Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jesam svoje pilence i to jedva u mene isti problem kao i u nenci nekoliko vec dana nespava mi redovan san u toku dana kao sto je inace radila od 14.00h do 17.00h pa mi navecer bas fino zaspi a sad mi to preskace i zaspi tek oko 16 ili 17.00h pa navecer nastane hasu jedva je zaspala bas se unervozila!!!!
jel to tvoj dragi preso ps sarajevo ili??? javi nam sutra st aje bilo kod cika doke!!!!
jao, selina, sve su to faze, i moj je nekoliko noci zaredom zaspivao oko 19 i to pola sata i onda do 23-00 dernecio... inace zaspi oko 21-21,30 top, a sada se nesto bio prolopovio... evo, i veceras je zaspao oko 22:30, sto je pokasno za njega..
mm radi u Sa ima evo mjesec dana... super mu je, bas je zadovoljan, samo se toooliko rastuzi kada dodje nedjelja, da mi tacno uca srce kada ga gledam kako ljubi imija... uvijek mu se oci napune suzama, a taj inace zaplace jednom u 10 god... sta cemo, valja nam pregrmiti ovaj period, sve je to za nase bolje sutra... nadam se da ce se i Melina vratiti u 'normalu'' i poceti da pajkica na vrijeme...
jao, selina, sve su to faze, i moj je nekoliko noci zaredom zaspivao oko 19 i to pola sata i onda do 23-00 dernecio... inace zaspi oko 21-21,30 top, a sada se nesto bio prolopovio... evo, i veceras je zaspao oko 22:30, sto je pokasno za njega..
mm radi u Sa ima evo mjesec dana... super mu je, bas je zadovoljan, samo se toooliko rastuzi kada dodje nedjelja, da mi tacno uca srce kada ga gledam kako ljubi imija... uvijek mu se oci napune suzama, a taj inace zaplace jednom u 10 god... sta cemo, valja nam pregrmiti ovaj period, sve je to za nase bolje sutra... nadam se da ce se i Melina vratiti u 'normalu'' i poceti da pajkica na vrijeme...
nadam se da ce ali ja moram malo vise paznje pokloniti na nju trenutno mi je muz bio na godisnjem i tako da sam maksimalno ova posljednja 4 dana trpala melinu njemu na cuvanje da ja nesto uradim po kuci pa je i ona mozda izgubila svoj redoslijed sli napravit cemo mi to opet valjda da valja.........super da mu je fino tamo i moj je se prebacio ali nama nikako nepase njega su prebacili nastalno 60 km od naseg mjesta pa svaki dan putuje tamo vamo nismo bas sretni ali ko nas pita
vraga ucila i naucila evo je skace po menı jos nıje zaspla ceka baba vidim kahvenise se bez svekrve amele e ne more to tako idacha pubi druga i şilki trbu od nas
svekrvo, evo za tebe jedna taze, ceka da se ne ohladi kako nam je cupkuca malaaaaaaa? selina, i moj je do sada radio 60 km daleko i putovao stalno i to u smjenama, sjecas se da smo se zalile jedna drugoj u trudnocama :) sta ces, draga, valja predeverati sve... jelena, pregledala sam ti sve fotke.... ma, ne valjate nistaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :)
nemoj me ljutıt recı cu svım arapıma da te pozovu na fb Melu ljubi od nas, ova moja jos ne spava idacha curca mala zeza nece da spava, udara me svasta
< Poruku je uredio amela2208 -- 29.11.2010 0:00:38 >
KAd se manje vidjamo to se vise pozelimo i evo za tri godine kako zivimo zajedno nismo se ni jednom ni pokacili, a ne posvadjali . Zato kad se sastanemo . Odoh brisati laminat, da ga cura nebi sutra jezikom lizala , pa kad zavrsim eto me ako ne pobjegnete
joj amelice sto me nasmija nema veze vazi ce kod mene zakon onaj ko sto muskarci mogu imati 4 zene ja cu 4 arapa hahhahaha i moja je skoro zaspala hajd sad ce i tvoja u odaje
jelena pa ti si prava vrjednica sad u ovo vrjeme raditi zna se i meni desiti ali slabije posto inace tad tipkam vama ili vas citam a ja kad se ne bi sa svojim draganom bar malo copnula ja ne bi bila ja znaci sesta godina smo zajedno ali ga redovno moram malkice nervirati sladje se mirimo
jelena jel i kod vas ponoc? svaka cast kada sada brises laminat.. ja bih ga obrisala vala da mi se prospe tegla sa dzemom, samo u tom slucaju... praaaaaaaaava sam domacica selina, i ja mog volim onako usput malko copnuti... dusa mi nesto... volim da ga gnjavim i nerviram... on ko dijete, a ja jos vece... dzaba sto je meni 27, a njemu 35... kaze da jos budim ono djecije u njemu.. nemoj mi rekoh perverzije, matere ti
uh,. sto slagah sama... meni je Bogami 26 tek... u februraru aBd 27... da ne bude zabune... 26!
ti samu sebe omatori ali hajde bona nije to nista zamisli ako bog da 2 djece sa 27 godina to je masallah u danasnjem vrmenu tako da imas i 28 nisi ti nama matorka vidis ova nasa teta amela ovako lada postala svekriva
joj amelice sto me nasmija nema veze vazi ce kod mene zakon onaj ko sto muskarci mogu imati 4 zene ja cu 4 arapa hahhahaha i moja je skoro zaspala hajd sad ce i tvoja u odaje
ne moze samo onı mogu ımati po 4 zene mı ne moja je evo dojı alı nıje jos zaspala. Uhh sto smo se izmazıle danas
pa ti reci da je zivot fer vala i sa ovim jednim arapom jedva deveram, sta bih tek sa jos 3... pobudalila.... hehehhehe....
pa ti reci da je zivot fer vala i sa ovim jednim arapom jedva deveram, sta bih tek sa jos 3... pobudalila.... hehehhehe....
tako kaze i mm kaze neznam sta cu sa tebe jedne a kamoli jos 3 da imam a ja njemu kazem hajde bolan sta ti fali nadjo namjedna da cisti druga da pegla treca da kuha a ja sam tu za ostale potrebe hahahahhaha kako sam fina
uh,. sto slagah sama... meni je Bogami 26 tek... u februraru aBd 27... da ne bude zabune... 26!
ti samu sebe omatori ali hajde bona nije to nista zamisli ako bog da 2 djece sa 27 godina to je masallah u danasnjem vrmenu tako da imas i 28 nisi ti nama matorka vidis ova nasa teta amela ovako lada postala svekriva
idacha je starıja od mene za 6-7 mjeseci a i jelena spada u nas klub matorıh Moja mama kad je imala 27 godina ja sam bıla u prvı osnovne İ stalno sam se ponosila sto mı je mama mlada Mogu zamıslt moju saru
rekla i ja mom ISTO to, a on meni kaze, neka neka,hvala, kupicu ti masinu za ves, za sudje, platiti zenu da cisti i pegla, samo da ne moram nijednu vise da slusam
uh jos 1000 puta da se udajem opet bı se udala za arapa ziv bio on meni 100 god
rekla i ja mom ISTO to, a on meni kaze, neka neka,hvala, kupicu ti masinu za ves, za sudje, platiti zenu da cisti i pegla, samo da ne moram nijednu vise da slusam
ma sta ti je bona policija je to ipak se nesmiju petljati u sve
Ne bih ni ja bila ja kad se sa svojim malo ne bih copnula svako vece, ali na drugi nacin nego vi . To kako ana propuzala svako vece pred spavanje brisem inace dijete sve oliza, a i lakse mi laminat pobrisati nego je prljavih koljena gledati i svaki cas prati ruke, a da ne pricam o vešu .