|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.11.2010 0:33:42   
idacha

[/quote]

ma sta ti je bona policija je to ipak se nesmiju petljati u sve user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4701
29.11.2010 0:34:44   
amela2208
IZVORNA PORUKA: idacha

ma, amela, tamam smo mi user posted image user posted image meni je nekako uvijek bila zelja do 30te da imam 2 djece.. kako sam krenula, do 30te ima da imam mali fudbalski klub user posted image

mashAllah mashAllah user posted image user posted image user posted image user posted image samo naprijeduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja mozda ostanem na jednom djetetuuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4702
29.11.2010 0:34:51   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ne bih ni ja bila ja kad se sa svojim malo ne bih copnula svako vece, ali na drugi nacin nego vi  user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image muuuuuuuuudro zboris user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4703
29.11.2010 0:36:12   
idacha
ma, amela, ne vjerujem ti.... djelujes tako divna majka da makar dvoje treba da imas.... 

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4704
29.11.2010 0:36:16   
amela2208

Ne bih ni ja bila ja kad se sa svojim malo ne bih copnula svako vece, ali na drugi nacin nego vi  user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image muuuuuuuuudro zboris user posted image user posted image

jelena nıje tı fer, vidi nas bolesnıka bez muzeva a ona.....

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4705
29.11.2010 0:36:43   
selina
draga jelena vjerujem zato se ja preko cijelog dana ubi radeci neodmaram ali vjeruje nemogu naraditi za ovo moje dvoje djece mislim na ovu moju melinu i mm njih dvoje sto mogu pokrsiti boze sacuvaj ali zato necu navecer tda kad oni zaspu ja ostavim malo vrmena za sebe i da malo budem sa vama inace kad bi hihihihihihihi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4706
29.11.2010 0:37:46   
Anoniman
Evo meni moga dragog, odoh mu istrljati ledja, ipak covjek cijeli dan u garazi bio, da mi ne prlja posteljinu user posted image .

ps. odosmo mi totalno OT, ja koliko znam na pocetku teme pise savjeti za bebe od 0 do 1godina user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4707
29.11.2010 0:40:03   
amela2208

ma, amela, ne vjerujem ti.... djelujes tako divna majka da makar dvoje treba da imas.... 

hvalauser posted image  ali sad treenutno tako razmısljam

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4708
29.11.2010 0:40:41   
idacha
hehehehhe, hajde, trljaj ti user posted image user posted image user posted image nije toliko OT, ovi su savjeti i kako doci do bebe 0-1 user posted image user posted image user posted image

i ja vazda zaglavim ovdje satima... u dobrom drustvu vrijeme proleti... nedostaje mi samo aida., imenjakinja moja...

odoh i ja lagano, curke drage..
bas sam se lijepo nasmijala sa vama
ljubite bebice i lijepo spavajte, pa se tipkamo sutra..
pusaaaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4709
29.11.2010 0:41:44   
selina
amela nemoj da te sanjam znas da smo se ja i ti dogovorile kad bude vrjeme za drugo da krenemo na poso neces me valjda izadati.........kazem ja mom muzu neki dan reko ja hocu bebu kaze sta???kaku bebu???pa reko jos jednu!! kaze on meni ti poludila pa reko sto bolan tamam sad kad pocnemo bit ce za 4 godine posto nam j i za melinu toliko trebalo a ako budemo cekali jos 4 bit ce nam puno 8 godina.........naravno sam ga samo zezala sala na moj racun posto sam plaho vrjedna ne kao nasa idaha meni treba inace mnogo duze vremena

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4710
29.11.2010 0:42:38   
selina

Evo meni moga dragog, odoh mu istrljati ledja, ipak covjek cijeli dan u garazi bio, da mi ne prlja posteljinu user posted image .

ps. odosmo mi totalno OT, ja koliko znam na pocetku teme pise savjeti za bebe od 0 do 1godina user posted image

a ti nama savjetujes kako se trljaju ledja da ne bi bila prljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4711
29.11.2010 0:43:34   
amela2208

hehehehhe, hajde, trljaj ti user posted image user posted image user posted image nije toliko OT, ovi su savjeti i kako doci do bebe 0-1 user posted image user posted image user posted image

i ja vazda zaglavim ovdje satima... u dobrom drustvu vrijeme proleti... nedostaje mi samo aida., imenjakinja moja...

joj jesı ludauser posted image user posted image user posted image user posted image idi spavaj ı odmaraj
jelenı prıjatno trljanje ledja i ...user posted image user posted image user posted image
selini i ostalıma prıjatnu noc.
Sara mı zaspa odoh ı ja ne mogu cekatı vıse dragog
selna draga t pocn radt na bebi0-1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa cu t se ja mozda prdruzt za 4 godine

< Poruku je uredio amela2208 -- 29.11.2010 0:46:32 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4712
29.11.2010 8:15:07   
bebacha
uh jest vama bilo veselo sinoc,neka,neka,bicu i ja nekad navece s vamauser posted image user posted image user posted image
ja evo i dorucak i rucak stavila na sporet i ja sad cekam da se ovo djete probudi da vidim jel se osip povuko a on spava.evo ga cuje se

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4713
29.11.2010 8:25:48   
Anoniman
Meni sinoc bas bilo veselo user posted image , kad sam otisla sa rr udjem u sobu moje dijete budno igra se i tako da smo se igrali do cetiri sata user posted image . Zaspala u cetiri i probudila se u sest. Toliko o mom snu nocasuser posted image ali bez obzira sto sam dva sata spavala nekako mi draze sto sam u sest ustala, umjesto u pola pet, bar je pocelo da se razdanjuje user posted image .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4714
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 8:28:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4715
29.11.2010 8:33:26   
bebacha
ma bitno da sam se ja javila prije Jelene jer je to inace nemoguceuser posted image user posted image
oj Ane sto zeza mamu,meni je Alen strvarno dobar sto se tice spavanje,on zaspi imedu 19-21 i spava ujutru do 7:30-ili 8:30.al znam sta znaci biti budan u pola noci.Ajla mi je tako znala po 3-4 sata biti budna,npr od 1-4 pa da se ubijes,koliko to smori.
ovaj osip je i dalje tu,manje nego sinoc al ga ima i nije bas puno izrazen.neznam sad dal da ga vodim doktoruuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4716
29.11.2010 8:41:01   
Anoniman
Bila sam ja jutros oko sedam na rr, ali me vise sramota da se uvijek ja prva javljam user posted image

Iman dovoljno je to, nemoj da se brines. Bitno je da dusica mala napreduje i da je 400gr dobila bilo bi dovoljno user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 29.11.2010 8:43:52 >

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4717
29.11.2010 8:53:45   
bebacha
joj ja se vama nisam zalilauser posted image user posted image Alen nece flasicu,imam tri razlicite i nece ni jednuuser posted image s mjesc dana je poceo pit caj i fino je htjeo flasicu al evi ima mjesc dana nece nikako,kupila sam mu i cucu br 2 i opet nista.a jos ima slajma i moram mu davat caj i sve moram na spricu,ma pola vrati.joj neznam sta da radim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4718
29.11.2010 9:08:54   
Anoniman
Polako spricom, malo po malo pa ce manje vratiti. Koje si mu flasice uzimala? Mi pijemo nekad na casu, nekad na slamku, a u 2% slucajeva na flasicu, a cesto i na spricu user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4719
29.11.2010 9:11:52   
bebacha
nukovu u onu iz Dm-a,sa obadvije cuce i ona anatomska i ona sta je ko sisauser posted image user posted image user posted image
a dudu varalicu hoce bez problema,nukova br 2user posted image user posted image
presli smo na nju malo ranije.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4720
29.11.2010 9:12:40   
rose 87
jutro,da se i mi na brzinu javimo,evo E. mi je sve latice ispraznio dok sam vas procitala,nas i dalje muce zubi,sad slabo spavamo,jutros sam ukocena ustala
aida zakasni ja na kaficu ali su kolaci biliuser posted image user posted image user posted image
puse svima

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4721
29.11.2010 9:32:50   
Anoniman
Bebacha a da probas AVENT-ovu, jer njihova cuca ima oblik bradavice. Posto sam ja na pocetku i dojila i dohranjivala meni su preporucili avent, jer kao najslicnija je dojci.

Joj vani sunce user posted image , samo da potraje pa da idemo u skitnju user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4722
29.11.2010 10:56:34   
samedi
Evi i mene,uh dok sam vas procitala prodje pola sata,jest vam bilo veselo sinoc,i meni je user posted image smizlica pravila dernek do pola 12,jest se bila uskenjkala cudo jedno. Na kraju sam joj pustila sa youtube uspavanku,mm odmah zaspo ko top a ona sat i po poslijeuser posted image
Iman,to ti je super prirast tezine,zamisli da svaki mjesec dobija po 1300gr?
Bebacha,polako mu daju sa spricom,pomalo istiskaj,probaj avent flasicu ili mu daji kasicicom ,jestr da duze traje ali sta ces...
rose i sve ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Idacha,samo ti uzivaj sa tm a nas ko sisa user posted image user posted image
Jelena,jesi bila vrijedna sinoc? Kod mene je kafa zakazana za 12 pa bujrum sve kod meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4723
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 11:31:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4724
29.11.2010 12:01:15   
amela2208
jutro ı od nasuser posted image
Mi smo kasno legle ı kasno se dıgle ıspratıle tatu na posao ı evo nas dojımouser posted image
Jelena draga kako izdrzavas sa tolıkım snomuser posted image Ana zeza pravo. A znaci nisi trljala ledjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bebacha i samedi vas nema u kasne sate vi nesto drugo radıte  dok mı chat amouser posted image user posted image
iman draga to je normalna kılaza za malu, a to sto sı je sanjala ı sto se lose osjecas je oz straza za maku prıncezu. Kolıko put je enı ona ıpsadala ız ruku u san. ..
ostale user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *