Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
draga jelena vjerujem zato se ja preko cijelog dana ubi radeci neodmaram ali vjeruje nemogu naraditi za ovo moje dvoje djece mislim na ovu moju melinu i mm njih dvoje sto mogu pokrsiti boze sacuvaj ali zato necu navecer tda kad oni zaspu ja ostavim malo vrmena za sebe i da malo budem sa vama inace kad bi hihihihihihihi
amela nemoj da te sanjam znas da smo se ja i ti dogovorile kad bude vrjeme za drugo da krenemo na poso neces me valjda izadati.........kazem ja mom muzu neki dan reko ja hocu bebu kaze sta???kaku bebu???pa reko jos jednu!! kaze on meni ti poludila pa reko sto bolan tamam sad kad pocnemo bit ce za 4 godine posto nam j i za melinu toliko trebalo a ako budemo cekali jos 4 bit ce nam puno 8 godina.........naravno sam ga samo zezala sala na moj racun posto sam plaho vrjedna ne kao nasa idaha meni treba inace mnogo duze vremena
hehehehhe, hajde, trljaj ti nije toliko OT, ovi su savjeti i kako doci do bebe 0-1
i ja vazda zaglavim ovdje satima... u dobrom drustvu vrijeme proleti... nedostaje mi samo aida., imenjakinja moja...
joj jesı luda idi spavaj ı odmaraj jelenı prıjatno trljanje ledja i ... selini i ostalıma prıjatnu noc. Sara mı zaspa odoh ı ja ne mogu cekatı vıse dragog selna draga t pocn radt na bebi0-1 pa cu t se ja mozda prdruzt za 4 godine
< Poruku je uredio amela2208 -- 29.11.2010 0:46:32 >
uh jest vama bilo veselo sinoc,neka,neka,bicu i ja nekad navece s vama ja evo i dorucak i rucak stavila na sporet i ja sad cekam da se ovo djete probudi da vidim jel se osip povuko a on spava.evo ga cuje se
Meni sinoc bas bilo veselo , kad sam otisla sa rr udjem u sobu moje dijete budno igra se i tako da smo se igrali do cetiri sata . Zaspala u cetiri i probudila se u sest. Toliko o mom snu nocas ali bez obzira sto sam dva sata spavala nekako mi draze sto sam u sest ustala, umjesto u pola pet, bar je pocelo da se razdanjuje .
ma bitno da sam se ja javila prije Jelene jer je to inace nemoguce oj Ane sto zeza mamu,meni je Alen strvarno dobar sto se tice spavanje,on zaspi imedu 19-21 i spava ujutru do 7:30-ili 8:30.al znam sta znaci biti budan u pola noci.Ajla mi je tako znala po 3-4 sata biti budna,npr od 1-4 pa da se ubijes,koliko to smori. ovaj osip je i dalje tu,manje nego sinoc al ga ima i nije bas puno izrazen.neznam sad dal da ga vodim doktoru
joj ja se vama nisam zalila Alen nece flasicu,imam tri razlicite i nece ni jednu s mjesc dana je poceo pit caj i fino je htjeo flasicu al evi ima mjesc dana nece nikako,kupila sam mu i cucu br 2 i opet nista.a jos ima slajma i moram mu davat caj i sve moram na spricu,ma pola vrati.joj neznam sta da radim
Polako spricom, malo po malo pa ce manje vratiti. Koje si mu flasice uzimala? Mi pijemo nekad na casu, nekad na slamku, a u 2% slucajeva na flasicu, a cesto i na spricu
nukovu u onu iz Dm-a,sa obadvije cuce i ona anatomska i ona sta je ko sisa a dudu varalicu hoce bez problema,nukova br 2 presli smo na nju malo ranije.
jutro,da se i mi na brzinu javimo,evo E. mi je sve latice ispraznio dok sam vas procitala,nas i dalje muce zubi,sad slabo spavamo,jutros sam ukocena ustala aida zakasni ja na kaficu ali su kolaci bili puse svima
Bebacha a da probas AVENT-ovu, jer njihova cuca ima oblik bradavice. Posto sam ja na pocetku i dojila i dohranjivala meni su preporucili avent, jer kao najslicnija je dojci.
Joj vani sunce , samo da potraje pa da idemo u skitnju
Evi i mene,uh dok sam vas procitala prodje pola sata,jest vam bilo veselo sinoc,i meni je smizlica pravila dernek do pola 12,jest se bila uskenjkala cudo jedno. Na kraju sam joj pustila sa youtube uspavanku,mm odmah zaspo ko top a ona sat i po poslije Iman,to ti je super prirast tezine,zamisli da svaki mjesec dobija po 1300gr? Bebacha,polako mu daju sa spricom,pomalo istiskaj,probaj avent flasicu ili mu daji kasicicom ,jestr da duze traje ali sta ces... rose i sve ostale Idacha,samo ti uzivaj sa tm a nas ko sisa Jelena,jesi bila vrijedna sinoc? Kod mene je kafa zakazana za 12 pa bujrum sve kod mene
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
jutro ı od nas Mi smo kasno legle ı kasno se dıgle ıspratıle tatu na posao ı evo nas dojımo Jelena draga kako izdrzavas sa tolıkım snom Ana zeza pravo. A znaci nisi trljala ledja Bebacha i samedi vas nema u kasne sate vi nesto drugo radıte dok mı chat amo iman draga to je normalna kılaza za malu, a to sto sı je sanjala ı sto se lose osjecas je oz straza za maku prıncezu. Kolıko put je enı ona ıpsadala ız ruku u san. .. ostale