|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.11.2010 12:57:03   
Anoniman
Nisam precizirala Amela jesam li posle "trljanja" usla u sobu ili prije user posted image , sreca pa sam posle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moram i ja dusom da dahnem user posted image . Mi bile vani sad malo i kisa nas utjera u kucu, joj sto mrzim zimuuuuuuuuuuuser posted image . Jutros mi je cura sve sinoc pomenuti kaFućino prosula na bijeli vuneni tepihuser posted image , pa sam ga samo naprskala onim za fleke, a sad odoh ribati, ili bolje njoj na koljena četke da zakačim i pustim je da puže user posted image .

Iman draga previse si se opteretila, opusti se. nadji sebi neku zanimaciju pa ces manje misliti, nesto sto te opusta, npr mozes doci meni tepih oribati user posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 4726
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 13:31:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4727
29.11.2010 13:35:00   
rose
sinoc nam je bio rock n roll...moja princeza se iza 1 budila skoro svaki sat...nesto je nervozna bila...danas smo prvi dan same pola dana...skontala sam da voli budha bar kompilaciju pa joj to trenutno svira a ona pajki...vidjet cemo do kada...malo malo otvori okice, mama je stavi na siku, povuce malo i pavanje...prava je ljutica kad se probudi user posted image user posted image user posted image , tajo ce joj doci oko 3 pa ce nam biti malo lakse user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4728
29.11.2010 13:39:18   
Leena
ja pisala... i pisala... i sama izbrisala... legenda. uh... evo da probam ponoviti....

Esmic je super ovih dana, hvala Bogu, dobrica je prava... Jutros je do pola 8 spavala, a ni sinoc se nije budilauser posted image ... A to mi bas tako puno znaci, jer danas radim na oba posla (a na dva kraja grada, sreca pa nam je grad mali user posted image )
Inace, evo kanim se i da radim diplomski, trebao bi izaci neki konkurs za neki super posao, koji i nije super, ali je plata superuser posted image user posted image , a da je do cv sigurno bih dobila, nego traze i tu prokletuu diplomuuser posted image , pa moram se nakaniti da i to odbranim vise.

Nenci, rođendan je bio stvarno za 10+:)

Selena, hvala duso, i moja imenjakinja je preeeeslatkaaa, a i mora biti kad joj je ime lijepouser posted image

Idacha, i ja sve kontam kako ce mi slijedeca trudnoca brze proci, jer vec imam Esmicuuser posted image ... Za posao ne brini, sta ces sad, ne mozes dobiti otkaz, a nek nam je user posted image ziva i zdrava, ostalo cemo lako:)

A vidim price o muzevima i garaziuser posted image , moj je na krovu po citav danuser posted image user posted image user posted image ... Nije nam nesto dobra izlolacija bila, pa on postavlja... ne bi taj majstora zovnuo, ma nema sanse, zna imanuser posted image ... sam je sa daidzom i ocuhom renovirao stan, zidao, ma sve... A, inace, zavrsio je likovnu akademijuuser posted image ... jedino je za grijanje zovnuo majstora, koji mu je rođakuser posted image i sve s njim radio... I tako sad devera po krovu... U subotu je nesto lupio gore, a esma spavala, toliko se dusa prepala da se zacehnula od placa, jedva do daha dosla, kad je prodisala ja u plac... ma prestravila sam se... juce bili kod moje mame, on samo usta poslije rucka, kaze: odoh ja, pa vi dođite kad esma odspavauser posted image ...Sreca pa je mama u komsiluku... bas me zanima sta li ce raditi kad i taj krov zavrsi... naci ce nesto, beli...

Joj, da, zaboravih... kad smo bili na rođendanu, esma sjedila mm u krilu i mazne papriku sa stola i u usta, cijelo vece dijete jelo papriku, ne da da joj uzmemo, odmah vriska, citavu je isissala, osusila se jadna paprika... ja sinoc kupim krusku i isto izrezem joj na stapice, kad nju grize i pljujeuser posted image

Amela, ja tek sad skontah da ti je muz arap:), ja arape taaaaako volim, odrasla sam u libiji:). Imala sam i jednog momka palestinca, ali dzaba "prevari" me Bosanacuser posted image i nije mi zaouser posted image

Iman, nemoj brinuti, tezina je idealna! A za drugaricuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , strasno mi je zao, ne dao Bog nikome...

raspisala se ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh raditi, ljubim vas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4729
29.11.2010 13:49:39   
samedi
uhhh al je ovdje vruceee,prica se o arapima,ma ja volim svakakve user posted image user posted image user posted image ali dzaba mi user posted image user posted image user posted image
Leena,nekad ti zavidim na poslu,tj.sto radis,i meni bi taaako godilo malo se distancirati od svega!
Rose,znaci vec je malena pocela provoditi lopovluke user posted image user posted image nista kad tm dodje samo se negdje "izgubi" na par sati user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4730
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 13:51:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 4731
29.11.2010 13:56:08   
Leena
hahahahaha, jesu vala, Iman, mrkiuser posted image user posted image user posted image , nisam daleko otisla:). Ali sto se tice popravljanja Armin je vise na A. nego na N., popravi on sve, samo mi nije jasno ZASTO user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da dolazimo oko 23., ako se ne varam. Javim ti jos dok se zakaze to snimanje, s nama ti (na poslu) nikad nije sigurno:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4732
29.11.2010 13:59:48   
rose

IZVORNA PORUKA: samedi

Rose,znaci vec je malena pocela provoditi lopovluke user posted image user posted image nista kad tm dodje samo se negdje "izgubi" na par sati user posted image

mangup pravi...a mm je jos strah i da joj flasicu da, prepadne se kad se zagrcne...ma ako nista on ce u kuhinju pravit rucak i onda cemo na smjenu jesti user posted image ...srecom pa san jutros uspjela doruckovati a i kafu popiti user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4733
29.11.2010 14:02:35   
bebacha
e pa ovo moje djete ludo skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image
sad pio sokic iz case s kljunom,neka Nukova,ja mu kupila hajdi reko da probam i momak vuce ko veliki a flasicu nece.
vodila sam ga jutros doktorici,ona kaze da ospi nije strasn,da je nesto virusno.da ga kupam u hupermanganu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4734
29.11.2010 14:06:42   
Anoniman
Volim ja mrke, ali ne bih ja ovog svog plavookog dala ni za pet mrkih user posted image

Doci ce nam sada Nenci i Viktor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ako je jos koja za bujrum user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4735
29.11.2010 14:10:20   
samedi

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: samedi

mangup pravi...a mm je jos strah i da joj flasicu da, prepadne se kad se zagrcne...ma ako nista on ce u kuhinju pravit rucak i onda cemo na smjenu jesti user posted image ...srecom pa san jutros uspjela doruckovati a i kafu popiti user posted image

Joj i meni je ovo cudno,niko ne smije da joj da flasicu u strahu da se ne zagrcne,pa sta i ako se zagrcne,ja sam tu nisam 100km daleko,i meni se prije stalno zagrcavala(joj rijeci) Elem,samo joj ja smijem dati flasicu user posted image user posted image user posted image

Bebacha,tvoj Alen pametnica mala,i ja sam skoro kontala da kupim tu flasu,da je probam prevariti,ne bi li vise popila user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4736
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 14:11:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4737
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 14:13:39   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 4738
29.11.2010 14:14:07   
bebacha
ma on nikako nije htjeo flasicu.a sad ovu casu uhvati za rucke i vuce ko praviuser posted image user posted image user posted image user posted image joj jest smjesan

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 4739
29.11.2010 14:21:33   
Anoniman
kod mene nece tu casu sa kljunom, imamo i nukovu i aventovu i neku no name, ona bi da se igra a da pije iz nje nema sanse.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4740
29.11.2010 14:38:05   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Leena
Amela, ja tek sad skontah da ti je muz arap:), ja arape taaaaako volim, odrasla sam u libiji:). Imala sam i jednog momka palestinca, ali dzaba "prevari" me Bosanacuser posted image i nije mi zaouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeste arap je ı nıje taman,moj otac ı bratsu puno tamnıjı od njega ı ıma zelene ocıuser posted image dusa moja, moj je iz Libanauser posted image  Vazno je da smo mı srecne a ostalo nıje bıtnouser posted image
İman kakvo je to poredjenje sa konjımauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena zar se poznajes sa Nenciuser posted image pubni ih od nas
samedi bebacha roseuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4741
29.11.2010 14:40:19   
aida.
Sunceeee......... user posted image user posted image user posted image

Mi bili malo u setnji.. Sad zaspo lopovcic a trebam ga "otpremit" mami na par sati da poradim i sta spremim za veceras... Uh jeste se raspisale od sinoc vrijednice prave user posted image eto samo na sekund uletih da se malo javim i idemo dalje... Sve mi ide 300 na sat... Volim ovaj stari tempo zivota... Nedostajalo je user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 4742
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 14:43:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4743
29.11.2010 14:49:19   
aida.

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja imam goste, ode argetu izvaditi da bude na sobnoj temperaturi...hahahahah!!!
Salim se, zmiksacu nekaj na brzaka....

user posted image user posted image user posted image user posted image hhehheheh dobra si.. ma bitno je da ima cuge user posted image user posted image jojjj ja sam pozeljela ovo sjela svaku noc ko prije... U zadnje vrijeme nesto je bilo "urjedjalo"... a u nas nije frka i drustvo nam je tako, moze i grickalica user posted image ja uvijek kazem necu ja da naspremam "ko zena" user posted image user posted image user posted image uh al mi dijete zaspa u nevrijeme... mh mh...

Neposredna veza do poruke: 4744
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 14:52:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4745
29.11.2010 14:54:29   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image argeta je glavna... user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4746
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 14:55:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4747
29.11.2010 15:02:15   
rose

IZVORNA PORUKA: Iman83

Rose, i meni i mm je prije mjeseci pol bio dozivljaj rucati u komadu! Da ti ne spominjem da me je on u pocetku morao hraniti jer ja nisam stizala jesti posto je kikica staaaalno visila na memi...mamin omiljeni privjesakuser posted image user posted image user posted image !!! E sad smo u fazi kad se ona uspije ako je sita i presvucena zabaviti tih 15tak minuta da mi rucamo ko ljudi!!! Sve bude i prodje! A isto ga je bilo strah u pocetku! Ja je ostavim kod njega da izletim u prodavnicu, vracam se nakon 10 minuta dijete se cuje da place u prizemlju...a jadan on se sav uspuhao i preznojio..user posted image user posted image user posted image

hehe...ma samo da ojaca da glavu pocne drzat sama odmah ce mi biti lakse a i njemu...user posted image

Neposredna veza do poruke: 4748
29.11.2010 15:14:39   
rose 87
uh sto ste mi se raspisale
rose i mi smo duuuuugo jeli na smjene,cak i sad kad je rucak ja user posted image hranim a mm jede,a ja kad s njima zavrsim sjednem da se najedem ko covjek user posted image user posted image user posted image
bebacha moj E. nikada nije htjeo flasicu i ovdje na forumu dobijem savjet da kupim tu casu i sad pije sve nije bitno voda,caj,sok,a sa flasicom je bila patnja da popije bilo sta
evo i moj zaspao a kad ustane rucak i kupanje malo ranije da mi se lijepo osusi dok ne krene na spavanje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4749
29.11.2010 15:16:40   
selina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zlo mi dodje ja se ispisa pravo i sta se desi naravno error

gdje ste sta ima kod vas????evo ja melinu napokon uspavala zapravo spava vec sat i po i to na vakat da me ne bi veceras zezala ma slusa ona svoju mamu user posted image
nenci kako tvoja bebica jel pronasla svoj raspored???

jelena svaka ti cast mogu misliti kako ti je i kaki su ti zivci??!!!

amela i vi boga mi dugo spavate nije valjda do 12.00h???? ti svekrva a nas snahe ucis takouser posted image

iman mila nesikeraj se i ja sam imala isti slucaj moja melina sa 4 mjeseca isto tako dobila na kilazi 700gr ja bila pravo razocarana ali eto naprotiv doktori kazu da je to po ps i navikni mila sad kako bebica postaje aktivnija sve ce manje dobivati pa sa osam devet mjeseci bit ce po 400 gr ali ne bi ni valjalo da dobijaju svaki mjesec po 1300gr mogli bi sa godinu dana i u skolu user posted image

eh drage moje melina ima opet osip po guzi od cega neznam ni ja sad trenutno joj mazem one kreme sto joj je doktorica prosli put prepisala pa valjda prodje ipak se nadam da se neradi o kakim bajama valjda bi bilo jos kakvih simptoma da je to u pitanju ili???

samedi.....bebacha....idacha.......rose i ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *