Leena
|
ja pisala... i pisala... i sama izbrisala... legenda. uh... evo da probam ponoviti.... Esmic je super ovih dana, hvala Bogu, dobrica je prava... Jutros je do pola 8 spavala, a ni sinoc se nije budila ... A to mi bas tako puno znaci, jer danas radim na oba posla (a na dva kraja grada, sreca pa nam je grad mali ) Inace, evo kanim se i da radim diplomski, trebao bi izaci neki konkurs za neki super posao, koji i nije super, ali je plata super , a da je do cv sigurno bih dobila, nego traze i tu prokletuu diplomu , pa moram se nakaniti da i to odbranim vise. Nenci, rođendan je bio stvarno za 10+:) Selena, hvala duso, i moja imenjakinja je preeeeslatkaaa, a i mora biti kad joj je ime lijepo Idacha, i ja sve kontam kako ce mi slijedeca trudnoca brze proci, jer vec imam Esmicu ... Za posao ne brini, sta ces sad, ne mozes dobiti otkaz, a nek nam je ziva i zdrava, ostalo cemo lako:) A vidim price o muzevima i garazi , moj je na krovu po citav dan ... Nije nam nesto dobra izlolacija bila, pa on postavlja... ne bi taj majstora zovnuo, ma nema sanse, zna iman ... sam je sa daidzom i ocuhom renovirao stan, zidao, ma sve... A, inace, zavrsio je likovnu akademiju ... jedino je za grijanje zovnuo majstora, koji mu je rođak i sve s njim radio... I tako sad devera po krovu... U subotu je nesto lupio gore, a esma spavala, toliko se dusa prepala da se zacehnula od placa, jedva do daha dosla, kad je prodisala ja u plac... ma prestravila sam se... juce bili kod moje mame, on samo usta poslije rucka, kaze: odoh ja, pa vi dođite kad esma odspava ...Sreca pa je mama u komsiluku... bas me zanima sta li ce raditi kad i taj krov zavrsi... naci ce nesto, beli... Joj, da, zaboravih... kad smo bili na rođendanu, esma sjedila mm u krilu i mazne papriku sa stola i u usta, cijelo vece dijete jelo papriku, ne da da joj uzmemo, odmah vriska, citavu je isissala, osusila se jadna paprika... ja sinoc kupim krusku i isto izrezem joj na stapice, kad nju grize i pljuje Amela, ja tek sad skontah da ti je muz arap:), ja arape taaaaako volim, odrasla sam u libiji:). Imala sam i jednog momka palestinca, ali dzaba "prevari" me Bosanac i nije mi zao Iman, nemoj brinuti, tezina je idealna! A za drugaricu , strasno mi je zao, ne dao Bog nikome... raspisala se ja Odoh raditi, ljubim vas!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|