,nema na cemu draga moja,kako vam je bilo na kafici,hajd mi sad malo istracaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Veeeliki pozdrav svima!!
P.S. Iman,sto ti je lijeeeep avatar auuuuu hocu i jaaa user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4937
2.12.2010 20:19:41   
samedi
Joj zenice,bila sam se danas prepala,kasnilo mi jedan dan i ja danas kontam kako bi bilo fino da me iznenadi kad vjestica dodje veceras user posted image

Zoe,zar se i vi budite puno nocu? Ma samo neka ona hoce hapiti(to je meni najbitnije user posted image ) s pjesmom bih joj pravila sta god hoce samo da jede. U zadnje vrijeme mi fino jede ali ne smijem previse hvaliti da mi se ne pokvari user posted image

Nego cini mi se da mi se prehladila user posted image ,kise,kasljuca i nosic nije zacepljen nego curi bas ona vodica,sta da radim ne ide mi se doktoru,napasce me cojk sto joj nisam dala one antibiotike i linex user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4938
2.12.2010 20:24:51   
samedi

IZVORNA PORUKA: š t a

idacha prvo čestitke za trudnoću i ja bi al ne uspjevam nagovoriti muža.......... a drugo i ja sam patila od mučnina i povraćana pa znam kako ti je . Moj bebić slabo po danu spava al zato noć u komadu prespava pa se i mama na spava

user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 4939
2.12.2010 20:57:49   
Zoe
IZVORNA PORUKA: samedi

Joj zenice,bila sam se danas prepala,kasnilo mi jedan dan i ja danas kontam kako bi bilo fino da me iznenadi kad vjestica dodje veceras user posted image

Nego cini mi se da mi se prehladila user posted image ,kise,kasljuca i nosic nije zacepljen nego curi bas ona vodica,sta da radim ne ide mi se doktoru,napasce me cojk sto joj nisam dala one antibiotike i linex user posted image

Napisah a ne prođe a ja ne spasih,grrruser posted image user posted image user posted image
Vidim ja, idacha nam svima "našmagala"user posted image user posted image iskreno, ja bih volila da za jedno pola godine vidimuser posted image user posted image user posted image
A jel to ljubicica ranije već dobila antib. pa joj nisi dalauser posted image i što linex-jel ima proliv? Da sam na tvom mjestu-bila bih sigurnija da je ped. posluša i pregleda-ako treba ponovo..

Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4940
2.12.2010 20:59:26   
Anoniman
Ženice moje drage user posted image (mada meni ljepse djevojke user posted image )

Idacha dusice nasa bas mi zao za povracanje, ja sam gotovo do kraja trudnoce povracala dok mi jedan stari doktor nije rekao da ujutru kad se probudim pojedem nesto suvo, tipa integralni stapici, obicni stapici, ako nista krisku hljeba i popijem beviplex ili b6 i lezim jedno pola sata i tek onda ustanem i ja sam tako prestala povracati, meni pomoglo.

Bili smo danas na kafici i bilo je suuuupeeeeeeer, toliko mi bilo lijepo da se meni jos ostajalo, ali sta cu kad sam imala seficu u kolicima user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4941
2.12.2010 21:04:11   
Anoniman
Zoe isli smo na audiologiju i oni nas poslali privatno, kao oni imaju bolju aparaturu, a posto je Anu bas tesko udrzati, dijete ima traume od bijelog mantila tesko sa tom njihovom aparaturom da mogu da joj ocitaju dobro nalaz. Takva nam je drzava kad kazu idite privatno oni su bolji...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4942
2.12.2010 21:10:52   
samedi

IZVORNA PORUKA: Zoe

Napisah a ne prođe a ja ne spasih,grrruser posted image user posted image user posted image
Vidim ja, idacha nam svima "našmagala"user posted image user posted image iskreno, ja bih volila da za jedno pola godine vidimuser posted image user posted image user posted image
A jel to ljubicica ranije već dobila antib. pa joj nisi dalauser posted image i što linex-jel ima proliv? Da sam na tvom mjestu-bila bih sigurnija da je ped. posluša i pregleda-ako treba ponovo..

Nisam joj dala zato sto joj je bezveze propisao,pitao ima li proljev,kad sam rekla da NEMA onda on meni :a to je sigurno stomacni virus user posted image a dijete bilo zdravo,kako cu joj dati antibiotik i linex a nema proljeva niti nista,nikakvih simptoma? Mislim da se jos nije dr.bio probudio posto je bilo 7:15 user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4943
2.12.2010 21:12:12   
samedi
Jelenaaaa,pa kako je bilo na kafici,kako su mi zenice i djecica ? user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4944
   [Obrisana poruka]
2.12.2010 21:26:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4945
2.12.2010 22:04:06   
Zoe

Nisam joj dala zato sto joj je bezveze propisao,pitao ima li proljev,kad sam rekla da NEMA onda on meni :a to je sigurno stomacni virus user posted image a dijete bilo zdravo,kako cu joj dati antibiotik i linex a nema proljeva niti nista,nikakvih simptoma? Mislim da se jos nije dr.bio probudio posto je bilo 7:15 user posted image

Ajajaj i tog dr.user posted image user posted image user posted image nisam pametna šta da ti kažem...
Fara mi jos nije zaspala, evo je user posted image , odoh s njom pa se cujemo opet, ja
cu sva u turskom tonu-mada neznam kako se psie-iyi geciler-nabadala samuser posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 2.12.2010 22:06:15 >

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4946
   [Obrisana poruka]
2.12.2010 22:19:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 4947
2.12.2010 22:33:25   
amela2208
user posted image user posted image user posted image pristala sam da vam budem lektor
iyi geceler (iji gedjeler)user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 4948
3.12.2010 9:00:00   
rose 87
jutrouser posted image
eh joj moracu i ja poceti tu seherzadu da pratim,nemoze ovo ovako,eto sad amela prevodi kad zavrsim porukuuser posted image user posted image user posted image
jeste mi se naspavale jutros,ja sam ustala oko pola 7 spremila svoje momke i poslala ih jedan ce na posao a jedan kod naneuser posted image user posted image user posted image
zao mi ga je pravo ali moram ga malo navikavati,neznam ko je vise vezan ja za njega ili obrnuto,spavali smo onako,kisa nam i dalje lije,a Bosna mi je odmah ispod prozora,potopila mi je citavu bastu,e da sam strucnjak ko amela user posted image uslikala bih vam da vidite sto je strasno
eh posto sam danas sama ima cijeli dan da vam po malo dosadjujemuser posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4949
3.12.2010 9:00:00   
rose 87
samedi i mi smo do sada po kartonu popili jedno 10-ak antibiotika,kad god odemo samo nam antibiotik daju,a popio je 2,jedan bez veze dok sam jos mislila da su doktori strucniuser posted image user posted image user posted image user posted image ,a jedan s razlogom jer je stvarno imao upalu neku,ah sta bi jos malo pa cemo sami lijeciti user posted image svoje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *